We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,315)
Streetammo

This review has been reported to customer service by the company for missing proof of purchase (only genuine customers can review a company).

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

DET HOLDER 100!!!!!!!!!!

Streetammo er skide god service på på telefon, men også online!
Man får sin pakke mega hurtigt og er der det mindste i vejen er de altid gode til at hjælpe :)

super

Fint med hjemmeside, bestilling, betaling og forsendelse.

Fed side!

Fede mærker!
Gode tilbud!
Fin leveringstid!
& 100% sikkert sted at handle!

Godt som altid

Endnu en gang en god leverense fra streetammo. Varen skulle hjem fra USA, men alligevel gik der ikke mere end en uge ca. perfekt!

AWESOME BUTIK!

Streetammo er virkelig en god butik!
Købte et par nye hjul til mit skateboard, de var desværre ikke på lager alligevel :(
Men så skriver de til mig stort set samme dag, og sender mig et par nye så hurtigt som muligt!
Det kalder jeg god kundeservice!

Vil købe alt mit grej her i fremtiden!

KØB KØB KØB!

Streetammo

Streetammo netshop klæder for kunderne.....

Streetammo.dk har næsten det hele; lækker design, mega hurtig og god kundeservice, hurtig levering masse af fede varer. Dog får de /kun 4 stjerne da der lidt problem med filterne under de enkle varegrupper især hvis flere filter vil anvendes samtid.

Streetammo

Jeg er, overordnet, meget tilfreds med hele min oplevelse.

Jeg er meget tilfreds med sendingen og selve tøjet. Det, at pakken kom frem en lørdag, og at jeg først fik kortet efter den var ankommet, var lidt trist. Jeg kunne nemlig først hente den mandag. Men det går jo nok.

Perfekt

Bestilt, Betalt og leveret. Ingen slinger i valsen... Super flinke i telefon..

Streetammo

Super fint sted at handle

Men denne gang fik jeg ikke en mail om at min pakke var kommet. Rigtig øv, men vores super bedst er heldigvis søde , så de fandt den uden et pakke nr. Så venligst husk og sende en mail når pakken er i butikken

Rigtig fin betjening

Kan anbefales. Hurtig levering. Overskuelig hjemmeside

Streetammo

Sløjt med hensyn til leveringstid

Kære Streetammo!
Jeg er rigtig glad for skjorten, og den er super lækker, men jeg synes ærlig talt at det har taget lang tid for den at komme frem.
Bestilte den tirsdag i sidste uge, og har først fået den i dag :)

M.v.h
En, udover det, meget tilfreds kunde!
Er helt vild med at I har så mange forskellige mærker, og at i rammer forskellige streetstyles! Så thumbs up på den!

Streetammo

Fin levering men halvdelen af ordren var udsolgt.

Fin levering af halvdelen af orden, varerne var købt på et udsalg lige efter det var offentlig gjort, alligevel var halvdelen af ordren udsolgt og dette blev dog først tydeligt efter at pakken var modtaget hvor der lå en seddel i med en gratis fragt kode til fremtidigt køb, et fint forsøg kompensation, men erstatter ikke rigtig den ønskede vare. En mail om ændringen ville dog have været rart, da det gav en noget glad fornemmelse og fragtkoden virkede lidt halvhjertet løsning på at deres system ikke opdatere udsolgte varer hurtigt nok.
Men ellers en fin side som jeg har været glad for at handle med tidligere og sandsynligvis også i fremtiden.

Reply from Streetammo

Hej Rasmus

Først og fremmest, tak for din anmeldelse. Vi behandler alle anmedelser vi får ind og tager dem meget seriøst.
Som der også stod på den seddel vi sendte med, beklager vi selvfølgelig meget, at varen var udsolgt. Jeg forstår godt det er skuffende kun at modtage ét par af de to du havde bestilt. De fleste større hjemmesider bruger dog denne mulighed, med at ligge en seddel i pakken der fortæller, hvis én eller flere varer er udsolgt. Dette er heldigvis noget vi sjældent er nødt til, men vi kan selvfølgelig ikke se os helt fri for udsolgte varer. Specielt på et udsalg, hvor vi sætter så mange varer så meget ned, kan det desværre ske, at enkelte varer ikke kommer af siden før en ny kunde har nået at bestille den udsolgte vare igen. Jeg håber du nu har en bedre forståelse for vores valg og, at du snart igen vil være at se på siden.

Stine Slettebo
Streetammo kundeservice

super service

Jeg havde fået bestilt en forkert str. i de sko jeg købte en lørdag aften i deres netbutik.
Kontakte kundeservice mandag morgen. Fik rette sko str. uden problemer. Dejligt med god service og venlig betjening.

Lise

Upåklageligt

Det er som sædvanlig gået upåklageligt og hurtigt

Bedste internetshop!

Mit sidste køb, mine flotte sommersko hos Streetammo.dk - kom hjem i løbet af en dag og det er jo fantastisk. Mit eneste problem er når jeg først shopper derinde, ryger der altid mere end forventet i "kurven" :-)
Helt sikkert en fantastisk måde, at shoppe tøj på. Hvis der er problemer kan man henvende sig på chatten eller på telefon :-) Leveringen er inden for 1-2 hverdage og det er god dejligt når man lige mangler noget hurtigt!
Super god service, ikke sidste gang jeg handler hos jer ;-)

5 Stjerner

God pris .Hurtig levering.Anbefales herfra.+++++

Streetammo

Streetammo har om nogen forstået online shopping....

Efter en afgivet ordre der desværre var udsolgt, blev jeg på sitet mødt af en pro-aktiv chat, der lyn hurtigt afklarede alle spørgmål om den afgivne ordre.
Lige så spiff var 'Daniel' da vi vente tilbage for at finde en ny hoodie til knægten - guidet igennem og mødt med forståelse for den tidligere situation og endda kompenseret...
Hvis bare alle shops var som Streetammo.dk....

Hurtig handel!

Dejlig hurtig handel. Varen svarede til forventningerne!

Super hurtig leveringstid!

Der er ikke noget at sætte en finger på ved Streetammo, de er sgu bare i TOP!
Der var gået under 24 timer før jeg havde min jakke i hus!
Handler helt sikkert hos jer igen! :-)

Super kundeservice

Streetammo sendte mig den forkerte vare og da jeg gjorde dem opmærksom på det, så sendte de en gratis t-shirt med i pakken som undskyldning. Derudover var de meget behagelige at snakke med.

DK's Bedste Tøjbutik

Uden tvivl Danmarks bedste tøjbutik både den fysiske og online store. Altid god betjening og venlige ekspedienter som er service minded, så for mit vedkomne er det Danmarks bedste tøjbutik.

Fantastisk

Nemt, overskueligt, og fantastisk hurtig levering.

Streetammo

Seriøst det bedste sted at handle tøj på nettet

Jeg har handlet hos streetammo mange gange. De sender altid hurtigt og uden problemer.
De har altid de nyeste produkter og i næsten alle størelse. Det er sku bare det bedste sted:-)

Streetammo

Køb over nettet...hurtig og nemt

Min søn havde selv fundet nogen sko ved Streetammo....Han havde også selv fundet ud af str efter deres anvisning (han er 14) Alt var bare nemt...Jeg skulle bare betale :) Jeg fik oplyst at nu var pakken sendt og hvornår jeg kunne forvendte at have den...Kanon hurtig levering...KUN +++++++++herfra

Lang leveringstid, ellers perfekt

Har flere gange handlet hos streetammo, og har aldrig haft problemer. Denne gang var leveringstiden lidt længere end den plejer, men dette gav streetammo mig oplysning om, hvilket jeg synes er rigtig god service. Alt i alt en dejlig webshop at handle i!

Streetammo

Gode tilbud og hurtig levering

Efter at have læst lidt om at nogle af varerne blev sendt fra USA og man herinde kunne læse at der kom told på, var det med en hvis skepsis at jeg bestilte mine varer. 4 varer i alt, hvoraf de 3 først skulle sendes til Europa/Streetammo og derfra videre til mig.

Min pakke kom efter ca. 8 dage og var til min store lettelse uden told eller andre gebyrer.

Kan klart anbefales, og det er langt fra sidste gang jeg har handlet der.

Streetammo

Problemfri levering og lækre produkter

Hos Streetammo har de nogle fede mærker og kører ofte gode tilbudskampagner. Leveringen over Post Danmark fungerede problemfrit!

Streetammo

En virksomhed med sans for originalitet!

Jeg følger denne virksomhed på både facebook og instagram, og begge steder bliver jeg oplyst når der er tilbud, konkurrencer og give-aways. En super cool måde at promoverer sin virksomhed på og utroligt gavmildt!

De gange jeg har foretaget køb har jeg endvidere heller ingen problemer oplevet, og det har bare spillet hver gang. Og det gør det bare endnu bedre, når der lige har sneget sig et lille pose vingummibamser eller stickers med i posen!

Alt i alt en fænomenal virksomhed med perfekt kundeservice!

PERFEKT!

Jeg har handlet hos jer i snart 3 år. Jeres service er virkelig i TOP.
- THUMPS UP FOR DET HELE!!!

Anders Ali Jirde,,,,

KU IKKE VÆRE BEDRE!

Jeg har virkelig intet dårligt at sige om streetammo - alt er i fucking TOP!
Klart min nye favorit side, når det kommer til shopping af det nyeste streetwear!

Streetammo

Til tiden og produktet så ud præcis som jeg forventede!

Det sker desværre ofte i sammenhæng med online bestilling, at der går længere tid end forventet med levering. Jeres produkt kom før lovet, tak for det. Derudover synes jeg også af og til det kan snyde, når man ser billeder af produkter og tøj online. I dette tilfælde var det et computer sleeve, som så ud og mærkedes præcis som jeg forventede, udfra hvad jeg kunne se på billedet. Lækkert, tak! Er glad for mit sleeve.

Stortset fuldendt levering.

Jeg fik mine varer inde for 2-8 hverdage som der stod i beskrivelsen, de kom i god stand.
Men der var bare det ene problemt a papkassen med mine ting i var åben da jeg modtog den, ved ikke om det er jeres fejl eller postens, men jeg handler helt sikkert hos jer igen.
Også meget fedt med alle de jägers, streetammo osv Sticker/klistermærker,
Men jeg har iverthfald fået samlet mit helt nye skateboard.
Mvh Andreas nymann

Bedre end forventet

I har en super god online service som hjælper en igennem og det er fedt at tingene bare kører. Derudover super godt produkt og bare bedre end forventet!

Streetammo

Billige og skide god service!

Helt klart noget jeg vil anbefale skide god service nem og sikker betaling og hurtig levering. ikke sidste gang jeg har købt noget der!