We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,315)
Streetammo

God service, og billige priser

De her rigtig god service, og man skal ikke være bange for at komme med dumme spørgsmål. Super fed webshop!

Streetammo

God service, nem og sikker betaling

Streetammo har et stort sortiment, som henvender sig til alle typer og stilarter.
Streetammo er efter min overbevisning det bedste sted, at handle på nettet, når det gælder tøj.

Streetammo

Godt med Karmaloop, men bedre med mere detaljerede varebeskrivelser.

Jeg har efterhenden handlet meget her hos Streetammo, da der er et kæmpe tøjudvalg og til rimelige priser.
Der er kun et par ting, som jeg godt vil se ændret før jeg giver 5 ud af 5 stjerner.
Det største problem ved at købe tøj på nettet er, at finde den rigtige størrelse og der ville det være dejligt med en mere detaljeret varebeskrivelser på ALLE jeres vare og så måske en mere brugervenlig størrelsesguide. Ud over det synes jeg det er en rigtig god og brugbar detalje at i skriver: "Modellen er 185 cm høj og iført en str. L" - så fortsæt med det :)
Jeres mange tilbud og lagersalg er virkelig også med til at løfte min begejstring for denne hjemmeside. Jeg synes og det er et stort fremskridt med jeres samarbejde med Karmaloop, der gør jer i stand til at sælge fedt tøj for amerikanske priser og dansk fragt - dope!
Og så er jeres support generelt også helt i top, og har kun fået sendt e forkert vare én gang.
Jeg ved det også er jeg,d er står for PLNDR, som er en super fed side, men slap lige af med de nyhedsmails der.. det er for meget, minder lidt om spam.
4 ud af 5 stjerner..... det var Frei Stæhr, I'm out!

Fantastisk service!

Det er en utrolig god webshop. Servicen er i top! Har engang bestilt en forkert str og sendte den retur og fik en værdikode, det er bare topdollar! Alt godt herfra. Hilsen Jonas
Håber på mange flere handler..

Streetammo

Super fedt. Er glad for kjolen.

Hurtig forsendelse og kjolen er perfekt. Elsker at der er en lille slikpose med.

Streetammo

Jeg har ikke noget der kunne forbedres.

Som overskriften siger - ingen klager eller sure miner herfra. Internetbutikken leverer, ligesom butikken på Boulevarden, varen hver gang. Tak for vingummi!

Streetammo

Det er en inponerende hjemmeside

Jeg har set hjemmesiden et par gange, men har kun købt engang på den. Men jeg har aldrig prøvet at se en hjemmeside som giver sig så meget tid til sine kunder og er så hjælpsom som denne. Jeg synes det er en fed hjemmeside. Den er utrolig nem at finde rundt i, man finder meget hurtig de forskellige ting man leder efter. I har noget lækkert tøj og man får utrolig god hjælp og service hos dem - i forhold til andre tøj sider.
Jeg synes det gør noget specielt at man får en chat besked poppende frem på siden, hvor man kan få hjælp lige fra man kommer ind på hjemmesiden til man hopper ud igen. Man får navnet på den man skriver med. Det er rart at hjælperne på chatten svarer hurtigt på spørgsmålene.

Streetammo

Fortrukne online streetwear-butik i gennem flere år

Jeg har igennem flere år gjort brug af streetammo, samt deres mange kampagne og gode tilbud. De har det fedeste tøj og for det meste også til fornuftige priser. Når jeg har mødt et problem, så har kundeservice altid været hurtige til at løse det, og deres gode kammeratlige tone gør det til en fornøjelse at få hjælp af dem. Kort sagt jeg har aldrig igennem 7 år haft en klage mod SA.

Super-service-og-det-hele

Der er intet at pege fingre af på Streetammo.dk

Servicen er i top og har aldrig oplevet problemer.

Handel sikkert, handel på Streetammo.dk :)

Super fed hjemmeside

Jeg har handlet hos streetammo mange gange og syntes altid at servicen er i orden, dog syntes jeg at deres personale er lidt bagefter når det kommer til deres pakker fra USA

Helt utroligt!

Det er da helt utroligt hvor god service og support de har. Jeg havde bestilt en for lille størrelse af mine bukser. Og det var lidt af et problem og jeg havde aldrig sendt en vare retur, men det var intet problem for jeg spurgte bare ind til deres online chat og fik en masse support! De er de bedste! Og tusind gange tak til Stine fra Streetammo som hjalp mig utrolig meget. :)

Streetammo

Kvalitet som lovet og beskrevet.

Streetammo er et nemt sted at handle. Produktet er lige i den forventede kvalitet, som der er beskrevet på siden og lever derfor også op til mine forventninger. Ud over det, så er det hurtig levering af varen.

Streetammo

De er simpelthen danmarks bedste!

Jeg har i mange år handlet hos Streetammo og jeg bliver gladere for hver gang! Streetammo er venlige og viser overskud til deres kunder, ved brug af forskellige ting, som tegninger, klistermærke og søde sager, som altid sendes med din ordre. Streetammo vil altid være min favorit hjemmeside, at handle tøj og skateboarding på! Streetammo er en hjemmeside, som man kan stole på og de er altid klar på, at hjælpe dig, hvis der skulle være et problem. Streetammo er altid venlige og viser deres overskud, lige meget hvor travlt de skulle have.
Streetammo er danmarks bedste streetwear hjemmeside, men også danmarks venligste!

Skide godt

Servicen er i top, leveringstiden er kort og massere af fede tilbud.

super hurtig

streetammo var totalt hurtige til at sende min pakke og det var dejligt at de lige smed et tar stickers i pakken.

Streetammo

Hold nu kæft! Det holder ethundrede procent det her.

Hold nu kæft! Er min umiddelbare tanke.

Igår, omkring middagstid for at være helt præcis, besluttede jeg mig for at jeg ville have en forårsjakke, nærmere en 'Nike Division Lightweight packable'. De havde dog ikke den størrelse, jeg skulle bruge, her i København. Så jeg måtte ty til andre metoder.

Så jeg ringer til Streetammo, for at høre hvor hurtigt de kan få sendt sådan en svend i medium afsted, tværs over Danmark, til København. Da jeg skal rejse onsdag, og gerne vil have den med. Jeg er en meget utålmodig mand, det skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg kommer i telefonisk kontakt med en ung fyr (jeg er usikker på alderen, men det er også ligemeget). Han tjekker lige i systemet, bum bum, og siger han kan smide den afsted lige efter jeg afgiver ordren. Men den har man hørt før, det tager sgu nok tre dages penge. Nuvel, jeg placerer en ordre. Under 24 timer senere har jeg jakken på! Det er genial kundeservice, intet mindre. Det slår alt hvad jeg har oplevet før hvad angår onlineshopping.

Det er derfor jeg køber tøj hos Streetammo, gang på gang. Genial service. Intet mindre

Mikkel Jørgensen found this review useful

Super oplevelse

Jeg bestilte en pakke fra Streetammo med levering til GLS Pakkeshop. Pakken blev leveret hurtigt og uden forsinkelser. Dog skulle en del af pakken returneres. Jeg har tidligere returneret varer til Streetammo og deres returproces er stadigvæk den bedste jeg har oplevet. Hurtig levering, god service og super returservice gør at jeg fortsat vil blive ved med at handle hos dem. 5 stjerner her fra.

Perfekt

har købt fra Streetammo mange gange :)! helt perfekt service og gode vare :)!

Nice nok

Fragten tog lige en dag mere end aftalt men ellers godt nok

Super

Bestilte en fin OBEY cap, der var få på lager, men den kom efter få dage. Super service. kan klart anbefales :D

Super service!

Jeg kan varmt anbefale at handle hos streetammos online shop, jeg fik mit tøj leveret fra dag til dag, alt passer og er de rigtige størrelser. Så jeg vil bestemt anbefale at handle hos streetammo.

Altid i top

Jeg har handlet gennem Streetammo i 2-3 år, og kundeservice samt, levering og retur-politik fungerer suverænt og hurtigt.

excellent service

excellent customer service on the telephone. I phoned up and spoke english and the customer service rep immediately answered in english...fantastic! The shipping was fast and effective. I would definitely recommend this company and will be ordering again.

Streetammo

Har været kunde hos Streetammo i ca 1 1/2- 2 år og har ikke en eneste gang haft problemer med levering eller kunde service (har fået leveret fra Streetammo ca. 15-20 gange)
Streetammo.dk kan helt klart anbefales !

Dope!

Mega god service og hurtig levering! Dope!

Formidabelt

Gode priser. God promotion. Hurtig og sikker levering. Aldrig fejl. Tilfreds :-)

Mvh. Tue Borg

Altid god behandling!

Super godt arbejde! Jeg har brugt Streetammo lige siden før siden blev kendt. Jeg fik tit at vide, at jeg skulle købe tøj på Streetman, men holdt på at Streetammo er bedst. Og ganske rigtigt - se hvor I er nu. Utroligt hvor langt man kan nå med god behandling!
Thumps up til jer!

Streetammo

Stort udvalg med troværdig service

Super service godt og stor udvalg. Velfungerende hjemmeside. Gode (og fristende) tilbud. Jeg er meget tilfreds Streetammos service og vil ikke tøve med at anbefale siden til andre.

Silas Busk Ladefoged found this review useful

Fucking genialt!

Fed hjemmeside, med de bedste mærker, og til billige priser

Streetammo

Super god og hurtig levering, Ingen problemer.

Nem og hurtig bestilling, god service og børnene elskede de vingummi poser der var med!

Streetammo

Jeg synes at der service er fantastisk god og det gik også super hurtig så Det er en side jeg vil bruge igen så det bliver fem stjerne

meget tilfreds!

altid gode tilbud, for varene i god stand, og ingen problemer med retunering.. det spiller!

En meget lækker service!

Streetammo er, efter min mening, en særdeles troværdig internetbutik, som jeg har benyttet mange gange med stor tilfredshed.
Jeg skriver dog midlertidigt dette opslag, for at gøre opmærksom på en ekstra service streetammo udbyder, som handler om mere end bare troværdighed.
Ved et indkøbt over deres internetbutik, fik jeg tilsendt en pakke med tøj der, blandt andet havde ligget på lager i USA.
Pakken nået frem til min adresse imens jeg var i Prag. (Ja, den årlige druktur for danske gymnasieelever)
Så jeg havde ingen mulighed for at hente pakken i tide, og den blev derfor returneret.
Jeg fik derefter en mail der bekræftede dette og fortalte mig, at jeg skulle henvende mig snarest, ellers ville pakkens indhold, blive sendt tilbage på Streetammos butikshylder.
Da jeg stadig var i Prag havde jeg ingen mulighed, og min bestilling kom tilbage i butikken.
Den store service var så at jeg, trods noget af pakkens indhold var fra USA, og jeg ikke havde svaret på nogle af de mails jeg havde modtaget fra streetammo, fik sat mine penge tilbage på min konto uden der var trukket hverken gebyr eller fragt fra.
Altså fik jeg præcis det samme antal penge tilbage, som jeg tidligere havde betalt for pakken og det synes jeg er en yderst lækker service og det gjorde mig meget glad.
Jeg skal ikke kunne sige om den service er et krav for internethandel, eller om det er streetammo der gør dette bare for servicecens skyld?
Om ikke andet synes jeg det var en meget tilfredsstillende og god behandling af mig som kunde. :))

Jacob Nissen and Silas Busk Ladefoged found this review useful

Streetammo

Fed butik, hurtig levering, god service!

Jeg har stået på sidelinjen og set hvordan SA er gået fra en lille lokal butik I Aalborg til internationalt tøjmærke, og fra start til slut har behandlingen været den samme! Upåklagelig service og så kommer butikken med nye tiltag og tilbud dagligt!
Fed butik og den kan anbefales på det varmeste!!

Marcus Wahl found this review useful

Hurtig og sikker service

Fik god service og pakken blev leveret hurtigt og i sikker stand, samtidig var der lidt lækkert med i form af slik samt stickers.. Er yderst tilfreds med behandlingen af mine pakke.

Fantastisk udvalg!

Streetammo. Har nu for 10. Gang handlet hos jer, alt har været perfekt! Men i må meget gerne åbne nogle flere butikker fx. i Kolding.

Men super fedt tøj og super levering, det skal i have en tak for!

Mvh. Lukas