[REPLY]
Hurtig levering.
Selv da der var problemer med produktet efter et par mdr., var der hurtig og professionel respons, og vi fandt en god løsning. Kan klart anbefales:)
Sender støvsuger poser retur modtager ikke pengene retur fra sug.dk, umuglig kunde service.KØB IKKE HER.
Jeg bestilte, og på trods af at varerne blev vist som 'i lager', med en leveringstid på 1-2 dage, har jeg fik dem efter 12 dage.
Reagerede ikke da jeg gjorde dem opmærksomme på det adskillige gange via mail.
Fik leveret andre støvsugerposer end de bestilte og skrev derfor til firmaet. Efter tre emails (til tre mail-adresser) lykkedes det efter 9 dage af få et svar. Samme dag kom de rigtige poser med posten sammen med en frankeret kuvert til returnering af de forkerte poser.
Det ændrer min første anmeldelse på 1 stjerne til 2 stjerner.
Anders Guttorm found this review useful
4/4 -2011 har de hævet mine penge for varer jeg ikke har fået!
To dage senere: ny ejer?!
Den nye ejer har åbenbart startet med at hæve alle penge fra folk, også selvom det er flere måneder siden jeg annulerede min ordre
Firmaet er overtaget af: Birger Holdgaard
Jydsk Distribution
T.: 96 419 151
Dette er åbenbart sket indenfor de sidste dage. En telefonopringning og en mail med min ordre af 9.3, og jeg havde varen dagen efter.
bestilte poser 24/1-11, rykkede for svar 2/2 og annullerede ordre 12/2. 4/4 trak de pludselig pengene. Uacceptabelt og groft.
Jeg bestilte støvsugerposer en søndag aften og tirsdag kl. 12 lå de i min postkasse, jeg er fuldt ud tilfreds og handler gerne her en anden gang
Jeg kom til at bestille det samme to gange på nettet, da jeg blev forvirret over, hvornår handlen var afsluttet. Jeg skrev og annulerede den ene bestilling, hvilket jeg aldrig fik svar på, og jeg har ikke modtaget nogen varer overhovedet - heller ikke den jeg gerne ville have. De tager ikke telefonen eller besvarer mails.
Jeg sendte en bestilling afsted torsdag morgen d. 2/12-2010
Jeg modtog bestillingen fredag eftermiddag d. 3/12-2010
Bestillingen bestod af.
1 stk Flexi-Clean mundstykke.
1 stk Twinnair-mundstykke.
1 stk Twinnair - ekstra filt-puder.
Der kunne godt have stået på hjemmesiden at Twinnair mundstykket IKKE kan bruges på gulvtæpper.
(Til de nysgerrige kan jeg fortælle at mundstykket vender rundt på hovedet så snart det møder modstand på gulvet, men på parket er det alletideres, det kan også fra nyt bruges til vægge og loft da de glider på små stofpuder og ikke laver sorte mærker.)
Men ellers havde jeg en udemærket oplevelse, dog med for lidt info om produktet.
Mvh. Lars Hansen.
Har i beg. af september 2010 bestilt 5 støvsugerposer og har fået leveret
de forkerte. Jeg har skrevet adskillige mail til sug.dk og ikke fået noget svar.
Jeg har forsøgt at ringe utallige gange, men telefonen er hele tiden optaget.
Det er vist helt med vilje. Det er helt uacceptabelt at de ikke reagerer, når de leverer en forkert vare og ikke er til at komme i kontakt med. Behøver jeg at sige, at de har trukket pengene?! Tror jeg vil kontakte DR's kontant og så håber jeg at de vil se nærmere på sug.dk . Jeg kan jo se at mange andre har haft samme oplevelser som mig. øv !
hugo, Anders Guttorm and Hansen found this review useful
Har bestilt støvsugerposer men fik leveret de forkerte. Oplysningen på nettet svarede ikke til de poser jeg fik leveret. Det har efterfølgende være umuligt at komme i kontakt med firmaet pr telefon og email svarer de ikke på.
Hold jer væk fra dette firma...!
hugo, Anders Guttorm and Hansen found this review useful
Jeg har ikke handlet hos sug, men i fyrogspar.dk som har samme CVR nr., og ejer. Jeg blev snydt og har andmeldt til kreditkort selskabet. Der vil også komme en politiansmeldelse. Han tager pengerne men leverer ingen varer. Han svarer ikke på telefon eller mail. HOLD JER VÆK!!!!
WARNING - This guy is a total scam. He will take your money and not deliver any goods. STAY AWAY!!!!
hugo and Anders Guttorm found this review useful
Har 3.08 bestilt støvsugerposer. Efter en uge ingen respons, jeg sendte derfor en email til Sug.dk. Derefter trak firmaet betaling og siden har jeg intet hørt fra Sug.dk, de besvarer ikke mails, og telefonen er altid optaget. Har nu forsøgt at få banken til at tilbageføre betalingen, og overvejer politianmeldelse, da det vel er bedrageri at hæve betalingen uden at sende de bestilte varer. Jeg kan bestemt ikke anbefale at handle med Sug.dk.
Anders Guttorm found this review useful
Jeg har et par gange købt støvsugerposer hos sug.dk. Begge gang kom mine poser dagen efter jeg bestilte. Kvaliteten af støvsugerposerne var ok, jeg var fuldt tilfreds med dem. Jeg vil nok handle her, en anden gang, hvis jeg skulle mangle poser til min støvsuger.
Levering fra Sug.dk:
Sættes til 4 stjerner, fordi det var de rigtige, lidt lang tid om leveringen, men de blev leveret. En ældre støvsuger, som nok kunne være svært at levere poser til.
De var så venlige at annullere en af bestillingerne, da jeg var kommet til at lave en dobbelt bestilling.
Fik forkerte poser, sendte dem retur og har intet hørt. Svarer ikke på mail eller tlf. ØV for nogle snydere
Hej
Sug.dk er uden tvivl det værste jeg har oplevet indenfor e-handel.
Jeg har en gang købt med succes, og ville så prøve vi igen. Bookede online og skrev nøjagtig ned i en besked til dem, hvad det er for et mærke jeg ønsker. Sendte ovenikøbet billeder af tidligere emballage. Hvad modtager jeg? To forkerte pakker. Prøver at komme i dialog med dem, men kan ikke komme igennem på hverken mail eller tlf. Beslutter mig for at returnere de forkerte pakker, da jeg håber, at de sender de korrekte retur. Men NEJ, og det skulle jeg nok ikke have gjort. Har desværre først efter mine køb set deres elendighed på diverse fora på nettet.
Så jeg har mistet mine penge for de første to pakker, betalt portoen for modtagelse, sendt retur på egen regning... og intet hørt fra Dem.
Magen til rådden virksomhed skal man lede længe efter.
Køb aldrig hos dem.
Anders Guttorm and Hansen found this review useful
Fik leveret poser til en forkert støvsuger. Har ringet og skrevet flere gange uden held. Har nu tilbagesendt poserne, men nu tre uger efter har jeg stadig intet hørt.
Vil forsøge at få min bank til at tilbageføre mine penge.
Anders Guttorm and Hansen found this review useful
Jeg bestilte støvsugerposer ved sug.dk. Fik poserne 2 dage efter. Ingen problemer.
Eneste irritation var da jeg kiggede i netbanken et par uger efter. Der havde jeg en postering fra guleroden.dk. Det tog lige lidt indsats at finde ud af at sug.dk og guleroden.dk åbenbart er samme firma! Så ved man det, til næste gang :o)
jeg har bestilt nogle glasfiberrør fra Dragecity.dk D.4/8-2009 jeg har skrevet ca. 20 e-mail, nogle gange svarer han, men de fleste gange giver han ingen lyd, jeg har også prøvet at ringe til ham, intet svar, Kurt Jacobsen har skrevet at jeg kan få mine penge tilbage, men jeg har ikke modtaget dem endnu, og nu er det D.26/3-2010.
Så nu er jeg blevet træt af ham, jeg anmelder ham til politiet.
mvh Rasmus Achton-Lyng
Sommer and Anders Guttorm found this review useful
Et firma man skal holde sig langt fra,man får ikke det man betaler for.Jeg har skrevet og ringet,men intet svar.
Rasmus Achton-Lyng, Sommer and Hansen found this review useful
Bestilte Robomop i slutningen af november 2009, har ALDRIG modtaget varen, trods gentagne henvendelser, både pr. tlf. mail og breve. Har også bedt om at få mine penge retur. TOTALT USERIØST FIRMA, FØJ
Kurt Jacobsen
Står som direktør af automaatter.dk, Dragecity.dk, Sug.dk, guleroden.dk og andre.
Jeg har dokumentation for bestilte varer på dragecity.dk. Pengene er betalt - men ikke fået hverken fået varer, respons eller penge retur trods talrige mails og opringninger. Sagen er politi anmeldt.
VIL ADVARE OM AT HANDLE MED PÅGÆLDENDE.
Mvh
Henrik
Svend Møller, Rasmus Achton-Lyng, Sommer and Anders Guttorm found this review useful
Der bliver på hjemmesiden reklameret med dag-til-dag levering. Jeg har efter en del venten stadig ikke modtaget det bestilte. Har skrevet en del mails til firmaet men aldrig fået svar. USERIØST!!!
Opdatering! Efter at have annuleret handlen modtog jeg en pose uden afsender indeholdende støvsugerposer. Går ud fra at det er fra sug.dk? Har bedt dem om at sende en returadvis så de kan komme tilbage ...jeg vil i hvert fald ikke betale for dem. Indtil videre er betalingen ikke trukket.. bliver den det vil jeg med det samme bede banken om at trække betalingen tilbage. Jeg kan kun opfordre andre der ikke modtager det de skal til, at bede banken trække betalingen tilbage. Det er ulovligt at trække pengene før varen er afsendt! Har dog stadig intet hørt fra sug.. er det et fatamogana?
3 ugers leveringstid under at der stor noget om det på deres side. Intet svar ved henvendelse. Gider ikke handler der mere.
Rasmus Achton-Lyng, Sommer and Anders Guttorm found this review useful
Har bestilt ved sug 8-11-09.
Har skrevet 6 mail til sug uden at få svar.
Og har stadig ikke modtager mine varer fra sug.
Det er ikke et sted man skal handle.
21-11-2009. Har i dag pludselig modtaget min bestilling fra SUG.
Men har stadig ikke fået svar på min mail.
Rasmus Achton-Lyng, Sommer and Anders Guttorm found this review useful
Jeg har netop fået min 3. leverance fra sug.dk ind af døren - perfekt!
De har en relavtiv kort leveringstid - og en god "kontakt" når man endelig får fat på dem.
Og et fint sortiment af støvsugerposter, duftkugler og tilbehør...
Dog ville jeg ønske, at det var muligt, at få leveret ens bestilling et andet sted, end ens hjemmeadresse - ex på arbejdet! uden problemer :o)
fik leveret min Roomba 560 til tiden, men da den efter 3 uger gik den i stykker, var det ikke muligt at få kontakt til SUG.dk jeg ringede mindst 30 gange på alle tider af døgnet, over 3 mdr. og sendt 3 mail uden respons. Jeg ville ikke bare sende den til rep. uden en forudgående aftale.
Den er nu repareret andetsteds uden for garanti !
Useriøst firma som jeg absolut vil fraråde alle at handle i
Rasmus Achton-Lyng, Sommer and Anders Guttorm found this review useful
Jeg har købt 2 robotstøvsugere, der også blev leveret prompte og virker fint.
Problemet er, at jeg i flere måneder har forsøgt at komme i kontakt med "Sug", da jeg ønsker at købe nye filtre og børster. Det har ikke været muligt, hverken telefonisk eller via E-mail.
Sten Duval, Rasmus Achton-Lyng, Sommer and Anders Guttorm found this review useful
Virksomheden er ikke til at komme i kontakt med. Håber nu blot at jeg ikke for brug for garantien.
Handlede ved sug.dk som er en del af guleroden.dk som også har andre webshops.
jeg modtog nogle poser der ikke passede til min støvsuger, selvom jeg angiveligt havde bestilt hjem til den. Skrev en mail til den mail der var angivet til reklmationer osv. Efter flere dage uden svar skriver jeg til de øvrige mailadresser jeg ku finde på siden, næsten to uger efter modtagelse og intet svar. Jeg vælger at sende poserne til virksomhedens adresse, vedlagt et brev om at det ikke var det jeg bestilte + praktiske oplysninger om tilbagebetaling. Ingen respons eller penge tilbage på kontoen igen, jeg finder så et tlf. nr. til guleroden.dk men der får man bare en besked om at de ikke modtager telefonisk henvendelse og henviser til mail via info@guleroden.dk, det er efterhånden noget tid siden, og stadig ingen penge! så hold jer væk fra sug.dk og de øvrige sider (guleroden.dk, dragecity.dk, candleworld.dk ...)
Kan desværre ikke anbefale at handle her. Fik en vare som i praksis ikke virkede. Sug.dk afviste klagen og skrev blot at "sagen blev betragtet som lukket nu". Hørte herefter forbrugerrådet, som principielt gav mig ret, men pga købsbeløbets størrelse kunne de ikke gøre videre. Efterfølgende checkede sug.dk varen ved bl.a. "at hoppe på varen" og konkluderede at den var fin nok. Sug.dk glemte dog at prøve at støvsuge, hvilket ville have vist, at varen i praksis ikke var anvendelig. Vi opgav nu at foretage os yderligere.......sure penge og returporto spildt og lige i skraldeposen - så pas på!
Sten Duval, Rasmus Achton-Lyng and Anders Guttorm found this review useful