We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (260)

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og fantastisk produkt.

Jeg benytter Sumisura fordi kvaliteten møder mine krav og det er let at supplere sin
skjorte pulje.

Velfungerende hjemmeside og levering

Alt gik fint med min bestilling. Kun en enkelt lille detalje: Jeg bad om levering til arbejdsplads, men fik den hjem i stedet. I sig selv ikke noget problem når I afregner "firmataksten".
Mvh
Per

Review by confirmed purchaser

Sådan skal det gøres når man handler på nettet

Det et nemt at finde det man vil købe, specielt når man har handlet flere gange, kan stærkt anbefales, hvis du altså ikke har for meget på mavsen......produkterne er til de forholdsvis slanke

Review by confirmed purchaser

Perfekte produkter og super service.

Kommer hurtigt og kvaliteten er i top.

Dejlige skjorter1!

Jeg er meget tilfreds med de skjorter jeg har købt.

sumisura.com

God service og hurtig levering

Var i dialog med virksomheden hvor de optrådte utrolig servicemindede og med hurtige svar.
Levering som lovet og produktet er kvalitet.

Review by confirmed purchaser

Høj kvalitet til rimelig pris

Endnu en gang har jeg bestilt skjorter fra SumiSura, igen i høj kvalitet og leveret til tiden.

Review by confirmed purchaser

Skjorter, kvalitet og service af høj kvalitet

Jeg har været kunde fra begyndelsen
Og er stadig meget tilfreds

Super service om altid.

Hurtig service og kanon hurtig levering.

Anbefales

Hurtig levering, lækre skjorter og ikke mindst, tilgængelig og imødekommende service på mailen.

Flot indpakning

Kvalitet matcher forventning, leveres med returbilag hvilket er outstanding

Review by confirmed purchaser

Rette tid, pris og kvalitet

Intet bøvl og lige til

Review by confirmed purchaser

Professionelt, effektivt og konkurrence dygtigt koncept

Skjorter af høj kvalitet, bredt sortiment og klassisk så du kan nøjes med at bestille dit årsforbrug et par gange om året. Det hele er lidt i stram business stil, så det afslappede gå i byen skjorte er jeg ikke sikker på du finder hos Musisura. Konceptet holder 100 % til din forretningsuniform med jakkesæt, skjorte etc., det er her jeg ser ideen.

Svingende kvalitet på stofkvaliteten

Jeg køber med jævne mellemrum et sæt skjorter, og det der kan være irriterende er den svingende stofkvalitet, det er rigtigt svært at bedømme dette fra et billede.
Måske kunne man reducere denne oplevelse ved at sikre færre varianter.

Review by confirmed purchaser

Enestående objektivitet, effektivitet, kvalitet og service

Jeg læste om Sumisura i TIMEGEEKS e-magasinet, et elektronisk nyhedsmagasin fremmest for mennesker, som nyder og interesserer sig for højkvalitetsarmbåndsure udgivet af Kristian Haagen, som også indskyder et par bemærkninger om brands som ikke handler om ure. Jeg havde aldrig hørt om Sumisura, så jeg kiggede deres hjemmeside igennem og valgte at bestille firmaets nyhedsbrev. Dette er hidtil blevet læst med interesse hver gang jeg modtog det. Fornylig havde jeg muligheden for at besøge Sumisuras fremvisningslokale/butik i Landskronagade, København Ø og jeg blev mødt med en interesse og professionalisme, som sjældent findes i selv velrenommerede ekviperingsforretninger og slet ikke i lavprisvarehuse, hvor ekspedienterne generelt dårligt nok ved, hvad det er de sælger. Efter at have efterprøvet hvilken størrelse der passede på mig mht skjorte og undertrøje, besluttede jeg for at udvælge 5 skjorter og 3 undertrøjer. Efter mit valg blev jeg fortalt, at skjorterne snart ville komme på udsalg, men at jeg naturligvis ville få rabatten allerede nu. Jeg afhentede bestillingen den næste dag i butikken og fragt var ikke pålagt regningen. Sådan enkelt kan det gøres at kvalitetsbehandle en ny kunde og de modtagne skjorter/undertrøjer er i en klasse for sig ovenover den normale rangstige/kvalitetsmålestok for "stangtøj" selv normalprisen taget i betragtning. Jeg har en mavefornemmelse af, at en skræddersyet skjorte kun kan syes marginalt bedre. Jeg har også fornemmelsen af, at jeg vil handle hos Sumisura fremover. Jeg kan kun anbefale Sumisura til andre, der kan lide min overskrift.

Review by confirmed purchaser

Enkel bestilling, hurtig levering og god kvalitet.

Jeg fik det jeg bestilte efter en enkel bestilling og hurtig levering.

Det fungerer bare. Yderst professionelt

Lækker kvalitet. Flot levering i gaveæske uanset om det er en "almindelig" bestilling. Nem og hurtig problemfri returnering og levering af anden vare istedet.

Hurtigt og effektivt

I en travl hverdag, er en mulighed for at få overstået nogle basale indkøb på nettet en stor hjælp. Sumisura leverer et smalt sortiment, men af høj kvalitet.

Review by confirmed purchaser

Storartet service og rigtig dejlige skjorter

Jeg havde først fået bestilt tre skjorter der var for store, de røg retur. Blev ringet op af Sumisura, da en af skjorterne ikke var tilgængelig i min størrelse. % minutter efter samtalen var færdig fik jeg besked på at skjorterne var sendt afsted og dagen efter var de på min arbejdsplads.
Det kan anbefales at besøge butikken på Østerbro, for at finde den rigtige størrelse.

Skjorternes kvalitet er virkelig høj. Stoffet mærker og er vildt dejligt også efter vask.

Kan kun på det varmeste anbefale Sumisura.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering

Sumisura har lækre produkter og god service selv når det brænder på. Derudover meget hurtig leveringstid - også ved ombytning :-)

Super respons

En af de ønskede varer var i restordrer, men en hurtig løsning på dette blev straks fundet via et par e-mails.

Super i et ord -

Rigtig gode kvalitets skjorter - stort set strygefri
Morten Eilsgaard

Super service!

Det kan ikke gøres meget bedre.

Perfekt!

Havde ønsket mig et Sumisura gavekort i julegave og brugte det på seks klassiske skjorter. Pasform og kvalitet er helt i top og det er skjorter jeg vil få glæde af i lang tid og de hænger alle "først i skabet".

Næste gang der skal købes skjorter, bliver det også fra Sumisura.

God services.

Godt site, nemt at finde ud af. men farverne passer ikke altid helt.

Review by confirmed purchaser

Leverede varen - til tiden - i tilfredsstillende kvalitet og god indpakning.

Jeg bestilte 3 skjorter i kategorien "kvalitetsskjorter". Som lovet er de rimelig nemmen at stryge (ikke det nemmeste jeg har prøvet, men langt fra det værste), og de holder finish over en hel dag. Herligt. Fin detalje at Sumisura har to medium størrelser!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og ombytning.

Pakken var flot emballeret. Lækker gave at give.

Review by confirmed purchaser

Beste køb i meget lang tid

Rigtig glad for den kvalitet som min skjorte er i. Super service! Ingen problemer et trykt sted at handle! Og det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg køber produkter fra Sumisura !!

Altid på dupperne

Altid servicemindede og klar med en hurtig levering. Kvalitetsprodukter til en yderst fair pris.

Helt igennem perfekt

Hurtig levering, gode produkter og en nem hjemmeside at finde rundt i.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet ved sumisura.com

Det virker - altid

Jeg har nu flere gange brugt Sumisura og har endnu ikke haft noget at indvende, hverken på produkterne eller på deres forretning generelt.

Mvh,
Claus

Dag-til-dag levering

Klasse oplevelse. Varen blev leveret dagen efter bestilling og skjorten jeg bestilte var af super kvalitet og lige som jeg havde forventet.

Top service

Forskellige størrelser på t-shirts

Det er nu tredje gang jeg får t-shirts som varierer i størrelsen. Første gang købte jeg XL som altid, men efter vask blev de til mave bluser. Siden da har jeg købt XXl. Denne gang købte jeg 6 nye, og der er tre af dem som er markant større (5cm). Og så bliver det pludseligt svært at finde ud af, hvilken størrelse jeg egentlig skal have.

Strålende

SUMISURA leverer kvalitet.

Virker altid

Hurtigt og nemt at bestille. Alt kom til tiden.

Sumisura rocks

Top kvalitet, hurtig levering, god pris i forhold til kvalitet.

MVH
Lone

Super prof

Kan kun anbefales.

Perfekt!!!!

Jeg har ikke en finger at sætte på noget! Alt er forløbet i bedste stil

Review by confirmed purchaser

Kvaltet, service og design af bedste skuffe!

Selv uden skelen til de rimelige priser, så er Su Misura top kvalitet, top service og godt klassisk design, man aldrig bliver træt af.

• KBH, DK
  • 3 Reviews