We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (366)

De bedste

Jeg har prøvet flere lærredstryk. Sumopix er de bedste.

www.SUMOpix.com

Laver fotos til billeder i virkelig god kvalitet

Det er så smart!!!
Har bestilt tre små billeder fra Sumopix og leveringen var hurtig og smertefri.
Og at man kan lave egne billeder på lærred er så god en måde at få minder op og hænge på.
Jeg er ikke i tvivl om, jeg gerne vil bestille endnu et billede fra Sumopix og næste gang skal det være et stort et, som skal hænge i stuen.

Fantastisk!

Jeg bestilte billederne søndag d. 19 og fik dem torsdag. Havde bestilt 4 billeder og de er alle sammen rigtig flotte!
Det var nemt at bestille dem og få dem tilpasset til den ønskede størrelse. Vil hel klart bruge dem igen.

Meget proffesionelt

Afgav en ordre fredag formiddag, eftermiddag fik jeg en bekræftelse på billedet var afsendt. Fik det så tirsdag (pga helligdag og sendt til virksomhed) Det godt nok hurtig service.. og billedet var som altid skide flot.. Helt klart et besøg værd!!!

Nemt og hurtigt

Nem og brugervenlig webshop. Fik levering allerede dagen efter jeg bestilte min ordre!

Perfekt!

Har fået det lækreste billede af mine unger - det er simpelthen så flot en kvalitet, selvom jeg selv havde siddet og redigeret i billedets farver, sat tekst på osv. med en lille frygt om, at det måske ville komme til at se træls og grumset ud - men det gør det overhovedet ikke :-)

Kan kun anbefale andre, at handle her! Leveringstiden er også helt okay - faktisk kom billedet før forventet og derudover var der en lille "overraskelse" i form af en lille pose vingummibamser, sat fast i pakken, hvilket vakte stor glæde herhjemme ;o)

www.SUMOpix.com

Kvalitet i top og lyn hurtig levering..

Jeg har handlet rigtig meget på nettet og har alt for ofte fået mine forventnimger slået i tusind stykker når jeg har modtaget en vare. Denne gang er alt som jeg havde forventet... Og sikken en lettelse ...Billedet er nøjagtig en kopi af den fil jeg uploadede hvor farver og beskæring var som previewet viser på Sumopix hjemmeside. Jeg fik endda lavet et i 110x110 cm på en træramme lige til at sætte op på væggen. Jeg uploadede filen fredag morgen og billedet stod foran min dør på sjælland mandag formiddag. det kallder jeg hurtigt!! jeg undersøgte flere steder og priser og Sumopix er helt klart de billigste med lærreedsbilleder. kommunikationen med Sumopix i århus var, via mail, fantastisk. . Jeg fik endda tilsendt en prøve på et læredsbillede kvalietet uden beregning. med denne anmeldelse står det vist klart at jeg er meget begejstret for Sumopix og deres unikke service. Jeg har flere billeder og projekter i støbeskeen som Sumopix skal trykke for mig. Undskyld fejlen !! Der skal selvfølgelig stå Sumopix hele vejen igennem .hermed rettet. :-)

www.SUMOpix.com

Den bedste service og de fineste billeder, hvad mere kan man ønsker sig :)

Der findes helt sikkert ikke bedre steder at få fremkaldt sine billeder på lærred, og servicen er i top. Hvor tit bliver man ringet op for at få at vide, at ens billeder er perfekte til fremkaldelsen? Det er anden gang, jeg benytter SUMOpix, og billederne er så fine og super hurtig levering. Har også anbefalet siden til en nabo, som også er yderst tilfreds, så kan kun anbefale det til alle andre også.

www.SUMOpix.com

Super billeder med rigtig gode farver.

Bestilte to billeder af 80 cm x 80 cm og de blevet præcis som jeg havde håbet på..

Varme anbefalinger herfra

Super god og nem hjemmeside at finde rundt i. Jeg var meget spændt/nervøs for resultatet, da jeg tænkte at til den billige pris, var kvaliteten nok derefter. Men jeg tog fejl! Jeg har det flotteste billede i en super kvalitet hængende på min væg, og jeg har nu lige bestilt billede nr 2. Glæder mig til at få det hjem også :-)

Billg

Ser ud til at være et godt produkt. Og det billigste jeg har fundet på nettet.

Let og overskuelig hjemmeside

Det tog mig kun 5 min fra bestilling af 6 billeder på lærred 30x40cm.
Har kun godt at sige om Sumopix.com. Kommer helt sikkert igen.
Robert

Review by confirmed purchaser

Hurtig service i forventet kvalitet

God oplevelse, nemt og enkelt. Godt at man kan få store størrelser

Hurtigt og super godt

Super godt produkt og personalet var meget venlige ved afhentning af billederne.

God kvalitet og hurtig levering

Et godt råd, lad være med at betale for ekspres levering, for varen kommer som regel dagen efter alligevel.
Nemt at bestille og betale, og de 5-6 gange jeg har handlet her, har jeg alle gangene været tilfreds.

Jesper Asger Hansen found this review useful

Super service - hurtig ekspedition - perfekt resultat

Super service - hurtig ekspedition - perfekt resultat.

super fin service

Rigtig fin service og hurtig levering, og resultatet er perfekt :O)

www.SUMOpix.com

NEJ NEJ NEJ ikke så hurtig.

Ved du hvad? Jeg bestilte 3 bild. på lærred hos SUMOpix søndag aften, tirsdag var de på Bornholm med posten. Det var godt nok hurtigt. Nu er de hængt op og der er intet at komme efter, Super arbejde.
Så brug dem hvis du skal have lavet fotoopgaver.

Nina Barbara found this review useful

God kvalitet og hurtig levering

Bestilte en foto lavet på lærred om søndagen og det blev leveret allerede om tirsdagen. Rigtig flot billede og nemt at lave på hjemmesiden, hvor man kan tilpasse billedet så det bliver som man gerne vil have.

Hurtig og professionel ekspedition

Hjemmesiden fungerer godt, upload var problemfrit og forslag til billedstørelse mv. var godt. Blev ringet op for kontrol af oplysningerne og levering skete lynhurtigt. Kan kun anbefales. Konceptet med lydarbsorbernde billeder fungerer rigtig godt.

Fantastisk flot arbejde.

Jeg ikke andet postitive ting at sige om Sumopix.
- En hjemmeside der virker og er nem at arbejde på
- Hurtigt arbejde og levering
- En super slut resultat

Kan kun anbefale Dem

Service & kvalitet i top

Bestilt lærredfoto fra uploadet billedefil monteret i svæveramme. Jeg var spændt på oplevelsen da det var første gang jeg bestilte produkter hos SUMOpix. Lidt om oplevelsen i stiksordform :

Levering : Hurtig levering. Pakken ankom efter blot et par dage med Post Danmark i god indpakning der bar præg af professionel indpakning for at sikre sig at produktet kom frem uden den mindste ridse.

Kvalitet : Lærredet er perfekt monteret på svæverammen - ved bestillinger hos andre webshops har dette desværre ikke været tilfældet. Lærredstrykket fremstår i rigtig gode farver - bedre end forventet. Lærredet var bestilt med en overfladebehandling - dette har ikke haft indvirkning på farvegengivelsen, som jeg frygtede kunne blive berørt. Alt i alt er helhedsindtrykket et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet.

Yderligere bemærkninger : SUMOpix er ikke de billigste men de leverer alligevel et produkt og en kundeoplevelse over forventningen. Den benyttede rabatkode virkede uden problemer og fremgik klart ved prisberegningen under bestillingen.

Konstruktiv kritik : Editoren på hjemmesiden er nem at benytte men mangler muligheden for en mere nøjagtig beskærring af det uploadet foto. Centrering og placering kan være en udfordring hvis et stort og detaljeret foto benyttes. Der ønskes mulighed i editoren for tilføjelse af kant til svæveramme uden at denne tages af det eksisterende billedeområde, så man selv er fri for at skulle foretage dette i sin billedefil inden upload.

Mine fremtidige lærredstryk vil blive bestilt hos SUMOpix.

Review by confirmed purchaser

Hurtig, nem og god kvalitet.

2. Gang jeg bestilleder lærredsbilleder fra Sumo.Stadig tilfreds:-)

Gik bare som smurt ved bestilling af canvas billeder

Gik bare som smurt ved bestilling af canvas billeder

www.SUMOpix.com

super flot og billigt lærredtryk

Et rigtig flot tryk på lærred, og så gør fri fragt i januar lige at jeg måtte bestille et tryk mere :-). Hurtig levering lige til døren, fin kvalitet så jeg er glad

Review by confirmed purchaser

Super billede og hurtig levering.

Som overskriften siger så blev billedet leveret hurtigt og billedet ser super godt ud. Hjemmesiden og måden man bestiller på fungerer upåklageligt og lige til. Absolut intet at sætte en finger på. Helt sikkert et sted jeg vil bruge igen.

www.SUMOpix.com

amazing, beautiful, reliable and perfect

Jeg købte et billede på sumopix, og jeg kan ikke forklare hvor tilfreds jeg er!
Billedet var i super kvalitet, ventetiden var ikke lang og servicen var god.
Det var nemt og hurtigt at bestille billedet, og der var ingen bøvl med det.
Da jeg modtog billedet hang der bagpå billedet en lille pose haribo slik, thumps up!
Billedet er til en veninde når hun fylder 18 år, og det er den bedste gave man kan give! så personligt og så skønt et billede.. Tak sumopix i er fantastiske!

good moments - good pictures = sumopix!

Hurtig levering - god service

Jeg blev glad da jeg blev kontaktet fordi kvaliteten af den fremsendte fil ikke var så god, da der kunne være sket en fejl. Så tak for den opmærksomhed, at der ikke bare blev lavet et billed af en fil uden mange pixels. Tak for god service, og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition og lækkert resultat!

Kan anbefales og vil helt sikkert bruge igen!

Fantastisk resultat

Havde bestilt fotos på store lærreder, et af dem delt op i seks mindre lærreder, hvilket giver en super lækker effekt. Resultatet var fuldt ud tilfredsstillende og leveringstider m.m. blev holdt til punkt og prikke.. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Review by confirmed purchaser

god kvalitet af print på lærred, dog få problemer med størrelser

kvaliteten er rigtig god, farverne er som de er på computeren og der er beslag med til ophæng. pakken ankom godt beskyttet i bobleplast og pap. Jeg synes dog at der er problemer når man vælger størrelser på lærred. man kan ikke bare tilpasse (strække eller formindske) størrelsen på billedet. I stedet beskæres ens billede hvis ikke man matcher størrelsen som editoren vil have det.

Super godt

Super god service

Alt er fint

Det gik hurtigt og billedet er fint. Har bestilt flere igennem dem

Review by confirmed purchaser

Hurtig professionelt og prismæssigt ok

Hurtig og professionel firma med en god feedback til mig som kunde

Kaj

Review by confirmed purchaser

Fantastisk produkt & super service !!!

Utrolig hurtig levering og i super kvalitet. Til trods for at det var umiddelbart før jul, var kvaliteten i top samtidig med at leveringen var hurtig og præcis - og så endda vingummi i posen med skruer - super godt gået!

God service og nemt

Mit køb er gået rigtig nemt, der var lidt problemer med mit valg af størrelse i forhold til kvalitet af billede. Men jeg føler jeg fik en god service og vejledning i hvad jeg ellers kunne vælge.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt og effektivt, og fantastisk service!

Det gik hurtigt, jeg havde i forb. med min ordre tlf. samtale med dem, og servicen var bare helt i top!! Der er styr på det!
Jeg har brugt dem flere gange!

Kanon oplevelse som altid

Jeg har handlet en del ved SumoPix, og har aldrig været skuffet over deres service på nogen måde. Hurtig og god levering.

Perfekt

God service, hurtig levering, og super kvalitetsprodukt