[REPLY]
Man har lavet et receptfornyelsesmodul, som åbenbart ikke kan bruges til noget da lægerne tilsyneladende ikke ser input herfra. Man tror jo fandme det er en joke.
***************************************************
Kære Bo Grevy
Vi kan desværre ikke behandle dit ønske om receptfornyelse, da det kræver en direkte kontakt til lægen enten via emailkonsultation eller på telefonen ml. kl. 8-9.
Lægerne ser desværre ikke receptfornyelsesmodulet, derfor denne afvisning.
xxxxxxxxxxxx
Plus: Pænt design. Overskuelig og nem at finde rundt på.
Minus: En smule langsom om at opdatere / hente de ønskede data.
Noget andet er, at jeg finder det meget skræmmende hvad der ligger på nettet af private informationer om en ... Jeg ved godt der er gjort meget ud af sikkerheden. Men tror ikke på der findes noget, som _ingen_ kan hacke. :(
Da dette intet har med selve siden at gøre, trækker det naturligvis ikke ned i bedømmelsen.
Normalt er jeg ikke glad for offentlige hjemmesider, de har det med at være dårlige eller ikke rigtig hjælpe brugeren til at finde den information man søger.
Men sundhed.dk er rigtig god til netop det, man får et fint overblik over sine informationer & historik, siden er let og overskuelig og meget indbydende, rigtig godt gået.