We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (90)

Feel free

I will absolutely have another purchase from the shop. Fast shipment, great product, immediate communication.

Reply from Sunglasses Shop

Hi Joy, thanks for getting back to us. Hope you remember us next time you need sunglasses :)

Review by confirmed purchaser

What I needed and on time!

Great collection, good prices, immediate response.

Reply from Sunglasses Shop

Thanks for getting back to us, hope you shop with us again soon :)

Ray-Ban Aviators - modtaget men i dårlig stand

Jeg købte den 28/12/2011 nogle Ray-Ban solbriller af typen "Ray-Ban 3025 W3277". Jeg fik aldrig nogen tracking af pakken, men modtog dem efter 6 dage hvilket er lidt langsomt, men acceptabelt.
Når jeg pakker dem ud opdager jeg at et af benene som støtter på næsen sidder meget skævt (billeder vedlagdt), men tænker ikke over det da jeg selv kan rette dem til. Metallet virkede lidt blødt som om de er blevet justeret for mange gange. I den ene side af brillestellet sad benet som går bag øret også lidt løst og lidt skævt.
Jeg fandt mig i små fejlen, men overvejede at sende dem tilbage, derfor tog jeg billederne.
Jeg ser så for et par dage siden at gevindet i den ene skrue er ødelagdt og regner ud at fejlene må være kommet af at en tidligere kunde har returneret dem og de så er blevet sendt videre til mig.
Set i bagspejlet burde jeg bare have returneret dem med det samme.

Sunglasses Shop får dog 2 stjerner fordi jeg senere har bestilt nogle skibriller som var i orden.

Reply from Sunglasses Shop

Hej Mads, det lyder som om dine solbriller ikke var i særlig god stand - vi vil gerne have, at alle vores kunder bliver tilfredse med deres køb og ville med glæde have byttet solbrillerne for dig. Og fordi det var vores ansvar, at sende solbrillerne til dig i god stand, ville vi have dækket alle dine fragtomkostninger også. Så hvis du køber hos os igen skal vi nok sørge for, at du bliver tilfreds. Vi håber ikke, at dine Ray-Bans var helt dårlige :)

Review by confirmed purchaser

Very good and accurate. I will recoment it.

Very good and accurate. I will recommend this cite to a friend. Thank you.

Reply from Sunglasses Shop

Thanks for your feedback Andreas, we hope you enjoy your sunglasses :)

Great

Super service, fast delivery - Great sunglases, my favorit

Reply from Sunglasses Shop

Hi Charlotte, thanks for your kind review. Hope you shop with us again soon :)

Very good

fast and good price

Reply from Sunglasses Shop

Thanks for getting back to us, we love hearing from our happy customers. Hope you shop with us again soon :)

Perfect

I´ll recommend this online store to everyone. They are fast, serious and reliable.

Reply from Sunglasses Shop

Thanks for your feedback Yoli, we're glad to hear you had a great shopping experience. Remember us next time you need sunglasses :)

God levering, dårlig returnering

Selve købsoplevelsen og fremsendelsen af varerne forløb fremragende (til fem stjerner), men jeg fik ikke en faktura, før jeg rykkede for den og pengene for min returnerede varer kom først efter udløbet af, hvad de lover mht. returnering - og da jeg selv rykkede for pengene.

Super

Alt som forventet

hat alles reibungslos funktioniert

gute Qualität und gute Information zum Bearbeitungsstand

Products for every one

Fast delivery, great service and quality glases

Happy, all over

Purchase with great quality was delivered quickly and safe. No problems from ording to receiving.

Einfach Gut

Nach einer Bestellung ist es schwer eine entgültige und abschließende Einschätzung abzugeben.
Die Auswahl der Brille auf der Internetseite war einfach und problemlos, die Erklärungen ohne viel Prosa und ausreichend.
Die Idee ist gut, der Shop kann daher nur empfohlen werden.

alles in bester Zufriedenheit

Die Bestellung wurde schnell und sicher verpackt versand. Artikel entprach den Erwartungen.

Aucun lien SAV

Prix correct et livraison en temps et heure, mais pas de lien sav (e mail ou suivi de colis sur le ".fr")
Petite frayeur mais sans gravité, site .uk (amazone travaille avec eux) mais numéro en france heureusement
J'aurais presque pu mettre un 4, xD

Alles perfekt!

Vor allem die Lieferung war sehr schnell und zuverlässig.

Täydellistä palvelua!

Todella luotettavaa palvelua,suosittelen lämpimästi.

Alles bestens

Guter Service, schnelle Lieferung, gute Preise !

Review by confirmed purchaser

Brillen super, Service super!

Super Kundenservice, schnelle Lieferung, tolles Angebot, mit Groupon Gutschein und Umtausch einer Brille ging alles problemlos!

Super betjening!

Der er intet at sætte en finger på.
Siden kan klart anbefales !!

Review by confirmed purchaser

Brille ist super, nur die Wartezeit enttäuschend

Brille ist super, nur leider die Wartezeit von ca. 6-7 Wochen war etwas enttäuschend

Top Produkt, Top Preis!

Die Brille entspricht meinen Erwartungen voll und ganz und alles zu einem sehr günstigen Preis.

sehr zu empfehlen

eine sehr schnelle reibungslose Abwicklung

Vertrauenswürdiger Händler mit gutem Service

Vertrauenswürdiger Händler. Shop und Lager scheinen nicht aneinander gekoppelt zu sein, deswegen hat meine Bestellung sich verzögert.

Dank dem netten Support hat sich das dann aber schnell geklärt.

Super

das packet ist nach ein woche bekommen, es ist korect. Danke

Ikke godt nok

Min vare har været næsten 2 mdr. undervejs. Det er i sig selv ikke særlig professionelt. Varen dukkede først op 4 dage efter jeg annullerede min ordre... Der sidder to søde piger og svarer mails - hurtige og fine svar. Men det er bare ikke godt nok, at de kun svarer, når jeg selv rykker. Når Sunglassesshop.com hæver pengene ved ordreafgivelse må man også kunne forvente at de løbende holder kunderne orienteret om, hvor i verden varen befinder sig. Specielt når varen er mange uger undervejs. Jeg fik endelig min vare, og er meget tilfreds med den. Men jeg regner bestemt ikke med at tage chancen og købe hos Sunglassesshop.com en anden gang. Og jeg har heller ikke tænkt mig at anbefale dem til andre. Udover ovenstående elendige service har jeg konstateret at virksomheden ikke overholder de danske regler om returret på 14 dage. Når en net-virksomhed uden tvivl henvender sig til danske forbrugere som det er tilfældet med Sunglassesshop.com er virksomheden omfattet af de danske regler, uanset hvor virksomheden er beliggender. Der udskrives heller ikke fakturaer, men kun ordrebekræftelser, og man kan ikke finde noget cvr-nr. - hverken danske eller engelsk - på hjemmesiden. Ikke en viksomhed for mig....Den ene stjerne gives til de to danske piger, som trods alt besvarede mine mails.

Kære Louise

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en anmeldelse. Vi beklager meget, at din oplevelse ved at handle hos os ikke har været tilfredsstillende. Vi arbejder hårdt på hele tiden at forbedre vores service for at undgå de fejl, som der er sket i dit tilfælde. Din vare blev i første omgang sendt indenfor den lovede tidramme, men desværre blev den returneret til os pga. "Navn/adresse ukendt". Da din vare blev modtaget af os, blev den på grund af en fejl returneret til vores lager i stedet for at blive gensendt til dig, hvorfter den blev allokeret til en anden ordre. Dette er naturligvis en fejl, som ikke bør ske, og vi beklager dybt, at det skete i dit tilfælde. Da vi fik varen tilbage på lager, blev den straks sendt til dig, og vi er selvfølgelig glade for, at varen trods alt var, som du forventede i sidste ende.
Mht. vores handelsbetingelser, så følger vi den britiske købelov, da vores firma ligger i England. Den britiske returret er på 7 dage, men vi accepterer dog varer retur fra Danmark udover de syv dage, såfremt varen er ubrugt og mærket stadig sidder på. Da vi ikke er beliggende i Danmark har vi ikke et CVR-nr, men derimod et britisk VAT-nr, som er 840 5412 54.

Mvh. Sunglasses Shop Danmark

Alles Bestens

Gute Ware, schnelle Lieferung - deshalb alles bestens

Schnelle Lieferung, Ware einwandfrei

Bin zufrieden, hat alles super geklappt. Mein Oakley-Sonnenbrille kam pünktlich und in einwandfreiem Zustand.

Review by confirmed purchaser

RAS, Bon accueil, bonne livraison. Bonne experience.

RAS, Bon accueil, bonne livraison. Bonne experience.

Supi,Supa,Super

Die Bewertung ist positiv,es gibt nichts zu bemängeln

Review by confirmed purchaser

livraison conforme et très rapide

produit conforme à la commande et livraison rapide

Perfect

Everything exactly as expected . fast and quality with trust

Review by confirmed purchaser

Selkeät nettisivut ja homma toimii

Kaikki meni suunnitelman mukaan toivotulla tavalla, ei huomauttamista.

Alles Prima

Schneller Versand und guter Preis.

Review by confirmed purchaser

Grundsätzlich sehr zufrieden, aber die Lieferzeit war eine Katastrophe!

Ich ging davon aus, dass ein Vorlauf von über 4 Wochen ausreichend sei, eine Rechtzeitige Lieferung zu erhalten, abe da habe ich mich leider geteuscht. Die Awicklung war grundsätzlich prima. Die lange Lieferzeit hat dazu geführt, dass die Brille (es war ein Geburtstagsgeschenk), erst nach dem Geburtstag an kam! Das ist definitiv zu lange und auch kein üblicher Standart! Leider. :-(

Review by confirmed purchaser

Danke!!!!!Sehr nett ,immer wieder!!!!

Ich bin mit wäre sehr zufrieden!!!! Kontakt war sehr nett und freundlich .Danke !!!!

Alles perfekt

Schnelle Lieferung, so macht einkaufen freude.

Sunglasses Shop

Produit de qualité, expédié rapidement

J'ai commandé un masque de ski pour mon ami qui en a été très satisfait ! L'envoi a été rapide et soigné, n'hésitez pas à commander sur sunglassesshop.com !

Great shop

Beautiful sunglasses, good prices, fast delivery.
German support good be better!

Sunglasses Shop

Produit non conforme à la commande

Commande d'un adaptateur bluetooth : réception d'une petite paire de binocles...
Pas de service client en France...
Une arnaque, scandaleux!!