[REPLY]
Kun ros herfra.
SuperSellerS holder hvad de lover og sender hurtigt varen frem.
Gode priser, god kundeservice. Godt firma.
Tak for handlen - det bliver ikke den sidste.
Der gik en måned før jeg fik mine ting. Virkelig dårlig service
Hun var sød og venlig, men sendte de forkerte størrelsesmærker.
Det er fornuftige priser, stort udvalg og hurtig levering
Havde lige et opkald pr. telefon for opklarende spørgsmål, behagelig samtale og stor hjælp, så jeg efterfølgende var klar til bestilling.
Finn Larsen.
Jeg har flere gange handlet ved SuperSellers, og været meget tilfreds.
Inden påske skulle jeg så bruge et skilt, til påskedagene.
Jeg bestilte skiltet, og skrev i bemærkn inger, at jeg skulle bruge det inden påske.
MEN de sendte det først efter påske, og trak beløbet, da det så kom retur til dem, skulle jeg selv betale fragten for deres fejl.
SÅ jeg synes at deres kundeservice er dalet noget, for man læser da i bemærkninger inden man sender varerne! - OG jeg havde enda også sendt en mail til dem! - OG ringet til dem!
Jeg røg også ind i den uoplyste påskeferie!!!
Bestilte nogle poser, som var virkelig billige, men så gik det da også hen og blev dyrt.
Et ekspeditionsgebyr på 65 kr og et fragtgebyr på 75, er måske lige i overkanten for nogle poser til 150 kr.
Rigtig god dialog og superfin service. Varerne blev leveret dagen efter
Har lagt en bestilling igår, har intet hørt fra dem, på trods af de skrev de ville vende tilbage idag - så jeg ringer for at høre hvad der sker, for at erfare, at de holder Påskeferie indtil 2. april 2013.
Det burde de oplyse om på deres hjemmeside, det er simpelthen for dårligt!!
jeg bestiller ofte med kort varsel, og der har supersellers ofte varerne på lager og sender samme dag, det er kanon
Dejlig oplevelse, der er hurtig og effektiv ekspedition.
Jeg fik en rigtig god og meget venlig service på min forespørgelse som resulteret i et vare køb.
Helt igennem fantastisk oplevelse, med de rareste og hjælpsomme medarbejdere, bestemt ikke sidste gang jeg handler med jer...:-)
Man kan få de fleste af de ting, som man har brug for. De yder rigtig god service til trods for, at det foregår pr. telefon. Har aldrig haft reklamationer! Eneste minus er betalingsmåden.
Normalt har det været godt nok at handle med SuperSellerS, men den sidste levering levede ikke op til forventningerne. Vi bestilte prismærker til en prismærkepistol, men fik leveret selve pistolen, men blev faktureret for mærkerne. Så sendte SuperSellerS efterfølgende mærkerne, og vi beholdt og betalte pistolen. Men, men .... dagen efter kom der endnu en pakke fra SuperSellerS med en prismærkepistol. Så nu står vi med to stk., som vi ikke har bestilt og ikke skal bruge. Nu skal vi til at returnere pistolen. Det er noget bøvl - og ikke godt nok!
Fint produkt som beskrevet - hurtig levering. Meget fint.
Super service god kvalitet derfor bruger Nordtronic A/S dem igen og igen.
Har handlet i mange år med Supersellers og tingene har altid fungeret. Gode priser og hurtig levering
Alle vil vi gerne gøre en forskel i vores service. Det skal jeg love for de gør hos SuperSellerS. Jeg gik på nettet for at finde nogle dekoretions effekter, der faldt jeg over en del jeg fandt intressant, jeg havde dog lige et par spørgsmål vedr. de forskellige ting jeg nu havde valgt ud. Så jeg ringede til butikken, og fik den mest venlige sælger i røret, sælgeren var så imødekommende og hjælpsom. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger, jeg glæder mig til at modtage mine varer, i morgen. ;o) God dag der ude.
Tops
Gode priser, ok levering. Godt sortiment
MVH Computerplanet
Det er rart ,at det sker hurtigt og sikkert med transporten af varerne. Vi er meget tilfredse med betjeningen.
KIRKENS GENBRUG
Randi Svendsen
Der er ikke de store problemer med at handle hos SuperSellerS, men jeg var nok lidt uheldig at lave min ordre på modemessen i Bellacenteret KBH, så sælgeren fik ikke det hele med ( hjulene til et gadevare stativ ! ). Men firmaet var hurtig til at rette fejlen, så alt i alt en ok oplevelse.
Købte nogle poser og et par andre småting, som vi stod og manglede. ordren blev afsendt 8/2 fint fint. Mandag modtog vi ikke forsendelsen, så tirsdag ved middagstid ringede jeg til GLS da der var kvitteret på pakken.
Forsendelsen var ifølge GLS sendt retur, da supersellers havde opgivet forkert bynavn. SUIK!.
Ringer til supersellers og får fat i en sælger. Han roder lidt rundt og lover at forsendelsen bliver sendt samme dag, altså tirsdag.
Torsdag 2 dage senere har vi stadigvæk ikke modtaget, og vi har heller ikke fået noget trace nummer, så jeg ringer til supersellers igen.
Får igen fat på en sælger, der ikke aner noget og derfor lover at ringe tilbage. Det gør han også ca. 30 minutter senere.
Ifølge sælgeren har GLS forsendelsen og de har påført forkert bynavn denne gang, han kan dog ikke oplyse trace på forsendelsen, hvilket får mig til at konkludere at den ikke var røget af sted tirsdag som lovet. Han stikker mig endnu en plade og jeg siger ja ja det er fint, så har jeg vel min forsendelse i morgen fredag, hvilket han bekr.
Fredag modtager jeg så forsendelsen, 1 uge og en masse spild af tid senere.
Der ryger 1 stjerne fordi at forsendelsen ikke kom frem i første omgang, yderligere 1 stjerne da den heller ikke kom frem anden gang, endeligt 1 stjerne for at supersellers overhovedet ikke har nogen form for opfølgning på kunders ordre efter at de allerede er gået galt, hverken nyt trace, eller nogen form for kontrol af hvad de lover deres kunder.
Der er andre alternativer til supersellers, som jeg kommer til at gøre brug af fremover.
Stor vare vælg og nemt at handler ,. Men 70 kr. Når man handler under 500kr det er for meget, synes jeg.. Mvh PUZZLE Slagelse
Vi har besøgt Supersellers på deres adresse.
Vi blev betjent af Rasmus, og vi aftalte, at vi kunne returnere de varer vi købte, såfremt vi skiftede mening - så længe varerne var i original emballage.
Da vi så ville returnere varerne, kom Rasmus op med, at der da var et 15% returgebyr (oveni købet af salgsprisen inkl. moms!!) - som han dog erkendte aldrig at have nævnt - men det stod jo på hjemmesiden, sagde han.
Forelagt det faktum, at en aftale først er indgået, såfremt man gør opmærksom på sådanne forhold enten ved aftalens indgåelse eller på trykt medie (fakturaen), så kunden har en chance for at kende til sådan et gebyr, var hans lakoniske svar blot at sådan et gebyr kunne han ikke undgå.
Det skulle han tage.
Vi protesterede på det kraftigste, men sådan blev det.
Tilbage står jeg med et indtryk der er følgende:
Han sagde intet om returgebyret og gav kun returret, fordi han netop vidste, at han ville tjene gebyret uanset om varen forblev ude eller ej.
Det er ganske enkelt bondefangeri.
Køb ikke en skrue hos dette firma. De er hverken til at hugge eller stikke i, når de først har modtaget dine penge.
Bo Kuhlmann Andersen found this review useful
Altid fint og hurtigt.
Men jeg er irriteret over, at forsendelsen fylder så meget.
Bestilte 6 forskellige artikler fra Supersellers og fik dem leveret til tiden på nær en enkelt vare. Den kom to dage senere, dog med en ekstra fragt regning på 65 kr. Jeg ringede til dem og de undskyldte og jeg fik en kreditnota.
Jeg var heldig min kollega så at de havde trukket os for en fragt for meget, ellers havde det været lige så billigt at handle så mange andre steder.
Men stort irritationsmoment i en travl arbejdsdag at fakturaen ikke stemmer og at jeg skal tjekke op på dem. Det ser man fra lidt for mange firmaer og det er altså skidt da det føles lidt som, nå.. går den så går den. Og det gør den garanteret med mange travle firmaer.
Jeg kunne ikke umiddelbart se på min ordre, at det først blev sendt efter betaling.
Det virker lidt irreterrende at det ikke fremgik, da jeg virkelig manglede varerne.
Normalt får man faktura til betaling de andre steder jeg handler.
Ellers flinke personale
Leveringen var fin nok, men kvaliteten på produktet levede ikke op til mine forventninger.
Mange gode varer og priserne kan jeg ikke finde billigere andre... Dog syntes jeg det hele falder lidt til jorden når leveringspriserne bliver lagt på! Men varerene er altid i top!
Jeg bestilte vare torsdag morgen og allerede ved middagstid havde jeg en leveringsdato. GLS skulle levere - men eftersom det var til min privatadresse var der selvfølgelig ingen hjemme mandag formiddag. GLS valgte så at levere til e NET-kiosk i nærheden - så kan jeg selv smutte forbi og hente pakken. Fantastisk god service