We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (285)

Fantastisk kundeservice!

Utrolig flinke og hjælpsomme samt lynhurtig respons pr. e-mail.
Holder dig godt informeret fra køb til levering.
Kun positivt herfra!

Superhurtig ekspedition

Bestilte et ur om mandagen - og dagen efter lå det i min postkasse!

superstar

Nemt - hurtigt - billigt. God hurtig levering :) og uret stemmer overens med mine forventninger

Superstar

billigt og levering til tide

Jeg bestilte et ur tirsdag aften, de sendte det afsted onsdag og fik det torsdag med posten. Dvs 1 dags levering og det jo helt perfekt. Jeg havde brug for et billigt ur, som jeg kan have på hele tiden også i bad osv, og fandt så et casio ur, søgte efter det på nettet og fandt det så hos superstar.dk, de er både billige hvad gælder ure og fragt. 5 stjerner herfra.

Superstar

Stort udvalg, gude priser, hurtig levering

Har nu handlet armbåndsure der 2 gange. Begge gange var Superstar billigst på produktet af de danske hjemmesider jeg researchede på.

Perfekt købsoplevelse

Har gennemført 3 handler ved Superstar og er aldrig blevet skuffet. Lynhurtig service, levering og fuld produktkvalitet.

Superstar

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Jeg har været fuldt ud tilfreds ved bestilling og forsendelse. Selve udseendet af varen er over al forventning.
VH
Gunner Hansen

Super nemt

Bestilte et ur tidligt mandag morgen, og det blev leveret tirsdag formiddag. Det kan ikke gøres meget bedre!!

Super god service!

Vil klart anbefale virksomheden til venner og bekendte. Fik min vare i løbet af 24 timer efter bestilling. Det er hvad jeg kalder god service.

Super god service

RIGTIG god service, når man ringer til kundeservice og så kommer varerne nærmest med det samme :)

kan ikke blive bedre!!

jeg har købt flere ure der
i rigtig god kvalitet,til en rimelig pris
og servicen er altid helt i top
de svarer hurtig på mail & er altid flinke
så der kan du trygt handle

Echt toll

Brugte Groupon, og var lidt forvirret over betalingsmåden, ringede to gange og fik svar med det samme begge gange. Super sød mand, der talte som et rigtigt menneske, og ikke "Hej jeg er supersælger og har styr på ALT i verden-ish". Det var rart. Var egentlig lidt træt af, at man kun kunne bankoverføre differencen, da jeg ikke havde lyst til at kigge på min netbank :D
Men alt i alt en smertefri handel, der var lakrids med! Dog underligt, at I bruger 2 gange porto, når mine ting sagtens kunne være i een pakke :) Det må være Jeres problem.
Hvis jeg nogensinde skal købe et ur igen, skal jeg ikke afvise at bruge Jer.

Modtog defekt Casio ur.

Jeg bestilte i december et Casio A158WEA-9EF ur, hos Superstar.dk.

Det var ingen problemer med leveringen.

Men da jeg ville tage uret på, ville metal-remmen ikke rigtigt bøje, og uret synede umiddelbart af at være i ringere kvalitet, end hvad jeg normalt kender Casio ure for.

Faktisk var remmen så lidt bøjelig, at den ikke en gang kunne nå sin egen lås / lukkes.
Jeg skal ikke kunne sige om det er en dårlig model fra Casios side af, eller om jeg simpelthen fik tilsendt et uoriginal kopi.

Efterfølgende sendte jeg uret retur, i form af en reklamationssag, hvor jeg kort tid efter, fik mine penge retur, uden problemer.
Men Superstar.dk benægtede dog at uret jeg havde sendt dem retur, fejlede noget.

Uret var dog defekt, og for mig at se uoriginalt.

Der er herunder et link, til et billede af uret/remmen.
[external link removed]

Kenneth found this review useful

Hej Frederik

Ud fra billedet ser det bestemt ud til at uret har haft en produktionsfejl, hvorfor det undrer mig at reklamationen er blevet afvist. Jeg kan ikke andet end at beklage, at din reklamationssag måtte være fejlagtigt afvist.

Mvh Søren, Superstar.dk

Udsoldt

Jeg bestilte et Casio Collection A168WA-1 (d. 21. december), jeg vidste godt at det måske ikke ville nå frem næste dag. Det gjorde det heller ikke, tænkte at det var måske fordi at de havde mange pakker de skulle sende ud. Så jeg ventede til d. 27. december og syntes at det var mærkeligt at jeg ikke havde modtaget en faktura. Jeg ringede til kundeservice, og fortalte at jeg havde bestilt et ur, og hvornår jeg kunne få det, da det lige havde været jul og snart nytår. Han sagde at det ur jeg havde bestilt var udsolgt, syntes at det er mærkeligt at man kan købe noget som er på lager, men som ikke er på lager alligevel. Han sagde så at jeg kunne bestilte et andet ur, Casio Collection A158WA (som ligner meget Casio Collection A168WA-1) jeg syntes det var fint, da det også var billiger. Han sagde at han ville sende det samme dag, det syntes jeg så var fint. Jeg er nu super glad for mit ur, derfor får Superstar en ekstra stjerne

SUPER

Super betjening og vejledning ved telefonisk henvendelse, og modtaget en super julegave!

Superhurtig levering

Bestilte mit casio wv-58du-1avef, ur fredag eftermiddag, modtog i løbet af en time besked om at uret var afsendt, modtog uret med posten lørdag morgen, det kan vist ikke gøres hurtigere, stor ros til firmaet, handler der gerne igen. Kan kun anbefales hvis man mangler et nyt ur til superpris!!!

Diana Orca found this review useful

Redigeret anmeldelse

Jeg købte et radiostyret Casio ur WV-58DU-1AVEF, da jeg ønsker den ellers velkendte præcision ved sattelitstyret tid, hvilket også fremgik af teksten på Superstars netside.
Ved gennemlæsning af brugervejledningen læser jeg, at præcisionen er på + - 20 sekunder pr. måned!
Da jeg ikke kan leve med et så upræcist ur (med tanke på, at sattelitstyrede ure ellers har en præcision på +- 1 sek. per 1 million år) ønsker jeg at gøre brug af min 30 dages returret, hvis ikke man er tilfreds med varen.
Superstar accepterer at refundere beløbet, men først fratrækkes de 39 kr. i porto til den første forsendelse til mig og oven i dette fratrækkes himlende 60 kr. i porto for returforsendelsen.
Så jo! Jeg fik mine penge igen, men måtte betale dyrt for falsk varebetegnelse (den manglende lovede præcision på uret).
Redigeret svar:
Ved modtaget svar fra Superstar må jeg konstatere, at jeg må have valgt at bestille en returlabel til 60 kr., da jeg troede det var den enste mulighed. Så den pris skal jeg selvfølgelig ikke klandre Superstar og ej heller, at det åbenbart er jvf. Købeloven, at jeg ikke får refunderet portoen.
Jeg beklager, at været faret i flint og burde i stedet have talt mig til rette med en kundeservice som giver høfligt svar på tiltale. Derfor helt på sin plads, at jeg ændrer angivelsen af stjerner, da det ellers ville være uretfærdigt overfor Superstar.

Hej Kim

Jvf. købeloven står du selv for at betale returfragten. Du har oprettet en retursag hvor du selv har tilvalgt at købe en returlabel til 60 kr. hvormed du kan sende din vare retur, forsikret og med trackingnummer så du kan spore den undervejs. Der skulle ikke være trukket 39 kr. i porto for noget - hvis dette er tilfældet bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. 42 40 42 64.

Det der står i manualen er, at hvis du er uden for området hvor du kan modtage signal, vil der være en unøjagtighed på +/- 20 sek. pr. måned, ligesom alle andre ure. hvis du er inden for rækkevidden går uret 100% præcist, som beskrevet på hjemmesiden, og kan altså det du efterspørger.

Du kunne give uret en chancen mere, og så må du selvfølgelig meget gerne benytte dig af vores kundeservice en anden gang, såfremt du er i tvivl om noget eller er utilfreds.

Mvh
Søren
Superstar.dk
Superstar

Hurtigere levering end forventet.

Jeg afgav min ordre fredag eftermiddag, allerede samme dag blev ordreafsendelsen bekræftet.
Uret blev leveret på min job adresse, mandag kl. 08:30 - Godt emballeret - For øvrigt et godt gedigent ur, i top kvalitet, til en god markedspris - Perfekt !

Både og...

Seiko SKX007 sendt og modtaget til tiden.
Oven i købet et ægte et af slagsen med original platicbeskyttelse på bagsiden, selve remmen, samt seddel med serienummer og så videre...
Det viser sågar hvad klokken er indenfor de tilladte tolerancer. Hurra!!!

Så langt, så godt.....

Det kan godt være jeg er nørdet, men...

1. Når nu uret måske skulle bruges til dykning - i kraft at det er beregnet til det formål - så er det rigtig skidt at produktionsdatoen lasergraveret på bagsiden af uret er 4 ½ år gammel.
Så nu skal jeg en tur ned til urmageren og have skiftet trætte gummipakninger på mit fine "nye" ur, hvis jeg vl være 100% sikker på det ikke afgår ved døden, selv ved almindelig dagligdags brug.

2. Indpakning? Hvad et det?
At nøjes med en lille hvid kuvert med 3 mm bobleplast hjælper ikke en sk..., når et skykke sart mekanik leveres med Post Danmarks fineste nye knallertmodel. Direke fra den gennemrystede saddeltaste og lige op i min fine aluminiumspostkasse.
Gad vide hvor meget det larmer, når man giver slip med flingrene og det lander i bunden af postkassen?
Turen via Københavns Pakkecentral tør jeg slet ikke tænke på!
Endnu en grund til at tage et smut til urmageren.

Måske en æske til uret og lidt boblefolie i en lillle papkasse ville hjælpe?

Men det er selvfølgelig bare et forslag.*g*

Torsdag 25/7 2012:
Urmagerens regning for tilpasning af rem, nye pakninger, 2 klatter olie og en tryktest lød på 330 kr.
Transporten blev 58 kr.

Konklusion nr. 1:
ca. 1829 kr. + 330 kr. + 58 kr = 2217 kr.

Konkluion nr. 2:
Næste gang er det nok bare nemmere at tage en tur til den lokale urmager og smide de 2400 kr. på bordet som et Seiko SRP043K2 eller et SKA427K2 koster.

I øvrigt:
Søde Søren - Jo tak - jeg vil meget gerne have tilsendt en æske til mit fine nye ur.*s*

Hav en fortsat god dag*...s*

Hej Matthias

Mht. den manglende indpakning, må jeg beklage mange gange. Vi har originale Seiko præsentationsæsker til at alle vores Seiko modeller. Der er sket en fejl i vores pakkeri, da det kun er et fåtal af de helt billige urmodeller med en pris omkr. 100-200 kr. (altså ingen Seiko modeller) der leveres uden urkasse, udelukkende for at spare på leveringsomkostningerne for kunden.

Der skulle være skrevet en mail til dig om, at vi meget gerne vil eftersende præsentationsæsken til dig, såfremt det har din interesse.

Mvh Søren, Superstar.dk

Super fin service!

Rigtig fin service af Superstar/Casio-Ure. Uret kom dagen efter. Så klager ikke.
De er super venlige i deres kundeservice. Har haft flere dialoger med dem via mail. Svar får man stort set med minutters mellemrum, hvis tiden er til det. og det er rigtig fin hjælp man får. Er du i tvivl om det de skriver, forklare de hellere en gerne.

Perfekt!

Modtog pakken dagen efter bestillingen. Bad dem sende et billede af en giraf der spiste en haj med, hvilket de gjorde, sammen med en pose slik, hvilket bekræfter hvilken super service de tilbyder!
+Billige priser (2 stk. Casio ure)
++Mega-super-super og hurtig service!

Ida Eriksen found this review useful

Casio MUDMAN

Since I was a kid i wanted a watch like this. Now that i have it i have to tell you that Im soooo satisfied. Five BIG stars for this watch!!!

Fedt Ur

Kom dagen efter, så det er ikke sidste gang jeg handler der.

Super

Overskuelige hjemmeside og lynhurtig levering.
Post DK klokkede i det så jeg der gik en dag ekstra inden pakken kom, men på track and trace kunne jeg se at uret var kommet dagen før.

Garmin Golf ur

Var meget tilfreds med oplysningen pr. sms om, at varen nu var på vej.

Superstar

Super billigt og super service

de har markeds bedste priser, og produktet bliver leveret allerede dagen efter. Og man bliver informeret om sin pakke´s status. Super virksomhed

Super

Andet ur købt hos superstar og må sige at de har super service, det ur jeg havde bestil var ikke på lager så jeg fik tilbudt et tilsvarende til samme pris og fri fragt, super god kommunikation pr email hele vejen

Martin Lipun found this review useful

1- og 4-stjernet service

Jeg bestilte mine varer torsdag d. 03/05/12 inden kl. 16, og derfor skulle mine varer være sendt samme dag og dermed være hos mig mandag, da fredag d. 04/05/12 var helligdag. Og så fik jeg denne e-mail tirsdag d. 08/05/12, 5 dage efter jeg bestilte, dagen efter mine varer skulle være hos mig:

"Det ene af de ure du har bestilt er på fjernlaget i København. Derfor kan vi desværre først sende dette på tirsdag. Vi splitter din ordre i 2 og afsender det andet ur (f-91) i morgen.

Der er selvf. gratis fragt på begge forsendelser."

Så ringer jeg i dag d. 09/05/12 til Superstar og forklarer det hele og siger det er for dårligt at jeg ikke er blevet informeret før, og de eneste to ting manden i telefonen kan sige: "Det er selvfølgelig meget beklageligt." og "Det kan vi desværre ikke gøre noget ved."

Min tidligere anmeldelse var på 1 stjerne, men jeg har valgt at give en lidt bedre anmeldelse, da jeg max. 15 minutter efter jeg skrev anmeldelsen, blev ringet op af superstar.dk, som ville høre hvad de kunne gøre for at gøre min oplevelse bedre. Så blev jeg tilbudt 50% rabat på min ordre, fordi de godt selv kunne se, det ikke var alt for god service, at jeg ikke er blevet informeret før.

- Den service er til 5 stjerner.

Samlet ligger jeg mellem 3 og 4. Men pga. den sidste opringning og den fine service dér, giver jeg superstar.dk 4 stjerner.

Nemt og super hurtigt !

nem hjemmeside at betjene og super hurtig levering, top karakter !

Nemt og billigt

Jeg bestilt et D&G ur hos Superstar i tirsdags og det var der dagen efter med posten.

Pakken var pænt paket ind, og sendt i en fin kasse. Uret er helt i orden, det er rigtig fint og billigt.

Der er garanti bevis og æske med. Det er ikke sidste gang jeg har handlet mit ur hos superstar!

Lækker hjemmeside

Kan anbefales! Fed side.. Mit 3. ur fra dem, og god service og indpakning

super god service..

bestilte et ur forleden, som jeg var meget utilfreds med ankom kun pakket ind i et stykke pap, skrev en mail da jeg ikke syntes det kunne være rigtigt, chefen ringede med det samme og undskyldte fejlen meget, og sendte omg et nyt i rigtig indpakning... det er hvad ,man kan kalde for en rigtig god service... kan kun anbefale siden til andre... alle kan jo begå en fejl...

M.V.H Michael

Hans, Virum

Super service og ekspedition. Jeg bestilte tirsdag aften kl. 21. Uret kunne jeg hente om torsdagen på posthuset. Det var bare super og til jublende glæde for min datter.

Vil ikke betænke mig på at handle hos jer en anden gang :0))

Anbefaler jeg med stor glæde.

Intet at klage over

Dag-til-dag levering som lovet og opdateret lagerinformation på hjemmesiden.

No Problemos

No Problemos.. havde mit ur dagen efter jeg havde bestilt det :D Casio You Rock!!

Kanon netshop!

Jeg bestilte et ur tirsdag aften og havde det torsdag. Det er rigtig fedt man kan sms'e og få svar forholdsvis hurtigt. Dog prøvede jeg at ringe 3-4 gange uden der var nogen der tog telefonen. Ellers rigtig god butik! Keep up the good work, og jeg vil handle mere fremover :)

God service men ...

Shoppen kræver at man oplyser sit telefonnummer, som angiveligt skal bruges til kundenummer. Ikke så smart, når man nu har hemmeligt nr. Andre (smartere) butikker kan godt finde ud af at bruge et dummy-nr.!
Ellers fin service: svarer rimelig hurtigt på mailen, og leverer til tiden. Priser er også OK.

Stor tilfredshed

Fik varen (ur) allerede dagen efter det var bestilt. Desværre havde jeg bestilt forkert, efter en opringning blev der lavet aftale om returnering. Uret blev sendt retur tirsdag og allerede onsdag blev der sendt et nyt som blev modtaget torsdag. Rigtig god kunder service og super hurtig ekspedition.