We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (901)

Langsomme server

Efter nogen tid hos surftown, må jeg sande at den server jeg var på blev langsommer og langsommer. Så jeg rettede henvendelse til surftown, uden at det gjorde det store fik bare svar tilbage at den kørte ganske fint, men med en loadtid på op mod 6-8 sekunder for en ganske normal hjemmeside som er optimeret så var jeg ikke tilfreds. Det gjorde jeg opmærksom på flere gange, men fik samme svar retur. Så jeg er nu skiftet til anden udbyder og nu hentes min side på mellem 2-3 sekunder...... Så hvis du vil bruge cms systemer og ikke vil betale en formue så hold dig fra Surftown

Hej Tommy

Tak for din bedømmelse af os.

Først og fremmest så er jeg ked af at høre, at nogen har sagt at 6-8 sekunders loadtid er i orden - for det er det ikke.

Alle vores webhoteller - lige fra det billigste til det dyreste - skal kunne køre de populære CMS-systemer flydende. Blandet andet derfor arbejder vi løbende på, at forbedre servernes ydeevne, så loadtiden bliver minimeret.

Det er rigtig ærgerligt, at du har fået den oplevelse af Surftown. Måtte du en dag få lyst til at vende tilbage, så er du selvfølgelig velkommen. :-)

Ok tilfreds

Jeg er ok tilfreds
God er hastigheden på mine sider ikke optimal
Kunne godt tænke mig at man kunne sync kalender ud på iphone.

Hej Torben

Tak for din bedømmelse af Surftown.

Jeg er glad for at høre, at du er OK-tilfreds med Surftown.
Vi vil selvfølgelig helst have, at du er 100 % tilfreds med Surftown, og derfor vil jeg følge op på din bedømmelse internt. :-)

Det køre bare.

Jeg har ikke noget dårligt at sige om dem.
De gange jeg har skulle bruge hjælp har den været god - selv mellem jul og nytår.

Grunden for ikke at give 5 er at man skal bruge tid på at finde sine MSSQL database mellem andres og det er lidt besværligt at lave backup af dem.

Hej Thomas,

Tak for din positive anmeldelse af os, vi er glade for den feedback du har givet, og vil tage denne til efterretning, der er jo altid plads til forbedringer.

Jeg håber at du får en rigtig god dag.

Review by confirmed purchaser

Jeg har kun gode oplevelser

Jeg har kun ros tilover for den service jeg har modtaget og i de tilfælde hvor jeg har været "tvunget" til at ringe er jeg blevet betjent hurtigt og venligt og mit problem er blevet løst.

venlig hilsen

K. Flemming Jacobsen

Hej K. Flemming

Mange tak for din bedømmelse af Surftown, vi er rigtig glade for din feedback.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Vi tager også gerne imod feedback til hvordan vi kan opnå den 5. stjerne.

Nemt

1, 2, og og så kører det.
//Heini, IT-studerende

Hej Heini

Mange tak for bedømmelse af Surftown, måtte du have nogen spørgsmål af den ene eller anden art er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Vi tager også gerne imod feedback til hvordan vi kan opnå den 5. stjerne.

Review by confirmed purchaser

Sådan set ok med nogle hik

Jeg har nu været kunde i mange år, og det kører sådan set fint og uden problemer langt det meste af tiden, og som sådan ganske anbefalelsesværdigt.

Er par gange har jeg haft brug for supporten, hvor det har været rimelig kvalitet. Ikke særlig hurtig, men stadig ok prisen taget i betragting.

Her i vinter havde jeg SERIØSE problemer med mine hjemmesider. Det kørte VIRKELIG dårligt efter en opgradering til Joomla 2.7, så jeg måtte have hjælp fra supporten.
Sagen startede ca. 1. februar og det kørte skidt hele februar, hvor support meldte tilbage at det havde travlt, men at jeg ikke var glemt.
I starten af marts blev jeg utålmodig og prøvede selv at ændre nogle ting, og pludselig begyndte det at køre ok.
Nu ved jeg så ikke helt om det var mine ændringer eller supportens der klarede problemet, men jeg har endnu ikke fået en eneste besked fra supporten siden de skrev at jeg ikke var glemt.
Jeg tror efterhånden at det ikke helt passer.

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse.

Først og fremmest vil jeg starte med at beklage den lange svartid du har oplevet, det er selvfølgelig ikke meningen.

Vi er rigtig glade for at høre at du har fået løst sagen, det lader til at årsagen til at din side ikke kørte som den skulle, skyldtes nogle extensions i Joomla som ikke kørte optimalt efter opdateringen.

Vi takker mange gange for din feedback, og håber at du får en rigtig god dag.

Surftown - det lovede godt

Billigt tilbud - i starten. Men så blev det dyrt!
Det tilknyttede hjemmesideprogram virkede primitivt og smadder irriterende at arbejde med. For måneder siden fik vi at vide, at dette ikke ville blive vedligeholdt fremover og at et nyt og meget bedre var på vej. Dette nye har vi ikke set noget til i skrivende stund. Derimod oplever vi dagligt problemer med Sitebuilder.
Ovenstående er ikke OK - derfor har vi ny følt os tvunget til at droppe Surftown!
Det gode hos dem har været nogle søde medarbejdere, der altid har forsøgt at hjælpe når vi havde problemer.

Hej Arne,

Tak for din bedømmelse af os, jeg har netop forsøgt at ringe til dig så jeg kunne høre om jeg kunne hjælpe dig med din henvendelse og se om vi kunne finde en billigere løsning til dig, desværre kom jeg ikke igennem, men du skal være meget velkommen til at kontakte os på 7070 2474.

Vi forventer at kunne introducere et nyt og bedre hjemmesideprogram i løbet af foråret/sommeren, således at vil få flere muligheder end vi i dag opnår med SiteBuilder. Hvis du i mellemtiden ønsker et alternativ til SiteBuilder vil vi meget gerne være behjælpelige med at installere et alternativ til SiteBuilder - såsom Wordpress.

Hvis du oplever at SiteBuilder driller må du meget gerne oprette en supportsag om dette på: http://surftown.dk/kontakt/salg så ser vi meget gerne nærmere på din henvendelse og ser om vi sammen kan finde en løsning.

Fremragende service

Svarer hurtigt og kvalificeret på alle spørgsmål - tak for det :-)

Hej Henrik,

Mange tak for din positive anmeldelse, måtte du have nogen spørgsmål af den ene eller anden art er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Pålidelig og fremtidsorienteret

Sjældent driftsproblemer og god respons ved behov for support.

Hej Alex

Tak for din positive bedømmelse af Surftown! :-)

Fungere glimrende

Det kører uden de store problemer

Hej Jimmy

Tak for din anmeldelse af Surftown! :-)
Hvad vil vi kunne gøre bedre, så vi kan komme op på 5 stjerner?

Surftown A/S

For dumt ikke at skifte for længe siden

Nu har jeg været for dum kunde hos Surftown gennem fem år. I løbet af de år har jeg talrige gange været i kontakt med deres support med problemer af snart enhver karakter. De virker søde og kigger altid på det og retter fejlene, men det koster masser ventetid og ind imellem også nedetid.
Netop nu sidder jeg og uploader nogle tunge billedfiler, som jeg skal dele med nogle andre. Filer over 40 MB får det hele til at gå ned. I deres filmanager kan man også vælge flere filer ad gangen. Mere end én fil på under 40 MB får det også til at gå ned. Prikken over i'et er dog, at en fil på fx 38 MB tager næsten fem minutter at uploade til trods for, at upstream her i huset er 40 Mbit+. Det er simpelthen til grin.
Jeg har oprettet endnu en supportsag hos dem og truer med at skride. Den trussel har jeg nu valgt at gøre alvor af og vil snarest sige op.
Mange tænker nok, at det er fjollet, at jeg ikke har skiftet noget før, men med de problemer (dog nok Surftown-forskyldte) jeg har oplevet med Wordpress, har jeg ikke turdet migrere det til en anden udbyder. Hver gang Surftown har migreret det internt er det i hvert fald gået galt.
To stjerner går under beskrivelsen "Lavt - en dårlig oplevelse men uden tegn på ond tro." De har ikke udvist tegn på ond tro, så jeg kan nok ikke nøjes med en enkelt stjerne. Jeg vil fraråde enhver at blive kunde hos Surftown.
Kære Surftown. Jeg kan se, at I meget flittigt svarer igen på jeres bedømmelser her. Gør det endelig også i mit tilfælde, men det ændrer intet: 2 stjerner og opsigelse!

Hej Christoffer

Tak for din bedømmelse af Surftown. :-)

Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at du oplever forbindelsen til serveren som værende langsom. Jeg er helt enig i, at 5 minutter for 40 MB er lang tid, og derfor vil jeg bede vores teknikere om at følge op på dette.

Jeg er ligeledes ked af, at at du har oplevet nedetid og problemer. Der kan være mange årsager til dette, hvilket gør det svært at give et konkret svar. For at rette op, så vi ikke begår de samme fejl igen, vil jeg undersøge dine sagsforløb nærmere og følge op på dem internt.

Review by confirmed purchaser

Holder hvad de lover !!!!

Jeg oplever driftsstabilitet - god support - samt SURFTOWN holder hvad de lover.

Hej Jesper,

Godt

En god oplevelse

Hej Holger

Tak for din positive anmeldelse af os! Hvad vil vi kunne gøre for at få den sidste stjerne? :-)

OK, Hurtig / fin service

OK, Hurtig / fin service

Hej

Mange tak for din positive bedømmelse af Surftown! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service. :-)

Det virker bare

Vi har aldrig haft rigtige problemer med Surftown. Har vi haft et problem, har Surftown support altid kunnet redde os.

Hej

Tak for den positive anmeldelse. Jeg vil sørge for at give rosen videre til supportteamet. :-)

Fantastisk.

Jeg har været kunde hos Surftown igennem de sidste 3 år, og det kan klart anbefales! super service til ingen penge. Jeg har i alt (med kunders sider) 12 webhoteller hos surftown, og hvis der er det mindste problem med dem, så er Surftowns kundeservice lige ved hånden med hurtig og grundig vejledning.

Hej Esben

Mange tak for din positive anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med vores service. :-)

Review by confirmed purchaser

Well done Surftown-we need guys like you!

My contact with Surftown has been a pleasure.
As a new customer its been very important for me that I was met with patients, understanding and time to tell and listen.
Great service
thank you
Jack

Hi Jack,

Thank you for the positive review! It's nice to hear, that you are satisfied with our service level. :-)

Sincerely,

Hurtig og professionel behandling

Service og muligheder er fine på Surftown.

Hej

Tak for din positive bedømmelse af Surftowns service og produkt. Jeg håber, at vi kan forbedre vores service endnu mere, så vi en dag kan få 5 stjerner. :-)

Herlig Service

Først og fremmest, er der en dejlig nem og overskuelig hjemmeside når man skal bestille en vare for første gang, endnu bedre bliver det når man opdager at man (stadig) kan betale med bankoverførsler.
Når det hele så er kommet op og kører og man klokker i den, så er supporten (foholdsvis) hurtige til at besvare emails, selvom jeg dog må indrømme at jeg overvejer VIP support så det kan foregå telefonisk.

Top service og jeg bliver helt sikkert ved jer!

Hej Simon

Mange tak for din positive bedømmelse af Surftown! Jeg er glad for at høre, at du finder vores service god. :-)

Litespeed - NEJ TAK !

Efter opgradering af Surftown's servere til Litespeed, er det hele gået til Slowspeed.
Og at Surftown lige placerer en stump kode i alle mine .htaccess filer for at omgå et cache problem er slet ikke holdbart.
Lidt synd - for jeg har været en glad bruger i flere år, med over 100 domains.
Er nu over halvvejs med at forlade den synkende skude - det er meget arbejde - ØV.
P.S. Support er god og rar, og svarer hurtigt og hjælpsomt (Erhvervs server)

Hej Finn

Tak for din bedømmelse af Surftown.

Først og fremmest er jeg glad for at høre, at du har fundet supporten god og rar. Det vil jeg videregive til teamet. :-)

Omvendt er jeg selvfølgelig ked af at høre, at vores opdatering af servermiljøet til Litespeed-teknologien, har skabt problemer på dine sider. Vi ved, at der har været visse indkøringsvanskeligheder, men problemerne skulle være løst nu.

At vi ikke har haft en mere effektiv løsning på et caching-problem, end at tilføje et stykke kode i dine .htaccess-filer kan jeg godt se, ikke virker som en holdbar løsning. Jeg vil derfor bede vores teknikere om, at undersøge mulighederne for en bedre mulighed for at kontrollere caching.

Måtte du en dag have lyst til at vende tilbage til Surftown, så er du selvfølgelig velkommen igen. :-)

Fantastisk god service

Jeg har været i Surftown i snart en halvt år og havde lidt tekniske problemer til at starte med (jeg er bare ikke teknisk anlagt) men fik altid hurtig hjælp og svar fra Surftown per mail. Virkelig god og hjælpsom service, kan varmt anbefales!

Hej Natalie

Tak for din meget positive bedømmelse af Surftown. Jeg er glad for at høre, at vores service har kunnet leve op til din forventning. :-)

Surftown A/S

Surftown holder (for godt) på kunderne

For ca. et år siden prøvede jeg at være kunde hos Surftown, men da jeg ikke var tilfreds med hastigheden, opsagde jeg abonnementet og fik prompte mine penge tilbage. Så vidt så godt. Derefter har jeg i flere omgange fået flere regninger og rykkere både på webhotel og på domæne. Desuden har jeg oplevet at det kan være umuligt at komme i kontakt med Surftown telefonisk (og jeg mener umuligt). Det er med andre ord særdeles svært at slippe ud af kløerne på Surftown, og eftersom der findes alternativer som er både billigere og bedre, kan jeg kun fraråde andre at holde sig langt væk fra dem.
---
Surftown har nu svaret mig at den sidste regning var for mit domæne. De har tilsyneladende endnu ikke opdaget at mit domæne blev flyttet fra Surftown for 8-9 måneder siden. Godt gået! - Og mht. til at ringe til Surftown (ikke support, bare ringe til dem), så er det vel ikke noget man skal betale for.

Hej Henning,

Tak for din henvendelse.

Jeg har undersøgt sagen og jeg kan se at dit webhotel er opsagt, det er selvfølgelig ikke meningen at du skal modtage regninger efter dit webhotel er opsagt, du kan derfor blot se bort fra dette, da disse slettes i forbindelse med lukning af dit webhotel.

Jeg kan se at den sidste regning du har modtaget er for dit domæne, hvis du ikke længere ønsker dette domæne vil det automatisk blive slettet efter regningens udløb, hvis du ønsker at fortsætte med domænet kan du derimod oprette et nyt webhotel eller flytte domænet til anden udbyder.

I Surftown giver vi mulighed for tilkøb af telefonsupport for privatkunder, dette kan være grunden til du ikke har haft mulighed for at komme i kontakt med os telefonisk. Du er til enhver tid velkommen til at oprette en supportsag, vi bestræber os på at besvare alle supportsager inden for 24 timer.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at oprette en supportsag hvis du har spørgsmål til denne sag.

Jeg håber du får en rigtig god dag.

Opdatering på din henvendelse:

Hej Henning,

Tak for din henvendelse.

Jeg har nu undersøgt sagen yderligere, og jeg kan godt se dit domæne er flyttet væk, det er blot systemet der har drillet lidt. Jeg beklager denne misforståelse, du behøves ikke at foretage dig yderligere, dit webhotel er blevet lukket, så du vil ikke modtage flere regninger ved os.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os telefonisk, kan du ringe til vores bogholderi på: 70702474, hvor vi har mulighed for at hjælpe dig med spørgsmål til fakturaer.

Review by confirmed purchaser

Effektiv, hurtig og kompetent faglig service!

God service hele vejen igennem fra man starter på hjemmesiden til din egen er oppe og køre. Altid god og hurtig support! Hurtig service hvis der er "fejl" fra deres side, så får man en mail der beskriver hvad der er galt og hvor hurtigt alt er oppe og køre normalt igen!

Hej Diana,

Mange tak for din anmeldelse, hvis nogen spørgsmål måtte opstå er du altid velkommen til at kontakte os.

Jeg håber du får en rigtig god dag.

Glimrende

Surftown er et glimrende mailhotel, og har man problemer eller brug for hjælp, er der altid en kvalificeret og venlig medarbejder, som svarer

Hej Christian

Tak for din positive anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at du synes godt om vores mailservice, samt vores support. :-)

Review by confirmed purchaser

Surftown leverer altid den service de lover, man kan stole på dem

Jeg kan se hvor mange ekstra features, som Surftown har på lager, men jeg nøjes nu med mine homepages og de passes uden problemer og derfor kommer der aldrig henvendelser fra mig.

Hej Jan

Tak for din positive anmeldelse! :-)

Review by confirmed purchaser

Surftown lever i enhver henseende op til mine forventninger

Jeg har brugt surftown i over ti år. Der har aldrig været problemer der kke meget hurtigt er blevet løst.

Mit behov for et hotel er lille, men stabilitet og pris og vejledninger er altid tip top

Hej Palle

Mange tak for din positive bedømmelse, og for din ros af vores service! :-)

Review by confirmed purchaser

Surftown er rigtigt godt hosting server

Det er rigtigt godt at køre web hotels med så hurtig hastigheden. Også alle mennesker er venlig og plejer godt til mig at sammen arbejde med dem. :) :) :) :) :)

Hej Zay

Tak for din gode bedømmelse, og din ros af kundeservice!
Jeg er glad for at høre, at du føler dig godt behandlet. :-)

Surftown A/S

Supporten løser et problem men laver et nyt, som de ikke kan/vil løse. ER NU LØST!

Opfølgning :
Blev ringet op af en super support som løste mit problem på under 1 min - Jeg har rettet min anmeldes til 5 stjerne, selvom det måske burde koste lidt at problemet ikke blev løst i første omgang, da det åbenbart var et meget lille problem.

Har egentlig være trofast kunde hos Surftown i en årrække men overveje nu at finde et andet hosting sted til mine web-side.
Har tidligere haft andre til at lave opsætninger for mig, men denne gang skulle jeg forsøge selv og bruge Surftowns 1-click-toolbox.
Da jeg skulle flytte min hjemmeside fra et underdomæne til roden af domænet. Jeg valgte at følge Surftowns egen vejledning til flytningen, men det virker ikke.
Jeg skriver til supporten for hjælp, da jeg ikke selv kan finde fejlen. Supporten løser mit problem, hvilket er super fedt - Dog laver de et nyt, hvor jeg ikke kan logge ind i min installation og derfor ikke kan ændre eller redigerer noget på min web-side.
Jeg skriver til supporten igen men får nu et svar tilbage om at problemet som de nu har lavet, ikke findes i deres ekspertise-område, så de kan ikke hjælpe mig men henviser mig istedet til fora og vejledninger på nettet.
Synes det er et meget dårligt svar fra en support, som selv har lavet problemet og nu henviser mig til at skrive mit problem op i et åbent supportforum på nettet.

Hej Rune

Tak for din bedømmelse af Surftown!

Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi i første omgang har misforstået dig, og ikke fik løst problemet. Dog er jeg rigtig glad for at høre, at vores supporter kunne hjælpe dig med at få løst problemet efterfølgende. :-)

Surftown A/S

Ingen service, og al for stor "nedetid"

Nu er det vel 5.gang på et par måneder at min mail ikke virker. Det er et stort problem når hele familien har sine mails på mit hotel.
I dag har jeg f.eks ikke modtaget mails siden kl 7.04, og nu er kl. 22.46, og flere af dem der vil sende til mig, ringer og fortæller at de får en fejl når de forsøger at sende til mig. Har oprettet en sag omkring kl. 13, og nu, knap 10 timer senere, har jeg stadig intet hørt.
Har været kunde siden 2007, men må erkende at de simpelthen ikke er stabile nok. Har andre hoteller hos bl.a. one.com og er langt mere tilfreds med både support og stabilitet der...

Hej Henrik,

Tak for din henvendelse.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, men travlhed kan forekomme. Jeg kan se at du har fundet en løsning sammen med den supporter der har besvaret din supportsag. Grunden til du ikke modtog mails var fordi at din mailboks var fuld, vi har nu sørget for at give dig mere plads så du igen kan modtage mails.

Du er altid velkommen til at oprette en supportsag hvis du oplever nedetid på din email, det er selvfølgelig ikke meningen det skal være sådan.

Jeg ønsker dig en dig en rigtig god dag.

En blandet rutsjetur

Har igennem mange år brugt Surftown til forskellige mindre private sites (Advanced Linux) med blandet glæde og fornøjelse.

Igennem tiden har der været en del nedbrud og driftsforstyrrelser, ligesom performance til tider gør ret kraftige udsving.

Deres kontrolpanel er gangbart for knap så teknisk begavede - dog skal man vide lidt til webhosting, ellers går det hurtigt helt galt - og for lidt tekniske begavede er kontrol panelet da en hjælp. Er man derimod decideret teknikere med kendskab til serverdrift, kan det virke lidt trægt og drilsk.

Er du meget opsat på høj performance, vil jeg ikke anbefale surftown. Vil du have en middelklasse hosting, med knap så teknisk krævende interface, og har du ikke de store tekniske krav, så går Surftown an.

Hej Kenny

Tak for din henvendelse.

Jeg kan se at du ligger på en af vores servere som har drillet lidt på et tidpunkt i februar, hvis du mod forventning oplever driftforstyrrelser må du meget gerne oprette en supportsag så vi kan undersøge det nærmere, for det er selvfølgelig ikke meningen.

Vi takker for din feedback som vi vil tage til efterretning, vi arbejder løbende på at forbedre vores interface, derfor er netop denne type feedback rigtig god at få.

Skulle du have nogen spørgsmål er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os igen.

Jeg ønsker dig en dig en rigtig god dag.

Stadig håbløst

Deres redriceting I deres kontrolpanel virker ikke og da jeg satte en anden sti ind gik den helt I knæ.
Det ville de så have 900,kr for at genoprette mine data fra hjemmesiden da det var Privat selvom det er deres fejl og deres tool der ikke virker..................
Et ord HÅBLØST vælg noget andet

Hej Michael
Jeg har undersøgt sagen, vi bestræber os på at besvare alle mailhenvendelser til vores support inden for 24 timer. Jeg kan se at du har kontaktet os og fået svar på din henvendelse 10 timer senere. Jeg kan se at vi har været behjælpelige med en re-installation af Wordpress, som ser ud til at virke nu. Hvis din henvendelse ikke er løst må du meget gerne besvare supportsagen så vi sammen kan finde en løsning.

Kundeservice af højeste klasse

Jeg havde forudbetalt et Surftwon abonnement for hosting af min webside.
brugte noget tid på at finde ud af hvordan pokker det virker med web design, upload, ftp, wordpress osv osv - og var tilsidst totalt rundforvirret. Med andre ord - jeg gav op. man må indse sine egne begrænsninger og jeg har ikke råd til at betale mig fra det. Og ikke tid til virkelige at bruge den tid der skal bruges på at finde ud af det.
Det skal lige siges at i forløbet fik jeg gode svar og god support - det kan jeg ikke klage over.
men her gik jeg og var lidt træt af en del spildte penge så jeg skrev til Surftown at jeg simpelthen måtte opgive og selvfølgelig var træt af at jeg havde betalt for noget jeg aldrig kom til at bruge.
En lang historie kort .- de tog det op til et service møde og jeg får mine forudbetalte penge retur.
Specielt inden for IT er det altså en kundeservice der overstiger mine forventninger. Med den dialog der har været, den support der har været (selvom den har været forgæves) og med den løsning de kom med, vil jeg sige at jeg kan ikke erindre at jeg har fået en kundeservice på sådan et niveau.
1000 tak for det

Klaus

Hej Klaus

Mange tak for din feedback som jeg har sørget for at videregive til den supporter du har været i kontakt med. Vi er rigtig glade for at der blev fundet en løsning.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Surftown - katastrofal dårlig

Har over en længere periode oplevet den katastrofalt dårlige kundeservice der hersker overalt i Surftown.
Sagen startede med at min IP-adresse blev blacklistet således at jeg end ikke havde adgang til at administrere det webhotel jeg betalte for - blacklistningen skulle angiveligt være et resultat af for stor ftp-trafik ( upload af ganske få data få gange hver time !!!! )
Det tog EN UGE og MANGE henvendelser at få fjernet spærringen og på trods af løfter om kompensation har jeg endnu intet hørt 3 mdr efter.
Kort tid efter bliver min IP-adresse igen blacklistet - denne gang fordi jeg ville lave backup af mine hjemmesider.
IGEN tog det mere end en uge og der blev oven i købet krævet løfter om at jeg ikke ville "overbelaste" deres server igen før jeg kunne få adgang til det webhotel jeg stadig betalte for!!!!!!!!
Allerede her havde jeg fået nok af Surftown og havde sat flytning af domæner igang -men så nemt skulle jeg ikke slippe: bare det at få de nødvendige koder til MINE .com domæner skulle vise sig også at være en kamp.
Ved opsigelse af webhotel var det ikke nok at opsige det via deres kontrolsystem - ønkser man at opsige det med den varsel der er i forretningsbetingelserne skal man først opsige via kontrolpanel OG efterfølgende kontakte support for at opsige det med den lovede varsel.
Senest har jeg nu 3 måneder efter opsigelse og flytning af domæner fået en faktura på forlængelse af et domæne som for længst er flyttet - de har med andre ord ikke styr på noget som helst.
JEG KAN KUN PÅ DET KRAFTIGSTE FRARÅDE ANDRE AT BRUGE SURFTOWN

Surftown A/S

Surftown? Ad .. aldrig igen..

Var inde for at få hjælp til mit nye webhotel som jeg bestile hos Surftown.dk, men tilsyneladende er det et gør-det-selv firma som forventer at alle kunder skal kunne deres eget kram. det er sku for råddent, vil til hver en tid hellere anbefale One.com, efterhånden som de også har en 24-timer chat support og til samme pris (hvis ikk billigere) end surftown.

Alt i alt, det er sidste transaktion fra mig til Surftown.dk

ove found this review useful

Surftown A/S

Nemt og avanceret på en gang.

Jeg synes hosting hos surftown er et fantastisk produkt, i hvertfald til privat brug. Det er nemt at overskue så selv begyndere og selvlærte på lavt niveau kan være med. Men samtidig har de også et hav af avancerede indstillinger og funktioner så folk der har forstand på og lyt til det kan arbejde med alting ned i de mindste detaljer.

Jeg kan stærkt anbefale at bruge surftown, da alting er gået nemt og hurtigt for mig!

Jeg ville også bare sige at jeg er multimediedesigner og derfor arbejder med og bygger en del hjemmesider, og har en masse venner der gør det samme, og surftown har længe haft et godt ryg i min omgangskreds.

Surftown giver god service

Jeg har haft "starter-hotel" ved Surftown siden 2006 altså i 7 år og altid fået yderst kvalificerede - og hurtige - svar, når der opstod problemer. I dette tilfælde var problemet var problemet, at jeg havde skiftet internetudbyder, og ikke lige tænkte over, at den havde anden portadresse for SMTP-serveren. En enkel ting, men alvorligt hvis man ikke lige tænker over det, men her har jeg så Surftown's gode service. Bravo!!

Surftown A/S

Driftsforstyrelser... og rigtigt mange af dem

Har været tilfreds, både erhvervs og privat, kunde i snart mere end 5 år. Har været rigtigt glad for både support, pris og de muligheder der følger med et surftown hotel. Men... sidste halvår af 2012 og starten på 2013 har været virkeligt ringe, for at sige det pænt. Oplever næsten ugentligt driftsforstyrrelser og helt urimelige svartider. Er flere gange blevet flyttet fra den ene til den anden server når jeg har brokket mig over lange svartider eller helt utilgængelige sites. Syntes det er en meget underlig løsning bare at flytte rundt på dem der brokker sig... Og at problemet ellers bare fortsætter. Det kunne tyde på at der er et eller andet helt grundlæggende galt i surftowns setup...

De lange svartider og ustabilitet er bare ikke i orden, slet ikke til prisen på et erhvervs hotel. Og slet slet ikke når man prøver at drive en webshop...

Så jeg melder mig hermed under fanen af folk der er på udkig efter en stabil web løsning...

Surftown A/S

Langsomt og med hyppige driftsforstyrrelser

Det startede egentlig meget godt. Jeg blev kunde hos Surftown tilbage i 2010 og har i lang tid været en glad kunde. Der har indtil for ganske nyligt ikke været en finger at sætte på Surftowns hosting og service fra min side af.

Kundesupporten er jeg som sådan stadigvæk tilfreds med, men loadtiden på mine websites er blevet markant ringere, og jeg får oftere og oftere en "Could not connect to server" fejlbesked, når jeg forsøger at overføre flere filer ad gangen.

Det på trods af, at jeg er erhvervskunde, hvilket skulle sikre mig hosting på kraftige servere til kommercielt og professionelt brug. Det er ikke min oplevelse længere - og jeg synes nu ikke at prisen skulle retfærdiggøre dette. Det skal dertil nævnes, at det hvert fald ikke er mig, der trækker på servernes ressourcer.

Hilsner,
En kunde der er tæt på at sige farvel for denne gang

Surftown A/S

Hurtig og effektiv besvarelse.

Jeg sender mail lørdag til Surftown, om at jeg ikke kan modtage mail. Svar og løsning kommer indn 24 timer. Det synes jeg er ordentlig service.

Dårlig support

Fejlbehæftet beskrivelse af metoden til at, flytte domæne til roden (filmanager)
Venter 28 timer fra mandag til tirsdag på at få hjælp fra support, får et svar der ikke forholder sig til problemet. Surftown har ikke forstået at, folk der vælger one-click ofte er folk der ikke kan/vil rode med FTP/ filhåndtering, når man så alligevel tvinger folk ud i det, bør man have en beskrivelse der er udførlig og retvisende.

Suleiman Boutzamat found this review useful