[REPLY]
Jeg har været på sushisushi mange gange efterhånden, og har kun ros tilovers for dem. Jeg synes absolut det er noget af det bedste sushi man kan få i aalborg, det er ikke det billigste, men til gengæld har de nogle meget spændende varianter som er det hele værd!
Jeg synes stykkerne er passende størrelse, og priserne følger også meget godt med i forhold til sushi af lignende kvalitet. At jeg ikke skriver at det ER byens bedste er kun fordi jeg stadig mangler at smage sushien på fusion. Sushisushi slår dog alle de andre alternativer ret meget. Hvis man vil have noget der ligner, men i en måske lidt lavere kvalitet, mindre udvalg og også noget mindre pris, så kan man tage sushimania i stedet, som er ejet af de samme som sushisushi, men har et lidt andet koncept.
2 ting sushisushi manger er 1: udbringning!!! 2: ebi furai ruller i de almindelige eller inside out makiruller.
et billede fra sushisushi
dette er uden tvivl det bedste sushi jeg har fået, har prøvet sushi flere steder i kbh samt Århus, men denne restaurant er og bliver min favorit!
derudover er servicen og betjeningen helt i top, altid glade og smilende medarbejdere. dette gør det til en god oplevelse uanset om man vælger take-away eller spiser i restauranten.
Stykkerne er alt for lille. Og vi har bestilt der ca. 10 gange. Det er blevet så ringe at nu vil vi ikke mere.
Fint for folk der skal prøve sushi for første gang. For de aner ikke hvordan sushi skal laves eller se ud!
Find et andet sted. Det er for dårligt til den pris.
Vi har lagt de sidste penge det sted idag! Nok er nok.
Jeg har bestilt take-away hos SushiSushi i Aalborg og det var rigtigt godt. Friske råvarer og fornuftige priser. Dog kunne nogle af rullerne godt bære præg af, at det er gået lidt stærkt, og de derfor ikke var helt perfekte.
Men bestemt anbefalelsesværdig!
Det er altid rart at besøge stedet. Betjeningen er venlig og maden smager fantastisk..
Har handlet i Aalborg 3 gange. Første gang fik jeg god vejledning da jeg var "første gangskøber". De andre gange har ligeledes været gode oplevelser. Alt har været frisk, og der har endnu ikke været noget at komme efter.