We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

dårlig kundeservice

hejsa havede et lille problem med jeg var træt af min bank vælger så at høre swedbank.dk skriver email til dem bliver så ringet op i dag for 15 min siden af en ung dame eneste hun spørg om er hvor meget min andel koster siger 685.000 så siger hun det er over de 80 % så vi kan desvære ikke hjælpe dig spørg så damen 80 % af hvad ? hun siger 80 % af 560.000 kr fattede brik og sagde okay tak og hun sagde farvel det var indet info man fik og lyder bare som damen har travlt med at komme hjem til kl 16.00

Kundeservice elendig - Ingen respons

Har kontaktet dem via deres kundeservice den 30-10-12, med henblik på at etablere et kundeforhold, men har stadig ikke hørt fra dem.
Har dog modtaget autosvar: " Tak for din mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt."

Det er ikke tilfredsstillende, så nu må jeg prøve et andet sted.

Dårlig kundeservice

Jeg har haft mange dårlige kundeserviceoplevelser i mit liv, men Swedbanks slår alt.

Först og fremmest mener banksälgeren, at jeg lyver, selvom jeg har bevis, for det jeg påstår.

Derefter tager han et gebyr for at udföre det, som burde väre gratis (ifölge deres netbank og hjemmeside). Pengene fik jeg dog tilbage igen efter at have klaget.

Näste gang jeg kontakter dem, bliver jeg svinet til af ham, hvilket var dråben, der fik mig til at lukke kontoen og gå til en anden bank, der kan drive forretning uden at svine deres kunder til :)

meget langsomme og usamarbejdsvillige

skrev til swedbank... 2,5 uge senere kontakter en dame mig omkring det andelsboliglån jeg var interesseret i. jeg var positiv og lagde op til at selvom de kun ville udlåne de 80% var jeg interesseret.
uden at få oplyst tal eller noget nærmest afviste damen mig uden reelt at have fået nogen tal overhovedet´.
se det er en ret useriøs forretning der ikke engang er interesseret i at få nye kunder. trist og særdeles sløv kundeoplevelse.

Is Swedbank your company?