We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (7)
Swedbank

Vil aldrig anbefale dem til nogen

Vi skiftede på anbefaling til deres pbs betalingsløsning i vores virksomhed. Vi har oplevet dårlig service, de vil ikke sende specifikationer på udbetalinger så vi kan afstemme, deres priser var fra starten uigennemskuelige, og deres kundeservice er direkte ubehøvlede.
Nu opsiger vi vores aftale da vi lukker og jeg beder dem lukke vores aftale og sende regning for de 3 mdrs opsigelse (de siger vi har). Det vil de ikke. Nej de vil ikke have pengene nu, men truer i stedet med inkasso de næste tre måneder hvor firmaet ER lukket. For 3 x 375 kr. Hvor svært kan det lige være at sende en regning. Vi render ikke fra vores regninger men jeg kan jo ikke holde firmaet åbent tre mdr for dem.

Nej ellers tak. Hold jer væk er min anbefaling.

Nöjd kund

Jag är riktigt nöjd som kund hos Swedbank. Allting funkar: bra netbank, fin kundservice og bra produkter.

Verkligen dåligt

Skulle byta bank från Nordea till Swedbank, men ack va fel ja trodde, jag kunde öppna ett konto bara men utan förmåner pga att jag hade skulder till kronofogden, va tusan har det med mitt konto att göra...Nej tacka vet jag Nordea då..

nöjd kund

har alla mina lån hos swedbank samt även villa och småbåt riktigt bra försäkringar speciellt om man har ellt äldre hus, sen älskar jag deras app som man kan betala räkningar via toppen bra !

Lång

Väldigt lång väntetid, men också väldigt trevlig och hjälpsam kundservice när man väl kommer fram!

MasterCard with USD 400001257795678270,00
e-kort VISA with SEK 120000377338703481,00

• Idre, Dalarna county (bordering Norway), SE
  • 124 Reviews

swedbank.se - Good, but can be better

PROS:
1.) Easy to browse
2.) Payment over Internet are done easily
CONS:
1.) In Swedish only
3.) http:// should be replaced with https:// by security reason

Is Swedbank your company?