[REPLY]
jeg fik solceller sat op 1604 12 og medelte det til Switch, det kunne de nemt klare. da jeg så kom til 31 12 12, vil de ikke gøre noget jeg skulle betale for den el jeg selv producerede. De påstod, at de ikke kunne få tal for produktion.
En gang forfærdelig sludder .
Jeg har brugt Switch siden 2009-2010 og jeg har ikke set grund til at skifte, trods adskillige pris-tjek.
De fleste andre el-leverandører kræver et abbonnementsgebyr, som man især skal være opmærksom på ved prisberegning.
Det passer mig fint med månedlig aflæsning og afregning, så jeg løbende har overblik over mit forbrug og betaling. Det irriterer mig dog grundigt med DONG`s ekstraregninger oveni - men det skyldes jo ikke Switch.
Når jeg måleraflæser og indberetter på switch.dk får jeg straks en opgørelse af betalingen - og endda sekunder efter også opgørelsen på min mail.
Jeg er fuldt tilfreds med servicen - den er billig og ikke mindst pålidelig.
Godt overblik. Enkelt at beregne pris. God og hurtig kundeservice.Let at skifte
Godt er ikke er acconto betaling.
Switch.dk leverer el på en hurtig, billig og overskuelig måde. Det er nemt at bliver oprettet og overført fra dit gamle selskab, og de leverer altid el til en billig penge, og endelig ved du altid hvor meget el du har brugt hver måned.
Nemt at komme i kontakt med kundesupport. Har ikke oplevet noget negativt mens jeg har brugt switch
Forbruget er ikke stort nok. Men jeg er tilfreds med resultatet.
Som almindelig Switch kunde får jeg en mail hver måned, som minder mig om at jeg skal aflæse elmåleren. Det er ikke spild af tid at skulle tjekke strømforbruget hver måned. Og jeg sparer jeg circa 200kr årligt på elregningen.
Jeg var kunde hos Switch allerede som single - nu er Switch leverandoer til hele familien. Vi foeler at priserne er gennemsigtige og paa en direkte maade foelger verdensmarkedet - og selv om vores forbrug naesten er konstant maaned for maaned, saa kan vi foelge med i mindre udsving i prisen. Vi ser det som en stor fordel at afregne energi paa maanedsbas, og det er chokerende, hvor lille en del af el-udgifterne, der gaar til koeb af selve energien...resten scorer Dong nemlig paa maalerleje mv.
Jeg havde givet den sidste stjerne, hvis det var muligt med en automatisk aflæsning af min måler, som det ellers er muligt på de fleste nye målere.
Ingen bøvl. Men hvorfor meddele el-forbrug HVER måned? Det er "irriterende" - og kunne vel sagtens ske fx hver kvartal? Man skulle have mulighed for at vælge.
Jeg har meget dårlige erfaringer med DONG Energy: Fejlagtig sagbehandling ved flytning, grotesk a`conto ansættelse, ingen nedsættelse trods klage og måleraflæsning, men lukning for strømmen, selv om jeg havde penge til gode.
Det burde være helt frit at vælge TOTALLLEVERANDØR af el incl. alle afgifter, således at man blev behandlet som KUNDE.
kan varmt anbefale switch til alle
Jeg foretrækker Switch som min el-leverandør, fordi jeg her får leveret min el til en af markedets billigste priser. Jeg foretrækker endvidere den enkle og "kontante" afregningsform. Månedlig aflæsning indberettes og fakturaen fremgår øjeblikket efter!
Betalingen foregår nemt via bankernes betalingsservice (PBS) den efterfølgende måned.
hvis du vil have lidt mere service og mindre EL regninger, så skynd dig at flytte til f.eks. SWITCH
Standard el. selskab med aflæsning hver mnd. Glæder mig til aflæsning kan laves fulstændig automatisk, måske en gang i fremtiden
Det at man skal aflæse sit elforbrug, hvert måned gør også at man tænker over
Forbruget
Alt er simpelt og automatiseret.
Jeg har været kunde i to år nu, og har aflæst med jævne mellemrum. Dog ikke hver måned. Som jeg kan se bruger switch aflæsningerne til bedre at kunne estimere elforbruget. Og så er det også en sikkerhed for kunderne, så de ikke får ubehagelige overraskelser, hvis et apparat skulle være gået amok.
Desuden er jeg helt vild med switch' hjemmeside, fordi den er simpel og præsenterer tallene på en let tilgængelig måde.
Afslutningsvis vil jeg nævne, at jeg glemte at betale. Resultatet var, at jeg fik en automaticeret advarsel via email, hvor jeg blev opfordret til at tilmelde mig automatisk betaling - og selvfølgelig gjort opmærksom på at der ville komme et rykkergebyr, hvis jeg ikke betalte inden 8 dage.
De fleste andre virksomheder havde ikke givet en advarsel. Men de har også gjort det til deres levevej at lave uigennemskuelige systemer og udstede høje rykker-gebyrer.
Jeg fandt Switch.dk på elpristavlen.dk og valgte dem som leverandør i stedet for DONG. Variable, men lave priser virkede ret fornuftigt, men jeg synes deres måde at praktisere det på er irriterende. Switch.dk insisterer på at jeg en gang om måneden skal aflæse min elmåler og indberette den. Jeg bor i en ejerlejlighed og min elmåler sider i bygningens kælder i et dårligt belyst område uden mobildækning, så det synes jeg faktisk er ret kedeligt at bruge min tid på.
Derudover er switch.dk konsekvent mistroisk over for mit elforbrug, så når jeg forsøger at indberette mit elforbrug pr. sms, så får jeg et svar om at det forbrug er unaturligt højt i forhold til hvad Switch.dk mener det skal være og derfor vil switch.dk ikke acceptere min sms indberetning. I stedet skal jeg sætte mig til min computer og logge ind på switch.dk's hjemmeside for herefter at indberette præcis det samme tal, men af en eller anden grund bliver det nu mere lovligt at have højt elforbrug, fordi jeg indberetter det fra min computer istedet for min mobiltelefon.
For at minde mig om at jeg skal indberette hver måned sender Switch.dk alt for mange e-mails og alt for mange sms-beskeder om at jeg skal aflæse den elmåler. Det betyder at jeg har oprettet et sorteringsfilter i mit mailprogram der sender Switch's e-mails væk fra min indbakke og over i en særskilt mappe kun til dem.
Da jeg så fik nyt dankort i sommeren 2012 (som de fleste andre fordi den første serie chipdankort nu er udløbet), så kunne Switch.dk ikke debitere mit betalingskort. Modsat aflæsningspåmindelser, så gjorde de dog ikke noget forsøg på at orientere mig via SMS omkring den mislykkede debitering. I stedet for sendte de en e-mail den 7. august med det meget sigende emne "Switch.dk". Denne e-mail røg ind i min switch.dk mappe og blev automatisk markeret som læst, da det formentligt bare var endnu en påmindelse om aflæsning. Den 23. august sender de så en ny mail, nu med emnet "Rykker" som jeg ser ved at tilfælde fordi jeg skimter min Switch.dk mappe igennem. Her rykkes jeg for manglende betaling og pålægges et gebyr på 100 kroner.
Nu har jeg lige fået tilmeldt mig automatisk optankning med mit NYE betalingskort. Der er dog ingen knap på hjemmesiden hvor jeg kan vælge at betale min eksisterende restance + rykker. I stedet for står der bare "Betales via DIBS automatisk optankning". Spørgsmålet er så bare hvornår det sker - mon jeg får flere rykkere før de forsøger at debitere mit kort igen? Det fremgår ikke.
Alt i alt er jeg træt af switch.dk
De håndører som jeg sparer ift. Dong kan jeg så bruge på at betale rykkere og samtidig skal jeg belemres med konstante besværlige aflæsninger. Her kunne DONG nøjes med at gøre det én gang om året.
Switch er for dig, der, hver måned vil aflæse og betale for dit el forbrug- god måde at holde øje med forbruget på.
Hver måned får du, elektronisk, tilsendt en påmindelse om at aflæse dit forbrug. Derpå en udspecificeret regning til betaling... meget nemt, da denne kan tilføjes bs.
De reklamerer dog med meget billige priser, som desværre ikke holder! :-(
Jeg har benyttet firmaet gennem et år nu, og her, Øst for Storebælt (hvor el er dyr), kan fåes Fastprisaftaler til langt bedre priser.
Check www.elpristavlen.dk og søg på fastpris FØR du tilmelder dig Switch!
Faldt over dette elselskab - primært fordi der ikke er noget fast abonnement, og da kWh-prisen ligger i den lave ende...
Det hele er forløbet meget let, og det eneste problem jeg har oplevet, er at jeg ved en fejl blev afregnet for prisen for den forkerte landsdel. Det er efterfølgende blevet rettet (med tilbagevirkende kraft), efter en hurtig henvendelse til kundeservice.