[REPLY]
Jeg søgte om indmeldelse d. 20/11-2012 og i dag d. 19/12-2012 er jeg stadig ikke accepteret.
Jeg har været ærlig hele vejen igennem, da jeg skulle udfylde helbreds-skema.
Men nu synes jeg virkelig de går for vidt.
Skriver ærligt, at jeg er blevet tjekket for sukkersyge da JEG havde mistanke om det. Forklare dem hvilke symptomer der udgjorde min mistanke. Samtidig fik de også forklaringerne (som min læge gav mig) på symptomerne.
Jeg har IKKE sukkersyge. Er sund og rask.
Alligevel vil de have en lægeerklæring, som jeg selv skal betale.
Jeg har desværre opgivet at blive medlem, for jeg synes de trækker den langt ud nu.
Det er 3. gang jeg skal returnere skemaer osv. til dem.
har hørt mange tale Så stort og så fortalende for lige præcist syge forsikring Danmark, og jeg kan da også godt forstå dem, hvis de ingenting fejler, eller nogensinde har gjort det.
Jeg blev selv afvist ene og alene pga at jeg er født med en sygdom, som sjovt nok først ville have kostet dem noget nu, dvs efter 22 år.
Min eneste kommentar til de som overvejer at melde sig ind hos dem, Lad være!.
"danmark" er en forening for personer som enten er klinisk raske eller som foregiver at være det (læs: ved hvad man skal holde for sig selv)
Fra "Sygeforsikringen" danmark
"vi kan desværre ikke udbetale tilskud til din regning for fysioterapi, uden at se dokumentation for, at behandlingen er udført af en autoriseret fysioterapeut efter henvisning fra læge.
Vi har desværre ikke mulighed for selv at skaffe din lægehenvisning. Du skal derfor sende lægens henvisning sammen med regningen. Henvisningen skal være dateret før behandlingen starter, og herefter gælder den i 12 måneder.
Er behandlingen ikke udført af en autoriseret fysioterapeut, eller har du ikke fået en henvisning, kan vi desværre ikke hjælpe dig med tilskud til din regning.
Sygeforsikringen "danmark"
Altid rart at få lidt penge tilbage når man skal købe briller og medicin og betalte for de dyre tandlægeregninger.
Det kan godt betale sig i det lange løb at melde sig ind.
jeg har for nyligt meldt mig ind i sygeforsikring danmark, hvor jeg som udgangspunkt valgte basis-gruppen. så gik der et døgn, og jeg fik lige tænkt over tingene, og fortrød, og valgte derimod gruppe 5 i stedet. så skrev jeg en mail om at få anmodet om gruppe-skift. fik hurtigt og venligt svar, og fik ændret det med det samme.
her lige nu, modtager jeg det første inbetalingskort, hvor jeg kan se, at det er et halvårligt kontingent, og jeg havde altså valgt at betale det kvartalsvis. så ringer jeg ind til kundeservice, og bliver stillet om efter 21 sekunder (UDEN PIS). jeg er altså vant til at vente i oceaner af tid, blev helt chokeret. og det opkald tog under et minut - hurtigt, nemt og løsningsorienteret - ja tak! ;-)
Peter Mühlmann found this review useful
Jeg er rigtig glad for at jeg meldte mig ind i danmark som rask. Er ekstra glad for dem nu, hvor jeg for nogle år siden pådrog mig en arbejdsskade, der desværre er blevet kronisk. Jeg er derfor nødt til, at kigge forbi kiropraktoren tit, i perioder 1-2 gange om ugen, for at være i stand til fortsat at passe mit arbejde, og danmark har altid givet tilskud til alle mine mange behandlinger, uden at stille spørgsmål til det. Der har aldrig nogensinde været nogle problemer med mine tilskud uanset behandlingsform, og uanset medicinudgifters størrelse. Kan kun anbefale man melder sig ind mens man er rask. De giver jo også tilskud til almindlige tandlægebesøg og receptmedicin, så jeg kan helt klart se fordelene og betaler gerne mit kontingent!
Jeg er glad for at have været passiv medlem for år tilbage. Nu hvor jeg har brug for forsikringen, kunne jeg så let som ingenting rykke op og blive aktiv medlem. Servicen er fin.
Hvad for en sygeforsikring har en sådan en underlig politik, du kan ikke være medlem, hvis du fejler noget. Giver ingen mening. Jeg går til kiopraktor, kan ikke være medlem, da jeg er under behandling. Mærkeligt
Monica Hannani found this review useful
Har været medlem i over 15 år og har aldrig oplevet problemer af nogen art. Det er vel naturligt at man ikke kan melde sig ind hvis man er alvorlig syg, man kan jo heller ikke tegne en brandforsikring når huset er brændt. Til alle jer der har oplevelser med danmark kom frem af busken. Med venlig hilsen Povl Ketz.
De siger så højt i deres reklamer man godt kan melde sig ind selv om man fejler noget, men det kan man ikke.
maria found this review useful