[REPLY]
Man behøver ikke mere end at lægge mærke til deres add der påstår din PC er fuld og fejl, og du skal downloade deres program for at fikse det.
Det siger den selvfølgelig uden at have tjekkek din PC for fejl.
Desværre er det en god made at snyde den uerfarne.
Jeg købte deres 2011 program og der gik ikke længe også skulle min harddisk formateres. Men så blev jeg "tvunget" til at bruge Google crome, hvor der hver gang stod at min computer var lige på falderebet til totalødelæggelse, hver gang jeg åbnede browseren. Så jeg købte og installerede Powerbundle og opdagede først bagefter at det var systweak der var ophaver til dette meget dårlige program. jeg har installeret 17 "nye" drivere, som alle sammen var de samme som før, for nær et par stykker som ødelagde lyd og meget andet på min computer. Lad Windows køre en systemoprydning også er du MINDST lige så godt stillet og har penge du ikke har brugt på noget oppustet opreklameret skidt. Nu har jeg hoppet på den vogn 2 gange og hver gang haft voldsomme problemer med min computer efter hånden som det fik smadret min computer. DET ER FUP, udelukkende designet til at gøre dig nervøs også lige betale 50 dollars, for 2 dages tryghed. Men så begynder balladen, lige så stille og til sidst er din computer 7 min om at starte op. Skam jer
Dette løgnagtige firma påstår , på en af de sider, de inficerer med sine reklamer, at min nyopdaterede Flash Player er outdatet, og jeg skal bare lige klikke på deres link , så skal de nok hjælpe mig !!
Det er fup og fiduser ,bondefangeri ,svindel,bedrageri , det er blot at vælge frit , thi de passer alle på dette firma !!
Jeg havde installret et gratis tekstgenkendelses program og fik så til syneladende, alt det skit med som jeg havde for søgt at fravælge. Ja men nogen skal jo betale gratis software. Jeg afinstalerede sammen med alt det andet skidt RegClean Pro. da jeg gjorde det åpnede en side hvor på dansk med teksten: "
I en begrænset periode tilbyder vi 50% RABAT på den oprindelige pris for RegClean Pro. Klik på knappen Registrer dig nu for at modtage dette tidsbegrænsede tilbud. DKK 95.00 "
Nej den hopper jeg ikke på. Tekstgenkendelsesprogrammet " FreeOCR" fungere elendigt. og kender tilsyneladene ikke æ,ø og å.
Sikken et fuske program.
Igen, disse driver programmer er og forbliver fusk !
Dels mener den mange af driverne er installeret i 2006 og 2008, men hvor computeren er produceret i 2012 og drivere lavet til computeren er fra 2012, og alle drivere ER opdateret i forvejen.
Den mener der er 29 drivere som ikke er opdateret....
FUSK