[REPLY]
Ben wel tevreden met T-Mobile, raad vrienden vaak om een abonnament te sluiten.
Ik heb iphone afgesloten bij t-mobile,de reden dat ik abonnement bij deze bedrijf afsluiten is dat ze onbeperkt internet aanbieden. maar geen jaar later krijg ik de brief van dat ik te veel internet gebruik. nu is elke maand mijn internetsnelheid na 2GB super traag, maar dat stond niet in de contract toen ik heb afgesloten, is dit een val???
Classy Concepts found this review useful
Ik zou niet anders meer willen, altijd bereik waar je ook bent.
Klantenservice is zeer behulpzaam en zeer klantvriendelijk.
Geen ander netwerk meer voor mij!!!
Het meest klantonvriendelijke bedrijf van Nederland.
Dit bedrijf kan beter op de markt gaan staan met groenten, daar hoeven ze inderdaad geen dekking voor te garanderen, het stelletje malloten!
de klantenservice lijn niet gratis is
verder betere service dan de Vdfne concurent!
Ik werk in het buitengebied (te weten in dorpskernen van 500-2000 inwoners). Zeer regelmatig in en rondom dorpen GEEN BEREIK. Eerst tijd om een kwartier in de auto te zitten om kilometers richting een stad te rijden voor er gebeld kan worden.
Nummerbehoud is niet mogelijk bij een lopend abonnement. Bij andere aanbieders kan dat wel.
Geen melding dat een abonnement verlopen is.
Hoge maandkosten wenig belminuten.
Slechte service:
3 maanden opzegtermijn zelfs na afloop van het contract
In de wacht gezet worden en vervolgens wordt de verbinding verbroken (meerdere malen bij de afdeling opzeggingen)
Geweldige snelle service, duidelijk dat T-Mobile de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Je word als persoon geholpen. Helemaal top!
Ik word altijd perfect geholpen bij TMobile
Alles werkt goed mag goedkoper verder zeer tevreden.
deze winkel en schop is goed je kan er ook lekker mee spaaren voor kados en echt geen problemen er mee zit al meer dan 10 jaar bij deze winkel shop en geen problemen er mee
geen prijs voordeel, weinig keuzen, menu moeilijk gebruiken (niet overzichtelijk), ik ga liever naar een tmobile winkel of retailer (phone house etc.) dan online bestellen....
Mijn beoordeling over T-Mobile is vooral beinvloed door de factuurproblemen. Eerder werd er het dubble bedrag afgeschreven. Dit had ik met veel gedoe een credit nota kunnen krijgen. En sinds januari is er een inflatiecorrectie op de factuur. Mag dat uberhaupt wel, je gaat er vanuit zoals voorgaande jaren dat wanneer je tekent voor een maandelijkse bedrag betaald er ook niet plotseling door inflatie verhoogd wordt. Als het in de prijslijst al stond, dan mag dat wel duidelijker gemaakt worden.
Al 9 jaar zéér tevreden over eigenlijk alles, behandeling
kosten, producten & vele mobiels....Ha ha
ik heb nu sinds een jaar of 3 t,mobiel -tele2 en ben er zeer tevreden over ik zou het ook andere mensen aanraden om te nemen ik had hiervoor vodafone ook een goed netwerk maar ben hier meer over te spreken klasse gaat zo door
In januari was mijn vader overleden. Op de het moment van overleiden was mijn netwerk connectie van T-Mobile helaas afwezig. Dit gemeld, direct excuses terug. Gevolgd door een vragenlijst over de afhandeling, dezelfde dag werd er een boeket bloemen bezorgd en via de post kwam de melding dat ik voor het ongemak die maand mijn abonnementsgeld terug kreeg. Het probleem is daarmee natuurlijk niet weg, maar keurig gereageerd en afgehandeld. Je hoort wel eens andere ervaringen, die van mijn zijn zeer positief.
Sinds 2012
1-Heel lastig om je voicemail uit te zetten via de telefoon zelf ,dat is een groot min punt omdat je wel de volle prijs betaald met bellen en Sms
2 - Goede klanten service behulpzaam en meedenkend
3- Het blijven legale boeven ,
4-Goed bereik
Overgestapt naar T Mobile had ik dit maar nooit gedaan.Geen bereik soms een x door mijn ontvangst dit betekent dus helemaal geen ontvangst !!!! 3g netwerk is ook super belabbert.Moet nog 16 maanden wachten,maar ga dan zeker weer weg bij ze.
Ik heb nu sinds iets meer dan een jaar TMobile en zou willen dat ik er nooit aan begonnen was. Dekking is waardeloos waardoor ik tegenwoordig ook maar met een prepaid van een andere provider op zak loop om bereikbaar te zijn. (dit terwijl ik door de slechte dekking al bijna 300 euro tegoed heb opgebouwd). Het internet is zelden tot nooit 3G en als je een klacht indient (al 3x gedaan) dan hoor je daar niets meer van.
Ik tel de dagen af tot mijn contract afgelopen is en ik voorgoed weg kan bij deze amateurs.
Nog niet eens 1 ster waard. Zit al bijna 8 maanden op en terug betaling te wachten, heb al meer dan 4 keer achter aan gebeld maar krijg steeds het zelfde antwoord staat klaar om betaald te worden
heb bij t-mobile een zakelijke abbonement al jaren en word altijd correct en netjes geholpen t-mobile is dus voor mij de beste provider
Waarom er op zoveel plaatsen nog slechte dekking wat betreft mobiel internet ik bedoel je betaald er toch voor
Als klant van t-mobile ben ik tevreden over de site. Je kan je aanmelden en gegevens inzien. Ook kun je de spaaractie inzien en punten inleveren. Overzichtelijk.
ik gebruik t-mobile al jaren nooit problemen
dus al we in her buiten land zijn gebruik ik ook t-m koop het daar in gb met opwaardeergeld om te internettten we hebben sinds kort hier t-moile chop in hhwaard
Zeer klant ontevreden, slechte service, je wordt belazerd waar je bij staat bij een telefoon reparatie. Telefoon wordt onherstelbaar defect verklaard terwijl de telefoon nog super goed werkt. Wat deze schade dan is willen ze blijkbaar niet mede-delen want naar meerdere keren de winkel te hebben bezogt kunnen ze niks melden. Ze zijn te kinderachtig om een haar scheurtje te repareren, wat T-mobile zelf beweerd onder de garantie valt. Erg jammer dit!
Weinig tot geen problemen met dekking, het zou prettig zijn wanneer de 3G Internet snelheid wel wat stabieler zou zijn en snel. De dekkings graad is vrij hoog, Ik rijdt vaak van zuid naar noord nederland en ondervind geen netwerk problemen. Al jaren trouw klant van T-Mobile op basis van vriendelijkheid, en doorzichtigheid van de policy die ze voeren.
De abbo prijzen zijn gemiddeld en betaalbaar, kan altijd goedkoper, verder vindt ik de klantenservice vriendelijk en over het algemeen genomen goed verder geholpen.
EEN VAN DE DUURTSE PROVIDERS OP HET MOMENT BELABERDE SERVICE MENSEN AAN DE TELEFOON WETEN ECHTET NIET WAAR ZE HET OVER HEBBEN SOMS KRIJG JE OOK EEN FACTUUR DUBBEL OPGESTUUR EN DE REKENING WORD OOK STEEDS MEER .. BIJ BETALING VAN DE TOESTELLEN GAAT TE VER
Goed netwerk. Ik heb niet altijd goed bereik, dat maakt telefoneren dan wat lastiger ;-) ...Maar in de meeste gevallen (95%) geen problemen.
Ik had geen bereik in mijn huis, dit hebben zij opgelost door mij 6 maanden lang een korting van 20% op mijn abo te geven + dat er een nieuwe zendmast wordt gebouwd. Verder vind ik de punten sparen de moeite waard. Ook hebben zij vaak leuke nieuwtjes en acties.
Ik heb via de ANWB een abonnement afgesloten bij T-mobile en dit is zeer goed verlopen. De Levering was precies op tijd.
Het abonnement is 225 bel minuten en 75 sms en voor €5,95 meer onbeperkt internet en een HTC Wildfire S cadeau. Zeer tevreden.
Kan soms wel beter, heb het ene moment wel bereik en het andere niet terwijl ik op de zelfde plek ben. Maar over het algemeen heb ik geen klachten ben al jaren klant bij ze (9 jaar volgens mij) en nooit behoefte gehad om over te stappen. En met je factuur spaar je ook punten waar je leuke dingen voor terug kan krijgen zoals €25 korting op je volgende factuur, kaartjes voor de bios, sauna, dolfenarium etc maar ook leuke spullentje voor je zelf of als kado te geven.
Goedkope dienstverlener met veel extra services. Echter dit maakt slechts ten dele het slechte netwerk goed. Thuis (Amsterdam) geen bereik. Dat maakt het toch een slechte keuze voor mij.
Duur, Slechte klantenservice, Lage internetsnelheid, Afspraken niet nakomen.
Zeer slechte telecom aanbieder!
Ik heb zolang ik ben overgestapt van een ander telefoonaanbieder naar T-Mobile geen seconde spijt daarvan gehad.
Ze zijn duidelijk, goed bereikbaar, helpen je goed en op de facturen staat duidelijk vermeld welke extra kosten je buiten je abonnement hebt gemaakt.
Die andere was ook goed, maar deze is nog een stukje beter.