We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)
Tabushop

SEt stoooort 5 tal fra mig!

Fik min t-shirts inden for den lovede leveringstid, og har kun haft gode oplevelser i forbindelse med tabushop!

kan klart anbefales

Fik leveret mit tøj 4 dage efter jeg havde bestilt

Er godt tilfreds

Jeg er yderst tilfreds med den service jeg fik ang min søns dåb.
Det tog lidt tid, hvilket jeg bestemt også regnede med, da de skulle samle nogle folk.

Men alt i alt rigtig god service, og opdateringer via mail, så man kunne følge med hvor vidt de var.

Takker for endnu en god oplevelse.

Tabushop

Har aldrig fået mine ting

Har bestilt nogle for 400,- derinde. Den 6. april trækker de pengene og lige siden har jeg hverken set eller hørt noget fra dem.
Har sendt en hær af e-mails og har intet svar fået. Derudover har de intet telefonnummer man kan kontakte dem på.

Helt igennem uacceptabelt!

Køb aldrig derinde!

Manglende leverance

Jeg bestilte natten til den 16. november deres 10-års jubilæumsshow, en lighter og et par g-strenge, og fik senere samme dag en bekræftelse, om at bestillingen var gået igennem og ville blive afsendt i løbet af et døgn.
Da jeg den 25. november stadig ikke have fået min pakke skrev jeg en mail til info@tabushop.com, som jeg aldrig har fået svar på. Så den 1. december prøvede jeg i stedet at skrive til kundeservice@tabushop.dk, og dagen efter fik jeg svar, hvor de skrev at de ikke kunne finde mig i systemet over afsendte, så de ville sende en ny forsendelse afsted med det samme.. Den 4. havde jeg det..

Men min mor købte også en suspekt-hoodie til mig, som hun fik efter 3 dage, så derfor får de 4 stjerner. Det er jo (desværre) ikke altid elektronikken virker, som den skal.. Og da jeg så fik sat dvd'en på, blev jeg enig med mig selv om, at det helt sikkert var ventetiden værd (selvom jeg jo helst havde været foruden)

Træt af at vente!

Jeg bestilte ''Selvmord'' cd'en, der stod at man kunne forud bestille den. Og så ville i sende den D. 12 Nov, Men jeg har stadig ik' fået den ;s Er lidt skuffet, der står godt nok at i har 5 dages levering. Men Det er altså en uge siden jeg bestilte den?!

Godt køb

Købte 2 t-shirts fra tabudrengenes side i rigtig god kvalitet. Alle tidsfrister overholdt. Så kan varmt anbefale siden og deres musik :)

Altid god service

Jeg har flere gange bestilt ved Tabu Shoppen, og deres levering og indpakning på mine varer skuffer mig aldrig. Jeg kan bestille torsdag, og har mine varer fredag morgen - så næsten ingen ventetid. De kan helt klart anbefales, for de har styr på lortet, og ikke lort på styret ;)

Ingen problemer

Der var ingen problemer med købet, men der er et maximum på 5 arbejdsdage inden afsendelse af den bestilte vare. Det fandt jeg først ud af efter jeg havde bestilt. Men super kvalitet af t-shirts, og billigt tilmed !

Is Tabushop your company?