We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (136)

Perfekt

Hurtig ekspedition. Et problem m.h.t. udleveringen blev der taget omgående og meget venligt hånd om.
Kan kun anbefale at handle her.

Review by confirmed purchaser

et klink og det kom næste formiddag - fantastisk

jeg skulle købe en skoletaske til mit barnebarn og fik et link ... klikkede ind ... betalte og fik 2 min. derefter en mail om bekræftelse ... derefter fik vi en mail om at den var sendt afsted ... og 5 min efter at vi kunne følge den ... næste formiddag havde vi allerede gaven .
aldrig prøvet før fantastisk

Review by confirmed purchaser

Fin service.... Hurtig levering...

Jeg bestilte min vare om aftenen. 1 1/2 døgn efter kunne jeg hente den i en lokal forretning uden dyre forsendelsesomkostninger.

Kanon service. Vi fik leveret på 2 dage

Som en ekstra service var tasken endda pakket ind i gavepapir som vi havde ønsket det.

Review by confirmed purchaser

Utrolig hurtig ekspedition. Jeg havde varen dagen efter - pakket ind som gave

Jeg fandt Taskeeksperten via google, de havde et bredt udvalg og også en skoletaske jeg fandt god til min datter på 9 år.
Jeg bestilte den mandag og havde den leveret dagen efter, endda pakket ind som gave.
Meget flot og hurtig ekspedition

Ingen problemer

googlede varen, fandt denne butik, købte og fik den leveret via GLS som nu er min foretrukne fragtmand pga de mange afhentningsmuligheder

Super dejlig

Hurtig levering, dog kunne jeg godt bruge lidt flere billeder :-)

Review by confirmed purchaser

Super serviceminded, rettede en lille fejl omgående!

Venlig og serviceminded, kan varmt anbefales. :-)

Service der overgår forventningerne

Taskeeksperten overgår igen mine forventninger. Leverer på anden dagen efter bestillingen på nettet.

Fin og hurtig levering!

Fin og hurtig levering

Det dur!

super service på telefon ifm. spørgsmål. Godt og nemt website. Hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Glimrende service af kompetente fagfolk

Jeg vil gerne anbefale Taskeeksperten til alle!

Review by confirmed purchaser

det var en god og let hjemmeside

deu kan roligt handle på Taskeeksperten alt er bare yil ug. som lovet

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, billigt og super nemt 😄

Fandt en flot jeva taske på deres hjemmeside som var 150 kr billigere end andre.
Fik bekræftede mail med det samme samt besked om hvornår pakken blev afsendt og hvornår jeg kunne hente den.
Jeg bestilte den mandag formiddag og kunne hente den allerede tirsdag formiddag 😀
Super nemt billigt og hurtigt 😉
Kan kun anbefale dem.

Uovertruffen service

Jeg fortrød mit køb af taske, men ingen problemer med returneringen af penge - fik også forslag til køb af modeller bedre egnet til vores formål.

God hjemmeside og hurtig levering

God hjemmeside og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg og hurtig levering !

Stort udvalg og hurtig levering !

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - og varen helt i orden!

Men ingen flyers eller andre overraskelser i æsken. Det kunne I måske arbejde lidt på, for at skille jeg lidt ud fra mængden.

Hurtig og effektiv

Det kunne ikke være nemmere - bestilte tasken, den korrekte taske blev leveret efter få dage.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv. Varen var iorden

Bestilte søndag på nettet, og hentede pakken mandag aften hos det lokale posthus. Effektivt og fejlfrit.

Review by confirmed purchaser

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Jeg er virkelig positiv. Tænk man bestiller den ene dag og fluks er den klar til afhentning dagen efter. Varerne er tip top i orden og lever op til mine forventninger.
Hilsen Gerd Vilykke

Super godt! Anbefalelsesværdigt.

SUPER hurtig levering og produkt præcis som jeg bestilte. Bestiller gerne der igen! Kan varmt anbefales! Var rigtig glad for track and trace på pakken så jeg kunne følge med i hvor langt pakke. Var nået...

Hurtig og god betjening

Jeg bestilte en skoletaske hos taskeeksperten, der var de billigste priser og stort udvalg. Få dage senere ankom tasken dejlig nemt og upåklageligt.

Review by confirmed purchaser

Fik tasken dagen efter jeg bestilte den, den var indpakket.

Talte med venlig ekspedient, han ville sende tasken samme dag hvis jeg bestilte den før middag. Og så var den pakket ind som gave.

Review by confirmed purchaser

Utrolig hurtig ekspedition, god overskuelighed i købet og højt informationsniveau - og ikke uvæsentligt - go pris. Datteren er lykkelig for sin fine skoletaske og glæder sig til skolestart;-)

En anden gang behøver jeg ikke at surfe på forskellige sider efter en taske. Taskeeksperten giver god overskuelighed, super service og bedste pris;-) Glæder mig til at handle igen.

Kun godt

Kan ikke klage over noget. 2 dage efter jeg havde bestilt fik jeg tasken. God og hurtigt service. Thumps up.

Review by confirmed purchaser

Hurtig leverance i fint indpakket julegavepapir

Jeg er fuldt ud tilfreds med bestillingen og leverancen. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer !

venlighed

Fin og venlig kundebetjening med information og hurtig levering

God kundeservice!

Vi har fået meget god personlig betjening.

Kundemindeded personli betjening

Fin effektiv kundevendt behandling - dog problemer med at bestille online og mangler info om at man skal oprette sig som medlem, før bestilling afgives, for at kunne følge pakken.

Perfekt

Dejlig oplevelse alt fungerede og med besked om hvornår og hvor jeg kunne hente pakken.

Nemt og hurtigt

Jeg køber sjældent over nettet, jeg havde en god oplevelse ved at handle med Taskeeksperten, dejlig hurtig levering.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtig levering

Super fint og hurtigt

Super fint og hurtigt

Super service hos Taskeeksperten

Taskeeksperten kan jeg varmt anbefale, varerne jeg bestilte var ordentlig pakket ind, og kom derfor helskindet til min adresse uden fejl og mangler.

Allerede dagen efter min online bestilling kom varerne.

Fra mig skal lyde en stor tak, ikke sidste gang jeg bestiller hos Taskeeksperten.

hilsen Bente