[REPLY]
At se noget der minder om et savlende vrag af bestyrelsesformand, bare stå og klynke,"Vi gjorde det bare så godt som vi kunne" og regner med i sin enfoldighed at det er nok bare at sige "Undskyld".
Endvidere at de fleste af dem der har tabt penge, udtaler at deres private pengepusher er helt uskyldig og ikke viste noget som helst, da de pressede investeringsbeviserne ned i halsen på kunderne som betingelse for lån etcetera.
At disse lakajer for bestyrelsen skulle være uviddende, er at stikke blår i øjnene på sig selv, det er prof. erhverv, for pokker.
ALLE i banken VED at der er noget stinkende galt, når der kommer et kollektivt påbud til at ALLE i banken, om at de nu SKAL lægge max pres på kunderne for at rejse kapital.
D.d. klokken 17, kommer så den længe ventede redegørelse til et aktionærmøde. LAD os gætte - Der kommer absolut intet nyt faktuelt frem - intet!
Bare en fortsættelse af den patetiske jammer fra den åbentlyse hamrende overmatchede formand.
I disse situationer har vi reelt hver gang set at formænd og direktører allerede har laver "kone finten" - dvs alle aktiver i konens navn også starter man forfra og de røvrendte kunder står lammede i deres "overskuds konfliktskyhed" og leder efter et eller andet, midt i den af TB designede shitstorm.
Det eneste bare fjernt positive ved denne og de andre afklædninger af pengepusherne er at deres pålideligheds ranking, siden 08 har været berittiget i frit fald - og fortsætter ned under lokalpolitikere, østarbejdere etcetera
Fantastisk kunderådgiver, har altid fingeren på pulsen, utrolig hjælpson i krisetider.
Helt klart en bank, jeg har tillid til!
Rigtig god kundeservice og dejligt nede på jorden. Helt igennem en bank man kan stole på og regne med!