We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (13)

HOLD JER LANGT VÆK

Den værste service jeg nogen sinde har oplevet.

Det har nu taget over 30 emails at få opsagt mit webhotel samt domæne hos dem. De fatter ikke det mindste af hvad man siger eller skriver til dem.

Eks.
Jeg skriver at jeg har glemt mit bruger login og den email de har registreret på mig er lukket. Beder dem om at sende mig en ny på min nye mail, som er den eneste jeg idag har adgang til.
Får da en mail tilbage hvori de informerer om at mine loginoplysninger er sendt til den registrerede mail. Altså den jeg ikke har adgang til mere. OK det kan ske at man overser det en gang. Men i mit tilfælde er det de første 8 mails at de har sendt mig dette svar. Godt nok flot.

Jeg har mange flere eks, og arbejder stadig på at komme ud af deres klør. Det har nu taget en månede :(

SÅ HOLD JER LANGT VÆK

Super

Hurtig betjening. Utrolig flinke og hjælpsomme

God ydelse

Købte en VPS Mini med henblik på en Joomla 2.5 installation.

- Ydelse 5 ud af 5 – uovertruffen.
- Support pr. telefon. 5 ud af 5 – kompetent.
- Dokumentation på dansk i skrivende stund – stort set ikke eksisterende …hmm

Jeg købte en VPS fordi jeg gerne ville have flere hestekræfter til mit Joomla-CMS projekt.

Jeg kan godt lide at de skriver hvor meget processorkraft der er reserveret – det er det der betyder noget for brugeroplevelsen.

Hvis man som jeg blot har et begrænset kendskab til LAMP så bør man alliere sig med en linux nørd, selv om meget styres via Parallels Plesk Panel. Dokumentationen på parallels.com er lidt uoverskuelig. Så jeg håber at der kommer lidt videoguides på Youtube, samt lidt flere tekniske emner fordelt på produktkategorier på 8049.dk
Jeg valgte TDC Hosting ud fra logoet og efter antagelsen om stabilitet.

TDC Hosting A/S

Stabile produkter med høj oppetid og god support

Jeg har en hosted exchange.

Jeg har aldrig har problemer med den, og supporten har været rigtig gode til at hjælpe mig.

Jeg kan klart anbefale dem!

Hold jer væk!

Uvidende, ligeglade og uangagerede. Er så træt af at skulle arbejde med TDC Hosting hvis produkter er uigennemtænke, mangelfulde og uden interesse for kunden - kæmper for bedre bundlinje uden at se til kunden.

Top-klasse produkter med 100% oppetid

Min oplevelse med TDCWEBMORE er rigtig god, de produkter jeg har haft erfaring med er : web+mail, vps, hosted exchange, webshop og domæne køb. Alle tjenester er gode, og høj ydelse.

Kundeservice er flinke, uformelle og meget kompetente.

Det eneste jeg savner er lidt mere fleksibilitet mht hosted produkter såsom Wordpress med Dansk sprog, og flere indstillinger. Og så hurtigere betallingsbehandling.

Vil til enhver tid anbefale TDCWEBMORE til alle.

Godt tilfreds

Utroligt hurtig betjening, hurtig og god kundeservice. Ikke en finger at sætte på noget herfra.

Total mangel paa kundeservice

Har netop sendt min femte reminder paa en opsigelse af hosting. Ingen respons overhovedet fra NOGEN af deres e-mail addresser.

Godt produkt - Forfærdelig fakturaservice

Fakturaservice hos TDC Webmore er så rodet at det trækker et ellers godt produkt helt ned i sølet. Faktura sendes samtidig med rykkere og lukning af konti. Ingen ved hvad der sker - "det er "systemet - desværre, vi beklager". Alt imens deaktiveres kundernes hjemmeside. Er det virkelig et søsterfirma til et dansk børsnoteret virksomhed ?

Bedre bliver det ikke!

God service, gode produkter, godt kontrol panel.

Klart et firma som kan anbefales her fra!

TDC Hosting A/S

Hurtigt, stabilt og med god kunde service.

Jeg har efterhåneden et par produkter hos tdcwebmore.dk og jeg kan kun melde ud at jeg er meget tilfreds. De har nogle gode stabile produkter. Mail er hurtigt fremme og man kan endda selv styre hvor stramt man vil have sit spamfilter.

Firmaets kundeservice er også gode. Ringer du til dem får du hurtig og korrekt hjælp.

Der er ingen tvivl om at jeg vil anbefale firmaet herfra.

Gammelt sløvt.

Forfærdelig gammeldags, med en eftersmag af Windows 95.