[REPLY]
Jeg modtog det seneste nyhedsbrev i går og da jeg netop havde ventet på at Sweet Lady teen skulle komme på lager igen (katastrofen var, at jeg næsten var løbet tør!), skyndte jeg mig at bestille mere af denne dejlige te. Så faldt der selvfølgelig et par andre teer med i 'kurven' og nogle dejlige plader chokolade, som var på tilbud.
Nu hvor jeg netop har læst et par anmeldelser, er jeg enig med Camilla i at prisniveauet ligger lidt højere end andre steder, men jeg bor for langt fra både Teacup og andre steder og er alligevel nødt til at bestille over nettet. Indpakning og service er i top hos Teacup. Det eneste jeg kunne ønske var, at man måske for de mere populære teer havde mulighed for at købe 250 grams pakker.
I min hast for at få bestilt hurtigst muligt glemte jeg totalt, at jeg også ville have bestilt nogle 'teprøver' også. Dem må jeg så huske næste gang, for det er helt givet, at jeg handler hos Teacup igen og jeg kan kun anbefale Teacup til andre.
Selvom jeg bestilte før kl. 13.00 i går, regnede jeg slet ikke med, at modtage min bestilling før mandag eller tirsdag, så da postbudet i formiddags ringede på medbringende min pakke, blev jeg meget positivt overrasket :)
Teacup.dk er en fin virksomhed, der har et bredt udvalg, hurtig service og te ankommer fint indpakket efter kun ca. 1-2 dage. Hvis teacup.dk har et ømt punkt, så er det prisniveauet, da man betaler praktisk talt det samme for te indkøbt over nettet uden fysisk butik med åbningstider og ansatte, som man ville gøre, hvis de havde en reel butik. Det er derfor en rigtig god butik især for handlende, der ved hvad de ønsker at købe, og som alligevel bor for langt væk til at gøre brug af byernes fysiske tebutikker, hvor man også kan få råd og vejledning, dufte teen og få en ide om smagen.
Min anbefaling om TEACUP er at de står for at have en høj kvalitet af deres varer, stort sortiment, hurtig levering fra du har bestilt dine varer over Webshop til du har fået dem leveret på din adresse eller selv hentet dem via GLS afhentningsteder ved din bopæl. Super god service fra varen er bestilt til en ordre bekræftelse og dagen efter er varen afsendt til kunden. Høj standard og sikkerheden er i top via Webshop. Jeg giver hermed TEACUP de bedste anbefalinger. Tina Mørch Lavendt
Hos Teacup.dk finder man mange forskellige og utrolig lækre varianter af både the og kaffe. Jeg er begyndt at drikke mere the og spise mindre guf om aftenen, efter jeg er begyndt at handle her. Lækre varer til yderst rimelige priser, kombineret med en god og kyndig service.
Jeg mailede en bøn om prøvepakker i stil med julekalenderen. Og sørme om det ikke nu kan bestilles og jeg har fået 25 forskellige slags the. Jeg er vild med konceptet. Tak for god behandling.
Jeg bestilte mine varer og under en time efter fik jeg en mail om, at min pakke var på vej. Dagen efter fik jeg mine varer, som var pakket fint ind og levede op til mine forventninger - helt igennem en positiv oplevelse at handle ved Teacup.dk.
Jeg købte en tekande med tilhørende bordskåner til jul.Tingene var efter mit ønske pakket ind, hver for sig efter mit ønske. Det var gjort rigtigt nydeligt, flotte pakker som ikke bar præg af forsendelse.
Leveringen forløb også så hurtigt som overhovedet kunne forventes. Jeg bruger gerne butikken igen.
Jeg fik en e-mail med en masse fristende tilbud, som jeg lod mig friste af både til julegaver og til eget forbrug. Det var en nem og overskuelig hjemmeside, så jeg fik hurtigt bestilt de varer jeg ønskede og dem jeg lod mig friste til - sendt det hele af sted. Kort tid efter kom der en bekrædtigelse på at min bestilling var modtaget.
Hurtigt kom der en besked om at min ordre var pakket og afsendt og pakken modtaog jeg kun få dage efter at bestillingen var afgivet.
Jeg kan kun sige hurtig, tryg og professionel behandling. Her vil jeg helt sikkert handle igen.
Jeg er superglad for Teacup.dk. Synes de er meget kundevenlige at handle hos.
Flot, lækkert og rigt udvalg af kvalitetsvarer. God beskrivelse af varerne.
Nem navigation i menuerne på sitet.
Rimelige priser, billig levering og super hurtig forsendelse!
Mmmm - det kan vi godt lide. Tak Teacup :)
Jeg bestilte noget te og chokolade hos TEACUP.DK Dagen efter var det her med posten! Så jeg kan kun anbefale at handle hos dem! SUPER varer og SUPER service!
Jeg købte en julekalender hos Teacup.dk og den lever helt op til mine forventninger. Det personlige touch med indpakning og et håndskrevet kort er noget man ikke oplever tit og understreger den omtanke, kvalitet og interesse der er lagt i den indkøbte varer fra Teacups side - det er ikke så tit man oplever det når man handler på nettet. Stor ros herfra og anbefales til alle.
Bestilte te-julekalender mandag - blev leveret torsdag på trods af at der stod 5 dages leveringstid.
Helt perfekt - handler der gerne igen :-)
Jeg har lige modtaget min julekalender fra Teacup.dk. Jeg fik den bedst tænkelige service, da jeg bestilte den, og nu står den i mit køkken og venter på at blive åbnet. Tanken bringer et smil frem. Der var lagt et håndskrevet kort ved posen med kalenderen og hver lille håndindpakkede pakke har et håndskrevet nummer. Pakkerne er i forskelligt papir og kunne i det hele taget lige så godt være fra en veninde. Jeg glæder mig som et lille barn til at åbne den.
Rigtig glædelig te-jul til alle *Ss*
En seriøs forhandler, der yder en god service for kunderne. Kan varmt anbefales :-)
Hold da op, jeg kan kun anbefale dig at handle hos Teacup for det gik simpelthen bare hurtigt. Jeg fik mine varer 2 dage efter jeg havde bestilt dem og alt svarede til mine forventninger. Kan kun anbefale dig at handle hos Teacup.
Super venlig service og hurtig levering! Intet at sætte en finger på.
Hej ; jeg har netop bestilt de mest fatastiske tepakkejulekalendere, som jeg glæder mig til at forære til min mor og min søn. Derudover har jeg naturligvis bestilt vores yndlingste hvid granatæble og coolmint, så kan vi klare hvad som helst. Der sneg sig vist også en julete med i pakke- så du kan bare komme forbi, så laver vi et par kander te og hygger med en god film Knus
Dejligt med en hyggelig betjening på telefonen, og tak for kortet. dejligt at få et håndskrevet kort. håber at i kommer i tanke om at fortsætte.
Efter kun et par dage modtog jeg varerne pænt og indbydende indpakket i fint silkepapir.
Rigtig god behandling og dejligt kaffekøb. Bestilte nemt, fik hurtigt leveret og varer er helt i top... :)
Mange dejlige teer der altid bliver leveret hurtigt.
kan anbefales på det varmesTE
Super god service og hurtig levering + flot hjemmeside og ikke mindst, rigtige gode varer.....
Super med søde håndskrevne besked til modtager. Bare ærgeligt at kaffen var udsolgt (troede min datter fik det med i sit påskeæg)
Altid meget glad og venlig betjening når man handler med Gitte.
Ikke mindst, når jeg har mødte hende på messer rundt omkring.
Ekstrem hurtig levering (bestilte om eftermiddag og havde det med morgen omdelingen dagen efter) og vareprøve med - Det er 5 stjerner
Jeg har flere gange købt både te og chokolade hos TEACUP. Superlækre og spændende te-blandinger med sjove anderledes navne.
Jeg synes at de teer jeg har købt er gode og lever op til mine forventninger, kunne dog smage mere af frugt..
Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail med svar.
Dagen efter min bestilling modtog jeg med posten en vidunderlig te, Eventyr te og Hyldeblomst/Hindbær samt pralinerne. Vedlagt var et kort med en håndskrevet hilsen fra Gitte. Dejligt med sådan en personlig hilsen og topservice.
Mød også Gitte på diverse messer, hvor man altid kan smage på de dejlige varer. Handler meget gerne hos TEACUP igen.
Jane
Jeg hørte om Teacup.dk fra en veninde der selv havde købt derfra, og tjekkede deres hjemmeside ud. De har jo alt man kan forestille sig inden for teens verdens, og mit første køb blev en Chai te.
Det gik helt smertefrit igennem med betalingen, og 3 dage efter havde jeg den hjemme hos mig selv. Dåsen var pakket godt ind, sådan den ikke fik nogle buler, og oveni købet, lå der et selvskrevet postkort fra Gitte.
Det var en helt særlig oplevelse, og selvfølgelig smagte Chai teen godt!! :-)
Køber helt sikkert min te der fremover!! :-D
Dejlig frisk te med lækker gen-anvendelig emballage. Dejligt med personlig hilsen. Teen smager fantastisk og er hurtigt drukket.