[REPLY]
Bestilte en lås til min motorcykel.
Da firmaet nedsatte varen 2 dage efter jeg havde bestilt, fik jeg en mail om at rabatten også ville gælde for mit køb. Det kalder jeg god service.
Bestilte en MC lås... og 2 dage senere var den klar til afhentning i Døgnposten.
Købte en skivebremselås billigt og servicen var ganske enkelt i top.
Super at der er tid til at informere mig om forsinkelser og så give en rabat ved forsinkelsen.
Fandt lige den sikkerhedskæde jeg skulle bruge, billigere end andre steder med samme kæde, billig porto, og der var hurtig ekspedition og levering.
Kan varmt anbefales.
Absolut fuld tilfredshed med service fra Teknikshop. Det var første gang jeg handlede der, men det bliver bestemt ikke sidste. Varen modtaget dagen efter bestilling - indpakket sikkert og godt. Bedre kan det ikke gøres.
Hurtig levering, god pris, top produkt. :-)
Bestilte sent onsdag aften og kunne hente varen på posthuset fredag middag - og ved afhentning er der gratis forsendelse - så det kunne ikke være bedre.
Fint overblik og en rettidig forsendelse, jeg er fuldt ud tilfreds!
Manglede en Abus 8000 lås til min motorcykel.
Bestilte Mandag eftermiddag, og modtog pakken Tirsdag formiddag. Suverænt!
Prisen var samtidig Danmarks billigste, og endda billigere end priser jeg havde undersøgt i Tyskland. Der var desuden fri fragt.
Er 100% tilfreds, vil klart anbefale teknikshop, og vil handle der til hver en tid igen! :)
Hurtig og enkelt perfekt 100% top dollar :)
jeg bestilte bare og rip rap og rup så var varene der bare, dejligt
God hjemmeside, produktet lever fuldt op til vores forventning
kan anbefale www.teknikshop.dk
Har købt 2 sæt af en dør spion - SNAPSHOT - En til min svoger og En til mig selv -
og de virker - du ser nu klart hvem der ringer på hos dig. en stor forbedring, i disse tider.
Ingen problemer overhovedet og varen kom hurtigt.
Kan kun anbefales, dog måtte jeg på posthuset for at hente mine varer. Men fragten var gratis og jeg sparede ca. DKK 1.000, på varene.-
Bestilte en trådløs ringeklokke med føler den virker utrolig godt
god rækkevidde og med et moderat ringe niveau
lav fragt, kan kun anbefales til andre
Henning
Første gang jeg bruger Teknik shop. Super god service,tilbagemelding få minutter efter bestilling per tlf ang. ordren. Bliver Teknik shop ved med at være så effektive,ja så vil kunderne også komme igen flere gange.
Hurtig ordrebekræftigelse, hurtig afsendelse og modtagelse. Alt som forventet. Perfekt internethandel oplevelse.
Let bestilling og levering af det bestilte til aftalt tid.
Da en enkelt del af vor bestilling var bare én dag forsinket i forhold til firmaets bebudede leveringsterming, blev vi ringet op og gjort opmærksom på forholdet. Og så var der pludselig et medmenneske i loopet.
Det kan man da kalde service!
Vi ses - eller høres ved - igen.
Venlig hilsen fra Ole
Jeg havde begrænset kendskab til de låse, som jeg ønskede - en lille ordre. Jeg blev ringet op, vejledt - og 2 dage efter kom posten med min pakke. SUPEr.
Anders petersen/bygkon
Jeg har flere gange handlet på teknikshop.dk og altid oplevet hurtig og korrekt levering!
en god oplevelse ingen problemer og hurtig levering. Kan anbefales til andre
Jeg må sige at det er et superfirma at handle med. Hurtig levering, super indpakning, så gå bare i gang med at bestille det du ønsker dig
Du kan roligt handle hos TMH Teknik og hvis du er i nærheden af Allerød så hent selv dine varer så sparer du forsendelsesomkostningerne
Hurtig og nem levering - ikke en finger at sætte. :o)
Jeg vil anbefale Jer, til dem som spørger.
nemt at finde det jeg havde brug for på nettet
Jeg blev både ringet op og der blev skrevet mail til mig, idet jeg ikke kunne få leveret, hvad jeg havde bestilt. God service.
Varen bestilt og kom dagen efter, super fint.
Skindhuset As found this review useful
Hjemmesiden nem at finde rundt i. Hurtig og fin levering.