We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (835)

Kvalitets dyner og sengetøj

Det er nu anden gang jeg handler hos tekstilladen. Begge gange har jeg modtaget præcist de gode kvalitets dyner og sengetøj, jeg har bestilt. Og ovenikøbet til en god pris :-). Så fuldt tilfreds og gerne igen.

Super service - hurtig levering

Købt 2 sæt sengetøj. Det ene hovedpudebetræk var dog løbet i sømmet, ingen problem, fik blot tilsendt et helt nyt sæt. God kontakt med sælger og hurtig levering af varen.

Bare i orden!

BIlligst på nettet, ekspresforsendelse og et godt produkt. Kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Varen er udmærket. Leveringen under al kritik.

Pakken blev ikke afleveret på adressen, og der har ikke været gjort virkelige forsøg på at aflevere. Vi har en hund, der gør ved ukendt støj. Den var indenfor, så jeg ville have kunnet høre en banken på døren eller hundesn vedvarende gøen. Det er heller ikke, fordi den har skræmt chaufføren., for man skal åbne en låge for at komme til trappen ved hoveddøren.

hurtig og fin levering

meget hurtig og fin levering uden nogle problemer - kan anbefales

Review by confirmed purchaser

Fed servic-hurtig behandling og levering. Perfekt

Rigtig god service med en hurtig levering og gode priser

Virkelig kundevenlig service!

Den 21. marts 2013 modtog jeg bl.a. et sæt sengetøj som bestilt. Som normalt blev sengetøjet straks vasket. Efter vask var syningen gået fra hinanden på godt 20 cm. af dynebetrækket foroven. - Det ene stykke stof havde været syet for tæt på kanten.
Den 22. kontaktede jeg telefonisk firmaet, der meget venligt modtog reklamationen og lovede at sende et nyt sæt den følgende mandag. Dette har jeg netop afhentet.
Bedre kan det ikke gøres!!

Fint..

Kom efter 2 dage og er tilfreds med købet

super service

Kan kun anbefale hjemmesiden til andre, - virkelig god service.
Firma havde leveret en forkert vare og der var ingen problemer i at få tilsendt den rette vare uden ekstra udgifter.

Tak for hjælpen

Fin service og hurtig levering, tak

Review by confirmed purchaser

Fantastisk kvalitet på varen og betjeningen

Fantastiske tilbud med høj kvalitet god pris. Venlig og hurtig levering

Super

Bestilte onsdag og vupti fredag modtog jeg topmadras. Ved bestillingen var købet fragtfri men ved betaling blev jeg opkrævet fragt. I notefeltet ved bestilling gjorde jeg opmærksom på dette. Vupti ved betaling var fragten straks tilbageført - flot.

Fin service!

Jeg fik min pakke rigtig hurtigt efter bestilling, overraskende hurtigt faktisk.

Desværre var der sket en fejl så jeg fik kun 1 ud af de 2 dyner jeg havde bestilt men i stedet for den ene dyne en hovedpude. Jeg skrev en mail med det samme hvor jeg gjorde opmærksom på fejlen og allerede dagen efter fik jeg svar.

Da vi havde fundet ud af hvad der manglede blev det sendt med det samme.

Ærgeligt med fejlen, men det kan alle jo gøre, til gengæld var det super godt service når nu der var sket en fejl.

Kunne sagtens finde på at handle der igen.

Godt tilfreds

God service. Ingen betænkning ved at handle en anden gang.

100 % tilfreds

Det er et sted man husker, og vender tilbage til. Ordenligt hjemmeside man let kan finde rundt i. Hurtig levering. En vare der er kvalitetsmæssigt over den betalte pris. Og penge trukket når varen sendes. Enkelt og professionelt.

Hurtigt og effektivt :-)

Vil handle der igen.

Levering som aftalt

Fik leveret en topmadras til nærmeste GLS pakke depot. Leveringen kom som aftalt. Jeg undre mig dog over at hjemmesiden lover gratis levering når man vælger varen, men der er alligevel et forsendelsesgebyr ved betaling, dog kun de 39 kr når man selv henter ved GLS.

Hurtig og god levering.

Review by confirmed purchaser

Kanon service og hurtig levering

Jeg vil helt klart anbefale Tekstilladen til alle, gode produkter, meget rimelige priser, hurtig levering og super service.

Alt gik glat igennem:-)

Review by confirmed purchaser

God pris og hurtig service - dejligt!

Super god oplevelse

Super hurtig levering, lækker vare

Fantastisk service.

Jeg anbefaler Tekstilladen. Billige varer og god service. jeg havde bestilt et sæt sengetøj som var udsolgt. Fik en sms og bestilte derefter et andet sæt der var 30 kr dyrere. Jeg skulle ikke betale de 30 kr. og fik det andet sæt uden merbetaling. Jeg havde allerede varene dagen efter. MVH Louise

Flot og godt

Billig og god kvalitet

Review by confirmed purchaser

Tekstilladen er til at regne med

Det er nemt at bestille og det går hurtigt med bekræftelse, mail om at det er på vej og vupti så ligger det parat til afhentning (dejlig hurtigt)

Great service.

Quick order shipment and good response from Torben when I had a question for him. I'd definitely use Tekstilladen again!

Hurtig og effektiv

Ordrene bliver behandlet hurtigt og effektivt.
Har aldrig haft nogle problemer med mine ordrer.

Hurtig ekspedition..

Det var nemt og simpelt at bestille...
Og fik 2 dage efter, mine varer med posten..
Lækker kvalitet til goe priser!!
Handler der med glæde igen!!:0)

Meget hurtig levering:-)

Kan kun sige gode ting, såsom god kvalitet, super pris og fantastisk hurtig levering. Vil helt klart bruge dem igen. Tak for super betjening.

Review by confirmed purchaser

Leverancen var præcis som forventet.

Dynen blev udvalgt efter bæreevne 11 og 650g dun.
Da jeg ikke havde følt på dynen inden købet var der en risiko ved købet. "Var den nu den lækre luftige dyne som jeg gerne ville give til min hustru på hendes fødselsdag"
.. og til min glæde levede Tekstilladen fuldt ud op til mine forventninger, dynen kom til tiden og hustruen fik helt tårer i øjnene af glæde over den lækre dyne:-)

Review by confirmed purchaser

jeg kunne ikke få en bedre betjening

Jeg er helt vild tilfreds med den kundeservice jeg har fået

Nem og hurtig levering

Overskuelig hjemmeside med mange produkter og gode priser. Hurtig levering uden dikkendarer. Vil klart anbefale siden som levede op til alle forventninger. Kunne man måske forestille sig at man kunne få produkterne indpakket til gavebrug?

Helt OK

Fin bestillingsside, hurtig levering, intet at bemærke derudover.

Review by confirmed purchaser

God pris på lækkert sengetøj

Super godt tilbud på rigtig god kvalitet sengetøj - svarede fult ud til forventningerne og blev leveret hurtigt og jeg er sikker på, at det var en god besparelse at handle her

Kort leveringstid samt god og billig vare

Kort leveringstid samt god og billig vare

godt.

Ingen problemer, alt er som forventet.

Drømmesøvn

Købte et meget lækkert dobbelt sengelinned med to pudebetræk langt under halv pris af normalpris og havde så råd til et sæt Tulle sengetøj til under 50 kr. Det var helt sikkert et super køb jeg fik gjort der og glæder mig kun til flere gode tilbud i nyhedsmails fra Tekstilladen . Mvh M.Barkmann

Review by confirmed purchaser

Dansk producerede dyner, teksttilladen er med til at bevare arbejdspladser i Danmark