We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (945)
Klingtech TeleOnline ApS

Så bliver det ikke nemmere...

For det første en GPS model de færreste har på lager, dernæst, nem, smertefri bestilling, og wuptii, velankommet her dagen efter, og så til pt. danmarks umiddelbare billigste pris. Har aldrig hørt om butikken før, men det er da vist en fejl...

god service

Gode priser og god service, de tilbød at jeg kunne hente uden for arbejdstid, hvis jeg ikke kunne vente på varen og jeg modtog varen 2 hverdage efter bestilling:-)

Klingtech TeleOnline ApS

Der er styr på tingene i denne butik

Efter afgivelse af bestillingen modtog jeg en mail hver gang der skete noget med min bestilling. Den sidste mail med track and trace nummer.
Næste dag havde jeg fået mine varer. Jeg anbefaler denne butik til alle.

Hurtig, fremragende service!

Bestilte et batteri til min Galaxy S2, Men efter ordren var afleveret skiftede jeg mening til et andet batteri, ringede derind og fik super service, produkt blev rettet uden problemer.

Det jeg købte virker så rimelig skod kvalitet og holder nok ikke længe.. Men det er jo ikke butikkens skyld

quick

I will and use again

God handelsoplevelse.

Den rigtige vare til en fornuftig pris samt hurtig ekspedition. En handel helt efter bogen.

super

Havde søgt efter et specielt produkt på nettet, og fandt så denne side, som havde produktet på lager. Jeg bestilte om morgenen, den blev sendt 17.50 og jeg modtog varen næste dag med posten kl 11. Så fremragende og lyn hurtig behandling af ordre, stor tilfredshed her fra

• København, DK
  • 6 Reviews

Review by confirmed purchaser

alt klapper som det skal

god beskrivelse af varer og hvilke modeller et givent batteri passer til (super). Afsendelse, tracing og levering 100% ok.

SUPER SERVICE

Nem hjemmeside at finde rundt på når man kender modellen
Levering til tiden

Review by confirmed purchaser

Jeg er mega godt tilfreds!

Jeg bestilte en vare hos tele-online, men da varen ankom, fandt jeg desværre ud af at den ikke passede til mit behov. Jeg returnerede varen, og jeg fik min penge + porto refunderet. Alt foregik meget professionelt og hurtigt, mine varmeste anbefalinger.

Review by confirmed purchaser

Bestilte en billader til en bærbar, den var desværre mærket forkert hvilket resulterede i den ikke kunne lade min model. Sendte en mail og fik krediteret mit køb med det samme.

Klingtech TeleOnline ApS

super butik, meget flinke og meget hjælpsomme

Har brugt dem flere gange og får altid det jeg søger eller så hjælper de endda med at finde hvor du kan få det, meget god service

Review by confirmed purchaser

Hurtig og informativ håndtering af både ordre og forsendelsen

Nem bestilling. Hurtig forsendelse og rigtig god follow up på hele forløbet i form af email for status af forsendelsen og bestillingen.

Review by confirmed purchaser

De har altid tid til mine spørgsmål

Vejledning og betjening er altid i orden.

luksus oplevelse

Jeg fik min bestilling hurtigt og i en perfekt og lækker kvalitet til Meget små priser tror jeg gav 7 kr. (syv)! for et orginalt hp ipaq hylster, og batterier til det 1/4 af prisen end andre steder.her handler jeg gerne igen fed valuta for pengene.

Perfekt

Varen er som aftalt, det er ikke sidste gang jeg handler hos Tele-online.dk

Super Super

Alt kørte lige efter "bogen" - handler gerne der igen.

Review by confirmed purchaser

Hurtig leverance med kvalitets produkt

Det er bare super at der stadig kan leveres brodit holdere til Saab 9-5 2001 :-)

Perfekt

God service og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Nem, bekvem og hurtig levering

Kan kun anbefale denne virksomhed, når jeg mailede spørgsmål kom svaret hurtig tilbage, med forklaring og alternativ køb.

Super betjening

Alt er gået hurtigt og præcist super service og hurtig levering

super

Den rigtige vare til den rigtige pris og den rigtige tid

excellent service

Her handler jeg igen, og anbefaler det til andre super service

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og professionelt - kan det være så svært :-)

Det var Nemt, hurtigt og professionelt - kan det være så svært :-) at betjene os professionelt. Tak for det

Review by confirmed purchaser

Alt i alt meget tilfredsstillende

Varen kom hurtigt og levede op til alle forventninger. Vil handle dér igen hvis jeg behøver.

Hurtig og venlig betjening

Jeg hentede selv varen i åbenrå. Der mødte jeg en meget venlig og hjælpsom kvinde. Jeg skulle lige have noget mere med, og det fik jeg i løbet af få minutter. Hun vidste hvad hun havde med at gøre. Perfekt. Der handler jeg igen.

God og hurtig service

Havde længe ledt efter et godt cover til min nye Nokia Lumia 920, men fandt det først hos Tele-Online.dk. De var først med ordentlige produkter til en ny telefon og det viser, at de er fremsynet og med på noderne. Coveret kom indenfor 2 dage, selv om det var jul. Her handler jeg helt sikkert igen.

Fremragende......

Bestilte en vare, men ringede nu lige for at tjekke om det var det rigtige jeg havde bestilt. Jeg talte med Claus som sagde at min bestilling var pakket, men jeg forklarede ham hvad jeg skulle bruge og han kunne fortælle mig at jeg skulle bruge et andet stik på kablet. Claus sagde den klarer jeg med det samme, og jeg står nu med det rigtige stik + kabel takket være super betjening. :-)

omgående levering

Fik varene omgående.

Kan klart anbefales

En af de hurtigste handler jeg har foretaget mig.
Havde varen allerede dagen efter bestillingen.
Bruger gerne Tele-Online igen en anden gang.

En usædvanlig hjælpsomhed.

I områder med dårlig mobildækning kan en retningsbestmt forstærkning måske løse problemet. Ofte kan det kun være en fysisk praktisk afprøvning, som kan vise muligheden. Her viste Klintech TeleOnline Aps sig at være en usædvanlig god samarbejdspartner - både hvad angår hjælpsomhed omkring teknikken og omkring det økonomiske. At vores signal desværre var så lille, at det efter forstærkningen stadig ikke kunne anvendes, er kun ærgerligt, så handelen derfor måtte gå tilbage. Men også her viste firmaet stor forståelse og venlighed. Så: TAK SKAL I HAVE!

Det virker bare.

Det var en hurtig levering og varen ser ok ud.

Billig produkter

Billige produkter og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Godt og stort udvalg af varer samt hurtig levering.

Klingtech TeleOnline ApS

Det bedste som er sket for mobilbredbånd

Klingtech har gjort livet meget nemmere for os som bor i udkants Danmark.Vi kunne slet IKKE få internet på vores hjemme adr. så vi købte et mobilbredbånd som vi så havde med os når vi kørte hjemmefra, dette var træls og besværligt og til stor irritation for alle.Vi læste en avis artikel om bedresignal.dk ringede der til fik en snak med ejeren som ikke ville love alt for meget men vi kunne altid få vores penge tilbage hvis antennen og routeren ikke kunne trække signal hjem til os.Vi brugte meget tid og var flere gange ved at opgive men vi fandt koordinationer på sende master i vores område og så hvor store de var vi valgte at gå efter en mast som er små 7km væk. med vores til formålet indkøbte kompas og udregning fra en god ven kunne manden kravle de 7 m op ad skorstenen sætte antennen fast dreje i den rigtige retning, imens jeg lavde hastighedstjek. De var ikke hurtige 0,22 i download, MEN vi var på NETTET.efter et par dage havde antennen og routeren fundet 3g så nu downloader vi 4,22 og kan være på nettet begge 2.Poul hos Klingtech har været en kæmpe hjælp og han mistede aldrig tålmodigheden med mig selv om jeg er noget fatsvag.

Hurtigt, nemt og enkelt

Bestilte min vare om eftermiddagen, og næste dag om formiddagen havde jeg min vare i postkassen. Blev godt opdateret med mails på, hvor langt min ordre var. Så alt i alt en dejligt oplevelse.

Review by confirmed purchaser

Skulle have ny telefon og bestilte hos Tele-Online.dk
Nem og bekvemt. Helt tilfreds.