[REPLY]
Har haft et længere sagsforløb kørende med dem for nogle år siden. Nok det tætteste vi kommer på åbenlys svindel bortset fra at Tele2 har et nummer man kan ringe til. Hvis valget nogensinde skulle stå mellem at sætte sine penge i Tele2 eller Stein Bagger ville jeg, uden at blinke med øjnene, vælge Stein Bagger. Han begynder at ligne en helt ærlig og fair mand at handle med i forhold til Tele2. Det kan ikke siges nok, undgå dem for enhver pris.
INTET positivt overhoved. Skod service, skod internet, total ustabilt, latterlige priser til små forbindelser der ikke holder, og så kan man ikke engang snakke og være på nettet samtidig
CyberCity skulle ikke have opkøbt dem. Tele2 skulle nærmere lukkes i stedet for
Mødte en af deres sælgere på gaden, og dengang havde jeg ingen mobil, men overvejede at få en. Han spurgte om de måtte sende noget til mig, med priser og tilbud, og de ville ringe efter 14 dage, for at høre om jeg ville være medlem hos dem. De ringede allerede dagen efter, og jeg sagde jeg ikke ville være medlem, og han sagde at nu havde han så slettet mig derinde. Her efter modtog jeg regning efter regning, og jeg skrev og ringede til dem, igennem et par måneder, de var ikke til at få fat i derinde, jeg sad i telefonen i halve timer, og de mails jeg sendte, reagerede de ikke på. Da jeg endelig fik fat i en derinde, sagde han, at det var da klart de ikke havde reageret på mine mails, for jeg skulle jo ringe, og ikke skrive. Da jeg havde diskuteret med ham en halv time, sagde han han ville se på sagen. Jeg modtog så et brev, hvor der stod jeg kunne se bort fra regningerne, og de havde slettet mig som kunde, da de kunne se jeg ikke havde brugt det mobilnr. jeg havde fået. Efter tre måneder, kom der så pludselig et brev en af døren om, at jeg ville havne i inkasso, hvis jeg ikke straks betalte mine regninger, og der var en kæmpe rykker med. Først da jeg sendte et brev til chefen, med en kopi af det brev de havde sendt mig om at jeg var blevet afmeldt, droppede de det hele, og jeg har ikke hørt fra dem siden, og gider i hvert fald aldrig nogensinde være medlem i sådan et ligegyldigt fupfirma som dem, der kun tænker på at hive penge ud af folk, og faktisk ingen kundeservice har. Hvis de overhovedet nogen service har, må det være secret service, for det lykkedes i hvert fald aldrig mig at finde dem!
To stjerner gives, fordi der ikke har været tale om noget der med rimelighed kan betragtes som svindel. Men jeg har haft et længere fuldstændig uacceptabelt sagsforløb i forbindelse med en ADSL-opgradering - mere herom senere.
Som prikken over i'et har Tele 2 videregivet min e-mailadresse til spammere (pågældende adresse er udelukkende brugt til kommunikation med Tele 2).
Deres argumenter holder ikke. De prøver at sælge guld og grønne skove, men i virkeligheden, skal man være vaks ved havelågen for ikke at blive snørret af deres yuppiemetoder. Jeg er hamrende træt af deres ringeri med supertilbud, selvom jeg hver gang siger NUL INTERESSE!!!!!! Det tror jeg desværre ikke de fatter?