[REPLY]
Jeg bestilte en telefon i sort, som ifølge hjemmesiden var på lager. Blev 2 dage senere ringet op og fik at vide at den sorte var udsolgt, men de kunne tilbyde en meget mørk blå til samme pris. (dyrere på hjemmesiden). Denne modtog jeg så dagen efter.
Bestilte en Nokia holder der stod var på lager, her 2 uger senere har jeg ikke modtaget noget, endsige fået nogen reaktion på den mail jeg sendte vedr. min ordre, måske er de gået på vinterferie :-(
Stadig ingen reaktion her 20 dage efter min bestilling
købte høretelefoner og de skulle blive sendt afsted dagen efter stod der på hjemmesiden.
men fem dage senere har jeg stadigt ikke modtaget noget!
ringer så til virksomheden og få af vide en masse lort af at de havde problemer med gsl osv osv, så ville de først nu efter mange dage sende min høretelefoner men de sagde de ville sende det til mit addresse dagen efter ville jeg have modtaget det, men gæt hvad, nu er der gået to ekstra dage og stadigt ikke fået noget,
kan sq godt sige jer det er sidste gang jeg handler hos jer......
Det var nemt at bestille en Sony E 595 og den var fremme efter 2 dage det er flot.
Meget nemt at bestille sin vare, og leveringen er superhurtig. På grund af nogle serverproblemer, ville min vare blive leveret på en anden måde end aftalt. Straks blev jeg ringet op, om jeg kunne acceptere dette, naturligvis uden beregning. Venlig og fin betjening, og varen er topklasse. Sådan.
Jeg trode jeg købte en mobiltelefon i virksomheden, på deres hjemmeside stod at modellen var på lager, men flere dage senere måtte jeg selv kontakte virksomheden for at få at vide at modellen ikke var på lager.
A while back I ordered the earlier Nokia N9 - 64GB with MeeGo OS, so that the shop had this in storage is a big plus. And next to that the price was right :-)
The delivery time was much longer than I had hoped for, but there was weekend and 1 bank holiday included, so it doesn't seem fair judging Telecomshop for those extra days.
hurtigt levering - og dejligt der var et sted som havde klaptelefoner som jeg elsker dem
Jeg synes, Telecomshop har positive og negative sider: I reagerer hurtigt på en bestilling: stort +. At I så ikke kan levere den vare, der er på nettet, og som man ønsker: stort minus! Fik en Samsung oplader i stedet for en Sony Ericsson - fik at vide, den kunne bruges til min telefon,men den virkede ikke. Returnerede og fik - en Nokia oplader!!! Måtte så også returnere den og bestilte så hos et andet firma, der reelt kunne levere den ønskede oplader...
Bare irriteret over 2 gange porto a 16 kr. for at returnere ubrugelige opladere...
Jeg har nu i 10 dage forsøgt at komme i kontakt med Telecomshop - fuldstændigt umuligt. Ved ikke om der er sendt en vare eller hvad.
Sørgede for at varen blev fremskaffet på ingen tid
jeg syn i var god i send min vare hortig
Bestilte et stykke tilbehør online men talte med dem hvor de sagde at 14 dages returret ikke gælder tilbehør. Det er ikke sandt så længe varen tilbageleveres i væsentligt samme stand. Annullerede ordren. Derfor kun 1 stjerne.
Jeg har bestilt en mobil for en uge siden, leveringstiden ifølge hjemmesiden er 1-3 dage. Hvis der går længere tid skal man ifølge hjemmesiden ringe til dem - hvilket jeg nu har gjort cirka 50 gange. Ikke en eneste gang er jeg kommet igennem til en medarbejder.
Telefonen bliver ikke taget og mailen bliver ikke besvaret!
Tænk jer om inden i køber produkter her, I får ikke den service som der loves!!
Helt igennem negativ oplevelse...
Alireza Naghizadeh found this review useful
De havde lige det jeg skulle bruge - forholdsvist overskueligt - og prisen var rigtig fin. Synes dog at det tog lidt lang tid før jeg fik varen, men lige så snart den var sendt, hævede de pengene og sendte mig faktura og trackingnummer.
Useriøst at "lagerføre" en vare man ikke har eller kan skaffe.
De skriver leveringstid 1-3 dage - nu har jeg ventet 8 dage. E-mails besvares ikke - telefonen tages ikke. Det kan jeg ikke bruge til noget
Jeg bestilte en vare den 08.03, og jeg har ikke fået den endnu. Det var min sidste gang at købe noget fra jer. Jeg er bare rigtigt skuffet.
jeg går og venter 4 hverdage+weekend jeg prøver så at ringe til dem og får at vide at der ikke er den farve jeg havde bestilt selvom der stod at den var på lager, de havde en anden farve, den tog jeg så istedet den fik jeg så dagen efter hvilket er fint nok. Men det er sgu for dårligt at deres salgsliste ikke passer med deres lager og manualen var på tysk hvilket ikke er i orden da købsloven KRÆVER AT DER SKAL!! VÆRE EN DANSK!! så helt ærligt gutter det er sgu for tyndt, så spænd hjelmen og vær lidt kvikkere ved havelågen det er ikke måden at drive foretning på eller beholde kunder. Jeg handler ikke hos jer mere.
Brugte selv Trustpilot - man ved s.. aldrig og der er ingen slinger i valsen hos Telecomshop :)
Varslet 1-3 dages levering og jeg fik min bestilling på 3. dagen!
Fik tilsendt en ridset (så brugt ud) klap mobil. Og da jeg åbnet for at sætte sim kortet ind, var mobilen låst.......
Skulle betale for at få den åbnet, der er bare ikke ok, når man køber en ikke låst mobil.
Sendte den retur som jeg så måtte betale 75,00 kr for....
Synes det er under alt kritik, vil ikke bruge jer mere og da slet ikke anbefale Jer.
Jeg bestilte min nye mobil mandag aften og fik den leveret fredag i samme uge. Ifølge prissammenligninger på nettet fik jeg den billigeste pris. Den eneste mangel er at produktet egentlig var lavet til den franske marked og ikke tænkt til DK. Så nogle programmer der er installeret på telefonen (og som ikke bare kan slettes) er altså til Frankrig og ikke til Danmark... øv
God service ved telefonisk kontakt, men desværre var deres lagerstatus ikke opdateret, så da jeg bestilte en mobil jeg skulle bruge til gave, blev jeg først kontaktet 4 dage senere, med besked om, at de ikke havde den på lager. Ikke smart, når den står til levering indenfor 1-2 dage.
Men stor tak for, at de trods alt hjalp mig med en anden mobil - og denne gang med hurtig levering.
Perfekt levering af vare, der kan være lidt svær at finde. Eneste anke: TIl fyld i pakken er der anvendt sammenkrøllede A4 ark fra affaldskurven. Et ark oplyste navn og adresse på kundes RMA. Det er faktisk ikke i orden.
Nemt, enkelt og hurtigt levering. Fik min tlf. 2 dage efter ordren var afgivet.
og total afvisning da jeg påpegede at den manglede
bestilte en Samsung Galaxy S 2 den 24. November og fik tilsendt telefonen et par dage efter.
Telefonen var i uåbnet original emballage, men da jeg tændte telefonen var den på et sprog, som jeg ikke kender (lignede noget øst-europæisk) - og der var ingen manual med.
Da jeg lang om længe fandt ud af at få dansk sprog på den, gik det faktisk fint. Det "eneste" problem med telefonen er, at man ikke kan ringe fra/til den uden at der er så meget "støj" og ekko, at dem i den anden ende ikke kan høre andet end sig selv. Så den 14. December sendte jeg telefonen til reparation.
Den 27.december kunne jeg på RMA rapporten (reparations rapport, som man udfylder på hjemmesiden) se, at telefonen nu var færdig - og der stod at hvis produktet ikke var modtaget, skulle jeg kontakte butikken. Det gjorde jeg så.... og fik at vide at de ville sende telefonen til mig i løbet af et par dage.
Da telefonen ikke var kommet den 3. januar, ringede jeg igen og fik at vide at de havde haft lukket mellem Jul og nytår, så der var selvfølgelig ikke sendt noget til mig, men at nu ville der kun gå et par dage.
Ugen efter ringede jeg igen... Nu fik jeg at vide at telefonen var i Tyskland og ville blive sendt fra værkstedet senest den 16.01
igår fik jeg ENDELIG min telefon igen - men allerede idag har den samme problem igen.
Nu er jeg MEGET træt af telefonen, og vil faktisk gerne have pengene retur, men det vil de ikke. Jeg kan sende den til reparation IGEN.
MVH
Annette
Købte Galaxy Note til 4295 Torsdag aften. Ingen information før Mandag, hvor jeg blev ringet op og informeret om at den var i restordre, forventet leveringstid 14 dage. Informerede dem om at den stadig var på lager på deres webshop. Dette blev rettet med det samme. Tirsdag tjekkede jeg igen og der var den igen på lager til ca. 4700. Ringede og talte med samme person igen, som satte prisen på webshoppen ned og lod mig bestille den til samme pris igen. Modtog Onsdag i original uåbnet indpakning. God telefon. Ved ikke hvad der skete med lagerbeholdningen dér.
Billigste tilbud som bare blev leveret superhurtigt...prøv det
Bestilte og betalte en Nokia og kunne fint følge varens vej mod min aftalte afhentningsbutik. Det virkede fint og varen kunne hentes efter 3-4 dage - men Nytåret var henover. Så det var også fint. Men telefonen virkede ikke ! Der var ikke tegn på at den havde været åbnet/ompakket. Kørte til Frederikssundsvej og fik den byttet uden vrøvl. Så alt i alt - 4 stjerner.
Bestilling og leveringen gik helt som planlagt, men da telefonen dukker op viser det sig at plombereingen er brudt - den er i mine øjne brugt. Det skal siges at telefonen er pæn og uden defekter, hvorfor jeg valgte at beholde den.
Forhandleren siger selv at de har brudt plomeringen da de opdaterede telefonen til dansk.
Jeg finder senere ud af at telefonen ikke er leveret med dansk (og ikke engang engelsk) manual som lovgivningen ellers påkræver, jeg fandt den dog selv på internettet.
Jeg synes ikke det er i orden og det lugter lidt af fup.
Jeg beholder telefonen som jeg er glad for, men handler her ikke igen!
Var for langsom til at bestille en julegave til min kæreste.
Hurtigt online, hurtig bestilling, hurtig levering, upåklageligt.
Medbragte en oplader, da jeg skulle have en tilsvarende. Beder om den samme, og får at vide at den har de, dog kun en brugt en, men den skulle virke som ny. Kommer hjem og finder ud af at den ikke fungerer. Jeg kunne ej få pengene retur da jeg havde købt en brugt vare, men var velkommen til at få en gavekort, som jeg intet kan bruge til.
Telecomshop havde den ønskede vare på hylden og den blev leveret næste dag også selvom det var lige op til jul. Men der er en elendig service på mail og telefon, mail blev først svaret flere dage efter, og telefonen blev ikke taget - måske pga. juletravlhed ;-)
Hurtig levering. Pakkens størrelse kamouflerede hvad det var jeg havde købt.
Da varen alligevel ikke var på lager efter køb