We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (50)
Telenor

Jeg er super fornøyd med Telenor!

Jeg betaler jaggu litt ekstra for den servicen jeg har fått oppgjennom årene, noen problemer har det vært. telenor har løst alle mine problemer ang bredbånd tv, mobil, internett og vanlig telefon. Stabil og absolutt i topp siktet når det kjelder service, og service betyr da alt i dag, ikke sant????

Telenor

Hvor mange ganger må en si opp en IP-telefon hos Telenor?

I slutten av september ringte jeg 05000 for å si opp min IP-telefon, men når regningen kom i oktober var jeg fakturert og hadde fremdeles summetone.... Så for 1,5 uke siden ringte jeg igjen, klart de skulle rydde opp både ift stenging og faktura.... ikke noe problem, dette skulle de fikse med en gang.

Her sitter jeg... med summetonen i behold :-( Får vel gi dem en uke til, så er det på han igjen. Ikke kan en gjøre det selv på nett heller, hrmfff. Konklusjon: En gang kunde, alltid kunde.

Tja

Overpriset og dårlig support. Hva mer kan man si? En tredje ting jeg misliker med Telenor er hvor mye de holder tilbake av kapasiteten.

Telenor

Telenor gi beste servise og har spart meg mye penge. Derfor, jeg er en fornyet kunde.

Telenor

Kan bli mye bedre på kundeservice

Veldig OK produkter men sliter en del med kunde service. Ble oppringt av en selger i november som solgte meg en avtale som var for bra for å til å være sann. Jeg skulle få utvidet ringe og data tid på et abonement samt at det ble lovet at jeg skulle få refundert gjenværende binding hos en konkurrent.Jeg slo til men fikk aldri noen bekreftelse på den delen av avtalen fra telenor . Da fakturaen kom stod det ingenting om refusjon. Da var det å begynne å ringe kunde service og det forundrer meg at telenor ikke oppretter saksnummer så mann slipper å forklare samme sak til mange kundebehandlere. For når jeg ringte første gang så ble jeg lovet at de skulle se på saken for så og ringe meg men det ble ikke gjort.Tok kontakt igjen, forklarte alt på nytt til en annen kundebehandler og dette gjentok seg flere ganger.Etter ny faktura uten refusjon ble jeg sur og ringte igjen og da fikk jeg snakke med en som tok tak i mitt problem og fikk kreditert det meste av det beløpet som var avtalt men nå orket jeg ikke mase mer.
Så hvorfor Telenor har dere ikke et saksnummer og så bekrefte sakens gang over mail, det kan jeg ikke forstå.
Ellers er jeg veldig fornøyd med produktene til Telenor og har også fast telefon,internett og mobil abo til min sønn.

Ryddig og god kundeservice

Hver gang jeg har vært i kontakt med de, har jeg møtt på en kundevennlig og hjelpsom person i andre enden. Jeg har alltid fått den hjelpen jeg trenger, og dersom de ikke kan hjelpe, så har de en god grunn som de også formidler til kunden.

SIKKERTHETEN SELV PÅ DATATRAFFIKK OG TELEFONI

++++ De er gode gamle og trauste
+++++STABILT nettverk

- - Ikke de raskeste linjene
- Ikke de billigste

Jeg er så fornøyd!

Hastigheten på nettet er kjempebra og det har vært veldig lite problemer. Et par minitilfeller av nedetid men bare helt forbigående, og dessuten har jeg opplevd å få veldig god service hver gang jeg har spurt om noe.

Telenor.no :

Bruker i dag adsl fra telenor.no,da jeg bestilte det ,så fikk jeg god service og god support ,og jeg er veldig fornøyd med telenor som min nett leverandør :)

Telenor

De har glemt sitt samfunnsoppdrag

De fikk all kapital fra det norske folk (gjennom mange års politisk prising av tjenester slik at vi skulle kunne bygge landet med infrastuktur.)
Etter dette har de opptrådt som en (dum) kapitalist uten annet formå enn å tene penger (til seg selv, med Baksaas i spissen).
I stedet for å bygge landet bruker det all energi på å tjene penger (som vi har nok av fra før) i Bortvekkistan og liknende steder.I mange land er teletjentester ansett for å ha strategisk betydning. Det synes ikke som om dette er tilfelle i Norge.

Per-Jonny found this review useful

Kundeservice

Har vært kunde hos Telenor siden tidlig 80-tall og er meget fornøyd med produktene de leverer. De få gangene jeg har hatt problemer, har det bare vært å kontakte kundeservice, som har hjulpet meg i løpet av kort tid. Kundeservice skal også ha ros for at de er raske til å svare på henvendelser.

Fornøyd kunde

Alt går som det skal, hatt telenor som kunde i flere år, har aldri opplevd svart skjerm eller noe annet....fornøyd så langt

Tor Thomassen found this review useful

• 6900 Florø, NO
  • 4 Reviews

Er stort sett fornøyd...!

Har ikke hatt noen problemer med Telenor av betydning og kan trygt anbefale dem.

Veldig fornøyd med Telenor Bedrift

Jeg vil virkelig anbefale Telenor Bedrift, for jeg er kjempe fornøyd med den raske og effektive servicen de har via chatten på deres nettsider!

telenor

fikk rask hjelp til å få ny puk kode...

Telenor *****

Telenor har jeg med meg over alt, på skolen, på byn, på bussen, opå flyet. Jeg bruker telenor på mobil og telefon. Jeg er veldig fornøyd me telenor, de gjør en strålende jobb. Og det skal det ha 5 stjernere for. Jeg vil si at dem er best i norden :)

Telenor

Rotekopper med stil, og alt ordner seg til slutt!

Mykje rot med telenor, men alt ordner seg alltid til slutt!!!
God support på telefon, og liten kø!

Telenor

Skuffet med deres kundeservice ift mobilsalg

Hadde forventet mer av en så stor bedrift. Jeg bestilte ny mobil i slutten av juni. På nettstedet sto det at mobilen ble sendt innen tre dager såfremt den lå på lager. På bestillingsliste sto det at det var flere stk på lager - men ingenting skjedde på en måned. Så ringte jeg - og fikk beskjed om at jeg måtte selv ringe til forhandleren... som da opplyste om at det ville ta en måned til å få telefonen. Ikke bra nok, Telenor!

Per-Jonny found this review useful

Super kundeservice

Veldig behjelpelige med alle problemer en måtte ha.

Greit fornøyd med Telenor

Er greit fornøyd med Telenor, men de er treg på å oppdatere adresse endring , noe som gjør at de sender varsler på regninger. Har ringt å varslet 5 ganger nå, enda sender de til min gamle adresse. Ellers har familien hatt Telenor i mange år og er greit fornøyd med de.

God service

Har bare gode erfaringer, selv om dekningen her er noe opp og ned.

Telenor

Normalt fornøyd og fungerer på godt nivå

Jeg har Telenor bedriftsabonnement via jobben, og er normalt fornøyd. Tjenesten har blitt bedre de siste årene, og nå er det ikke så mye jeg savner i det daglige. Prisen har jeg liten påvirkning på, og dekkes via jobb. Heldigvis; billigst er de ikke!

Føler at man svært sjelden klarer å være tidlig ute med tjenester, og med en support som er underdimensjonert. Men når man ikke trenger denne, så er Telenor helt ok.

Telenor

telenor er ett bra mobilselskap

min vurdering av mobilselskapet telenor det er det att jeg synnes jo det er ett av de beste selskaper innen mobiltelefon oikke minst vanlig mobil.
de har jo også telenor brebånd som også får ett pluss av meg.

vil jo anbefale de fleste om telenor

Telenor

Får ikke det vi betaler for

Vi får mye lavere hastighet på nettet vårt en det vi betaler for. Nettet har også vært nede i perioder. Det verste er den dårlige kundeservicen, kundebehandlerene blir direkte sure når man melder i fra om for lav hastighet. Skal bytte til get å fort de kommer til oss.

telenor

i dagens mobil marked ligger de langt bak prispresserne men har godt tak på trådløs data.

Norges Beste

Superraskt internett forbindelse til hele familien

Veldig Bra

Det er sjelden noe krøll på linja, men de kunne vært bedre på å bygge raskere bredbånd i distriktene.

Kostbar

Skiller seg lite ut fra andre leverandører.

Dyrt og ustabilt

er mange andre firmaer som tilbyr raskere internett til en billigere penge.

• Longyearbyen, NO
  • 6 Reviews
  • Fredrikstad, NO
  • 3 Reviews

Kjempe flott!

dette firmaet er bra så lenge det holder det de lover

Dekning, kapasitet og satsing

Telenor gir god dekning, og satser stort på mobilnettverk i Norge.

Is Telenor your company?