We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (426)

smart travel

smart travel er en super god måde at tanke op sit taletidskort på og jeg giver 5 stjerner

Review by confirmed purchaser

Det ser ud til at fungere ferfekt.

Jeg ser hen til billig telefoni til udlandet - specielt Australien hv or vi har familie boende.

Review by confirmed purchaser

Velfungerende forbindelse til udlandet for en rimelig pris

Forbindelsen normalt god, til tider ekko på egen stemme, som giver et lille minus

Review by confirmed purchaser

Fungere fuldstændigt som det skal..

Funktionelt og idiotsikret.. Kan ikke gøres nemmere

mangeårig bruger

Da en stor del af min familie bor i forskellige lande har jeg brugt Smarttravel i mange år. Det fungerer perfekt for mig, og så er familien aldrig længere væk end telefonen uden at det koster en formue at ringe.
MK

SUPER

TeleNordic telekort er nemt at bestille
Meget hurtig tilbagemelding på bestilling og pinkode
Let at anvende (er kommet godt igang)
Kan varmt anbefales til andre

Review by confirmed purchaser

Har lige tanket op med 100 kr- nu er saldoen 34.00 ???????

Har tidligere været yderst tilfreds med Telenordic indtil i dag, hvor der er gået fuldstændig koks i betalingen. Normalt, når jeg indbetaler 100 kr, har jeg 5 timers taletid til Australien. I dag har jeg 135 min incl. de 15 min jeg havde tilovers fra sidst. Hvis dette ikke bliver ændret finder jeg en anden udbyder eller vælger en anden form for kommunikation til Austrralien. Efter at have indbetalt 100 kr står der, at min saldo nu er på 35 kr ?????

Hej Elisabeth,

Som vi snakkede om i telefonen i går, så var optankningen på den første ordre ikke gået igennem som straks optankning, idet du havde brugt en ny mail som ikke var registreret i vores system. Du udførte en ny bestilling med den "gamle" mailadresse og straks optankningen blev gennemført korrekt. Jeg har her til morgen som aftalt lagt den første ordres beløb på din saldo.

Jeg håber, at du vil genoverveje din vurdering af vores produkt og service. Vi har lukket kundeservice i weekenden, men vi prøver at hjælpe så godt vi kan, så de som gerne vil nå deres kære i udlandet og har et problem, kan blive afhjulpet :o)

Ha' en rigtig god dag!

Review by confirmed purchaser

Kundeservice i top - også for 5 kr.

I forbindelse med overgang fra Global Passport til Smart Travel har jeg fået perfekt vejledning og forklaring. Jeg fik endda hjælp til at overføre restsaldoen på 5 kr. til det nye system.
Sådan!!!

Fantastik kundeservice

Vil helt klart anbefale Telenordic til andre.

Review by confirmed purchaser

Jeg er glad for Telenordic.

Jeg er så glad for telenordic. Det er nemt at finde ud af at tanke op og det er billig at tale. Så der kan tales lidt længer tid med familien i udlandet. Det er bare SUPER.
Venlig hilsen Kis Jensen.

Utilfredsstillende

Jeg har lørdag eftermiddag bestilt et telefonkort for at ringe til USA her og nu, og jeg får først min pinkode mandag!!! Det står der ikke noget om, når man bestiller kortet!!

Hej Hanne,

Vi har et nyt system hvor du får taletidskoden hurtigere og vi mangler stadig at færdiggøre ordrebekræftelses delen (bliver færdig 4/12-2012). Det var i ordrebekræftelses teksten du læste at det først kom mandag, men allerede nu kører systemet med at få taletidskoden (pinkoden) hurtigt via SMS og mail, hvilket du fik lørdag.
Jeg håber, at du fik ringet til USA og bliver mere tilfreds så du vil ændre din vurdering hos os.

Udmærket

Intet at klage over - tilfredsstillende

1 ting adskiller fra perfekt

Jeg har nu brugt telenordic i ret lang tid til at ringe til USA.... For ret få penge får du ret mange timers tale til hele verden.... den eneste bagside er at opkaldet ud over hvad man har betalt tæller som et opkald til alm fastnet. Men alt i alt.... bestemt billigt og pålideligt.... og utrolig nemt at bruge. Især når man har indkodet ens pinkode så man bare skal ringe op og taste det nummer man vil ringe til.

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse!
Det har i flere år været sådan, at du som kunde selv vælge om du vil betale for lokalsamtalen til vores alm. danske fastnet/mobilnumre. Hvorfor vi har denne service ud over vores gratis opkaldsnumre, det er pga. at mange fastnet/mobilkunder gennem de senere år har telefoniabonnementer, hvor de betaler et lidt dyrere månedsabonnement og får frie samtaler netop til et alm. fastnet/mobilnummer. Dette gør at de kun betaler vores udlandstakst og på denne måde kan de faktisk ikke få det billigere, i dit tilfælde vil minutprisen til USA være 24 øre både til mobil og fastnet. Andre som ikke har sådan et abonnement vil ofte have en billigere totalminutpris (lokalsamtale + udlandsminuttaksten) og derfor have en fordeli forhold til at ringe via gratisnumre.

Jeg håber, at det gav lidt indsigt i opbygningen af vores produkter og mening.

Review by confirmed purchaser

God pris til vestlige lande, men indviklet optankningsprocedure via internet.

Jeg må sige at prisen til de lande jeg ringer til, Norge Tyskland og USA er konkurencedygtig (f.eks. i forhold til Skype). Men når der skal optankes på kontoen føles det som en labyrint at finde frem til metoden. Den slags klares noget lettere på de fleste mobilabonnementer.

Hej Ole,

Vi har faktisk -synes vi selv - gjort det meget simpelt i forhold til tidligere (men det kan være alle ikke har opdaget funktionaliteten). På forsiden af teleNordic.dk i nederste ventre hjørne vælger du dit telekort (City) og med det samme kommer du ind i shoppen, hvor du kan lave straks optankning og gemme dine informationer til fremtidige optankninger.

Jeg håber, at jeg har kunnet specificere det, så det kommer dig til gode fremadrettet og at du evt. vil revurdere din samlede opfattelse af os og ændre din anmeldelse af stjerner.

Smart Travel telekort

Jeg har tanket op teletid til Smart Tavel kort i 4 år. Ja ,det er billgt, men meget dårlig forbindelse med Ukraine.

Hej Svitlana,

Vi er glade for at du har brugt vores telekort til dine udlandssamtaler i 4 år. Der kan opstå afbrydelser og forringelse af kvaliteten når man har med telefoni at gøre og det gælder ikke kun os, det kan også være i landet hvor samtalen skal modtages. Derfor er det vigtigt at når disse problemer opdages, så kontakt os - også selv om du evt. har gjort det før, så kan vores tekniske team rette op på det eller ændre til en anden operatør.
Med dine 4 år hos os, så håber jeg at du vil anmelde os ud fra din samlede oplevelse og ikke bare denne oplevelse.
Vi gør vores for at kunden får hurtigt svar og rettet op på en dårlig forbindelse.

TeleNordic kundeservice

Hurtigt og nemt

Skulle sætte penge ind på mit smarttravel udenlandstelefonkonto.
det var nemt og hurtigt og pengene var overført lynhurtigt.

Selvbetjening

Mangler at kunne se hvor meget taletid der er tilbage

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse!
Der oplyses ved hvert opkald til udlandet hvor mange minutter der er tilbage at tale i og giver en fornemmelse af hvor meget der er tilbage på ens konto hos os. Man kan også gange minuttaksten med antal minutter man har tilbage og på den måde regne ud hvor mange kroner der er på kontoen.

Jeg håber, at forklaringen hjælper dig for din taletidskonto, og at du vil revurdere for din samlede oplevelse af vores telekort.

Jeg ønsker dig en god dag!

Review by confirmed purchaser

Kunne ikke være bedre til den pris !!!

Forbindelse virker perfekt, kundeservice er hurtig, venlig og meget proffesionelt.
Prisen er absolut i toppen.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og nem bestilling af taletid

Køb taletid hos Smart Travel, hurtigt og effektivt

nem nemmere nemmest

Det er super nemt og du kan tanke op 24 timer i døgnet

Har virket uden problemer i 3 år

Det er et enkelt koncept og det virker: jeg er tilfreds med det og har aldrig haft problemer i de 3 år jeg bruger det.

God og hurtig service

Service er god og nemt at tanke op. Tror bare det mangler at man kan tilføje direkte forbindelsen fra kontakt bog fra udlandet.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk måde at ringe til udlandet !!

Meget glad for at købe telekort, tak til TELENORDIK for at give mulighed for at købe online .

Hurtig og effektivt!

Super god service når du ringer med et problem!
Søde telefonmedarbejdere!

at svare er at leve LOL

jeg har brugt telenordic i mere end 2 år. Har altid købt kort hos forhandlere, men nu efter selv at have fundet ud af det, bruger jeg online køb. Får så at vide, at pga tekniske problemer skal jeg vente med min pinkode til i morgen mellem 8-16........har ringet til Barranquilla, Colombia i de 2 år, og finder - også selv - ud af at jeg er blevet snydt for 50% taletid hver eneste gang jeg har købt - hvilket i mit tilfælde er MINDST for 100 kr om ugen......sender selvfølgelig en mail til kundeservice, taler selvfølglig med kundeservice.......får efter lang snak 200 kr sat ind på min taletid....hvis vi regner på skulle jeg MINDST have haft 2000 kr.......og mailen........som er sendt for 10 dage siden.....venter stadig på svar.........har da også været udsat for at jeg ikkke kunne ringe gennem kortet til Colombia, men sagtens uden om.......så min vurdering? tjae......når det virker er det jo ok, og hvis jeg får lidt credit på min taletid eller penge tilbage, så.........ok så vil min vurdering blive lidt mere posetiv, hvis telenordic, som jo ikke har ansvar for deres samarb.partnere rundt om i eu og verden (fået at vide af medarb.) vil se til at der ikke trækkes på taletiden, når forbindelsen ikke er oprettet, så skal jeg da gerne ændre vurdering............i stille håb om, at en medarbejder efter denne vurdering vil svare på min mail.....

førsten gan

jeh har ikke fået min taletidkort hvor længe skal jeg venter..??

Hej Ana,

Du bestilte taletiden kl. 13:02 og skrev denne anmeldelse kl. 13:38. 13:35 blev din taletidskode sendt på mail til dig. Vi sender altid taletiden til nye kunder så hurtigt som vi overhovedet kan, hvilket typisk er inden for en ½ time i kontoråbningstiden. Som vi skriver på hjemmesiden så kan vi ikke levere taletidskoder til førstgangskøbere straks, idet det er svindel med betalingskort på internettet, så jeg håber, at det er tilfredsstillende at få taletidskoden leveret første gang efter ½ time og derefter kan du lave straks optankninger og ringe med det samme efter ordrebekræftelsen. Det kan du gøre 24/7/365 helt selv og ikke være afhængig af vores kundeservice :o)
Vi håber at du for god nytte af de billige minuttakster til udlandet og vil revurdere din anmeldelse for din samlede oplevelse af os og produktet.

Ha' en god dag!

Mvh. TeleNordic kundesupport

dårlig og kompliceret

Det er svært at forstå med så mange koder og jeg forstår ikke , hvad er fordelen med at bruge den samme kode hvis men alligevel skal vente 24 timer for at aktivere det.

Hej Carolina,

Den automatiske optankning blev udført straks samtidig med din online betaling og du kunne også ringe straks efter, som jeg kan se du gjorde. Godt du fandt ud det :o)
Jeg håber, at du vil ændre din vurdering af os og produktet, så det afspejler din samlede opfattelse.

TeleNordic kundeservice

god betjening!!!

tak for god og behagelig hjælp og service

Super, fantastisk, enormt godt

Jeg har nu haft taletidskort til udlandet fra Telenordic i over 4 år uden at have én eneste negativ oplevelse. Det er hurtigt og nemt at bruge. Max tilfreds.

Det var sørme nemt

Det var sørme nemt!

Review by confirmed purchaser

God pris, hjemmesiden kunne være mere brugervenlig

Jeg kom et par gange til at købe det forkerte kort, brugerfladen bør være mere "idiotsikker" (ikke fordi jeg betragter mig selv som en idiot, det er bare let at tage fejl). Det ville også være rart med en oversigt over, hvilke kort man havde købt og info om, hvor meget der var tilbage på kortet, og hvilke numre man har ringet til, og hvorlænge - ligesom på Telmore's hjemmeside f.eks. Prisen for at ringe til min kones hjemland (Trinidad) har jeg ikke fundet billigere andet sted, ikke engang Skype Out.

Hej Birger

Vi er MEGET glade for at du taler så rosende om vores produkt og priser - det er altid fantastisk at have glade kunder, for det er hvad vi tilstræber hele tiden.

Ang. produkterne, så er de alle nævnt med hver deres produktnavn, så man netop kan kende forskel på dem - har du forslag til hvordan dette kan gøres endnu nemmere, må du meget gerne sende dem til mig og så skal jeg gå videre med dit forslag.

Jeg ønsker dig en god dag

Anja

Tak for god kundeservice

Hej Nina

Tusinde tak for din ros.
  • Galten, DK
  • 10 Reviews

Det nemt, det billigt

Meget tilfreds.
Men familien så langt væk som Kina er dette helt perfekt.
Her kan man ringe til en meget fordelagtig pris.
Og det virker.

VIRKER BARE PERFEKT

Rigtig dejligt at bruge det her system

Supper

Utolig nem hjemmesisde rigtigt godt.

Review by confirmed purchaser

Det tog mig kortere tid at tanke min pinkode op, som at skrive det her!!!

Hurtig, ukompliceret, forbrugervenlig.

Hvis betalingssystemet virker (det gør det ikke altid), så er det en fornøjelse at bruge Telenordic!!!!

4½ Stjerner til Telenordic!!!

Review by confirmed purchaser

Superanbefales fordi produktet virker - hver gang.

Meget fint og uden problemer at ringe udenlands.

supergodt

et godt og reelt selskab
meget kundevenlig og meget hjælpsom
i alle henseende