We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,328)

Kundeservice, ding dong?

ØV! Jeg har ca haft telia i ½ år. Jeg blev lovet et billigt medlemsskab og billige telefonregninger. Synes konstant de runder 400 kr og derover selvom jeg næsten ikke bruger min mobil.

Jeg valgte så derfor at opsige mit abb hos telia og skiftede til Oister.
Med start pr.14.april - hvor jeg herefter har benyttet mig af Oister og mit
nye simkort derfra.
Jeg kan nu se at jeg pr.1.5 skal betale en regning hos jer på 441 kr. Hvilket jeg synes er et utroligt højt beløb,
hvis det kun er for en periode fra d.1.4 - 14.4

Al dette har jeg ligeledes sendt ind til dem pr email for dage siden.
- Men det går åbenbart ikke lige så stærkt med at svare på emails som det gør med at svare på offentlige udtalelser hvor Telia åbenbart føler stor trang til at opretholde deres image. ærgerligt, det gør det kun endnu mere sørgerligt!

Sussparre@hotmail.com

Hej Susy,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har kigget på dit abonnement samt dit forbrug og vil gerne tale med dig,
da jeg flere oplysninger i sagen.

Jeg har sendt dig en mail, som du bedes besvare med et telefonnummer jeg kan kontakte dig på.

Hvis du ikke har modtaget min mail, bedes du skrive til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Du ønskes en god dag.

Dyrt og dårligt

Da Telia hørte, jeg ville være kunde, var der ingen grænser for deres imødekommenhed. Jeg blev ringet op, jeg blev hjulpet igennem og jeg kunne blive overført til Telia inden for 10 dage. Da jeg havde sat min underskrift, tog serviceniveauet en drejning: Telia-fejl kostede mig 1½ måned ekstra hos min tidligere udbyder, samtidig med at jeg skulle betale hos Telia. Manglende tilbagemeldinger, lange svar-tider og dårlig kommunikation blev min hverdag med Telia. På min henvendelse om at deres faktureringer ikke stemte, fik jeg besked om at jeg selv kunne læse i ”Mit Telia”, hvilket jo var det, jeg havde gjort.
Jeg har nu skiftet til et andet mobil-selskab, hvor alt, i hvert fald foreløbig, kører professionelt. Telia kontaktede jeg for 20 dage siden, for at få dem til at tilbageføre for meget opkrævet abonnementsafgift, idet jeg ligeledes henviste til en bekræftelse på en kompensation, som ikke figurerer andre steder end på det stykke papir, det er skrevet. De har endnu ikke svaret. Det har været et dyrt og dårligt bekendtskab, men sådan er Telia, hørte jeg senere i min omgangskreds. Tænk en gang!

Hej Ih,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har læst din bedømmelse og vil meget gerne tale med dig, så jeg kan få beskrevet hele sagsforløbet.

Jeg er ked af, at sagen har medført at du nu har opsagt dit abonnement og flyttet til anden udbyder.

Jeg har sendt dig en mail, som du venligst bedes besvare med et telefonnummer jeg kan kontakte dig på.

Hvis du ikke har modtaget min mail, bedes du skrive til mobilerhverv@telia.dk med "TrustPilot" i emnefeltet. Så kontakter dig hurtigst muligt.

Telia

nu, har min tlf, nokia (lumia800) været til rep. en gang og har måtte køre 32 km for indlevering for at få en tlf, der er skiftet ud med en en skærm hvor det rasler hver gang man trykker, (touch-screen) og under opkald går tlf i sort, og en låne tlf. havde de, ikke flere af tja hvorfor.??? jeg handler aldrig ved telia igen, FANTASTISK DÅRLIG SERVICE!!!!
virkelig dårlig, kundeservice, og et produkt, der er skiftet ud med komponenter. der er af virkelig ringe kvalitet...

hilsen, en meget skuffet kunde...

Hej Henrik,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af at læse, at du stadig oplever problemer med din telefon, efter den har været til reparation.

Jeg vil gerne tale med dig, så vi kan starte en dialog med henblik på en løsning.
Jeg har forsøgt at kontakte dig på det reference nr. du har oplyst, men telefonen blev ikke besvaret.

Jeg vil derfor bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk, hvor du skal skrive "TrustPilot" i emnefeltet. I mailen bedes du oplyse dit kundenummer samt TL Online koden. Så ser jeg på sagen og kontakter dig.

Uffatelig dårlig Kundeservice

Jeg er forbavset over Telias dårlige Kundeservice! jeg har købt en iphone 5 til 5000 kr og Opladeren gik så i stykker efter en måned har fuldt garanti på! opladeren går så i stykker, og jeg kan ikke bruge den, det tager 50 forsøg at få den til at oplade! går så ned i Telia Butikken på Amagerbrogade og spørger om hjælp og de siger de godt kan se problemet, men ikke kan tilbyde en ny oplader til mig den skal første gennem reparation i 2 uger!! de siger jeg måske kan få en i Fields, men personen er så fræk at sige at han ikke engang gider at ringe til fields for at tjekke op! det en SKIDE oplader! og jeg kan ikke vente i 2 uger uden min telefon har i dag købt en oplader hos El-Giganten! og sender min egen ind hos telia forfærdelige reparationscenter.! HOLD JER VÆK FRA TELIA jeg har været kunde i 10 år+ og dette er måden jeg bliver behandlet på? jeg har aldrig fået rabat eller noget på deres produkter! jeg er færdig med Telia i slutningen af min Bindingsperiode hvis jeg ikke får erstatning for dette pis!

Hej Viktor,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af den kundeoplevelse du har haft i butikken. Vi har stor fokus på
at give den bedste service til vores kunder, så det er derfor beklageligt, at dette ikke har været tilfældet. Men jeg er rigtig glad for, at vi fik talt sammen, så vi kunne få startet en dialog med henblik på en løsning.

Jeg har som aftalt, sendt dig en mail. Skulle du mod forventning ikke har modtaget den, bedes du sende en mail til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

super hjælp

hurtig igennem til kundeservice (perfekt) en cool gut der lige hjalp mig med mit problem

Hej Casper,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er glad for, at du kom hurtigt igennem til vores kundeservice og at den medarbejder du talte med, fik løst din henvendelse.

Tak for den positive feedback.

Du ønskes en god weekend.

Telia

Jeg bestilte internet hos Telia, og efter jeg havde sat det op virkede det ikke hvilket jeg undrede mig over eftersom jeg fik en besked om at det nu var klar til brug og aktiveret osv. Dagen efter chattede jeg med Telia, med en rigtig rigtig sød pige fra kundeservice som hedder Camilla J., hun gjorde virkelig meget for at hjælpe mig med at løse problemet, men måtte desværre sende mig videre til teknisk afdeling. Der fik jeg fat i en rigtig høflig, sød mand - som jeg dog ikke lige fangede navnet på, da mit signal glippede et øjeblik - som hurtigt og enkelt spurgte indtil min opsætning hvorefter han kunne konkludere at internettet ikke var åbnet fra TDC's side. Jeg fik en tid til en tekniker som skulle løse problemet om onsdag (det var torsdag jeg ringede ind, så tre hverdage synes jeg var rimelig hurtigt) han fortalte mig hvad der skulle ske osv. osv.
Efter TDC havde været på besøg og åbnet for mit internet spillede det hele.
Jeg synes bestemt ikke der er noget at klage over, det var jo ikke Telias skyld at jeg ikke kunne få signal til at starte med og der var rigtig sød kundeservice.
Synes det er rigtig ærgerligt at læse mange anmelder hvor Telia får skylden for en masse ting, som de egentlig ikke er skyld i og synes bestemt ikke det er OK at de bliver så dårligt anmeldt. Min mobil kører også gennem Telia og jeg har ALDRIG haft problemer med noget som helst - det eneste jeg overhovedet har oplevet er at jeg ikke havde internet kl. 6 - 8 om morgenen, men det betød ikke så meget for mig. Udover det har det ALTID været perfekt.

Kære Christine.

Tak for din henvendelse her på TrustPilot.

Det er en fornøjelse at læse at du er tilfreds med vores service og produkter, det er også kun det vi ønsker for vores kunder og det vi sidder herinde for.

Vi vil altid være behjælpelige og gøre det bedste på den hurtigst mulige måde, og derfor er vi rigtig glade for at du har beskrevet din gode oplevelse som kunde herinde på TrustPilot.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Camilla.
Telia

God behandling, men sløvt.

Telia får 4 stjerner fra mig. 'Godt - fin behandling og meget lidt irritation'. Bevares, der har været en del irritation. Men denne irritation bygger i bund og grund også på andres irritation over for Telia og deres kundeservice. Jeg har læst mange dårlige anmeldelser af Telia, hvilket har været med til at påvirke min egen anmeldelse, og endda fremprovokeret en ubegrundet vrede og irritation.

Selve episoden:
Jeg havde bestil Bredbånds- og TV-pakke. Leveringen var præcis, og jeg fik signal til den aftalte tid. Dog skulle jeg opsætte internettet først, hvorefter jeg ville få besked (mail) om, hvorvidt de kunne levere TV ud til min adresse via bredbåndsforbindelsen. Der kunne godt gå et par timer. Fair nok. I løbet af aftenen får jeg at vide, at jeg nu har adgang til selvbetjening, hvor jeg derinde kan læse at jeg nu kan vælge ny TV-pakke etc. etc.. Dermed må TV'et være sat op.
Men jeg kan tydeligt se, at signalet overhovedet ikke fungere. Mens TV'et var tændt, kunne jeg ikke være på nettet, jeg blev smidt af hele tiden. Men jeg kunne heller ikke se TV, for der var ikke noget signal.
Nå.. Mig hen og skrive til teknisk support dagen efter (to dage måske) for at spørge hvad der er galt (jeg havde nemlig IKKE fået nogen mail om, at de ikke kunne levere TV, som lovet, hvilket giver mig en lettere irritation, da det er mig der skal kontakte dem, for at få svar.). Jeg får som svar, meget kort tid efter på skrift, at de ikke kan levere TV, og han siger at jeg skal ringe til kundeservice. Nå.
Jeg får ringet, og den venlige dame i telefonen siger, at hun godt kan se at internettet er noget lort, og derfor annullerer aftalen. Hun sender en returlabel, som jeg skal klistre på pakken med alle de lånte ting og sende det tilbage. Der går 4 dage, og så er pakken sendt retur.
Lidt over en uge efter, modtager jeg en mail hvori der står at de endnu ikke har modtaget min pakke, og bedes returnere den, ellers kommer jeg til at betale for det hele. Jeg bliver meget irritabel (igen fordi at jeg har læst mange negative anmeldelser af Telia), da jeg jo ikke kan tracke pakken, og bevise at den er ude af mine hænder. Jeg SKRIVER i al hast til kundeservice hvad jeg skal gøre, men jeg får ikke noget svar. Jeg skriver igen, og har stadig i dag ikke fået svar. Her bliver jeg aldeles hidsig og forbander selskabet med hele mit repertoire af bandeord, og kan fanme ikke anbefale dem til nogen, og de skal bare dø og alle de der hidsige opstød der nu kommer når man er frustreret.

MEN! Heldigvis ringer jeg til kundeservice i dag, for at høre hvad jeg skal gøre med den forsvundne pakke, hvormed den rare dame kan fortælle, at de netop har modtaget pakken i mandags. Jeg blev så glad.

jeg ved at det blev en lang historie, men i bund og grund har jeg ikke noget at være sur over. Jeg fik en god service i telefonen, samt en god service på Facebook af Philippe. Dog vil jeg rette den kritik jeg har mod den skriftlige del af Telias Kundeservice, da der tilsyneladende ikke svares tilbage udover de autogenererede. Desuden vil jeg også rette en kritik mod alle de andre hidsige mennesker der skriver anmeldelser i vrede. Jeg bliver sgu påvirket af de dårlige vibes, så jeg går til telia med negations-hatten på.
Jeg har fået en god service. Der har ikke været nogen grund til at tro det værste om Telia. Ikke endnu i hvert fald. Jeg må vente og se om jeg får en uventet regning om 3 måneder ;)

Kære Nicoline.

Tak for din henvendelse her på TrustPilot.

Efter jeg har læst din anmeldelse kan jeg udemærket godt forstå at du er frustreret over hele handlingsforløbet. Vi som firma burde have opdaget disse fejl inden produktet kom i dine hænder.

Jeg kan se at det skyldes kobberkvaliteten i de ledningsveje som fører ind til din husstand der gør at vi ikke kan levere ud til dig, men dette skal naturligvis ikke gå ud over dig som kunde som har ventet forgæves på et produkt der ikke fungerer optimalt.

Derimod er jeg meget glad for at høre at du er glad for den service du har fået, vi besktræber os hele tiden på at blive bedre og ønsker kun vores kunder det bedste, derfor må jeg beklage mange gange at produktet og forløbet ikke lever op til servicen.

Jeg har tjekket din konto og jeg kan fortælle dig at du ikke modtager nogle uventede regninger fra Telia.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend.

Camilla.

Fragt?

Hvor lang tid går det før ens mobil kommer.. Bestilte den igår, håber den komme i morgen?

Hej Jonas,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

For at jeg kan se, hvor langt din bestilling er kommet, så skal jeg bruge dit ordre nr.

Jeg har forsøgt at kontakte dig på det reference nr. du har oplyst her på TrustPilot, men telefonen var slukket.

Du bedes derfor sende en mail til mobilerhverv@telia.dk hvor du skal skrive "TrustPilot" i emnefeltet. Husk at oplyse ordre nr. samt et telefonnummer du kan kontaktes på.

Telia

6 dage om at modtage en fax fordi vi er mange ansatte!!!!

Telia har stinkende dårlig oplysning fra kundeservice. De lover en masse de slet ikke kan holde. De tog dem 6 dage at modtage en fax fordi de er mange ansatte!!!!
Jeg blev lovet omgående opsigelse hvis jeg faxede, det kunne pludselig ikke lade sig gøre næææ nej det måtte være en fejl de havde lovet det.
En gang Telia aldrig mere Telia. Du kan ikke klager og service for der er ikke nogen.

Hej Annegerda

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg vil rigtig gerne undersøge hvad det er for en opsigelse du har sendt og hvorfor du er blevet lovet omgående opsigelse. Jeg har dog ingen træffe oplysninger på dig. Du må meget gerne sende en mail til mobilerhverv@telia.dk og husk at skrive "trustpilot" i emnefeltet med det nummer som sagen vedrøre.

Telia

Sælgerne lover mere end Telia kan holde og kundeservice er ikke eksisterende

I starten af marts købte jeg 4G mobilt bredbånd fra Telia.

Jeg mener dog ikke at kvalitet og ydeevnen af dette lever op til det lovede (af deres forhandler/repræsentant).
Jeg var meget i tvivl om at købe dette, da jeg ikke har haft god erfaring med 3G netværk, men forhandleren forsikrede mig om ydelsen af 4G netværket, og sammen checkede vi dækningen i mit område og der var 100% dækning, og jeg bor ikke i beton byggeri eller noget forstyrrende.

Det viser sig så at jeg havde ret i min tøven, da nettet kører meget meget ustadigt og ikke nær de forventede hastigheder som der burde være i et område med fuld dækning.
Hastighederne svinger frem og tilbage men aldrig særlig højt, normen i de tests jeg har kørt har vist ca. 1-5mbit download i gennemsnit (hvilket gør det HBO der fulgte med fuldstændig ubrugeligt), men ret tit ryger jeg helt ned i et niveau hvor jeg ikke engang kan surfe på facebook eller søge på google, hvilket jo er uacceptabelt til den pris man betaler og det er mange gange på en dag at den dropper derned.
Faktisk er der mange gange hvor nettet slår helt fra og modemet skal genstartes før det virker igen.

Jeg har til dags dato ikke kunne se en YouTube video i så lavt som 360p uden afbrydelser.

Nu hænger jeg så på en bindingsperiode med et produkt som stortset er ubrugeligt for mig, og da jeg er studerende har jeg ikke råd til at oprette et "fastnet" internet ved siden af.

Da jeg så tager kontakt til deres kundeservice på mail omkring den ringe ydeevne får jeg et autosvar om at svartiden kan være OP TIL 7 hverdage.. Nu er der så gået 11 arbejdsdage siden da og stadig intet svar - til trods for at jeg har sendt rykker.
Uacceptabelt..!!!

Så jeg "takker" Telia for et ubrugeligt produkt og horribel kundeservice, og har derfor kun ondt at sige om Telia både her, og til venner/familie der evt. overvejer at blive kunde hos dem.

Hej Mathias,

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg er ked af du oplever en anden forbindelse end det lovet. Såfremt vi lover dækning på din adresse, men at du alligevel ikke oplever det så er der stor sandsynlighed for at det er en teknisk problem som jeg rigtig gerne vil undersøge nærmere.

Jeg har derfor brug for flere oplysninger hvorfor jeg har sendt dig en mail. Såfremt du ikke har modtaget min mail , må du meget gerne skrive direkte til mobilerhverv@telia.dk og husk at skrive "trustpilot" i emnefeltet.

Spild af tid / Bondefangeri, er vel de rigtige ord at bruge her :/

Plus-siden:
Utrolig gode sælgere og flinke medarbejdere, dog uden den større viden.

Minus-siden:
Det var langt fra meningen at jeg skulle have skiftet fra Telenor til Telia, men en af jeres gode/flinke sælgere(i Høje Taastrup-omegnen) fik mig overtalt. Han lokkede med et abonnement til 199,- hvori, at jeg også ville få Spotify Premium i 6 måneder.
Jeg gjorde lidt overvejelser, men gik til sidst med til det hovedsageligt pga. det halve år med fri Spotify(ellers var abonnement prisen identisk med Telenors).
Jeg modtog SIM-kortet med posten, satte det i og det virkede uden de store problemer. Først da jeg skulle aktivere Spotify begyndte problemerne. Den første uge var jeg inde og prøve at aktivere det morgen, middag og aften, men den meldte samme fejl hvergang: "Teknisk fejl - prøv igen senere".
Jeg var derfor hurtigt ude og fik sendt en mail til kundesupport.
Da jeg ikke havde fået svar tilbage, på mail, efter 4-6 dage, skrev jeg til dem på facebook og i deres chat, men blev bare henvist til kundesupport (Det er lidt frustrerende at blive henvist til nogle der ikke svarer, inden for relativt kort tid).
Der var nu gået lidt over en uge, hvor jeg også havde været nede i en Telia-butik på Amager(i weekenden, godt nok) og også her blev man bare henvist til kundesupport.

Efter knap 1,5 uge, er der i dag så kommet svar fra kundesupport om at Spotify ikke er inkluderet i mit abonnement og intet andet:(

I må kalde mig utålmodig eller hvad i nu har lyst til, det må i selv om, men jeg har bare ikke lyst til at bruge mere tid på jer, da jeg også tænker lidt på hvad der ville ske i fremtiden, hvis der blev flere/andre problemer.
Derfor er jeg er nu flyttet til Bibob, istedet.
Et godt råd må være at i får ansat nogle flere i jeres kundesupport og færre i jeres fysiske butikker.

Hej Dennis,

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg kan godt forstår at du synes at Spotify servicen er attraktiv og vælger os som udbyder på den baggrund. Det er dog ikke alle abonnementer servicen er inkluderet i. Jeg vil rigtig gerne i dialog med dig, så vi muligvis kan finde en løsning på det.

Jeg har forsøgt at kontakte dig uden held, og har derfor sendt dig en mail. Såfremt du ikke har modtaget min mail, må du meget gerne skrive til mobilerhverv@telia.dk og husk at skrive "truspilot" i emnefeltet.

LANGSOM SERVICE, men flinke medarbejdere

Indledningsvis vil jeg give Telia 0 stjerner, og deres medarbejder Kenny Wurtz 6 stjerner, så det må blive 3.

Jeg købte for 2 måneder siden min Padfon2 hos Telia. To ting gik galt. Der samlede sig støv bag linsen på kammerater, og min datter tabte tabletten så den flækkede, hvilket jo dækkes af garantien. Jeg fik at vide, der ville gå 5-10arbejdsdage........og det skal jeg da lige love for der gjorde. Efter de 10 arbejdsdage, fik jeg besked om at de måtte sende den til producenten og at der ville gå endnu 10-12 arbejdsdage. Jeg klagede til Telia, som sagde de INTET kunne gøre. På trustpilot kunne jeg læse at andre købere havde været ude for Padfone 2 ikke kunne laves at Telecareservice som Telia anvender....................HVORFOR SENDER MAN DEN SÅ IKKE TIL PRODUCENTEN MED DET SAMME. nå men 1 måned efter jeg havde indleveret min telefon, fik Jeg Kenny i røret. Jeg vil med det samme sige, han fik mange skæld ud, men tog det roligt, og forklarede at han ville gøre alt hvad kan kunne for at hjælpe mig. Og det skal jeg love for han gjorde. Han ringede tilbage så snart havde fundet ud af noget nyt, og har nu skaffet mig en ny telefon. Men kære Telia...........EN MÅNED, det holder ikke. I kan takke Kenny for at jeg ikke kom længere med min klage til forbrugerklagenævnet!

Hej Jon,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af, at reparationen har taget længere tid end forventet.
Det er korrekt, at der har været udfordringer med at få de rette reservedele
til lige præcis den model. Jeg kan oplyse, at vi er i gang med at se, hvordan der kan optimeres på området.

Men jeg er rigtig glad for at læse, at du har fået en god service af min kollega, og at han i fællesskab med dig, fandt en løsning som du kunne være tilfreds med.
Jeg vil sørge for, at han bliver informeret om din bedømmelse.

Skulle du have noget spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig ved at sende en mail til mobilerhverv@telia.dk. Hvor du skal skrive ”TrustPilot” i emnefeltet. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Snyd og bedrag!!

Telia snyder og bedrager når deres telefonsælgere beregner, at det er en "super" handel for dig, at skifte til deres abonnment!
Lad dig ikke presse af, at du ikke får lejlighed til, at kontrollerede deres oplysninger inden du skifter abonnement!! Forlang tid til, at google og verificere oplysningerne!
Telia kan nemlig ikke regne!!

Hr. Philip Sinding, det nytter jo ikke noget bare, at komme med "flinke" tilbagemeldinger her på TrustPilot, når i så alligevel ikke gør noget ved Jeres problemer!!
Jeg har flere gange talt med kolleger til dig, og alle er enige om, at det bare er os "dumme" forbrugere der er noget galt med!! Jeg gætter stærkt på, at tilbagemeldinger med 5 stjerner enten er ansatte hos Telia, eller nye kunder som endnu ikke har haft problemer med Jer.
Jeg skammer mig over, at være borger i et land hvor salgsmetoder som Jeres anvendes! Det er nok bare tendensen, desværre!

Hej Kai,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af at læse, at du mener vi snyder og bedrager. Vi har stor fokus på, at
vores kunder bliver fuldt informeret om priser, vilkår og betingelser, før et eventuel salg eller ændring af abonnement bliver fortaget.

Det er derfor beklageligt, hvis du føler at du er blevet presset til at godkende et køb. Det er bestemt ikke vores hensigt.

Jeg vil gerne tale med dig, så jeg kan få beskrevet sagsforløbet. Jeg vil derfor bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet. I mailen bedes du oplyse et telefonnummer jeg kan kontakte dig på.

Telia

Jeg forlader aldrig Telia igen!

Jeg har efter flere omgange være kunde hos Oister, M1 og 3, men de ville aldrig kunne nærme sig den service, pris og dækning jeg får hos Telia. Derfor ender jeg altid tilbage hos Telia og nu er det slut med, at skifte selskab.

Jeg kan ikke rose jer nok gange for dækningen. Selvom der står at der er svagt 3G dækning på mine forældres adresse, så har jeg ingen problemer - og hastigheden er stadig i top. Jeg glæder mig til at jeg får en ny smartphone, så jeg kan køre på jeres prisvindende 4G dækning!

Og til sidst vil jeg gerne rose jeres søde mænd i kundeservice. Jeg får altid forbløffende god service og jeg føler (selvom det måske til tider også er "sælgere") at de vil mig det bedste. Hvad mere kan man forlange?

Keep up the good work også har i mig som kunde, så længe jeg lever!

Hej Camilla,
Tak for din gode bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Vi er meget glade for, at du har valgt at flytte tilbage til os og vi er glade for, at du er så tilfreds med vores service, priser og dækning.

Vi har stor fokus på at give den bedste service til vores kunder, så det er en fornøjelse at læse, at du altid har fået en god betjening og en god service, når du har haft behov for at rette henvendelse.

Samt er det godt at læse, at du er tilfreds med vores 3G netværk.
Jeg er sikker på, at når du erhverver dig en ny Smartphone som understøtter 4G, så
vil du virkelig blive imponeret af den hurtige hastighed.

Du skal have tak fordi, at du har valgt at dele din oplevelse med andre her på TrustPilot.

svindel hold jer væk !!

ADVARSEL !!!!!
Deres reperations værksted lugter langt væk af ,at score penge fra kunderne..
find et andet selskab ,de vil heller ikke reprerer batterier selv om de skal ifølge købeloven..
Vi har fået en mail hvor vi kun har 2 muligheder 1.vi vil ikke have den reperearet og skal betal 250,- 2-eller vi vil gerne have skiftet batteriet trods det var skærmen der var smadret 800,- jeg har skrevet til dem 10 gange for at få dem til at reprere skærmen men det vil de ikke ,vi bliver bare ved med at få den mail ..
mit brev :
Hej
Lidt forhistorie ,da vi har tænkt os at klage over den samlede hændelse vedr. denne reparationen til vores lokal avis ønsker vi kun at få repareret det der er i stykker.

Alting virkede 100% om aftenen incl batteri
Næste morgen ville den ikke tænde og det så ud til at der var gele inde under skærmen.
Vi gik til Telia butikken med den , han sagde at det var vand og vi skulle ringe til forsikringen og komme tilbage med et nummer så kunne han sende den over til jer.
Vi ringede til forsikringen de ville ikke tage den fordi der ikke var sket et uheld ,
Vi gik tilbage til butikken ekspedienten var meget grov og banede over at han skulle sende den over til jer ,, for som han sagde ”bare vent i får den tilbage med en opkrævning” og så kan vi bagefter sende den til forsikringen og få den repareret og vi sagde det må vi jo så gøre fordi vi ville ikke lyve til forsikringen og lave forsikringssvindel.

Efterfølgende skriver han til jer ”den vil ikke starte”
I sender et tilbud på udskiftning af batteri ?
Jeg ringer op og siger til jer det er skærmen ,,,
Du går ned og siger til mekanikeren det er skærmen som siger ja den skal skiftes det gør vi på reklamationen., og om vi vil gøre brug af jeres tilbud.

Da vi er af den opfattelse at batteriet virkede 100% inden den blev sendt over vi l vi ikke have den skiftet , er batteriet i stykker må det være sket i forbindelse med reparationen eller nedbrud af skærmen og det bør derfor laves på garantien. Det er ikke vores problem hvis i ikke ønsker at teste den , men virker det ikke vil vi selvfølgelig følge op på sagen , vi vil derfor lige bede jer om at kigge en ekstra gang for at se om den ikke virker alligevel, det kunne jo være det var skærmen.
Med Venlig Hilsen
Kenneth Pedersen

Fra: Vibeke Krejlgaard - Telecare Service [mailto:vkr@telecareservice.dk]
Sendt: 14. marts 2013 15:26
Til: xxxxxxxxxxx
Emne: 6427637

Hej

Jeg har lige snakket med Teknikkeren omkring din tablet.
Vi kan skifte skærmen, men skal dog gøre opmærksom på at den stadig ikke kan tænde, hvilket betyder at teknikkeren ikke kan opdatere den eller slut teste den.

Hej Kenneth,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har kigget på sagsforløbet, og jeg kan godt forstå, at du er frustreret.
Det ser ud til, at der er uoverensstemmelse over, hvorfor telefonen blev indsendt til reparation.

Jeg vil gå videre med sagen, så vi kan finde en løsning, men jeg har brug for flere oplysninger.

Jeg skal bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk. Husk at skrive ”TrustPilot” i emnefeltet.

I mailen bedes du oplyse dit kundenummer, samt et telefonnummer jeg kan kontakte dig på.

Så snart jeg har modtaget din mail, så går jeg videre med sagen og kontakter dig med en løsning.

Bureaukratisk kundeservice

Kontaktede Telias kundeservice pga. fejl på min hustrus faktura (overfakturering). Jeg kunne oplyse fakturanummer, kundenr.,CPR-nr. og mobilnr., men til trods for dette, ville Telia ikke rette fejlene. De ville heller ikke oprette en ny korrekt faktura, men krævede at fakturaen med fejl (TELIAS EGNE FEJL) skulle betales.

Opdatering: Ja, fejlene er delvis rettet. For i Telia´s faktureringssytem er det åbenbart ikke muligt, at udstede en ny faktura med det samme. Man skal betale overfaktureringen og så bliver man krediteret en måned efter.

Hej Kim,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Det er beklageligt, at der har været fejl på din hustrus faktura. Jeg har kigget på sagsforløbet og kan oplyse at fejlen er rettet.

Jeg har dags dato talt med din hustru, hvor jeg bekræfter at der er tale om overfakturering og at fejlen nu er rettet.

Jeg har forsøgt at lokaliserer jeres mailadresse, men den er desværre ikke registreret i vores system.

Jeg skal derfor bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk, hvor du skal skrive "TrustPilot" i emnefeltet. Så sender jeg en bekræftelse på, hvad der er fortaget på kontrakten.

Telia

Virker ikke til gør noget for at hjælpe

Den 18-03 skulle internettet i min nye lejlighed være aktiveret, det er det så ikke så jeg ringer til kundeservice, som sender mig videre til en teknikker.

Han fortæller mig at der var en fejl i den adresse jeg havde angivet men at de selv havde rettet den, hvilket mails som de har sendt til mig også bekræfter. De har dog rettet den til en adresse der ikke findes, så han ved faktisk ikke hvor det er internet forbindelsen bliver sendt til. Det er TDC som ejer kablerne i bygningen, så det er Telia som levere det igennem TDC. I følge de oplysninger han kan finde om den bygning jeg bor i, så findes min lejlighed slet ikke. Han laver en sag på det og beder mig om at ringe til kundeservice næste dag.

I mellem tiden ringer jeg til min udlejer og han siger at det er problemet hver gang der nogen som flytter ind og skal have internet, så bliver der sendt en teknikker ud. Min udlejer fortæller mig så at jeg bare skal give hans nummer til Telia og så skal han nok ordne det som han plejer.

Næste dag ringer og til kundeservice og fortæller hvordan det hænger sammen og de skal kontakte min udlejer og de får selvfølgelig nummeret. Hun siger at hun lige skal kigge på det og så hun enten kontakter mig eller min udlejer.

Efter en uge uden der sket noget, kontakter jeg Telia. Dagen efter modtager jeg en mail om at jeg skal ringe og bestille en godt igang teknikker.

Jeg svarer så igen, at det ikke er mig som har styr på det, men min udlejer og jeg har bedt dem om at kontakte ham, fordi han siger han ved hvad der skal gøres.

Der går en uge uden hverken min udlejer eller jeg har hørt noget, og jeg skriver så igen, men stadig intet svar. Det er 10 dage siden jeg sidst har hørt fra Telia.

Jeg ved godt at det sikkert er TDC som skal sende en teknikker ud, men da jeg bestiller internet igennem Telia så er det dem som skal sørge for at der kommer en teknikker ud fra TDC. Jeg kan selvfølgelig ikke vide om de gør noget, men så burde de i det mindste give mig en opdatering omkring hvad der sker, så jeg ikke bare føler mig ignoreret.

Synes tit der er sådan nogen problemer når man har med internet selskaber at gøre, og det lugter langt væk af dem der arbejder der er dovne/inkompetente.

Kære Esben.

Tak for din henvendelse.

Jeg må først og fremmest sige at jeg udmærket godt kan forstå at du er en frustreret kunde. Jeg stiller mig selv meget uforstående over, hvorfor der ikke er blevet taget hånd om denne sag før nu.

Jeg kan fortælle dig at jeg har sat bestillingen i gang med en godt i gang teknikker, hvor jeg har været nødsaget til at bestille den til et andet husnummer, da dit husnummer ikke findes i vores og TDC's systemer.

Det betyder at der vil komme en godt i gang teknikker ud til dig når bestillingen er kørt igennem, således at han kan trække ledningen ind til din husstand så den kommer ind det korrekte sted.

Jeg har d.d. sendt dig et mobilt bredbånd som du kan låne af os på vores regning indtil din faste internet forbindelse kommer til at virke, blot så du har mulighed for at benytte noget internet i mellem tiden.

Jeg har i denne pakke lagt en returkuvert i som du skal benytte til at sende det mobile bredbånd retur igen så snart din faste internet forbindelse virker hos dig, returkurverten inkluderer fragten så dette ikke vil koste dig noget.

Jeg må endnu en gang beklage at du har haft denne oplevelse og fremadrettet er du velkommen til at skrive til min private arbejds e-mail camilla.elling@telia.dk.

Jeg tænker at det vil være bedst for dig, da jeg nu er sat på din sag og vil sørge for at følge denne til dørs.

Jeg vil holde dig underrettet så snart der er noget nyt.
Du vil formendtlig modtage det mobile bredbånd indenfor 2 hverdage.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Camilla Elling.

Varer aldrig modtaget - har snydt mig for 5000kr

Denne sag er tilbage fra 2010 og troede egentlig der var styr på den, men åbenbart ikke.

Min mormor var sød at bestille en Tlf til mig i hendes navn tilbage i 2010.
Jeg ventede og ventede men fik aldrig telefonen og ringede derfor til Telia og forklarede dem dette - de sagde det var i
orden og afmeldte det hele.
Super fint og hurtigt og god service, tænkte jeg.
Indtil min mormor så modtager Giro kort på abonnement og afbetaling af telefonen, men jo aldrig er modtaget eller taget i brug.
Hun ringer derind og forklare sagen men bliver i stedet truet med at hun ville ryge i fogedretten hvis hun ikke betalte det og hun kunne da bare se og få styr på sine regninger. HVAD FANDEN SKER DER LIGE HER?!?!?!?!?!
Min mormor som på det tidspunkt var en 70 årig ældre kvinde, bliver jo selvfølgelig nervøs og betaler regningen - på 5000kr.
Det var måske dumt men hvad skulle hun gøre, hun har ikke så meget så styr på at det med tele selskabet osv.
Så nu har hun betalt 5000 for noget det aldrig er modtaget og det finder jeg min fandme ikke i, hvilke lorte firma.
De penge skal tilbage op hendes konto.
Så må i sku undersøge i jeres systemer og få styr på sagen ellers bliver denne sag sendt videre til ekstra bladet og forbrugerklagenævnet MEGET SNART!

Opdatering:
Telias kundeservice har stadig intet gjort selvom de virker SÅ hjælpsomt herinde så sker der ikke mere end tomme løfter. I burde skamme jer at tage 5000 for noget der aldrig er modtaget!!!!!!!

Hej Marianne,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har læst din bedømmelse og vil meget gerne undersøge sagen, så vi kan finde en løsning. Din mormor skal selvfølgelig ikke betale for en vare, som aldrig er modtaget.

For at jeg kan se, hvad der er sket, så har jeg brug for at få oplyst det telefonnummer og kundenummer sagen vedrører.

Du bedes derfor sende en mail til mobilerhverv@telia.dk. Husk at skrive "TrustPilot" i emnefeltet. Så snart jeg har informationen, så undersøger jeg sagen og kontakter dig med en løsning.

Telia

Ringere kundeservice skal man lede længe efter. Der er ingen kvalitet i den. !

Næsten umuligt at lave en aftale med dem der holder. Man bliver skuffet den ene gang efter den anden. Det er en "kamp" at være kunde hos Telia. Der bliver snart skiftet til anden udbyder.

Hej Keld,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af at læse, at du ikke er tilfreds med vores kundeservice. Vi bestræber os på, at have den bedste service, så jeg vil meget gerne have uddybet sagsforløbet, så jeg kan se hvad sagen handler om.

Jeg vil derfor bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk, hvor du skriver "TrustPilot" i emnefeltet. I mailen bedes du uddybe sagsforløbet, samt oplyse et telefonnummer du kan kontaktes på.

Telia

Utilstrækkelig og Modsigende Kundeservice, der løber fra skriftlige aftaler.

Efter at have skiftet til Telia og investeret i en iphone 5 måtte jeg dog erkende at batteritiden på min nyindkøbte telefon var meget dårlig. Inde i forretningen fik jeg af vide, at hvis jeg skulle have den byttet skulle jeg ringe til kundeservice. så det gjorde jeg og en medarbejde forsikrede mig om, efter jeg havde ventet en halv time på teknisk afdeling, at jeg kunne gå ind i butikken hvor jeg havde købt den og få den byttet til en ny. Først lovede han mig pengene tilbage, men fandt ud af at det måtte han vist for øvrigt ikke, så det blev til en ombytter. Tilbage i butikken var der intet notat, til trods for at de i Kundeservice læste dette højt for mig. fra butikken ringer de så til Kundeservice og bekræfter at notatet findes, men at de ikke kan bytte den til en ny fordi, det er noteret et forkert sted, og at sådan er reglerne for øvrigt slet ikke, til trods for at de i butikken fik mig til at ringe til Kundeservice fordi de kunne give tilladelse til en ombytning, hvilket de gjorde, på skrift.

Så nu hænger jeg på en telefon med dårlig batteritid og har spildt 2 timer af mit liv på ingen ting. Det var ikke hvad jeg forventede af Telia og har ikke tænkt mig at lade sagen ligge.

Hej Eva,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af, at der er problemer med din Iphone 5. Jeg vil meget gerne undersøge sagen yderligere, så vi kan finde en løsning.

Det er beklageligt, at du har fået forskellige oplysninger, angående ombytning af telefon. Jeg skal derfor bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk. Husk at skrive "TrustPilot" i emnefeltet. I mailen, bedes du oplyse hvilken butik du henviser til, samt om du eventuel kan oplyse navnet på den medarbejder du talte med i butikken.

Så snart jeg har den nødvendige information, så går jeg videre med sagen og kontakter dig med en løsning.

Jeg beklager ulejligheden.

Stop jeres konstante opringninger - jeg er IKKE interesseret

Telia Erhverv - stop chikanen!

1. gang I ringede var jeg flink og sagde pænt nej tak
2. gang I ringede sagde jeg pænt nej tak
3. gange I ringede blev jeg sur

4. 5. 6. 7. 8. og 9. gang I ringede lagde jeg bare på

HVILKEN DEL AF AFVISNINGEN ER DET I IKKE FORSTÅR?

... I ringer konstant, I ringer til min mobil, I ringer og snakker med min mand og børn og børnene har nu fået carte blanche af mig til at opremse alle de grimme ord de kan, hvis de får kodeordet Telia.

Mit cvr nummer er: 30 68 22 03

Hvis I ringer skal det være for at købe noget

Hej Christina,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Det er meget beklageligt, hvis du stadig bliver kontaktet, efter du har informeret os om, at du ikke ønsker at blive ringet op.

Jeg har nu sørget for, at dit firma ikke bliver kontaktet fremover.

Jeg beklager ulejligheden.

Ligegyldighed??

Købte en I-phone 5 for ca 3 måneder siden; Til at starte med virkede telefonen fint, men efter ca en måned kunne jeg periodisk ikke ringe ud, modtage opkald, eller sms`er. Jeg kontaktede Telia, hvor en medarbejder forklarede, at det kunne skyldes jeg havde "slået" 3G til, da dækningen i mit område kunne være dårlig....jeg prøvede at slå 3G fra, og min telefon virkede. Jeg påtalte overfor kunde service, at dette ikke var en holdbar løsning, da jeg netop havde købt Iphone, for at bruge min mulighed for at gå på nettet. Han lovede at oprette en sag på problemet, og jeg ville høre nærmere. Som tiden gik vænnede jeg mig til at slå 3G fra hjemme, og fulgte ( desværre) ikke op på hvad der skete i min sag. Da der kom ny opdatering til Iphone, hvor 4G blev lanceret blev problemet endnu større, nu kunne jeg ikke bruge min telefon hjemme, uden at slå alt mobil data fra. Jeg kontaktede så Telia, der ikke kunne finde noget på min sag fra tidligere, men ville oprette en ny!!!! Under samtalen med kundeservice fik jeg nævnt, at mit problem var opstået i forbindelse med at jeg havde købt min Iphone, og svaret var; den har også en enormt dårlig antenne!!! Hm måske det havde været rart at vide inden købet.
Idag, en uge efter der endnu engang, blev oprettet en sag på problemet, modtog jeg en SMS fra Telia`s tekniske afdeling, om at sagen var lukket!!!! Ikke en eneste forklaring på hvad der var blevet gjort for at løse problemet. Da jeg senere på dagen kan konstatere, at fejlen ikke er rettet, kontakter jeg kundeservice igen.....de kan godt se sagen er lukket, der er ingen fejl......og medarbejderen ville/ kunne ikke gøre mere.
Jeg kan kun opfatte ovenstående som fuldstændig ligegyldighed fra Telia`s side, og kan ikke bruge et abn. hvor jeg halvdelen af tiden ikke kan bruge min telefon, til noget. Dette fortalte jeg medarbejderen fra kundeservice, der straks tilbød at sætte mig om til opsigelses afdelingen!!!!!

Hej Lars,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har set på sagsforløbet og kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når man ikke kan benytte sin telefon med 3G og 4G på adressen.
Jeg har undersøgt sagen med vores tekniske afdeling, og vil derfor gerne tale med dig, da jeg har yderligere information.

Jeg kunne forstå, at du ikke havde tid til at tale med mig i denne uge, så jeg kontakter dig i næste uge som aftalt.

Skulle du have nogen spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig, ved at sende en mail til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Telia

Få et teleselskab, der hæver prisen med 70 % og fjerner 300 minutter, selvom du har en skriftlig aftale – velkommen til Telia

Telia løber fra de skriftligt indgåede aftaler. Når de først har fået dig som kunde på attraktive markedsvilkår, ændrer de kort tid efter vilkårene til de dyreste i markedet og håndhæver på trods af dette binding. Det kan vist ikke kun karakteriseres som ekstremt ringe kundeservice, men må karakteriseres som bondefangeri ved højlys dag. Det er således ikke engang nok at læse det med småt hos Telia, de opfylder hverken hvad der står med stort eller småt.

Vi som virksomhed har været kunde hos Telia i to år. Der blev oprindelig indgået en aftale, som Telia afviste var indgået på trods af, at denne var indgået skriftligt. Efter flere argumentationer og evaluering på Trustpilot (for 2 år siden) anerkender Telia den skriftligt indgåede aftale. Kort tid efter meddeler Telia, at denne aftale kun gælder for 12 måneder og man efterfølgende vil hæve abonnementsprisen med 70 % og samtidig fjerne 300 minutter på hvert abonnement.

Fra at være et attraktivt abonnement ændres dette til det dyreste abonnement i markedet. Som konsekvens af dette afholder vi et udbud, hvor Telia også bliver inviteret til at byde. Telia sender det dyreste tilbud blandt Telenor, TDC og 3. Da vi ringer for at opsige aftalen hos Telia og flytte denne til et andet teleselskab, kan Telia pludselig godt forlænge aftalen på de oprindeligt indgåede vilkår. Vi har på dette tidspunkt meget lidt tiltro til Telia og beder dem bekræfte, at dette ikke kun gælder i en begrænset periode og at vi kan basere nyoprettelser på den oprindeligt indgåede aftale. Dette bekræftes skriftligt. Allerede ved bestilling af nyoprettelse af mobilabonnementer to måneder efter den seneste aftale, afviser Telia at lade disse oprette på den indgåede rammeaftale. Først efter flere mails går Telia med til at levere på den indgåede rammeaftale. Dette forløb er sket over 15 gange de sidste to år. Nu står vi som virksomhed og skal bruge yderligere to abonnementer, hvor Telia igen afviser at oprette og løber fra den skriftligt indgåede aftale og samtidig afviser at frigive numrene til et andet selskab.

Hej Anders,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har læst sagsforløbet og beklager, at du har måtte rette henvendelse flere gange, angående den rammeaftale der er indgået med sælger.

Jeg vil gerne tale med dig, da jeg er sikker på, at vi nok skal finde en løsning, som du kan være tilfreds med.

Jeg skal bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk, hvor du skal skrive "TrustPilot" i emnefeltet.

I mailen bedes du oplyse et telefonnummer jeg kan kontakte dig på. Så snart jeg har modtaget din mail, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt, så vi kan finde en god løsning for dig og din virksomhed.

Telia

Desværre lang tid undervejs.

Har på trods af en dårlig oplevelse, besluttet at ændre min vurdering til 3 stjerner.
Efter godt 2 måneder med problemer, blev det løst i butikken, og faktisk ringede kundeservice for at følge op på det.
Skal ind og hente min nye iphone 5 idag, eftersom jeg hele tiden havde ret i at det var et problem som var dækket af garantien.
Butikken i Viborg sendte hurtigt og uden brok telefonen til telecare, og allerede idag er den nye Iphone klar til afhentning.

Vil sige, at det tog for lang tid undervejs med kundeservice når man har et problem, men eftersom det hele løste sig, fortjener i ikke 1 stjerne, men 3.

Jeg var skuffet imens det stod på, men i er ikke så slemme at i må nøjes med 1 stjerne :-).

Ps. Der er altid en positiv tone i telefonen når i ringer en op omkring problemet, selvom man bliver ved med at tage fat i jer, så det skal i have ros for.

Mvh Nanna.

Hej Nanna Emilie,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af, at du har oplevet problemer med din telefon, men jeg er glad for vi fik talt sammen.

Som aftalt, så har jeg sendt dig en mail, så du kan vedhæfte relavant information. Så snart jeg har modtaget svar fra dig, så sørger jeg for, at sagen bliver behandlet og du bliver kontaktet med en afgørelse.

Skulle du mod forventning ikke have modtaget min mail, bedes du skrive til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rent UG

Efter overvejelser for og imod vejer for telia mest både på prisen og jeres måde at være på

PS: Bliv ved med det

Hej Henrik,
Tak for din gode bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Vi opdaterer løbende vores produkter, så de er konkurrencedygtige med resten af marked. Vi er derfor glade for, at du har valgt at give os den gode karakter "Rent UG".

Du må have en god dag.

De bedste jeg har haft

Jeg har så småt været hele møllen af teleselskaber igennem, og er nu endt hos Telia - hvor jeg indtil videre bliver.

De har kun udvist god service, og har taget fuldt ansvar for et par enkelte bøffer der har været gennem snart et års tid, og det har jeg al respekt for.

Det er super fedt de er aktive på deres Facebook-gruppe, det gør af én eller anden årsag at Telia virker "nede på jorden".

Deres LTE-netværk sparker r*v for et godt ord - da Apple endelig tog sig sammen til at få udgivet iOS 6.1.

Ang. mobilforsikringerne, har jeg ALDRIG haft problemer - Telia / Mondux har uden at tvære dækket de uheld, jeg har været udsat for. Super service fra begge parter.

Jeg glæder mig til at gå hånd i hånd med dig i fremtiden, Telia!

Hej Troels,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Vi er rigtige glade for, at du er så tilfreds med os og vores produkter. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den bedste service når de retter henvendelse, både via telefonisk kontakt eller ved henvendelse til en Telia butik eller via Facebook.

Samt er jeg glad for at læse, at du tilfreds med vores LTE netværk. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores dækning, så alle kan gøre brug af vores LTE netværk og de muligheder man har med det hurtige internet.

Det er også godt at læse, at du har fået en god betjening, når uheldet har været ude, og du derfor har haft behov for at rette henvendelse angående mobilforsikring.

Umådelig dårlig behandling

Jeg har aldrig før oplevet så dårlig en behandling fra Telias Kundeservice

Hej Christian

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg beklager hvis du har oplevet at den service du har fået ikke har været som ønsket. Jeg vil rigtig gerne i dialog med dig, da jeg har brug for flere info omkring din henvendelse.

Du bedes sende en mail til mobilerhverv@telia.dk og husk at skrive "Trustpilot i emnefeltet". I mailen skal du enten oplyse dit kundenummer eller mobilnummer hos Telia.

IGEN ET BEVIS PÅ HØJ SERVICE

Telia beviser at de i høj grad, har forstået ordet service, allerede få timer efter jeg lage nedestående indlæg ud på Trustpilot, blev jeg kontaktet af en Telia medarbejder. Medarbejderen lyttede tålmodigt til min historie og fandt en god løsning på mit problem.

(Min mening om ordet service: service sker i det øjeblik, når der bliver ydet noget ud over det sædvandlige)

Efter samtalen blev jeg mindet om hvorfor jeg er kunde hos Telia - Det kan ikke undgås der sker fejl og vi er alle mennesker, men når et sådan stort firma kan tage deres menneskelighed med i beslutninger er det storartet mener jeg. Jeg fik en rigtig god behandling og jeg er yderst tilfreds med at være kunde hos Telia.

Tak for god service og behandling her fra :)

------- GAMMELT INDLÆG ----------

Mobilforsikring der ikke lever op til det lovede

Når uheldet sker, er det fedt at Telia har allieret sig med en mobilforsikring som dækker skærmbrug og væskeskede - som er det vi alle smartphone brugere frygter vil ske - nævner en troværdig sælger i Kolding og godtroende stoler jeg på sælgeren indtil sandheden kom frem i lyset da uheldet sker for mig.

Ca. et år efter mit køb af en iPhone 4s, bliver min mobil ved et uheld tabt på et pakerings-gulv da jeg træder ud af bilen, jeg samler mobilen op og ser det frygtede - et skærmbrud ... Kort tid efter tager jeg til den nærmeste Telia butik, hvor jeg viser min iPhone og dens skærmbrud, sælgeren oplyser mig med det samme at den mobilforsikring jeg har i mit abonnement dækker dette uheld. sælgeren giver mig en brochure og siger "læs nu den godt igennem - så har jeg ikke sagt for meget" Den sætning studser jeg meget over.
Jeg læser brochuren igennem og kommer over den her sætning med nederen fornemmelse "Pludselig og uventet skade opstået pga. en udefrakommende begivenhed knyttet til et skades tidspunkt (F.eks. skærmbrud og væskeskade)" ... UDEFRAKOMMENDE - hallo! den her forsikring dækker faktisk det mest usandsynelige - faktisk er den her forsikring intet værd.

Dog ringer jeg alligevel til forsikringsselvskabet Mondux, for når to inviduelle Telia sælgere nævner at Mondux dækker sådanne uheld må det jo passe. (En medarbejder fra Mondux - fortæller at de ikke dækker)

Så tager jeg ned i Telia butikken igen - hvor jeg taler med en tredje medarbejder. Jeg viser medarbejderen mobil telefonen igen (uden at fortælle at hvad Mondux vurdering var) Medarbejderen nævner med det samme at det dækker min mobilforsikring ...

HMMMM! Er det mig der er dum her, skal jeg sige noget bestemt til Mondux for at de dækker?

Jeg er nødt til at nævne. Jeg er rigtig GLAD for at være kunde hos Telia og jeg syntes Telia virkelig har god kunde service og jeg er ret ked af at skulle lave en dårlig anmeldelse, da jeg mener at inden for det sidste par år har Telia virkelige udviklede sig positivt og de af alle store selvskaber har positivt givet mig følelsen af personlig, troværdig service.
Derfor undre det mig MEGET at jeg skulle støde ind i sådan en elendig forsikring og at Telia af alle bruger den i deres abonnementer. Jeg føler mig snydt og det er ikke en rar følelse.

Mia Wissing Jessen found this review useful

Hej Mia,

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg er glad for at du trods din oplevelse nævner at du er en tilfreds Telia kunde.

Hvad angår reparation af din telefon, så er det helt korrekt at forsikringen kun dækker skader som er opstået pga. udefrakommende faktorer.

Jeg vil meget gerne prøve og undersøge hvilke muligheder der er, udover at få den repareret gennem forsikringen. Jeg har sendt dig en mail, så vi kan bevarer korrespondancen.

Telia

Ekstremt velfungerende LTE netværk.

Jeg har nu brugt det "nye" LTE netværk i et stykke tid. Det spiller bare. Jeg betaler med glæde mere for et produkt hvis det er bedre end hvad konkurrenten kan tilbyde, og det har Telia i særklasse vist sig at være.

Hej Alexander,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores LTE netværk. Vi arbejder hele tiden på at optimere netværket, så vi kan tilbyde Danmarks bedste og hurtigste mobile bredbånd. Det er derfor en fornøjelse at læse, at du så tilfreds med produktet.

Tak for den positive feedback.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Telia

Eklatant dårligste teleudbyder overhovedet......

Efter en ihærdig salgsmedarbejders indsats(sikkert et udliciteret marketingsbureau) lod jeg mig lokke grundet daværende teleselskabs periodisk dårlige forbindelser til at oprette fastnetnummer portering m/omstilling til mobiltelefon.... altså 2 abonnementer som smeltes sammen til eet nummer....

Første overdragelseserklæring fremsendes 30.03.2012 og gennem de næste måneder sker der ABSOLUT INTET.....Herefter forsøger jeg gentagne gange at få kontakt til den afdeling Telia vælger at benævne KUNDESERVICE(uagtet antallet af bedømmelser på TRUSTPILOT afspejler det stik modsatte) via alm.brev og emails...... INTET SKER OVERHOVEDET !!
Først efter 2½ måned får jeg omsider en medarbejder i tale, der kan oplyse at årsagen til den mgl. færdigbehandling skyldes, at de ikke har kunnet læse overdragelseserklæringens telefonnummer... De var seriøst i tvivl om nummeret var med et 6-tal eller 8-tal ??? Jeg håber inderligt den pågældende medarbejder er/har været fastlønnet …....

Den 18.06.2012 må jeg annullere overdragelseserklæringen idet der fortsat intet sker !!!
Den ønskede bekræftelse på denne annullering modtaget jeg 25.02.2013 og efter kontakt til mit fremtidige teleselskab får jeg nu oplyst, at jeg er bundet gennem erhvervsabonnement i 12 mdr. + 3 mdr. opsigelsesperiode..... Grundet selskabets mgl. evne til at færdigbehandle sagen, vælger de tilsynenladende helt at se bort fra årsagen til den anmodede annullering. FLOT !!!
De sidste 3 uger har jeg gentagne gange henvendt mig på ny via alm.brev og email for at slippe ud, men i sædvanlig stil ingen reaktion overhovedet.

HOLD JER LANGT VÆK FRA ALT DER RIMER PÅ TELIA !!!.

Hej John,

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg forstår godt din frustration og beklager det forløb som har været.

Da der skelnes mellem flytning af mobilnummer og fastnetnummer så vil jeg mene at årsagen til manglende oprettelse skyldes en kommunikationsfejl. Vi er selvfølgelig kede af at du har valgt at finde en ny udbyder men du er altid velkommen til at komme tilbage.

Jeg er glad for at vi fik en god afslutning på sagen trods alt.

Ønsker Telia nye kunder?

Bestilte Telia Triple Bredbånd d. 1. Marts og fik at vide at de ville overtage linjen den 3. april. Sagde mit eget bredbånd op samme dag (Fullrate), og min tidligere udbyder fortalte mig at de ville slukke for linjen d. 2. april. Så langt så godt.

D. 27. marts får jeg en mail fra Telia om at der er problemer med min linje. Jeg ringer til dem samme dag og venter 35 (!) minutter på kundeservice. Han fortæller mig at min nuværende operatør stadigt bruger linjen jeg hvilket jeg bekræfter - spørger om man skal være uden internet i en uge for at kunne få Telia bredbånd hvilket han siger ikke er tilfældet. Jeg fortæller at min nuværende operatør vil lukke linjen d. 2. april - og han siger at det ikke er noget problem og lukker min sag.

2. April lukker min tidligere udbyder min linje og de sender mig en mail om at jeg skal returnere deres udstyr. Det undrer mig, at jeg ikke har fået noget udstyr fra Telia endnu og bruger 12 (!) minutter på at få fat på deres kundeservice. De fortæller mig at de skam ikke har sendt noget udstyr da jeg jo ikke har sagt min anden udbyder op. Jeg fortæller hende at jeg havde haft den selvsamme samtale for en uge siden og at jeg nu stod uden internet (da jeg jo havde sagt det op). Efter lidt snakken med kolleger og tid væk fra telefonen får jeg at vide at jeg vil få en mail om 1 til 2 dage omkring hvornår de vil sende mig udstyret, de kan ikke sige hvornår det er. Fint. Jeg er nu uden internet i minimum en uge eller to, men hvis det løser problemet må det jo være sådan......

3. April: Har lige hørt en besked på min telefonsvarer: Det var Telia der fortalte mig at når jeg ikke har opsagt min nuværende udbyder, kan jeg jo ikke få en ny forbindelse......

Jeg orker ikke at bruge 15-30 minutter på at ringe i morgen og tage den præcist sammme samtale endnu engang.
Har til gengæld ikke noget at udsætte på mit mobilabonnement hos Telia (virker fint). Men tvivler på at jeg nogensinde får tid eller tålmodighed til at få bredbånd hos dem. Måske skulle jeg ringe til min tidligere udbyder og spørge om de vil have mig tilbage...har endnu ikke sendt pakken med deres udstyr.

Morten found this review useful

Kære Nikolaj.

Tak for din bedømmelse her på TrustPilot.

Jeg er rigtig ked af at høre at du har haft denne dårlige oplevelse med Telia allerede fra starten af.

Der er tydeligvis sket et kommunikationsproblem og en misforståelse herinde fra, hvilket jeg må beklage dybt.

Jeg har lige tjekket din sag og været inde og kigge på hele historikken.

Jeg har samtidig tjekket op i vores system og dobbeltjekket at der stadigvæk ligger noget aktivt ude på din adresse.

Når der ligger noget aktivt ude på din adresse, kan vi som udbyder ikke komme ind på linjen da der i forvejen ligger noget og spærrer og samtidig er der kun en ledig ledningsvej ind til din husstand, så vi kan desværre heller ikke ligge os ind på en anden ledningsvej. Vi har derfor kun den ene mulighed hvor Fullrate ligger aktiv.

Så snart at Fullrate er væk fra linjen har vi mulighed for at gøre internettet hos os aktivt hos dig.

Vi har oplevet før at kundernes tidligere udbyder ikke er fjernet fra deres adresse selvom de har fået bekræftet en nedtagelsesdato og dette plejer som regel at gå i orden når kunderne kommer i kontakt med deres tidligere udbyder igen.

Jeg vil anbefale dig at du får en dialog med Fullrate, da det kun er dem som kan nedtage det aktive kredsløb ude på adressen, dette har vi ikke tilgang til fra vores systemer.

Jeg håber meget at det hele går i orden, og frem for at du skal sidde i kø på telefonerne igen er du meget velkommen til at skrive til mig på mail camilla.elling@telia.dk hvor jeg vil besvare dig i tidsrummet fra kl. 08.00 - 16.00.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Camilla

Service i særklasse

Jeg er med stor glæde blevet Telia-kunde igen hvor jeg tidligere har været i mange år, indtil jeg købte min iPhone 4s for et lille års tid siden.
Ringede først til eget selskab, som ikke var til at tale med, men det var Telia til gengæld.
Fik lavet en rigtig fin aftale, der ikke blot betød at jeg bestilte en iPhone 5 til min kæreste samt abonnement, men rykkede også samtidig mit eget abonnement.

Stor tak skal lyde til Tina Poulsen, for imødekommenhed, hjælpsomhed og super service.

Martin Jensen
Kbh S

Hej Martin,
Tak for din gode bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Vi er meget glade for, at du har valgt at flytte tilbage til os, og at du har fået lavet en god aftale med min kollega, som har medført at din kæreste også har fået et nyt abonnement samt en ny telefon.

Vi har stor fokus på at give vores kunder den bedste service og de bedste produkter, så jeg er glad for at læse, at det har været tilfældet.

Jeg er sikker på, at min kollega bliver glad, for at læse din gode bedømmelse her på TrustPilot.

Vi ser frem til at forsætte det gode samarbejde.

Idiot selvskab !

Har haft Telia siden januar og der har ikke været andet end fejl lige siden jeg skiftede over til dem.
De sender forkerte regninger ud, og kan på ingen måde forklare hvad de regner går ud på. Jeg har talt med 10 forskellige medarbejdere derinde de sidste par mnd, pga alt det bøvl!
Alle giver forskellige forklaringer.
I sidste mnd sendte Telia en regning på 900kr til mig? For hvad?!
Ifølge den ene medarbejder var det fordi det var for to mnd og den næste hvilket var igår! Sagde at det var mobil aftale, oprettelse mm. Lort og lagkage er det! Jeg købte en iPhone fem ved dem i januar og ringede indtil dem den 27 marts for at ville betale den ud. Fik et reg nr og konto nr og det beløb jeg skulle betale hvilket jeg gjorde!
Fik så af vide igår at de ikke kunne se de penge var gået ind og at man ikke måtte betale sin mobil ud på den måde. Og igen min regning for høj? Har et abb der lyder på 449 om mnd uden Tlf- hvordan kan den så blive på næsten 600kr, uden afbetaling på telefon vel og mærket!
Jeg ville få krediteret lidt på næste regning, men skal stadig betale 900kr plus 600 kr i denne måned!! Jeg er så utilfreds som jeg aldrig har været for et teleselskab før!! Har endda lige fået min søster til at tage Telia også! Fandme nej om vi bliver!! Desværre er jeg bundet til 6mnd!! Dette er kun 30% af hvad der er sket. Brugte 1time på at tale med medarbejderen ved Telia igår, for hvad? Ikke at nytte en skid!
Hvis ikke der kommer styr på dette meget hurtigt, tager jeg sagen med videre til min advokat, ekstra bladet mm! Vil ikke finde mig i deres lort mere. Er simpelthen så gal!!
Anbefaler ingen Telia, hold jer væk!

Hej Camilla,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har kigget på sagen og vil gerne i dialog med dig, så vi kan finde en løsning,
som du kan være tilfreds med.

Det er beklageligt, at du er blevet fejlinformeret angående opgørelse af din mobilaftale, men jeg er sikker på, at vi nok skal finde løsning, så du ikke skal bruge mere tid på denne sag.

Som aftalt, så kontakter jeg dig igen i morgen.

Skulle du have nogen spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig, ved at sende en mail til mobilerhverv@telia.dk. Husk at skrive "TrustPilot" i emnefeltet, så kontakter jeg dig.

Frustreret over så dårligbehandling i 2013

For ca. 2-3 måned siden bliver jeg uopfordret kontaktet af Telia, de vil gerne høre om hvilket teleselskab jeg har, de er nemlig sikre på at de kan gøre det bedre. Jeg fortæller jeg har home trio fra TDC og er tilfreds. Nu fortæller de mig at jeg kan få det hos dem istedet og ikke betale noget de første 3 måneder, et special tilbud.
Jeg overvejer det et stykke tid og bestiller det på nettet.
Telia sender det udstyr jeg skal bruge for at kunne se tv og få bredbånd samt opsiger mit abonoment hos TDC. Da dagen kommer hvor Telia skal virke, virker intet . Om aftenen får jeg fat i en teknikker som ved mere end de andre teknikere. Han siger : du har købt katten i sækken . Vi kan slet ikke levere tv der hvor du bor og vi kan bestem heller ikke levere det bredbånd du har købt.
Nu har vi intet tv intet bredbånd. Næste dag spørger vi efter hjælp hos Telia til at finde en løsning så vi hurtigt kommer på TDC igen.
Det skal jeg selv gøre.... Jeg ringer til TDC for at få af vide at der går 3 uger før de har en teknikker der kan sørge for at det virker igen.
Ingen undskyldning fra Telia har man fået ingen kompensation for at de har ødelagt søns Lan fest samt ikke kan arbejde med mit lille virksomhed hjemmefra i 3 uger, ingenting.
Hvorfor siger man ikke bare undskyld og sender et lille kroophold eller 4 flasker vin eller et eller andet når man nu har fucked det for kunden som mister penge og tid på en fejl fra Telia. Det bedste ved det hele er at jeg ikke kunne få de samme vilkår i TDC som jeg havde før.

Aldrig aldrig Telia
Sender mail i morgen til forbruger rådet

Venlige medarbejdere det har i meeeen

Skuffet irriteret familie
Peter f.

Kære Peter.

Tak for din bedømmelse her på TrustPilot.

Jeg er rigtig ked af at høre denne dårlige oplevelse I har haft hos Telia.
Det er bestemt ikke det vi ønsker for vores kunder, tvært i mod.

Desværre kan jeg ikke gøre andet end at undskylde fra Telias side af når nu vi ikke har teknologien til at levere på din adresse.

Jeg har d.d. sendt 2 stk. biograf billetter af sted til dig, således at du og en anden kan tage en hyggelig aften i biffen på Telias regning.

Jeg beklager endnu engang den behandling i har fået herfra.

Med ønske om en god dag.

Camilla

Selling Lies

I was in Denmark for only 6 months and made that very clear when taking out the service. The sales associate assured me I could pay the remaining balance when I left the country, however that was false; he also told me he would contact me if there were any issues and that never happened either. After I moved back to the US I never heard from Telia again until my boyfriend (who lives in DK) looked into my credit and said I had tons of debt that was sent to collections because I never paid my Telia bill. Now, one year later I am more than 1700kr in debt and have no way to pay the outstanding balance.

Dear Jeanine Dana,
Thank you for your review of Telia here on Trustpilot.

I have checked your subscription and it looks like there have been a misunderstanding between the sales associate and you. I would like to talk to you because I have further information.

I need you to send an e-mail to mobilerhverv@telia.dk with "TrustPilot" in the subject field. Then I will make sure you will be contacted as soon as possible.

I am sorry about the inconvenience.

Best regards

Telia Customer Service

Fint

Telia kører som det skal. Internettet holder, og så er jeg tilfreds

Hej Sarah

Tak for din bedømelse af Telia.

Det glæder os at du er tilfreds med din internet forbindelse, og at du deler din tilfredshed med alle andre.

##############

har idag set på min bank konto at telia har hævet 502,49kr selv om jeg intet har med telia at gøre hverken net tlf eller tv INGEN TING ringede til deres kunde service og ventede i 27minutter hvor efter meget kort samtale at blive afbrudt og må starte forefra er bare så tosset aaaaaaarrrrrgggggg lorte firma det mindste de kunne gøre er da at ringe tilbage

Hej Liane

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg kan se at du allerede har været i dialog med min kollega og at der fundet en løsning på sagen.

Vi vil selvfølgelig ønske at du vil overveje at blive Telia kunde igen.

Telia

Det er dyrt at være Telia kunde, meget dyrt.

Jeg har tidligere været en meget tilfreds kunde hos Telia. Da jeg har haft mit mobilabonnement hos dem uden de store problemer.
Men dette skulle ændre sig da jeg jeg flyttede i ny lejlighed, og besluttede at prøve det mobile bredbånd af.

Tilbage til d. 14/03 2013 bestilte jeg et mobilt bredbånd, da 4G lød helt vildt. Hastigheden var også tilfredsstillende, men de 30 GB var simpelthen ikke nok, da jeg streamer meget i HD over AppleTv. Jeg ringede så til Telia's kundeservice og fortalte dem om mit problem. De sagde at jeg bare skullel sende routeren retur, og at de så ville opsige mit abonnement, eftersom det var indenfor de 14 dages fortrydelsesret. Det fandt jeg som rigtig god kundeservice, og besluttede derfor at jeg ville bestille almindeligt bredbånd hos dem i stedet for.

Jeg modtager en uges tid efter mit bredbånd, og sætter det op, og alt kører som forventet. Jeg fik den hastighed jeg betalte for, og jeg var ikke langt fra at skrive en god anmeldelse her på Trustpilot. Men selvfølgelig var dette for godt til at være sandt.

D. 1/03 trækker Telia et beløb på 1124 kr. på min konto, og beløbet for det almindelige bredbånd er ikke medregnet her.
For det almindelige bredbånd modtager jeg en faktura på 862 kr. som jeg glædeligt betaler eftersom den lyder på 2 måneder og oprettelse mm.

Jeg tjekker derefter selvbetjening, og ser at inkluderet i det beløb de havde trukket på min konto var også det mobile bredbånd (som de angiveligt skulle have opsagt)
Jeg kontakter derefter kundeservice som fortæller mig, at der er sket en fejl på deres lager, de har simpelthen ikke registreret min pakke(altså den mobile router) på deres lager.

Fair nok, det er jo en ærlig fejl. Og kundeservice garanterer at jeg nok skal få min penge igen, og at de vil sende en rykker til lageret. Men de ville gerne have at jeg skulle kontakte dem igen efter 14 dage, for at sikre mig at den var gået igennem.
Dette gjorde jeg selvfølgelig for så at finde ud af, at der ikke var sket en skid. Pakken var stadigvæk ikke blevet registreret på lageret, og derfor kunne de ikke annullere mit abonnement endnu.
Kundeservice foreslår derfor at udskyde min regning fra d. 01/04 så jeg ikke behøvede at betale endnu engang for et abonnement jeg ikke bruger.
Det tog jeg imod, og de bad mig kontakte dem om 14 dage, endnu engang for at høre hvordan det gik med min pakke.

Da jeg så tjekker min netbank i dag, opdager jeg at de endnu engang har hævet et ualmindeligt højt beløb på min konto, og selvfølgelig er det, det mobile bredbånds abonnement der stadigvæk kører.

Ikke nok med det, har jeg en bredbåndsfaktura fra mit almindelige bredbånd liggende, der senest skal betales i dag.

Og som studerende, med en meget beskeden indkomst, kan dette simpelthen ikke lade sig gøre. Eftersom at Telia på to måneder har krævet lige omkring 2000 kr. af mig.

Dette kan simpelthen ikke passe, min tålmodighed er opbrugt. Derfor skriver jeg denne anmeldelse i håbet om, at Telia får øjnene op for min situation.

Mvh en meget frustreret forbruger.

Hej Rasmus

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg kan forstår at returnering af din ordre ikke er sket efter hensigt, hvorfor der på baggrund af det er blevet tilsendt nogle regninger. Jeg vil meget gerne undersøge hvad årsagen hertil er, og vil derfor gerne i dialog med dig men har ikke noget træfnummer eller en mail jeg kunne fange dig på.

Du bedes sende en mail til mobilerhverv@telia.dk, hvor du oplyser dit nummer og husk at skrive "trustpilot" i emnefeltet.

Telia

62 timer uden net, til vagt telefoner mm. , virklig ringe services fra Telia, men tak for at det trods alt virker nu.

Har altid været tidligere været godt tilfreds med telia, netop grundet god kunde services, bare det at kunne komme i kontakt, det meste af døgnet,
har altid afvist andre teleselskaber når de har prøvet at få en til at flytte.
men 37 timer uden vagt telefoner !
kan regne ud at det er et it problem ikke noget med nettet.
der er netop modtaget en mail at der vil blive set på problemet,

Telia kunde services er sunket ned til bunden.
vore telefoner har ikke virket siden i går 30/3 en gang før kl 22,00
og da det ikke er muligt længer at få kontakt til kundeservices uden for normale arbejds tider, fandt jeg en fb adr, som der henvises til.
har skrevet flere gange og steder, på deres fb side, sammen med en masse andre som også har net problemer, har sendt mail til telia ca. 15,30 i går. 31/3
der kommer ingen svar og mine telefoner virker stadig ikke her 37 timer efter, ingenting har jeg fået ud af at prøve at kontakte telia,
surt når man har en vagt service, og lever af at hjælpe folk i nød.
så herfra har mine tidligere 6 stjerner ændret sig til 0 stjerner.
på telias hjemme side skriver telia at der ikke er noget problem, men mange har problemer med at få et net. eller it problemer.
bør man ikke løse problemet her i lander frem for at lade en i finland gøre det.

DET ER VIGTIGT AT KUNNE FEJLMÆLDE SIN MOBIL NÅR DER ER LAVET FEJL,
Kunde service er vigtigt, telia skal beholde flere medarbejder i Danmark.

---------------------------------------------------------------------------------------
opdateret nu herefter 45 timer virker vores akut telefon fortsat ikke, der kom lige en stribe beskeder ind. men kan ikke besvarer dem ej heller aflytte.
vi skal klart nok ringe til alle dem vi har brandt af så snart vi kan aflytte og ringe igen.
vi prøvede at undersøge om det var muligt at sende smser fra Telias hjemme side.
men nej det er det desvære ikke.

Efter 37 timer er der kommet kontakt, hvor problemet skæres ud, og så venter vi igen, der mangler oplysninger og infomation fra Telia om hvad der er galt, hvor mange er berørt,
først ville dem der svarede, jo ikke lige anerkende at der var problemer,
men nu er der vist kommet noget ud.
hvor længe skal der gå. før vi som er på arbejde kan få besked
så vi kan opdater vore hjemme sider. skal vi passer de 48 timer uden at få infomation ? :-(
------------------------------------------
opdateret 2/4 2013 kl 8.30
Stadig ingen dækning efter 57 timer uden vagt telefon og drift telefon, og ingen beskeder har telia sendt, om grund og forventet nede tid på deres net.
Kan vi flytte alle vores telefoner uden opsigelse, hvis vi ikke får virksomt net nu.
-------------------------------------------
opdateret 2/4 2013 11.45
der er lige kommet Telia net igen
velkommen tilbage efter påske,
det er helt rat at kunne bruge mobilen igen.

En kraftig opfordring til Telia
1. ansæt nogle medarbejder i Danmark, som kan besvarer dem der har akutte problemer.

2. Hav nogle danske IT teknikker klar til at lave service på systemerne når der sker fejl. de kan jo have vagt telefoner også.

3. Få lavet et sted på jeres hjemme side som jeres kunder kan sende og modtage smser fra.

4. opdater med de problemer Telia får Kenskab til, på på jeres hjemme side.

En stor tak for de danske flinke medarbejder der prøver at rede (rxxxx) på telia.
------------------------------------------
tak for svar (2/4) mail var sendt kl. 9,15 til samme mail adr.
gensender hermed mail med noteret TrustPilot
-------------------
Opdateret 5/4 god morgen. Vi afventer stadig
Er mail med oplysninger ikke modtaget, med oplysninger om nr, det er sendt 2 gange.
vi er ikke blevet telefonisk kontaktet, fra telia erhverv. Send gerne SMS med dirækte kontakt nr, så ringer vi gerne tilbage,
Mobiler virker stadig. Og normalt igen

--------------------
Opdateret 9/4
modtaget tilbud om kreditering af ca 1100 kr. for at 4 mobil nummer ikke virkede i 3
påske dage, ikke godt at være erhvervs kunde med vagt telefon ved telia.

Hej Forbruger,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Det er meget beklageligt, at der har været netværksproblemer, som gjorde at i ikke har kunne benytte jeres telefoner, samt at du ikke har kunne komme i kontakt med os, med henblik på fejlmelding.

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid kan se, om der skulle være netværksnedbrud i et bestemt område. Det er derfor beklageligt, at dette ikke har været tilfældet.
Jeg kan oplyse, at jeg er gået videre med sagen, så lignende ikke sker i fremtiden.

Jeg vil meget gerne tale med dig, og vil derfor bede dig sende en mail til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet.

I mailen bedes du oplyse et telefonnummer jeg kan kontakte dig på, samt oplyse et tidspunkt hvor du kan træffes.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Endnu engang beklager jeg ulejligheden.

Telia

Kan ikke bliver værre end Telia

Forkerte regninger hver gang, kontrakt, der ikke overholdes, pludselig ændring af det aftalte og købte - alt i alt KAOS.
Senest i dag lukker Telia pludselig for 4G, og jeg får en besked om, at jeg overgår til 120 kbits.. Har ellers ingen klausul i min kontrakt om begrænset forbrug.. Og er første gang i 1 1/2 år jeg får en sådan besked og så midt i påsken.. Super!

Det er desvære en helt typisk oplevelse med Telia - ingen har styr på noget i det firma,
ingen hos Telia formår at gennemskue deres egne produkter, og ingen tager ansvar.
Kan ikke blive værre end Telia.

Hej Karin,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er ked af hele det sagsforløb du har været igennem. Jeg kan godt forstå din frustration og beklager de uoverensstemmelser der har været.

Men jeg er glad for, at vi fik talt sammen, så vi kunne få startet en dialog med henblik på en løsning, som du kan være tilfreds med.

Som aftalt, så har jeg sendt dig en mail. Hvis du ikke har modtaget den, bedes du venligst skrive til mobilerhverv@telia.dk og skrive "TrustPilot" i emnefeltet, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.