We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (42)

Ustabilt og useriøst

Har efter flere måneders kamp med ustabil forbindele og utallige genstarter af modemet, nu opgivet.
Trods produktet ikke fungerer forlanger Tellio at få betaling for abonnement og opsigelsesperiode.
Nu er det hele røget retur og de kan beholde deres bras.
Useriøst og kunde-uvenligt. Aldrig mere!

FANTASTISK KUNDESERVICE

Forleden ringede jeg til Tellio, eftersom mine forældres telefoni ikke virkede. Jeg talte med en medarbejder, som havde en meget smilende stemme og var absolut grundig i sin vejledning.
Vi fik ordnet betalingen, sendt dokumentation, og så skulle det hele være fixet.
Desværre virkede telefonen fortsat ikke, og jeg blev henvist til teknisksupport. Her fik jeg absolut den fedeste oplevelse.
Jeg talte med en medarbejder, som ville have mig til at tjekke udstryret, men eftersom mine forældre bor 350 km væk, var dette ikke muligt. Den venlige medarbejder tilbyder at ringe mine forældre op.
Jeg fortæller, at mine forældre er 60+ og oprindeligt fra Tyrkiet. De taler ikke perfekt dansk og har aldrig sat modem og net til.

Den fantastiske kundeservice fordi, at medarbejderen tilbyder at hans kollega fra tyrkiet kan ringe til mine forældre.

Det korte af det lange. Den sidste medarbejder ringer op til flere gange til min mor, og det lykkeds ham rent faktisk at guide hende og hun har nu en telefon der virker.

I princippet kunne medarbejderne vælge at sige, hvis de ikke taler dansk så kan vi ikke hjælpe.

Kæmpe ros til Tellio kundeservice og teknisk support.

www.tellio.dk

De var lydhør overfor kritik, det må jeg tage hatten af for.

Havde en dialog med deres kundechef, hvor jeg absolut ikke synes de var retfærdige. Hun var dog lydhør og vi indgik et kompromis som jeg er tilfreds med. Stjernerne gives for man er lydhør overfor kritik og villig til at ændre holdning.

Min mor har I over et år betalt til dette firma, uden aftalte nummerflytning blev udført. Efter adapter blev udskiftet pga. lynnedslag voiirkede installationen ikke. Har siden været i kontakt med kundeservice og oplevet ekstrem dårlig kundeservice. Tellio reklamerer med lave priser, men det er ikke bøvlet og den dårlige service værd.

Jack Køhler found this review useful

www.tellio.dk

Jeg er en rigtig glad Tellio kunde

Jeg har været kunde hos Tellio i rigtig mange år.

1. Deres priser er rigtig gode !
2. God kundeservice
3. Stabil forbindelse.

ALT i Alt en meget tilfreds kunde.

Nummerflytning udebliver

Er egentligt relativt godt tilfreds, men er stadig irriteret over at vores nummerflytning ikke bliver gennemført.

Flyttede i januar vores nummer fra Musimi til Tellio. 21.02.2012 blev lovet som midlertidig flytningsdato. Det viste sig ikke at holde, og vi kunne se at flytningen var fejlet. Vi kontaktede Tellio, men telefonisk fik vi at vide at der ville blive rykket for flytningen og pr. mail har vi aldrig fået svar.

Nu står flytningen som under behandling (stadig med 21.02.2012 som dato), men ventetiden har gjort at vi har skullet give det "midlertidige" nummer til alle vi kender. Så jeg er egentligt ikke interesseret i at flytte nummeret nu, men jeg synes det er en meget dårlig behandling.

Reply from www.tellio.dk

Hej Mikkel,

Vi vil rigtig finde ud af hvad der er sket. Har du mulighed for at sende det nummer, som det drejer sig om, til kundeservice@tellio.dk med Trustpilot som reference?

På forhånd tak.

Morten
Tellio Danmark

Meget hjælpsomme

Af andre årsager fik jeg aldrig taget mit abonnement i brug - fik tilsendt udstyr m.v...
Jeg ringende til dem, og jeg oplevede dem som værende meget service-orienteret og hjælpsomme - ekstrem positiv oplevelse - måske fordi jeg netop forventede det modsatte.

Hvis det skulle blive aktuelt igen med IP-telefoni, så vender jeg helt sikkert tilbage.

(Mit abonnement blev annulleret selvom det var "noget" over tid - udstyret blev sendt retur - og jeg hørte ikke yderligere)

dejlig nemt

Mit Tellio abonnement virker upåklageligt og er tilmed en stor besparelse for mig. At kunne ringe grattis til Europa og USA, sparer mig for en del penge hver måned. Samtidig sparer jeg også min arbejdsplads for udgifter i udlandet, da jeg benytter Teliophone på hotellet samt i lufthavne og hvor der ellers er mulighed for wifi.
Alt i alt et godt og billigt valg.

Kan ikke anbefale

Jeg bestilte IP telefoni ved Tellio, og fortrød allerede inden jeg modtog boksen og længe inden fortrydelsesfristen, da jeg fik firma opkobling med telefon. Jeg skrev straks til dem at jeg havde fortrudt, men fik aldrig svar fra dem.
Der gik nogle måneder hvor jeg rykkede for svar, der kom bare intet.
Pludselig en dag ringede de fra kundeservice for at høre om jeg var tilfreds, og så fik kundeservice ellers deres sag for.
Han undskyldte i høje toner, og da jeg kom hjem lå der en mail, og besked om at de ville sende en returseddel, så jeg ikke ville få nogen omkostninger.
Jeg returnerede så udstyret, og tænkte at nu var det afsluttet, men nej.
Måneden efter kom der en regning fra fra dem. Jeg skrev igen til dem, og vedhæftede al kommunikation.
Denne gang kom der da svar om at de ville kreditere regningen.
Det tog mig rundt regnet 4 måneder at få afsluttet sagen helt, en sag som i min verden kunne have været afsluttet på max. et par dage, og hvor kundeservice helt klart skulle have reageret prompte.

Alt har virket

Har kun godt at sige om Tellio alt har virket fra dag et og i alle de år vi har brugt dem aldrig haft nogen problemer ...
kun positivt at sige om dem.

SÅDAN!

sådan Tellio! min kæreste rejste til Belgien for at studere i november. det har været super at kunne ringe ned til hende uden at skulle tænke på rehninger. andet end abonnement. har familie i usa som jeg også ringer meget til.

Tilfreds!

Jeg har været kunde hos Tellio i 2 år nu. Det har virket upåklkageligt. Desværre er vores internetudbyder ikke altid lige stabil og det går ud over min telefonforbindelse.
I min familie kan vi mærke hvor mange penge vi sparer hver måned i forhold til andre steder vi har været. Vi har ikke råd til at give vores unger en mobil hver, så for os er Tellio lige sagen

www.tellio.dk

useriøst firma når der opstår problemer

Nu har jeg ventet en mån. på at få min telefon med posten.. har ringen 4 uger i træk ringet til kunderservice hvor man rigtigt føler sig sig dum, de behandler en som om det er dem der kunden :(
det hele start med de sendt en modem til at sæt telefonen til. Men telefonen skulle komme nogle dage efter hvilken den ikke gøre selv om der gik over en uge, så jeg kontakter kunderservice, og få at vide at han er nød til at tale med sin chef om det, som så siger start af næste uge.. der kommer så ikke nogle ugen efter.. så jeg ringer igen , så få jeg fat i en meget ubehagligt medarbejder på kunde service, som start med at sige hvis du har en sag der oprettet skal bare vente til jeg få svar :(( så sprøger han ikke skal havde en kunde nr. før kan se mere info. om det? ender med han må snakke med sin chef, som så siger at den er sendt men jeg ikke har modtaget den, og han vender tilbage om 1-2 timer på min mobil. Hørt ikke mere fra ham ellers hans chef :(
Nu har lige ringet til dem igen jeg, svar du er nød til at vente og din prøve tid udløber i dag så hvis du skal behold det nummer du har flyttet er du nød til behold Os. TAK FOR JERES TILBUD, NU ER JEG NØD TIL AT BLIV HOS JER... Har i kun en chef ? Håber at høre fra jere meget hurtigt ... kunde nr. 1032942

Jack Køhler found this review useful

www.tellio.dk

Tellio – et for mig helt og aldeles useriøst firma når der opstår problemer. Udenlandstelefoni når det slet ikke virker.

LATTERLIGE TELLIO - Nu er jeg blevet sagt op på grund af dette glimrende indlæg her på trustpilot, men den sad jo også direkte i hjertet! Jeg vil gerne fortælle potentielle nye kunder denne oplevelse som jeg har haft med ”Tellio”. Jeg vil gerne begynde med at fortælle at jeg indtil nu har været tilfreds tellio kunde i 5 år – i denne periode var der ingen nævneværdige problemer og de småproblemer der var, blev løst hurtig med støtte fra tellios support. Min oplevelse (som jeg gerne ville have været foruden) begynder mandag d. 31.10. 2011 hvor jeg ringer ind til tellio for at fortælle at jeg ikke længere er i stand til at ringe til udlandet igennem min ip telefon (deriblandt Tyskland) som jeg ringer meget til. [navn fjernet] som er en høflig ung mand som sidder i supporten hos tellio fortæller mig, at jeg blot skal hive stikket ud af den lille boks (telefonadapter) som jeg har fået fra tellio og så kan vi sammen genstarte boksen og så skulle det lille problem være løst. Det viser sig at problemet dermed ikke er løst og i løbet af den næste tid ringer jeg ofte til tellio for at beklage mig over at jeg stadig ikke kan ringe til udlandet hhv. Tyskland. Her begynder besværet: først hører jeg intet, absolut intet, fra tellio – dette opfatter jeg som desinteresse fra tellios side i at løse mit problem. Først efter adskillige gange at have insisteret i at få et svar, modtager jeg så d. 9.11.2011 en mail fra [navn fjernet] fra supporten hvori han skriver, at han har fået en tekniker til at se på min sag og at jeg vil høre fra dem hvis de evt. skal bruge nogle oplysninger fra mig. Da der fortsat ikke sker nogen forandring beder jeg d. 11.11. om at snakke med kundeservicechefen [navn fjernet] – det får jeg at vide at det ikke kan lade sig gøre – hende skal man skrive til, man kan ikke komme til at tale med hende. Derefter skriver jeg et indlæg på trustpilot d. 12.11.2011 hvor jeg bl.a. skriver at det eneste jeg indtil videre har fået ud af mine henvendelser til tellio er udenomsforklaringer, mærkelige forsøg på at forklare årsagen og da sagen i torsdags blev sendt videre til en tekniker kunne jeg derefter heller ikke ringe til Danmark (altså linien er helt gået ned) og jeg skriver endvidere at kundeservicechefen ikke er interesseret i at tale med utilfredse kunder.

Mandag d. 14.11. ringede kundeservicechefen [navn fjernet] så til mig. Hun ville gerne give mig 3 måneders gratis abonnement som jeg havde bedt om p. gr. af mit besvær. Hun var ked af at jeg havde lavet et indlæg til trustpilot og foreslog om jeg ikke kunne overveje at trække det tilbage, hvis hun til gengæld lovede mig, at mit problem med udenlandstelefoni var løst i løbet af 2 dage – ”hun kunne sagtens forstå at mit problem skulle løses NU, nu havde jeg sandelig ventet længe nok, så hun ville tage kontakt til sine norske kollegaer for at få dem til at gøre noget NU og i øvrigt mente hun at Danmark ofte blev forsømt af de norske teknikere, da det danske marked slet ikke blev prioriteret så højt som det norske og det syntes hun ikke var fair”. MEGET INTERRESSANT OPLYSNING, IKKE SANDT !
Fra mandag d. 14.11. kunne jeg så ringe til Danmark igen men heller ikke mere. Problemet var, som den interesserede læser sikkert allerede har gættet, ikke løst efter 2 dage. Jeg havde trukket mit indlæg på trustpilot tilbage, men problemet blev ikke som lovet løst. Allerede på dette tidspunkt er jeg begyndt at tvivle på tellio fordi: ”ham som man skulle snakke med altid lige var gået til frokost, han var syg den dag og havde været syg i flere dage, de vidste ikke lige hvor han var henne eller han sad fast i trafikken og måtte selvfølgelig ikke ringe når han kørte bil, men han ville ringe tilbage hurtigst muligt, hvilket han aldrig gjorde”.

[navn fjernet], i kundesupporten, prøver så selv at ringe til nogle af de numre som jeg ringer til i Tyskland og finder ud af at han heller ikke kan få forbindelse til disse numre fra sin egen tellio telefon – han forklarer det imidlertid med, at han har hemmeligt nummer så andre ikke kan se hvem der ringer, så derfor fik han ingen forbindelse. Jeg har derimod selv tidligere ringet flere gange fra min telefon til disse numre Tyskland med undertrykt nummer og det virkede som det skulle!

Onsdag d. 16.11. ville [navn fjernet] så sende mig en ny boks fordi tellios teknikere havde fundet ud af at dette ville løse problemet. Jeg forklarer [navn fjernet] udtrykkeligt, at han skal få deres postafdeling til at sende pakken med A post så jeg kan modtage pakken dagen efter. [navn fjernet] glemmer at lytte efter og sender posten med almindelig B post og da jeg ringer dagen efter viser det sig, at han også har sendt pakken til en forkert adresse og ikke den adr. som jeg har gemt under ”mine oplysninger” på tellios hjemmeside. ”Nej, forklarer han mig, det virker ikke at det bliver gemt når kunden selv går ind og ændrer det. Pakken bliver så dagen efter sendt med A post og nu skulle problemet være løst for boksen er testet hos tellio og det virker med at ringe til udlandet, også Tyskland, det gør det bare ikke hjemme hos mig.
Jeg er efterhånden ved at nå til bristepunktet af raseri p. gr. af dårlige undskyldninger, daglige bortforklaringer og mislykkede forsøg på at løse problemet, så når jeg ringer ind til tellio foregår det i en vred, frustreret og meget sarkastisk tone – det indrømmer jeg gerne.
Tellio har igennem et stykke tid nu sagt at problemet ikke ligger hos dem men hos mit internetselskab fordi ”de havde lukket nogle porte som før havde været åbne” og derfor kontaktede jeg mit internetselskab for at høre om det kunne være tilfældet og forsøgte at skabe en kontakt mellem de 2 selskaber for at få løst mit problem. Der gik nogen tid inden den kontakt blev oprettet da [navn fjernet], som er tellios tekniker, lige var syg nogle dage før det var muligt at komme i kontakt med ham.

Kundeservicechefen begynder at skrive til mig påfaldende meget fra d. 8. december indtil d. 14. december hvor hun d. 14.12.2011 skriver følgende :
Hej Jørn,
Hvis det er i orden med dig, så ringer min direktør [navn fjernet] til dig i morgen formiddag kl 10 på 42758689
Hvis du ønsker opkaldet på et andet tidspunkt eller nummer bedes du maile tilbage.
[navn fjernet]
Kundeservicechef
Tellio Danmark
Tlf: 70807025
E-Mail: Kundeservice@tellio.dk
[navn fjernet] ringer ikke til mig på det aftalte tidspunkt. I stedet ringer jeg til [navn fjernet] for at spørge om hvorfor han ikke ringer. Forklaringen er enkel: han sidder fast i trafikken og må selvfølgelig ikke ringe når han kører bil - på min indvending, om han ikke er udstyret med en mobiltelefonholder svarer [navn fjernet] ikke gerne.
Da jeg ringer til [navn fjernet] kl. 11.00 har han været i ”firmaet” siden kl. 10.30 (bekræfter flere medarbejdere overfor mig) men han har ikke ringet til mig. Derfor ringer jeg til ham kl. 11.00 og skælder ham huden fuld. Jeg spørger ham om hvorfor han ikke har ringet til mig til den aftalte tid – det kan han tilsyneladende ikke se noget forkert i. På mit spørgsmål om han ikke kunne have ringet og undskyldt forsinkelsen, svarer han ikke - han får dog spurgt hvad han kan gøre for mig og jeg svarer, at han kan give mig to års fri abonnement hos tellio og en ekstra adapter som jeg kan sætte op hos min datter der bor i Tyskland, så jeg i det mindste kan ringe i 2 år uden problemer til hende (så foregår det nemlig som om man ringer fra et dansk telefonnummer til et dansk nummer). Men nej, det ville han ikke, så ville jeg jo bare forlange mere når de 2 år var gået, mente han. Hr. Gottshalk vil imidlertid gerne forsvare sig og firmaet og prøver at bortforklare sig ud af alt. Jeg lægger røret på efter 9 minutter, efter at have meddelt ham at jeg ikke længere gider tale med ham.
Imellem d. 23.11. og d. 21.12.2011, altså som den opmærksomme læser har bemærket, er der her gået EN HEL MÅNED, er der sporadisk kontakt mellem mit internetselskab og tellio og først d. 20.12. mener tellios tekniker [navn fjernet], at der er behov for at udføre en test på mine opkald til Tyskland for at undersøge hvad der egentlig sker når jeg ringer op til Tyskland. Jeg undrer mig meget over at dette forslag ikke er kommet efter 5 eller 7 dage i stedet for at vente 51 dage på at gøre dette. Den opmærksomme læser husker hvad kundeservicechefen fortalte mig omkring manglende opbakning fra moderselskabet i Norge. [navn fjernet] ringer så til mig d. 21.12.2011 og fortæller mig at han har set mine testresultater, hvad han dog åbenbart ikke har set, er at jeg nu lige pludselig, som ved et mirakel, kan ringe til Tyskland igen. Han påstår dog, at de fra tellios side ikke har ændret noget som helst.

Det sidste jeg vil berette om er, at jeg d. 11.1.2012 blev ringet op (efter opfordring) af [navn fjernet] (kundeservicechef hos tellio). Hun ville også meget gerne forsvare sig og firmaet og prøvede også at bortforklare sig ud af alt – jeg spørger om tellio er parat til at betale en regning på 2000 kr (4 arbejdstimer) som jeg i mellemtiden har fået fra mit internetselskab primanet, (som i øvrigt også benægter at have ændret noget som helst), og det benægter hun – jeg lægger røret på efter at jeg har sagt, at jeg ikke har lyst til at tale med hende længere.

Jeg har ingen tekniske beviser for at fejlen for manglende udenlandstelefoni lagde hos tellio, men jeg har beviser på at jeg efter min mening er blevet sjoflet af tellio over en periode på næsten 2 måneder, HVOR DE STORT SET INTET EFFEKTIVT har foretaget sig.
Alle detaljer er jeg i stand til at dokumentere igennem sendte og modtagne emails hvis ønsket fra nogens side, se i øvrigt andre lignende indlæg her på trustpilot (især disse med trusler om sagsanlæg eller inkasso).

En uforbeholden undskyldning, som mange andre almindelige mennesker benytter sig af, når man ved at man ikke har gjort tilstrækkelig, ville her være på sin plads.
Dette indlæg vil også være at se på facebook og vil blive fortalt til alle mine venner. SYND AT MAN IKKE MÅ NÆVNE PERSONER MED NAVNS NÆVNELSE - KAPITALEN LÆNGE LEVE - IKKE SANDT!

Mvh Jørn Christensen
Mikkel Vævers Vej 8
8500 Grenå

B. Petersen found this review useful

Fantastisk iPhone App til Tellio

Har aldrig før oplevet et så hurtigt opkald, som jeg gjorde da jeg brugte Tellio til iPhone.

Da jeg trykkede på opkald knappen begyndte det indtastede nummer at ringe under sekund efter. Overraskelsen er positiv!

Hurtig levering, god support

Har benyttet Tellio et pr år.
Ingen problemer med levering.
Ingen problemer med support.
Altid svar på spørgsmål.
Billigt.

www.tellio.dk

Tak for et fremragende produkt!

En stor TAK til Tellio, der lever fuldt ud op til vore forventninger! Jeg har brugt Tellio i over et halvt år uden problemer, kun fordele. Jeg fik mit gamle nummer med over fra TDC, og jeg bruger min "gamle" telefon. Alt er således, som det altid har været, men meget billigere. Nu har Tellio desuden udgivet en apps til mobiltelefoner, så at du kan tage Tellio med overalt, hvor der er internet til din mobil. Kan det være nemmere??

Godt tilfrds

Er samlet set godt tilfreds med Tellio som udbyder.

Har været kunde siden firmaet startede op i Danmark, og har i store træk ikke oplevet de store problemer med firmaets tjenester.

I perioder har der været lidt knas med lyden og lidt driftproblemer, men der har altid været flinke medarbejdere som har forsøgt at afhjælpe problemerne, så det er alt ialt tilfredsstillende.

Håber at fremtiden også bringer fornuftige, gode og konkurrencedygtige priser, abb. og taletidspriser, nye tjenester osv.

Keep up the good worke Telio.

Fuldt tilfreds

Nu har vi brugt Tellio i omkring 5 år og har aldrig haft nogen problemer med dem eller deres service...
Mvh.
JP

Skræmmende elendigt

Jeg kan ikke vurdere Tellios ydelse, da jeg aldrig nåede at blive oprettet som kunde.
Jeg har dog nu i en måned forsøgt at blive kunde hos dem, jeg har sendt dem ugentlige e-mails for at få en status. De svarede på den første, at de ville oprette mig omgående, alt anden henvendelse......tavshed.
Tellio i er så elendige at man faktisk skulle tro det var løgn.

"Tellio - bredbåndstelefoni gjort enkelt"........øhm...hvad mener i med det?

Tellio

hej alle. jeg har brugt tellio i 1 år. det har virket med undtagelse af et par gange hvor jeg har måtte tage strømstikket ud af deres lille box.
deres regninger er lidt svære at forstå så jeg ringede ind og fik hjælp. det var en flink ung mand der tog sig god tid. fin kundeservice og billige priser.
har lige bestilt bankboksen og det fungere også rigtig fint. jeg forstår ikke alle de indlæg men måske er det bare blevet bedre det seneste år?

www.tellio.dk

Har aldrig haft problemer!

Hmmm....forstår slet ikke al den dårlige omtale. Jeg har brugt Tellio i 2 år og har aldrig haft problemer. Rigtig rigtig god kvalitet.

Har ikke den store erfaring med deres kundeserivice men når jeg ringer til dem kommer jeg hurtigt igennem og får den hjælp jeg skal have

www.tellio.dk

"Vi kontakter dig inden for 2 uger" - 5 måneder senere, intet svar?

Jeg blev kunde hos Tellio d. 13. september 2009 hvor min ip telefoni virkede udmærket de først par måneder og derefter gik det bare ned af bakke.

Det begyndte at virke en gang imellem, og efter et par måneder gik det helt galt og virkede overhovedet ikke og jeg kontaktede da Tellio efter at have forsøgt at opsætte udstyret efter hver af deres forslag ifølge deres lille manual og intet virkede.

Jeg fik at vide at de havde 'opdaterede' min lille boks som skulle gøre det muligt at ringe og at det ville tage op til 24 timer før det var registreret hos mig, men det virkede heller ikke.

Jeg lod det ligge og tænkte at jeg ville prøve at se om det virkede en gang imellem da det tidligere bare havde 'on and off days' men det virkede heller ikke og sidste sommer (2010) tog jeg da til USA hele sommeren og da jeg fik en regning valgte jeg at kontakte Tellio d. 24. oktober 2010 og ønske at opsige mit abonnement da det ikke havde virket optimalt i over et halvt år (de sidste par måneder virkede det overhovedet ikke) og der gik 4-5 dage før jeg fik svar fra Tellio om at de undskyldte og at de ville kontakte mig på telefon. Et par uger efter at jeg først tog kontakt til Tellio mente de at det var min telefon der var noget galt med (dog har jeg hverken udskiftet mit internet eller min telefon i løbet af min tid hos Tellio, så det var mærkeligt at det lige pludseligt var mit udstyr der var problemet), men de tilbød mig at sætte mit abonnement i bero og sende mig en låne telefon inden for to uger hvorefter de ville give mig 3 måneders gratis abonnement, og jeg tænkte "Det lyder da som en okay idé - god service", og jeg fik da besked på at telefonen ville være på lager inden for to uger og at de ville kontakte mig før de afsendte den til mig.

Jeg gik og ventede og ventede men Tellio kontaktede mig aldrig, men jeg tænkte "mit abonnement er sat i bero, så de sker nok snart", og det er nu sidst i marts 2011 og jeg fik for omkring en uge siden en regning for "første kvartal" og jeg tænke at nu kan det være nok med Tellio og kontaktede dem og forlangte at blive opsagt hos dem og at jeg ikke ville betale regningen de havde sendt mig, og at jeg foreslog at de skulle afhente eller betale for returnering af deres udstyr.

De beklagede og tilbød mig igen 3 måneders gratis abonnement og at telefonen kunne være hos mig inden slutningen af ugen (hvad skal jeg bruge det til? Jeg bad om dette for snart et halvt år siden ...), men jeg sagde pænt nej tak da jeg hverken havde brug for eller ønskede at være kunde hos Tellio mere, og jeg fik besked på at jeg var opsagt og at jeg skulle returnere deres udstyr inden 30 dage ellers ville jeg få en regning på kr. 600,-.

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Tellio og deres elendige kundeservice - ja, jeg blev "glemt" i næsten et halvt år hvorefter jeg fik tilsendt en regning ...

Det mindste Tellio kunne tilbyde var at afhente deres uduelige udstyr på min bopæl eller betale forsendelsen efter en elendig kundebehandling som denne.

Jeg kan med garanti forsikre jer om at der er bedre muligheder derude, og at jeg ville holde mig langt væk fra Tellio - det er ihvertfald det jeg fortæller venner og famile. - Lad dig ikke snyde af deres lave priser, fordi du får ikke en gang hvad du betaler for ...

Knud Jørgensen and Christian found this review useful

Perfekt.

Jeg har til dato ingen problemer haft med Tellio, og hvis jeg har haft nogle problemer jamen så er de gode til at få dem fix'et.

Kan varmt anbefale dette firma til andre.

Igen hvilket firma er helt problemfrit?

www.tellio.dk

Overholder ikke aftalen og besvarer ikke henvendelser

Vi har bedt om at få porteret vores tidligere nummer, men det er ikke sket, uagtet at Tellio har oplyst, at alle oplysninger er modtaget, og at de arbejde på det. Den 2. september 2010 skal chefen for kundeservice, [navn], til os: "Det lyder som et rigtig uheldigt handlingsforløb fra Tellios side. Jeg skal lige bruge lidt tid til at opklare hvad der er gået galt i dette forløb. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt." Vi har trods flere rykkere intet hørt. Vi har klaget, men Tellio reagerer ikke.

Dette er ikke et seriøst selskab!

Christian found this review useful

Dårlig Service

Alt gik bare galt.... Fik noget nyt af vide hver gang man snakkede med en person, aldrig samme svar trods samme spørgsmål.... Total dårlig service......
Skulle aldrig ha skiftet, er heldigvis kommet ud af det....

www.tellio.dk

Tellio = svindel, dårlig kommunikation, ingen handlekraft og produkter der ikke virker

ØV hvor er jeg ked af, at jeg lod mig lokke at Tellios billige produkter. Det er for billgt til at være sandt.

For et år siden skiftede vi internetudbyder til Tellio men det kom aldrig til at virke - trods det på deres hjemmeside stod at deres produkter kunne virke til alle installationer. Det kunne det så ikke! Efter 3 måneder hvor vi betalte etableringsomkostninger, og 3 mdr abn. Blev vi enige med Tellio om, at det var ok vi opsagde abn til fordel for en anden udbyder som fik vores interent til at virke upåklageligt i løbet af 3 dage! Vi blev lovet at få penge tilbage for de 3 mdr vores internet ikke havde virket. Vi har ikke fået pengene tilbage endnu - i stedet sender de os fortsat opkrævninger (som vi selvfølglig ikke betaler, fordi vi hver gang ringer til Tellio og får at vide, at de har fejl i deres system, og at vi ikke skal betale dem). Nu har vi fået et brev fra deres advokat, om at hvis vi ikke betaler vil vi blive retsforfulgt!!!

Det er fandme utroligt det kan lade sig gøre.

Jeg ringer til dem hver dag - og har gjort nu i en måned. Der er kun en der kan hjælpe mig - og han er enten

- på ferie
- syg
- i mødet
- travlt optaget med andre kunder
- kan ikke træffes fordi de har problemer med deres vider-stilling.

Helt ærligt - hvad skal vi gøre?!

Tellio er et særdels uprofessionelt selskab. Lyt på et godt råd: Tellio de er søde at tale med - men de er ikke slippe godt fra.

Jeg venter fortsat på at blive kontaktet af dem for at få at vide at de vil batale mig det de skylder og ikke omvendt.

Steffen Friis, Facehunter, Andreas Nielsen and Christian found this review useful

www.tellio.dk

Fungerer fint i alle henseender. Prisen er tålelig.

Alle lovede funktioner virker tilfredsstillende. Gode forbindelser også til Nordamerika.

Marreridt

Nu har jeg læst andres anmeldeser, og jeg er slet ikke overrasket, at jeg blev behandlet lige så dårlig som andre.
Nul service fra Tellio, men kun opkrevning for abonnement, trods at de har fået adapter tilbage.
Nu kan de ikke overføre mit telefon nummer til mit gamle teleselskab - det skal tage en måned!
Det er lige som Tellio har aldrig selv brugt en telefon eller komputer.

Jeg er enig med andre, Tellio svarer ikke på indsendte mail. I min tilfælde de har gjort de først, da mit nye teleselskab blev involveret.

Jeg håber, at ikke flere kunder falder for deres reklamer.

Anna Jensen Vejle

fint produkt

har haft telio i 3-4 år virker altid er billigt,har anbefalet det til familie så nu er vi 4 i familien der bruger det

www.tellio.dk

Tellio som svindel butik...

Mit kendskab til Tellio, kom gennem et job hvor jeg solgte et produkt for dem, gennem telefonen.

Jeg valgte derfor selv, at tegne et abonnement.

Idag fortryder jeg.

I 2008 var jeg bosiddende i Odense N, alene, jeg havde YouSee internet samt Tellio telefoni.

Da jeg i sommeren 2009 (Maj) skal flytte ind til centrum med min kæreste, gennemgår vi vores begge aftaler med firmaer, og her, fravælger vi YouSee Internet istedet for Fullrate, samt Tellio til fordel for Fullrate's Fastnet.

Dette gøres over mail, hvor Tellio fint bekræfter at jeg nu ikke er kunde mere.

Efter kort tid virker routeren ikke mere, og alt er godt.

Indtil 4 måneder efter. Der kommer der flere skrivelser fra dem omkring jeg skal betale. Jeg overser dem og kontakter dem for at informere dem om at jeg ikke vil betale for noget jeg ikke bruger, og ikke har.

I Marts kontakter deres inkasso selskab mig, fordi Tellio har rykket på dem, jeg forklare min sag, og Inkassoselskabet vælger at sige "Farvel og tak" og sende mig retur til Tellio, "Så kan de selv rodde med det her" udtalte en ellers flink advokat.

d. 24 marts indsender jeg en aktindsigt til Tellio, hvor jeg kræver ifl. persondataloven at få indsigt i alle oplysninger som de har om mig, hvilket gælder regninger o.lign. Jeg gør desuden opmærksom på at brevet bliver gemt og brugt i retten.

Desuden oplyser jeg at ifl. loven skal jeg have indsigten i hænde senest 10 hverdage efter modtagelsen.

Dette sker ikke.

Istedet får jeg en mail fra dem en måned senere, om at jeg endnu ikke har betalt og de derfor har "lukket" mit abonnement ved dem. Jeg skriver straks tilbage og påminder dem om min aktindsigt, og fortæller jeg ikke kan stilles til ansvar for en administrativfejl fra deres side.

Jeg vælger derfor at skrive jeg anser sagen som værende afsluttet hvis jeg ikke har svar retur indenfor otte dage.

Denne kommentar fik sat skub i Tellio, som hurtigt kom og sagde han havde været her og der, og intet fundet, og han tilbød at "opsige" mit abonnement fra d.d. hvilket jeg naturligvis sagde nej til, da jeg ikke vil betale for et årsforbrug jeg ikke har brugt af.

Jeg forklarede ham at jeg ville søge aktindsigt, og sender herom et brev om dette som vedhæftet fil. Og fortalte at hvis jeg ikke fik min aktindsigt nu men at de igen ville snakke udenom ville jeg kontakte forbrugerombudsmanden samt politiet da de så vil overtræde persondataloven.

Endnu afventer jeg svar fra den seneste mail - Men mon dog at jeg får "rabat" ved Tellio, de har nok hårde tider derinde, siden de bliver ved med at bruge SÅ MANGE penge på lønninger og papir på lille mig.

Jeg vedhæfter hermed nogle mails som er foregået på det seneste.. Når jeg har svar i hænde vil jeg naturligvis opdatere her

J.J K, Kitte, Knud Jørgensen and Mikkel found this review useful

pist borte

Har været tilfreds men må nok sige at når både firmaets hjemmeside 27 marts 2010 klokken 02:45 - 07:34 samt signal til modem ikke forefindes og firmaets 70 nr viderstilling svarer via telefonsvarer at vi nu nøje overvejer at sige tak for denne gang, jeg kan forstå at det er absolut nødvendigt at sende rekomanderet berev omkring opsigelse og økonomi
Venlig hilsen Mygind

Svindellio

Tellio har bekræftet et ophør af mine bedsteforældres abonnment pr. d. 7. februar 2010, men de er to gange efterfølgende blevet opkrævet penge, for den efterfølgende periode 1. Marts - 31. Maj. Det er på trods af klage sendt anbefalet til Tellio d. 18. februar, over faktura af d. 17. februar på 374 kr, som Tellio overhovedet ikke har reageret på.

Den efterfølgende faktura er inklusive rykker, som lyder på 474 kr. Min farfar er efterfølgende, af kundeservice på tlf. 70807025, blevet lovet en tilbagebetaling, men der er intet sket. Min farfar har dokumentation for sin påstand, men det ser ud til at blive ignoreret af Tellio.

BRUG ALDRIG TELLIO - TOTALT UTROVÆRDIGE OG LIGEGLADE MED KUNDER

Jeg har nu i mere end 4 måneder forsøgt at få overført mit fastnet telefonnummer uden held. Har skrevet adskillige henvendelser til kundeservice uden at de "gider" reagere og ringe tilbage. Har endda skrevet brev til dem uden at de kontaktede mig. Ved kontakt til kundeservice fik jeg bare en svinsk behandling og "damen" smed bare røret på. Uanset hvad jeg har forsøgt, VIL MAN TILSYNELADENDE IKKE TALE MED MIG. Lad derfor være med at blive kunde hos TELLIO. De er bare ude efter vores penge og ikke villige til at yde nogen form for service.

Andreas Nielsen and Morten Nielsen found this review useful

www.tellio.dk

Prøver stadig at slippe ud af Tellio

Stoppede som kunde hos Tellio med slut d.22.10.09 bekræftet ifl mail. Modtog d. 1.11.09 en regning på de sidste samtaler hvilket jo er ok, men også abonement og samtalegebyr frem til den 30.1.2010. Har gentagende gange henvendt mig til kundeservice og fået lovning på en regning med samtaler og Pbs og intet andet.
Modtog i starten af januar en regning på samtaler, Pbs og abonement samt trussel om incasso.
Igen mailkontakt til support, der måtte 2 mail til før de svarede. Igen lovning på ny faktura kun med samtale og Pbs. Svarede tilbage at det var jeg blevet lovet flere gange før uden at der var sket noget. Fik svar fra kundeservice om at der nu var bestil en fatura......... Idag d. 22.03.2010 er den stadig ikke dukket op. Mon ikke snart der kommer et brev om at jeg er sent til incasso :o).
***********************************************************
D. 2.06.2010

Har modtaget brev fra Sveainkasso om at jeg skal indbetale det skyldige beløb 831.36 kr.
Jeg har meddelt Sveainkasso at jeg skylder Telio 43,20 kr og kan de formå at få Tellio til at sende en faktura på beløbet bliver det betalt med det sammen.
Jeg har heldigvis gemt alle mail fra support så det har Sveainkasso fået med.
Det kan være det kræver en tur i Ekstrabladet at slippe ud af Tellio
********************************************************'
D.13.06.10

Kæmpe bølge :)

Så lykkes det at slippe ud af Tellio med hjælp fra Sveainkasso.

Tellio har godskrevet de 43,20 så nu er jeg "gældsfri".
Sikken et spild af tid, penge og ressourser.

***********************************************************
Det er rent til grin, hold jer langt væk fra Tellio.

Svar til bhjensen:
Tellio virker fint, problemerne opstår når du ikke længere vil være kunde hos dem.

Se det er den virkelige verden.

En der har været kunde og nu kæmper for at slippe ud.

Helge Bay, Kitte, Facehunter, Søren Kjeldsen, Andreas Nielsen and Peter Jørgensen found this review useful

Kvitterer ikke på opsigelse tilsendt i 3 mails og 1 brev

Mit første indtryk af Tellio var god information og service på hjemmesiden med gratis samtaletrafik, mens prisen for abonnement ikke var specielt billig, men nok til at det virkede attraktivt ift. TDC.

Min opstilling af telefonadaptoren efter anvisningen tillod mig ikke at ringe ud. Det viste sig at anvisningen var forkert hvilket krævede et supportopkald.
Da jeg efter 14 dage rykkede for porteringen af mine to ISDN-numre til Tellios 2-linje produkt, fik jeg at vide det var blevet afvist af TDC. Den slags får man iflg. Tellio ikke besked om, for det skal man (også som ny kunde) selv følge udviklingen af på 'Min side'. Min portering var dermed blevet 14 dage forsinket.
På min første regning opdager jeg et fast 'samtalegebyr' oven i abonnementet, hvorved Tellios 2-linje produkt bliver dyrere end TDC-s ISDN!
Med indtrykket af manglende service og den reelt højere pris end lovet, beslutter jeg straks at opsige abb. Jeg har heldigvis bestilt med 1 måneds opsigelse (selv om de lokker med rabat på 6 måneders opsigelse)!

Selv om Tellio havde svaret rimeligt hurtigt på mine supportspørgsmål, så svarer de nu pludselig selt ikke på mine nu 3 opsigelsesmails samt et brev. Er det fordi jeg har tilladt mig at påpege årsagen til min opsigelse? Eller er Tellio ved at drukne i 'succes' ?? Jeg synes svarene på denne side indikerer at tilfredsheden falder brat når man har det mindste problem.

Jeg venter stadig på Tellios kvittering for min opsigelse.
/Helge

Knud Jørgensen, Kitte, Søren Kjeldsen and Andreas Nielsen found this review useful

Rykker uden regning, 3 gange nedlagt konto

Jeg har efterhånden en lang lang historie kørende med Tellio, og selv om jeg nu har fået mit tilgodehavende retur så har jeg bare fået en regning mere de mener jeg skal betale.

jeg lavede en fejl da jeg oprettede min konto, så fik oprettede 2, måtte lukke den ene 3 gange, og ved ikke om jeg nu modtager 3 rykker fra dem hvem ved.

så modtog jeg en rykker på en regning jeg absolut ikke havde fået (påstand mod påstand), men i stedet for at advarer mig så fik jeg bare en rykker. (blev pænt rasende) og opsagde mit abbonement.

og det kæmper jeg stadig med......

synes tonen og politikken i Tellio er helt til grin....... HOLD JER LANGT VÆK.

hvis i kan finde andet for guds skyld gør det.

Det værste firma

Fik afvide at man sagtens kunne få dem som telefonabonnement selvom man har tdc medarbejderbredbånd, efter 2 mdr er nr stadig ikke overført, plus de opsiger vores telefonnr og bredbåndsabonnement, og NÆGTER at de har gjort det.
Skriver mange mange mails om at man IKKE ønsker at benytte dem, men HØRER INTET !!
Når man så ringer derind snakker man med en mega ubehøvlet medarbejder som ikke mener de har noget problem.
Og at det er vores skyld at det ikke virker.
Skyder skylden op andre teleselskaber og os som kunde.
Har ALDRIG været udsat for noget lignende.
HOLD jer væk fra dem !!!!!!!!!!
De har osse sendt en regning på 445,- kr for ingenting, har ikke brugt deres LORT !
Men nu truer de med inkasso hvis man ikke betaler !

STOR ADVARSEL TIL ALLE HOLD JER VÆK FRA DEM !!!!

Knud Jørgensen, Helge Bay, Kitte, Andreas Nielsen and Morten Nielsen found this review useful

Virker perfekt

Ingen problemer, virker perfekt.
Billige priser.

Alt for dårlig service

Jeg fik mit modem efter en hel mdr. Ringede flere gange til kundeservice og fik hver gang at vide at nu var den på vej. Jeg havde knap fået modemet ind af døren, før jeg havde fået en rykker for manglende betaling, jeg ringede igen til kundeservice og nu var problemet at jeg havde betalt over netbank og det kunne deres system ikke finde ud af. Nu ved jeg ikke om jeg snart får rykker nr. 2 ?

www.tellio.dk

Vil ikke refundere hævet beløb ved fortrydelse af abonnement

I starten af februar 2009 tilmeldte jeg mig på deres hjemmeside. Fortrød dog nogle dage efter. Sendte blanket og meldte at jeg fortrød. Fik mail om jeg hvorfor. Svarede på denne og fik tilbagemelding om at opsigelse var accepteret. Dette OK. Samtidig kunne jeg se at startgebyr fra trukket fra min konto og få dage senere modtog jeg adapter. Blot afleveret udenfor til min stedsøn. Returnede denne og forventede så at de refunderer det beløb, som de har hævet. Her efter en måned har jeg stadig telefonsamtaler med dem. De accepterer at aftalen er ophævet og at de har modtaget hardware tilbage. Men kan ikke finde den person som kan tilbageføre beløb. Jeg stilles fra den ene til den anden person og bliver lovet at de følger op på sagen. Jeg ved ikke rigtig om jeg forventer at se mine penge igen. Kunde hos Tellio bliver jeg aldrig.
mvh Arne Pedersen

12.-13. marts 2009
Om det er omtalen her på siden eller brev til direktøren vides ikke (eller er det bare alm. ekspeditionstid). Igår fik jeg mail om at penge var tilbageført og idag d. 13. kan jeg se at det er rigtigt. I forhold til andre omtaler på siden hurtigt. Det ændrer dog ikke min ene stjerne. Det har stadig kostet penge at annullere aftale med dem.
Porto til breve samt forsendelse af pakke til dem.

Knud Jørgensen, Helge Bay and Andreas Nielsen found this review useful