[REPLY]
Sender folk reklamer og andre påmindelser selvom man HAR afsluttet sit kundeforhold med dem.!
Ud over det, så blev en opkrævning på ca. 60 kr. Lige pludselig til over 800 fordi jeg havde glemt det.
Ikke noget med lige at sende en ekstra påmindelse. Næ nej. Af stig af sted til inkasso afd. I er sgu for syge til mig!!!
Glæder mig til at høre hvad "tumle trine" har at sige til det...
Jeg har fuld tillid til Telmore og anbefaler det med glæde til venner og bekendte.
De tilbyder det perfekte abonnement til mig til den bedste pris på markedet. :D
Man føler sig velkommen....længe siden jeg har prøvet det i et teleselskab..
Skiftet til Telmore da en kollega sagde der var god dækning...havde lige skiftet til et andet for en md siden....arbejder i en bygning med fede beton mure og ingen dækning....derfor ville jeg hurtigst muligt skifte igen...derfor pørvede jeg telmore...1 dag i dag og kortet ind wupti wupti...men så kunne jeg ikke modtage sms og opkald...hmmmm ventede til middagstid og ringede så til kundeservice...hmmm var vild overrasket jeg ventede kun i 3 min...så jeg skulle lige tygge færdig... :-)) nå men den gode kunderågiver (Rasmus) lyttede til mit problem og sagde det skulle han nok hjælpe med....det hele virkede... da jeg ringede fra min arbejdstelefon...sagde han jeg tjekket lige om opkaldet virker nu og så ringede han op fra sin personlige tlf...sgu cool... synes simpelthen det var god service....
vh Pia
ØVØVØV
Skiftede fra et andet selvskab og var glad lige ind til igår da jeg bliver ringet op af Jehovas Vidner!!!!!!!! ARGGGHHHH for at finde ud af at mit nr ikke er hemmligt selv om men bestiller det så ringer jeg ind og klager så det de kunne sige var at de BEKLAGER og jeg får 2 nye nr som de også F***ker op i og det BEKLAGER meget igen.
Så det jeg kan gør nu er at finde nyt tele udbyder og venter uden kort eller noget TAK TELMORE.
Kunde service top dårlig samt den måde de behandler kunder på!.
så ja hold jer væk find noget andet da det er SÅ MEGET BEDERE.
Kunde jeg give -5 stjerne ville jeg gør det
Christian Skifter found this review useful
De siger at de har LTE når man ringer til kundeservice, men det har de ikke. De siger det kun for at bondefange brugere til deres bindings perioder! Sådan noget svindel!
Christian Skifter found this review useful
Aner ikke hvorfor de pludselig starter med det?
Christian Skifter found this review useful
Der er bare ingen, jeg skriver, INGEN slinger i valsen. Alt hos Telmore fungerer perfekt. Lidt tålmod skal der jo af og til blandes i. Ingen "hovsaer" at melde om her.
Godt gået Telmore. Glæder mig til fortsat samarbejde med jer. Super support også for sådan en som mig, der ikke er ret god til den moderne teknik. Har været kunde i rigtig mange år hos Telmore. " Vimszen"
Når jeg nu sidder og slider med en bacheloropgave, og er godt i gang, kan jeg pludselig ikke komme på nettet, hvilket er mega irriterende, da opgaven jo skal afleveres på en bestemt dato. Når man nu sidder og arbejder på opgaven og er motiveret til lige at skrive det jeg ønskede, hva´ så?
Kuglepen i gang så det huskes, hvilket ikke er tilfredsstillende, når pc´ern skal bruges.
Forstår ikke at TELMORE a/s stadig trækker penge fra min konto, når telefonen har været lukket i over seks måneder.
De høflige medarbejdere beklager og bedyrer at det ikke gentager sig, men løgn løgn løgn !
Snorre Kold Liljegren and Christian Skifter found this review useful
Da jeg skulle flytte mit nummer over i mit eget navn, blev alle services jeg var tilmeldt afmeldt, og jeg måtte tilmelde mig dem igen. Jeg tilmeldte mig bare de ting jeg havde før, her inklusiv internet på mobilen. Desværre kunne jeg bare ikke komme på nettet, til stor frustration.
Efter lang tids bøvl med at få internet på min mobil, og efter jeg havde opsat den flere gange efter anvisningerne på nettet, gav jeg op og ringede til kundeservice. Her fik jeg fat i Lars (tror jeg han hed),som hurtigt fandt fejlen og fiksede det for mig. Derudover kunne han lige se at jeg kunne spare 50 kr om måneden med en pakkeløsning, som desuden indeholdt mere end hvad jeg plejede at få. Så fiksede han lige den også, og 5 minutter efter var der internet på min mobil.
Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og gav mig straks til at skrive denne anmeldelse.
Super rart at snakke med dig Lars, keep up the good work!
Hilsen en meget tilfreds kunde
Jeg har haft telmore mange gange, og i mange år og altid været glad for det, man skal dog lige være opmærksom på et par små ting, f.eks. når de skriver at deres lån til mobil er gebyr og rentefrit, så passer det altså kun hvis man vil betale lånet hver måned med dankort, ellers er der 15kr om måneden i gebyr for pbs.. Ikke noget man bliver oplyst om, med mindre man læser kontrakten i detaljer.. Og ikke noget jeg regnede med når jeg havde et lån magen til i samme bank som telmore bruger, hvor der ikke bliver trukket det gebyr, underligt.. Jeg havde også en uheldig episode med kundeservice der informerede mig om noget der ikke passede, og faktisk gjorde at jeg bandt mig til dem, da jeg så senere skiftede selskab og fik en stor efterregning på grund af bindingsperioden, så skrev jeg og klagede, og fik faktisk medhold og alle pengene refunderet, GOD SERVICE! Så alt i alt vil jeg anbefale Telmore, men med nogen forbehold!
Charlotte Vinther Schmidt found this review useful
Efter et par år som kunde har jeg altid været tilfreds - lige indtil jeg ville købe ny mobil! Glæden var stor, da jeg fandt den rigtige, den var dog lidt dyrere end jeg ellers var indstillet på at give, men det skulle altså være den! Den kommer og jeg er så glad, lige indtil jeg til min ærgelse finder ud af, at den har været brugt før. Der er gamle sms'er, underlige billeder i galleriet, og minsandten også en anden google konto tilknyttet!!!! ØV ØV ØV!
Jeg tænker umiddelbart at der er sket en fejl, for jeg har jo købt en NY mobil - men Telmores kundeservice er ikke specielt hjælpsomme. De siger at det kan jo ske, og at det kunne have været en demonstrationsmodel - det er JEG bare ikke blevet oplyst om ved køb! Jeg får dem overtalt til at jeg kan sende den retur, og det lader til, at de har forstået at jeg forventer en NY!
Men, men, men, sådan skal det desværre ikke gå - 4 dage senere modtager jeg mail om, at den bliver videresent til ekstern reparation, og at jeg må vente yderligere på, at den kommer tilbage til telmore for at jeg kan få den tilbage... øh, hun mente få en ny!! Den skal jo ikke repareres!
Jeg kan slet ikke forstå at det skal være SÅ svært at få det produkt, jeg har betalt for. Hele processen har været langsommelig og besværlig for mig som kunde, der jo bare ville købe en ny telefon. Derudover har telmore jo samtidig krævet et forhøjet abonnement for en telefon, jeg slet ikke er i besiddelse af.
Ventetiden til KUNDESERVICE alt for lang i flere omgange.
GEBYR på GEBYR......
Telmore er både billige og kundevenlige.De er altid gode og hurtige til at løse et problem .Tak Telmore.
Efter mange år ved telmore skifter jeg nu teleselskab. Jeg har eller været meget tilfreds med Telmore, men jeg synes bare at de er blevet for dyre med deres talepakker.
Ejvind Toft found this review useful
Kan kun rose Telmore helt op til skyerne og tilbage igen ! :-) Synes pakkerne og servicen er helt i top. MEGA !!!
Jeg har lige købt tlf igennem Telmore, og derfor har jeg bundet mig i yderligere 6 mdr. Jeg har været hos Telmore i mange år, ja faktisk helt fra starten af. Der har aldrig været store problemer, men som med alle andre, vil der altid være små problemer. Jeg har kontaktet Telmore mhp priserne på deres abonnementer, og de er ikke til at rokke. Det betyder at de er blevet for dyre, sammenlignet med andre teleselskaber. Det betyder desværre også at jeg skifter, når mine 6 mdr er gået. Jeg har fået et tilbud på 6 timers tale, 12GB data og fri sms/mms for 109,-/mdr. Incl. gratis samtale imellem abonnementene (hos Telmore har jeg pt 11 timers tale, og 1GB data for 149,- / mdr) Det kan/vil Telmore åbenbart ikke følgemed, og dermed mister de kunder! Og desværre også mig. De ville klæde Telmore, hvis de gjorde som alle andre, fulgte med og konkurede de andre i bund. Telmore ville beholde deres kunder, og alle ville være glade. Nu forlader jeg så Telmore, efter mange år, på en så latterligt et grundlag, men i bund og grund, så ønsker jeg at spare hvor jeg kan, og får jeg samtidig mere i posen, er der jo ingen tvivl overhovedet! Telmore ville stadig kunne tjene styrtende med penge, hvis de satte priserne ned, men desværre....
Jeg har været Telmore kunde siden 2001 og alt har bare kørt på skinner. Stabil dækning på TDC's net og fin kundeservice. Gode priser og det sidste scoop er Telmore musik, som er rigtig brugervenligt og intuitivt. Man slipper for de evindelige relicenseringer på TDC Play.
Efter min kone skftede fra Telia, er hun også blevet rigtig tilfreds.
Jeg bestiller en telefon med håndjern og skal have flyttet mit nummer. De sender et simkort der i første omgang ikke passer til min gamle telefon. Mit gamle selskab flytter mit nummer og jeg er derfor uden telefon. Derefter siger de at jeg ikke kan købe en telefon af dem alligevel. Flot TELMORE!!!!
Jogvan Jacobsen and Christian Skifter found this review useful
de lukker ens mobil uden varsel, massere af gebyr kommer pludselig på
er ikke tilfreds
Jan Danum, Jogvan Jacobsen, Charlotte Vinther Schmidt and Christian Skifter found this review useful
Ekstra-servicen "telmore-musik" tilbydes kun kunder med 10 timers tale i deres mobilpakke - ikke til folk der betaler for tilsvarende dyre mobilpakker, men med data i stedet for taletid.
Jan Danum, Jogvan Jacobsen and Christian Skifter found this review useful
TELMORE har lanceret en musik tjeneste med over 20 millioner numre! Whaw.. Men æv.. Appén er kun til iSO og android, og der er ingen planer om at tilbyde, alle os der har en Windows mobil mulighed for at komme med i herligheden! Vi ikke er nok brugere.. Jeg har haft smartphone med android og iSO, men har skiftet til Windows 8, og det er jeg i det daglige super glad for. Det endelig lykkes at få en brugerflade som er intuitiv, enkelt, og hvor du føler dig fri for app trykkeriet..
Til alle jer der skal have en ny mobiltelefon, lyder min opfordring til at I køber en telefon med Windows, så vi andre der allerede har set lyset, bliver nok brugere til at TELMORE udvikler deres musiktjeneste til os.. Stjernerne er fordi at TELMORE kundeservice tog min forespørgsel seriøst, og har givet mig et hurtigt svar på overstående!
Både min kone og jeg har haft Telmore i ca. 7 -8 år. Og vi har været 100% tilfredse. Kan kun varmt anbefales.
Ib Frousing
Telmore er noget lort, og de stjæler folk´s penge.Det er en skod service man får
så jeg vil klart ikke anbefalde dem....
jeg ringede i dag for at høre hvorfor man får en regning på 95 kroner, som lige pludselig uden vidre er sat til 845 kroner. normalt har jeg ingen problemer med at betale mine regninger. men jeg undre mig over hvorfor hverken telmore eller deres inkasso kender til det beløb på 95 kroner. hvis ikke de kender til det beløb hvorfor fanden vil de så have næsten 900 kroner bare i sags omkostninger, får mig at se er det noget svineri. når de ikke engang gør folk opmærksom på det, for så har man ikke en chance for at betale.
Det er 1 gang og sidste gang jeg er kunde hos telmor. for jeg synes det er at stjæle åbenlyst for folk.
og når man ringer derind bliver man mødt af en ret afvissende service medarbejder.
som siger at alt køre som det skal men det gøre det jo ikke siden man kan få en regning på 95 kr og som bare lige sådan er på 845 kr. det er sku helt til grin.
Nathalie Illum, Jogvan Jacobsen and Christian Skifter found this review useful
Har efterhånden været kunde i en del år, og er ganske tilfreds. De har måske ikke det bedste udvalg og priser, når du skal købe en ny smartphone, og pakke priserne er ikke de billigste på markedet, men kundeservice er i top og synes at der er en god balance mellem nye tiltag (Musik på mobilen, overfør tid) og stabil, konstant service man kan regne med.
Har været kunde hos Telmore i over 10 år, og er yderst tilfreds!
Seneste kontakt med kundeservice var ingen undtagelse, tak til Morten F. for virkelig god og imødekommende service!
Brugervenligt, god dækning og fantastisk service!
Efter at ha kvajet mig (ringet til et udenlandsk Nr.) skrev jeg og spurgte Telmore hvad jeg skulle gøre og om de ku hjælpe. Svaret var at skaden var sket, men de ku se at det dog kun handlede om et mindre beløb. Det beløb ville de alligevel godtgøre. Flot. - det var jo mig der havde kvajet sig...! Tak til Telmore og Lasse N. for fin service...!
Har været kunde hos Telmore i over 10 år - har aldrig fortrudt.
Fortsæt det gode job.
Jeg har været kunde i snart 10 år, har ikke oplevet de store problemer med jer, der er måske lidt små ting, men ikke noget vild. Kan ikke klage, vil helt sikkert også være kunde de næste 10 år. Men Telmore, hvil ikke på laurbærbladene
Har været Telmore kunde LÆNGE og det har altid fungeret upåklageligt. Kan dog ikke forstå hvorfor jeg selv skal opdage at den pakke jeg har, ikke længere eksisterer og jeg kan få en næsten magen til, dog med 25% rabat. Det har jeg naturligvis intet imod, det er da altid dejligt med rabat, men hvorfor skal jeg selv opdage det. Kunne man ikke sende en mail, som de gør med så meget andet, hvor der står at vilkårene er ændrede og man lige skal tjekke sit abonnement fordi man kan spare penge?
Det er muligvis for naivt at tro men det ville være god service over for trofaste kunder.
Jeg sendte for noget tid siden en mail ind til deres kundeservice, hvor jeg spurgte til skiftning af pakker og det med overført tid. Fik så svar på at min tid ville blive overført selvom jeg skiftede pakke. FEDT! Ind og skifte pakke så, men til min ærgelse så jeg at min tid ikke blev overført.. Øv.. Så jeg skrev ind til dem, og spurgte hvordan det kunne være, og fik så svar tilbage fra en der hed Alex, som sagde at når man nedgraderer sin pakke, så følger tiden ikke med. Det giver jo god mening, men fordi jeg var blevet fortalt andet, så ville han overføre en gratis måned til mig... Konge serive! :-)
Og så har de jo lige fået deres musiktjeneste op og køre... DERFOR Telmore er mit #1 teleselskab!!!
I starten af maj debiterede Telmore min konto med kr. 9,- for datagebyr, hvad jeg undrede mig noget over, da jeg jeg ikke er tilmeldt mobil data, og derudover står min telefon på "off" under mobil data. Efter en dialog på to mails valgte Telmore, at kreditere min konto med de 9 kr. Det kalder jeg da GOD KUNDESERVICE :-)
Jeg bestilte et Sim kort med et nyt nummer for 1 måned siden og pengene var reserveret til trækning på kontoen, Jeg gik straks i gang med at sende mit nye nummer rundt til venner og kollegaer så der var styr på dette, da Telmore lover man har kortet indenfor 1-3 dage, efter 14 dage ingen simkort og jeg kontakter derefter Telmore og de kan oplyse at de ikke kan finde en ordre i deres system på at jeg har bestilt et Sim kort (men sjovt nok er pengene jo reserveret på min konto), Nå men vi finder så et nyt nummer og jeg får da også en bekræftelse på mail og jeg starter så igen med at sende det nye nummer (et andet end det første) rundt til venner og kollegaer og oplyser dem om fejlen, nu er der så gået yderlig næsten 14 dage og jeg har endnu ikke modtaget Sim kortet, Telmore's begrundelse er at posten måske ikke er så hurtig i vores område...... Når jeg bestiller vare i Kina er de her i løbet af 8 dage (breve) pakker (8-14 dage), så tror ikke det er postbuddet som er langsom.
Det skal dog siges at hele familien har Telmore, men efter denne dårlige oplevelse overvejer vi dog kraftig at flytte væk fra Telmore.
Førhen da det var Telmore selv gik tingene lidt hurtigere og tingene var i orden, det er ligesom om at efter TDC er blevet ejer blæser man lidt på kunderne.
Telmore er et fantastisk firma, - hvor der er en høflig og kompetent betjening og servicen er helt i top, uden vægelsindet tøven og tvivl, den man får i røret VED hvad det drejer sig om, og kan selvstændigt besvare alle ens "dumme" spørgsmål!
ABSOLUT VÆRD at anbefale til alle dine venner og bekendte.
Hilsen Maikel
Har nu haft Telmore i 1½ år efter at have haft et par andre selskaber - Ud over 1 enkelt andet firma har jeg ikke oplevet så uproblematisk et teleselskab før, alt foregår automatisk eller over et dejligt overskueligt webinterface hvor man også nemt skifter pakker, ryger saldoen under 0 får man en (faktisk flere hvis man ikke lige har tjekket mails et par dage) reminder via mail så og ikke bare en rykker med gerbyrer osv. Det er god service! - Priserne og 'tilbudspakkerne' er også super - ingen mærkelige tillæg :) Man skulle ikke tro Telmore var en del af TDC, brugevenligheden, serviceniveauet og ydelsen er utroligt meget højere!
Har købt telefon hos Telmore flere gange og altid oplevet en god service. En enkelt gang var leveringstiden lidt lang. Men ellers ok.
Har også brugt Telmore som teleselskab i mange år til stor tilfredshed