[REPLY]
For mere end 4mdr. siden ville jeg skifte mobilselskab fra Telsome/Skyline til Bibob. Men fik besked fra det nye selskab om at nummerporteringen ikke kunne gennemføres da nummeret er under opsigelse eller opsagt. Jeg har 100% sikkert ikke sagt noget nummer op og har derfor både skrevet og mailet til Telsome/Skyline flere gange for at få en forklaring. Ingen reaktion overhovedet. Jeg har også en fastnet IP-telefon som man pr. mail har meddelt mig at man vil overflytte fra Telsome til Skyline fredag den 10.2.2012. Idag er det Lørdag og telefonen har ikke virket siden fredag eftermiddag. Så nu står jeg uden både fastnet og mobiltelefon. Det er bare ikke i orden!!!
Hilsen
Leo Eriksen
Egentlig burde Telsome have 5 stjerner for at have virket upåklageligt i 3 1/2 år... Total tumbs up!!!
.....men den fuldstændigt hovedløse gerning, at overflytte kunder til Skyline trækker bare SÅ meget ned - For nu virker INTET og ovenikøbet har jeg fået den værste behandling ever!! Nysgerrig? - Læs gerne min anmeldelse af Skyline!!!
Skyline er nu i gang med at vaske hænder og mener det er Telsome som ikke klarede ærterne og af uransagelige årsger er min boks nu ikke til at finde for Skyline og mit abonnement må opsiges!
Jeg føler mig bondefanget i en handel jeg ikke har valgt at kunne sige til eller fra overfor.. Så øv Telsome - det er en falliterklæring og der er nu en kunde mindre i systemet - men det er nok også godt det samme!
Mvh Heidi
Lars Lippmann found this review useful
Vores telefon har ikke virket i over en måned. Jeg indmeldte fejlen til den såkaldte "helpdesk" som åbentbart er et stort sort hul man smider sin mail i. efter uger uden svar har jeg mailet til dem at det er for dårligt og skrevet at de skulle få det løst inden for en rimelig tids horizont, men eneste svar var at de håbede de kunne nå det inden da. Men igen hører man intet og der sker intet. Jeg har nu opsagt mit abonnement skrifteligt (e-mail), men ikke engang det kan man få et reply på. HVAD SKER DER???? Sjovt nok virker den automatiske optankning helt uden problemer så abonnementet bliver stadig trukket på trods af at man ikke får den service man betaler for.
Mit svar her ryger på kopi til TV2-kontant, måske kan de hjælpe. Det her er i hverttilfælde mere end utilfredsstillende.
Har skrevet til dem på deres helpdesk og mail, men de reagerer ikke på min henvendelse. Ser ud til at jeg er blevet opkrævet for meget for mit telefoni
Ved henvendelse til såvel elektronsik helpdesk, som telefonisk support svares der ikke.
Har prøvet i mange dage nu.
Men kan se, at det er et forhold, som mange andre har oplevet.
Den telefonsike support er overtaget af SKYLINE, som vist har købt Telsome. Og der kommer man ikke igennem - lige meget hvad tid på dage eller hvor lang tid man venter.
Det er bare ikke godt nok, når kunden er uden telefon.
Jeg kan ikke anbefale telsomeprivat. Jeg har nu ventet næste en måned, på at de skal få min telefon forbindelse til at funger, på trods af at jeg har rykket den 3 gange.
Før jeg fik problemer har telefon forbindelse fungeret nogenlunde. Der var sommetider problemer med at telefonforbindelsen blev afbrudt hvis der var andre i huset der brugte internettet meget.
Da jeg startede som telsome kunde var det også langsom support. De skulle sende mig ny ruter for at få det til at fungere. Det tog også nogle uger.
Vi har været med siden de vilde IT dage på IP fronten i 2004. Meget var da ustabilt og kreativt. Hvilket dog blev stærkt forbedredt med "Boksen" i 2006 der automatisk sørgede for båndbrede til telefonidelen. For tre uger siden ophørte vores IPÅ telefoni med at virke - desværre er det år siden vi sidst har været i kontakt med kundesupport så vi vidste ikke den del var blevet så elendig med de nye ejere. Vi har endnu ikke modtaget svar på "helpdesk" og de to mailsvar vi har modtaget er blot "de nok skal besvarer dem". Vi har derfor kunne opfatte det som opsigelse af kundeforhold fra firmaet side og antager de ved at afvikle sig selv.
Jeg har kørt ip-telefoni i hos telsome i 4 år uden problemer. Jeg tror jeg har haft nedbrud 3-4 gange i den tid, men kun den ene gang var telsome nede, ellers har det været internetforbindelsen der har været nede.
Supporten er ok, de har været flinke og imødekommende de få gange der har været bøvl.
Jeg savner bestemt ikke TDC, og slet ikke deres regninger. Med vis-nr, favorit m.m. hos TDC betalte jeg 600-700 i kvartalet til TDC, nu slipper jeg med ca. 150 (som dog skal betales forud)
Jeg selv og mine forældre har begge ip-telefoni hos Telsome, og det virker rigtig fint. Men kommer man i den situation, at man får brug for hjælp fra deres support, er sagen en helt anden. Telsome blev kontaktet en torsdag eftermiddag ang. at mine forældres ip-telefon ikke virkede - den var fuldstændig død! Damen i supporten mente at adapteren nok skulle resettes, og hun lovede straks at sende de nødvendige oplysninger. Fredag formiddig havde mine forældre endnu ikke modtaget den lovede e-mail, og ringede endnu en gang til supporten, og denne gang kom de lovede oplysninger i løbet af 10 min. Desværre løste dette ikke problemet, og endnu en gang måtte supporten kontaktes, og vedkommende vi snakkede med, mente at det nok ville være bedst hvis vi blev ringet op af en tekniker. Hun kunne dog ikke love at de kunne nå det den dag, men ellers vil der ringe en den efterfølgende dag. Men desværre blev vi aldrig kontaktet at teknikeren, og endte med selv, efter meget møje og besvær, at løse problemet.
Har haft IP telefoni hos telsome i flere år - havde opstartsproblemer, men i dag virker det upåklageligt. Har ikke konverteret til boksen da det ikke kan betale sig så vi har stadig den første IP adaptor (Handytone 486).
Har et enkelt mobilabonement som egentlig er ok, men deres hjemmeside til optankning og oversigt er under al kritik. Ingen mulighed for at ændre password og ingen mulighed for at komme tilbage til forsiden - bliver simpelthen nød til at logge på igen. Det er simpelthen bare for dårligt!!!!
Telsome var fin i starten for3 år siden., men nu er det bare gået ned - specielt efter de er blevet overtaget.
Ingen svar på supportkald -ja ja vi skal nok ringe tilbage og når man så endelig kommer igennem virker deres support ting ikke.
Kvaliteten i form af af spa adaptere og routere der skal genstartes manuelt er også blevet helt uacceptabelt.
Jeg har Boksen abonnement
Har brugt Telsome i flere år og de kan anbefales
Er kunde på 3. år og glæder mig gang på gang over de fantastiske priser i forhold til de andre IP udbydere, samt ikke mindst i forhold til de 'gamle' teleselskaber.
Jeg kører nu med Telsome på fjerde år og er rigtig glad for løsningen. Det er billigt og stabilt.
Har kørt med dette produkt i snart 2 år, og har kun haft meget få problemer. Disse er blevet afhjulpet i meget fint service fra Telsome Profiber support.
Deres supporter var utrolig behagelig, vedholdende og hjælpsom. Sjældent har jeg set et teleselskab være så aktiv og fremme i skoen.
Har været Telsome abonnement i mere end 3 år. Har generelt været meget godt tilfreds med kvaliteten, deres opfølgning på diverse problemer og spørgsmål, samt priserne. De få problemer jeg har haft har normalt været pga. min internet udbyder.
Et men er deres viden omkring brug af og support af ældre IP adaptere, selv dem som er solgt via deres egen butik. Derudover har jeg oplevet en abonnement, hvor deres boksen løsning ikke virkede tilfredsstillende. Løsningen viste sig at være at købe en anden IP adapter (Linksys), men denne løsning blev ikke givet af Telsomes kundeservice. Telsome kunne godt have være åben og ærlig om, at deres boksen løsning ikke altid fungere med alle internet udbydere.
Jeg har haft Telsome igennem de sidste 2 år, skiftede fra Telefin efter at de blev opkøbt for efterhånden lang tid siden.
Telsome fungere optimalt, de gange hvor jeg har opleveret problemet har det i langt de fleste tilfælde været grundet at min internet udbyder.
Jeg har haft Telsome som telefonleverandør et par år.
Samtalekvaliteten er for det meste på højde med analog telefoni.
Jeg har ikke oplevet, at telefonen har været ude af drift. Oppetiden må være tæt på 100%.
Min telefonregning er nu kun en brøkdel af de regninger TeleDanmark udsendte.
I abonnementet er også inkluderet telefonsvarer, banke på, viderestilling og vis nummer. Noget man med TeleDanmark skal betale ekstra for.
Overskriften siger det hele. Jeg opnåede stor besparelse på at skifte mit gammeldags fastnetabonnement ud med et Telsomeabonnement.
Det kan dog kun betale sig at ringe med Telsome til andre fastnetnumre. Skal man ringe til mobil er det langt billigere at ringe fra mobiltelefon, hvis man har et ordentligt abonnement.
Et irritationsmoment er, at deres voicemail (telefonsvarer) ikke fungerer ordentligt. Den er alt for lang tid om at besvare indgående opkald og man skal selv huske at ringe til den for at høre, om nogen har ringet. Det glemmer man - det ville være meget smartere hvis telefonen kunne indikere, at der var en besked.
Men kan man leve uden er der alt i alt tale om et godt og billigt alternativ til en fastnettelefon.