[REPLY]
Blodtypetest:
Første gang jeg gennemlæste vejledningen tænkt jeg: Det finder du aldrig ud af!
Jeg lagde den væk, og tog den frem igen dagen efter, tænkte; det kan da ikke være så svært!
Jeg tog den trin for trin, og det var egentlig såre simpelt, jeg fandt ud af hvad min blodtype var, og blev positivt overraskede over hvor nemt det var af aflæse :-)
Fin service, har sendt testeren over til serviceftersyn i dag.
Nem overskuelig side, hurtig levering, gratis levering ved småkøb, dvs. man ikke skal over 500,- for at få gratis levering.
Produktet lever 100% op til forventningen..
Har modtaget returkuvert, iflg. Vores nabo. Vi er i sommerhus, vil ved tilbagekomst til privatbolig/kontor, returnere alkotester. Fin service og hurtig udført. Mvh Ib Bolvig Hansen.
Jeg har fået den fulde service. Hurtig levering, af den vare jeg bestilte.
Det er en god side, hvor produkterne er godt beskrevet og der er hurtig levering.
En side der godt kan anbefales.
Jeg har ikke fået pakken endnu så er ikke så tilfres..
Let bestilling, gode priser, sikker betaling og hurtig levering - alt i alt en god nethandelsoplevelse.
Varen bestilt og betalt over nettet - og ankom som planlagt. Helt som jeg forventede det. Så er der vel ikke mere at sige om det.
Jeg modtog min pakke som lovet, både leveringstiden og produktet var som det skulle være! Jeg kan varmt anbefale at bestille fra testdig.dk
Testdig holder hvad de lover, der var som lovet de ekstra varer med som lovet i annoncen. Kan anbefale firmaet.
Jeg modtog min leverance i 2 pakker. Den ene kom om formiddagen, hvorefter jeg var lidt nervøs, siden jeg stadig manglede en vare. Jeg ringede til firmaet, og havde fat i en medarbejder på under 30 sek, som lynhurtigt forklarede mig hvordan pakkerne var blevet sendt. Jeg modtog den sidste pakke et par timer efter, forsvarligt indpakket og det hele. Udelukkende topkarakterer herfra.
Sikkert ikke sidstegang jeg handler der.
som altid kommer de bestilte varer hurtigt og sikkert embaleret.
Hurtig og præcis levering, intet at klage over
Testdig.dk kan klart anbefales. Jeg bestilte fredag efter Kr. Himmelfartsdag og modtog dagen efter, dvs. lørdag. Det kan simpelthen ikke gøres bedre
Rigtig fin service, fin hjemmeside nem og overskue, fik min pakke 3 dage senere. Så super fint.
Der er ikke så meget andet at sige, end at bestillingen var nem, varen ankom næste hverdag, og der var hvad der skulle være.
God service ! Hurtig levering ! Kan anbefales ! ;-)
Bestilling og levering var helt i top.
Brugsvejledningen var lidt forvirrende.
Apparatet er lækkert og nemt at betjene, kan nemt være i en inderlomme.
Kan absolut anbefales.
mvh.
Peter Thomsen
Varen kom overraskende hurtigt og der er ingen problemer med den.
God service, hurtig levering, god kvalitet alt i alt perfekt og ikke mindst til at betale.
Jeg bestilte ordren en dag og allerede næste dag modtog jeg mit blodtryksapparat, som fungerer ok.
Jeg kan anbefale at handle i testdig.dk alt gik hurtig og godt da jeg bestilte vare hos dem
Jeg har brug for en billig og hurtig gimmick til at tiltrække rygere til Åbent hus arrangementer. en lungefunktionstest med lungealder var lige det jeg søgte
Varen kom med posten dagen efter ordreafgivelsen - meget kvikt, herudover var der en fin opfølgning om hvorvidt varen var nået frem og om alt var tilfredsstillende, det har vi ikke oplevet før.
hej med jer
Jeg har købt 2 alkotester som er godkendt i Frankrig - og sjældent har jeg været ude for så god og hurtig en service - EN STOR FORNØJELSE AT HANDLE PÅ NETTE PÅ DENNE MÅDE
Ganske simpelt, hurtigt og nemt.. Plus en hurtig levering :-)
Det var helt super... betalte og modtog pakken uden problemer