[REPLY]
nemt og overskuelig hjemmeside og varene kommer som i har lovet det.......så super.
Jeg har i 2 omgange i indeværende måned handlet med TEXAS. Det har været upåklageligt
det er et professionel firma at tale med, venlige medarbejdere.
Det er nemt af finde rundt på websiden, og finde det man skal bruge.
Det er nemt at handle og varerne kommer hurtigt frem.
god telefonisk kontakt og efterfølgende ukompliceret handel
Jeg havde lidt problemer med at finde ud af hvilken produkt jeg havde, men en opringning gav svar. Derefter super nemt at finde reservedel og købe denne.
Prisen på min reservedel var nu vel høj i forhold til hvad delen rent faktisk produceres til.
Men god service :-)
Alt har fungeret - fra hjemmeside til bestilling og levering.
God brugsanvisning, og køreklar efter 15 min.
Kan anbefales!
jeg bestilte den ene dag og allerede næste formiddag var varerne der.
Jeg ville ikke betænke mig på at handle der igen
Køb af varer på nettet af Texas produkter foregår hurtigt og sikkert og der er en rigtig god vejledning igennem købet på nettet. Kan varmt anbefales.
Virkelig en god oplevelse at handle hos Texas. Gode priser og hurtig levering
Alt ok -- samt hurtig levering.
Min godt 14 år gamle Texas havefræser fik brug for nye drivremme. Kontaktede først en forretning som ikke kunne hjælpe over telefonen. Texas sørgede for at jeg i løbet af 2 dage fik nye drivremme.
Hurting forsendelse. Lidt bøvlet at finde den rette reservedel. Ellers ok.
Som skrevet, så leveret =) både for vare, leverings tider og service.
Det er nemt at finde den rette maskine, og få en eksploderet tegning af maskinen, en Power Split 520H, men når nr.80 på tegning viser en O-ring og der skrives dæksel ved nr.80 i styklisten er det jo ikke så godt, Så derfor måtte jeg bestille alle de O ringe fra styklisten som kunne formodes at være den rigtige, der stå nemlig ikke størrelse på dem alle.
Ellers fungerer bestilling,svar og levering perfekt.
MVH
Aage Hansen
Fint fungerende maskine og top dollar handel og levering!
Jeg ledte efter et godt tilbud på en brændekløver til min mand. Jeg søgte og søgte på nettet og faldt pludselig over texas`s hjemmeside. Den virkede interessant og da jeg ikke har meget forstand på brændekløver ringede jeg firmaet op og syntes jeg fik en god rådgivning og vejledning til hvilken jeg skulle købe til et paracelhus forbrug. Levering og e-mails kom hurtigt og alt var i fineste orden. Jeg bestilte fredag og fik leveret mandag. Dog havde jeg forventet lidt mere af maskinen, men manden blev glad og det var jo dejligt. Håber den alligevel lever op til mine forventninger til en kløver ;O)
Det var nemt at købe via smartphone, og varerne kom hurtigt som lovet :-)
Som at stå ved disken og få varen med det samme (næsten) :-) Tak for god betjening.
Rette produkt og absolut hurtig levering. det er lige egter bogen :0)
Du kan tryg bestille dine vare ved texas,de holder hvad de lover og er hjælpsom hvad man skal have
Venlig og hjælpsom betjening-og gør noget for at hjælpe kunderne med at løse problemer.
Jeg skulle handle en ny dødmandsknap til en påhængsmotor, men efter at havde godkendt ordren, indser jeg, at der ikke følger en stop-snor med til kontakten. Jeg ringer til Texas med det samme og ordren er ikke en gang registreret i nu, herligt. Jeg snakker med <personlig data fjernet>, som da han endelig får mit ordrenummer siger, at den bliver slettet og pengene tilbageført, da de ikke kan ændre en ordre, så jeg skal bare bestille forfra, super!
Jeg bestiller nu både kontakt og stopsnor og igen til levering.
Så snart jeg færdiggøre bestillingen ringer <personlig data fjernet> fra Texas og fortæller, at den første ordre allerede var sendt afsted, så den kan ikke annulleres alligevel. Han beklagede da også, han ville jo bare hjælpe, men det endte jo med det modsatte.
Nu må jeg se hvor mange kontakter og stop-snorer jeg modtager med posten og så returnere det overskydende jvf. lovgivning på området for internethandel.
Bjørnetjeneste ;-)
Har lige købt en ny fræser til haven hos Texas A/S.
En helt igennem god oplevelse. Ringede først og fik en kompetent behandling af mine spørgsmål. Bestilte herefter i netshoppen, og alt forløb som aftalt.
Har nu samlet og kørt første tur med maskinen og alt virker som det skal.
God pris og nem levering lige ved døren.
Helt ok. Pakken var dog gået i stykker da jeg fik den, men det er ikke en fejl fra texas. Alle dele var der dog, og maskinen fungerer perfekt. Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Nemt at bestille, super hurtig levering; holder hvad de lover, klasse!
Meget fin betjening. Varen ankom 2dage efter bestilling kl 15:30 dagen før KR. Himmelfartsdag
mvh Holger Poulsen