We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4,914)

Fantastisk service.

Købte en cykel ved Thansen Fredericia. Da cyklen ikke kunne være i bilen, fik jeg lov til at låne værktøj ved personalet til at samle cyklen med. Da jeg stødte ind i problemer med samlingen, kom Henrik straks til undsætning. Han hjalp mig på trods af, at han ikke selv tidligere havde prøvet at samle en cykel. Tommy kom også til, og det var meget heldigt, for han kunne se, at de skærme jeg havde købt, ikke passede på en 29" cykel. Tommy fandt nogle der passede og foreslog også noget kædeolie, som jeg også købte. De hjalp mig begge færdig med cyklen, og da jeg senere kom trækkende, dyttede de og hilste på deres vej hjem fra arbejde :-)
God service og gode medarbejdere!!!! Kan varmt anbefales! 10 stjerner fra mig.

Hej Michael,

Det er vi rigtig glade for, at du synes. Jeg har sendt din hilsen til butikken.

Fin service

Venlig ekspedition, og mærkevarer til lavpris :)

Ikke perfekt.

Var klar til afhentning som aftalt men varebeskrivelsen på deres hjemmeside var upræcis, grænsende til forkert.

Hej Tomasz,

Tak for din anmeldelse. Hvad var der galt med vareskrivelsen? Jeg har også slået den op - det ser umiddelbart korrekt ud?
Kontakt mig på ad@thansen.dk

På forhånd tak.

No problemo

Varen leveret som aftalt. Perfekt køb!

Supper tilfreds!

Jeg fik en fin baglygte til min Fiat. Det viste sig at den var produceret hos den samme fabrikant som den originale, blot med Fiat-mærket slettet. Og så sparede jeg 350 kr. i fohold til køb hos Fiat.
Jeg bestilte den om aftenen og havde den efter 2 dage. Super fint!

god og fin service

god og fin service, og hurtig ekspedition

En dårlig dag?

Købte 3 ting via hjemmesiden, og bestilte afhentning i butik, super nemt, alletiders hjemmeside, god information med mail og SMS.
Jeg hentede varerne i butikken, og fik først at vide, at de ikke havde alle 3 dele. Sælgeren forsvandt, og jeg tullede rundt i butikken et kvarters tid.

Sælger betjente derefter andre kunder, og smed en T-Hansen pose på disken.
Jeg ville så gå min vej, men blev nysgerrig, og tænkte, nu spørger jeg om jeg skal komme igen en anden dag...... Næ nej, mine 3 varer lå da i posen på disken ????? Jeg håber at sælger havde en dårlig dag, jeg havde i hvert fald en dårlig oplevelse.

Hej Conny,

Tak for din anmeldelse. Det lyder bestemt ikke, som jeg kender butikken. Jeg sender din henvendelse videre til dem nu.

fantastisk

hurtigt og præcist leverance og afhentning før tid

Vare købt hos TH

Varen er ok tak for det.

Review by confirmed purchaser

Personalet kan ikke finde bestilling ved afhentning

Jeg har bestilt varer til afhentning i Nykøbing F, hvor jeg på bestillingen via hjemmesiden har oplyst både mit fastnet og mobiltelefonnummer.
Jeg modtager en sms når bestillingen er klar, men da et familiemedlem ville afhente oplyste hun mit navn og mobilnummer og fik at vide at der ikke var nogen ordre i mit navn. Hun måtte insistere på at ekspedienten skulle søge igen, før den afvisende ekspedient vil lede efter bestillingen igen.
Svaret var: jamen den stod på et helt andet nummer.

Udstødningsophæng Gummi

Udstødningsophæng Gummi

Review by confirmed purchaser

god service, og hurtig levering!

Jeg vil helt klart anbefale thansen, der får du dine reservedele hurtigt!

Review by confirmed purchaser

hurtigt men ikke brugbar vare

Du skal ikke købe sideblinklys hos Thansen. Varen vises ikke, så det kan konstateres om produktet kan erstatte original.

Totalt iorden

Totalt iorden service.

Review by confirmed purchaser

Lort, lort og atter lort.

Da jeg får 1 år siden købte en knallert hos thansen, gik der ikke mere end 12 dage før at den ikke ville starte. Så tager jeg hen til thansen 15 dage efter købsdato, hvor jeg kræver pengende tilbage, det kan de så åbenbart ikke.. Men de tager den da ind på værkstedet og laver den men allerede en måned efter kommer samme fejl igen, denne gang kræver jeg en ny scooter eller pengende tilbage. Jeg får ingen af delene, men de laver den bare igen, så nu her for 14 dage siden kommer fejlen så igen, thansen vil lave den igen, og får den også til at fungere til gengæld for jeg en regning på 675kr. Et ødelagt sideskjold og et sæde der ikke er spændt ortenligt fast. Mit råd hold jer langt væk fra thansen.........

Hej Jonathan,

Tak for din anmeldelse. Vi kontakter dig i dag.

Venlig betjening i butik Odder

God overskuelig hjemmeside

Review by confirmed purchaser

Ordre blev ikke lagt til side

Bestilte over nettet, til afhentning i butik. Da jeg kom for at hentevaren var den udsolgt. Min ordre var ikke blevet lagt til side.

100 % tilfreds

Hurtig levering og kvalitet som forventet (beskrevet).

meget hurtigt

Meget hurtigt. rigtigt forhandler

Review by confirmed purchaser

Høj standard og god service

En fornøjelse at handle med så velrenommerede et firma, servicen ved THansen i tilst er helt i top, vældige. Kompetente ansatte.

Review by confirmed purchaser

Du får vad du betale for

Der er tit rod i tingene, og de ansatte aner ikke et kvæk om 95% af deres produkter.

Hej Brian,

Jeg har besøgt mange af vores butikker, og det er bestemt ikke den opfattelse, som jeg har fået, men vi altid gerne blive bedre og klogere, så du må meget gerne maile mig på ad@thansen.dk omkring hvad der er rod i.

Perfekt

Gik som forventet

Perfekt.

Der er god og hurtig service.

ET GODT STED AT HANDLE

GODT OGHURTIGT

nemt og billigt, men...

Det er et godt og billigt sted at handle. Men hvad hjælper det at købe et nyt tandhjul når man ikke kan få låseringen til at holde det med samme sted :( udvalget er lidt for ringe desværre.

Review by confirmed purchaser

Det var godt nok hurtigt.

Man bestiller reservedele sidst på eftermiddagen, og de er klar til afhentning næste formiddag, det er da noget man kan bruge.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og Meget nemt, kan absolut anbefales !

Må sige, at jeg har været yderst tilfreds med, at handle med T Hansen via nettet, nem og hurtig levering, så kan vist ikke gøres meget bedre ;)

Nemt og hurtigt.

Nem hjemmeside og hurtig betjening :o)

Nemt og hurtigt

Overskuelig hjemmeside. Dejlig med sms-informations beskeder.

varen pasede ikke helt

jeg bestilte en del til min puch maxi men måtte til og skære og banke før den passede det syntes jeg er for dårligt.

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse. Det lyder også mærkeligt. Jeg tjekker lige op på, hvad du har købt og hvad det skal passe til.

Review by confirmed purchaser

perfekt levering varerne som aftalt men uden arnes pas på varerne arne

arne er god men jeg hedder noget andet, så det er rart med perfekt onlinelevering til
tiden,
og som det er bestilt det passer pier, og alt det p der passer
og nu hvor jeg har forkølet øre må jeg være glad for at undvære støjende ytransistor,
det er en god løsning.

Elendig service

Jeg skulle bruge en del til min bil og tjekke lagerstatus på nettede så jeg ikke skulle køre forgæves. Delen var ikke hjemme men ved forudbestilling kunne den hentes. Jeg bestiller dele og vælger at jeg vil betale i butikken. Jeg modtager en beskæftigelse på at varen kan hentes i den valgte butik næste dag efter kl 11. Næste dag, en lørdag, får jeg endnu en beskæftigelse på at jeg kan hente min vare samme dag efter kl 11. Efter kl 13. køre jeg de 25 km for at hente min vare bare for at blive mødt af 2 ekspedienter der er i tvivl om de får varer bestil over internettet om lørdagen, om jeg virkelig har modtaget en email med at den kunne afhentes. De kommer frem til at delen godt nok er bestilt men den bliver ikke sendt ud til butikken før den er betalt. Jeg kan få lov til at betale og så komme igen mandag, Jeg valgte at bede dem om at slette min ordrer for jeg vil ikke køre 2 x 50 km for en del til 99 kr når Thansen sender mig 2 beskæftigelser på at den kan afhentes lørdag efter kl 11 og betales i butikken.

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Jeg har prøvet at slå dit køb op - og kan ikke se, at vi har sendt SMS eller mails om at dine varer var klar til afhentning om lørdagen. Kan du fortælle mig om du har et andet kundenummer? Mail eller telefonnummer?

Skriv på ad@thansen.dk

Review by confirmed purchaser

hurtig og nemt bestilning over nettet

Rart der er så mange afdelinger så tæt på hinanden så man altid kan hente hvis ene ikke har dele hjemme og det haster så køre man til næste butik i nærheden

Review by confirmed purchaser

Alt for lang ventetid og forlidt løbende information

Det var nemt at bestille og prisen var fornuftig, men ventetiden før produktet kom hjem var urimelig lang. Der stor ca. 14 dages ventetid da jeg bestilte produktet, men det endte med at tage næsten 2½ måned. Ikke tilfredsstillende.

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er heller ikke godt nok. Du skal naturligvis informeres undervejs, såfremt der kommer ændringer i din leveringstid. Jeg tjekker op på, hvorfor det kan ske.

Review by confirmed purchaser

Pæren var på lager klar til afhentning med det samme.

Fra bestilling til bekræftelse på varen lå klar gik der under 10 minutter.

gnidningsfrit og nemt

Gik som forventet

Review by confirmed purchaser

Dårlig sevice og medarbejderne stemmer ikke overens med hinanden

Bestilte et tændkabelsæt, som var forkert og fik så bestilt et nyt som passe, det forsikrede medarbejderen at det skulle. Pakken er så kommet og jeg vil hente det. får den sammen pakke som jeg indleverede og en anden medarbejder sagde at der ikke var andre slags til min bil..........

Hej Alvine,

Tak for din anmeldelse. Jeg har tjekket op på din sag. Det mærkelige er, at jeg får samme vare, når jeg søger via dit reg. nr., så jeg har sendt den videre, så vi kan finde ud af, hvor det ikke passer sammen. Det skal være den vare, som du har fået udleveret, men jeg kan jo regne ud, at den IKKE passer.

Review by confirmed purchaser

Varen til den rette pris

Produktet er fint. Men stemningen dårlig. Personalet virker nedladende og det er ærgerligt da man mister lysten til at gentage sit besøg. Dette er naturligvis en ikke underbygget kritik. Men prisen var god

Review by confirmed purchaser

ikke så ringe endda... :)

ikke så ringe endda... :)

kan ikke gøres bedre.

Bestilte torsdag aften og havde varene lørdag formiddag.