[REPLY]
Købte en cykel ved Thansen Fredericia. Da cyklen ikke kunne være i bilen, fik jeg lov til at låne værktøj ved personalet til at samle cyklen med. Da jeg stødte ind i problemer med samlingen, kom Henrik straks til undsætning. Han hjalp mig på trods af, at han ikke selv tidligere havde prøvet at samle en cykel. Tommy kom også til, og det var meget heldigt, for han kunne se, at de skærme jeg havde købt, ikke passede på en 29" cykel. Tommy fandt nogle der passede og foreslog også noget kædeolie, som jeg også købte. De hjalp mig begge færdig med cyklen, og da jeg senere kom trækkende, dyttede de og hilste på deres vej hjem fra arbejde :-)
God service og gode medarbejdere!!!! Kan varmt anbefales! 10 stjerner fra mig.
Var klar til afhentning som aftalt men varebeskrivelsen på deres hjemmeside var upræcis, grænsende til forkert.
Jeg fik en fin baglygte til min Fiat. Det viste sig at den var produceret hos den samme fabrikant som den originale, blot med Fiat-mærket slettet. Og så sparede jeg 350 kr. i fohold til køb hos Fiat.
Jeg bestilte den om aftenen og havde den efter 2 dage. Super fint!
Købte 3 ting via hjemmesiden, og bestilte afhentning i butik, super nemt, alletiders hjemmeside, god information med mail og SMS.
Jeg hentede varerne i butikken, og fik først at vide, at de ikke havde alle 3 dele. Sælgeren forsvandt, og jeg tullede rundt i butikken et kvarters tid.
Sælger betjente derefter andre kunder, og smed en T-Hansen pose på disken.
Jeg ville så gå min vej, men blev nysgerrig, og tænkte, nu spørger jeg om jeg skal komme igen en anden dag...... Næ nej, mine 3 varer lå da i posen på disken ????? Jeg håber at sælger havde en dårlig dag, jeg havde i hvert fald en dårlig oplevelse.
Jeg har bestilt varer til afhentning i Nykøbing F, hvor jeg på bestillingen via hjemmesiden har oplyst både mit fastnet og mobiltelefonnummer.
Jeg modtager en sms når bestillingen er klar, men da et familiemedlem ville afhente oplyste hun mit navn og mobilnummer og fik at vide at der ikke var nogen ordre i mit navn. Hun måtte insistere på at ekspedienten skulle søge igen, før den afvisende ekspedient vil lede efter bestillingen igen.
Svaret var: jamen den stod på et helt andet nummer.
Jeg vil helt klart anbefale thansen, der får du dine reservedele hurtigt!
Du skal ikke købe sideblinklys hos Thansen. Varen vises ikke, så det kan konstateres om produktet kan erstatte original.
Da jeg får 1 år siden købte en knallert hos thansen, gik der ikke mere end 12 dage før at den ikke ville starte. Så tager jeg hen til thansen 15 dage efter købsdato, hvor jeg kræver pengende tilbage, det kan de så åbenbart ikke.. Men de tager den da ind på værkstedet og laver den men allerede en måned efter kommer samme fejl igen, denne gang kræver jeg en ny scooter eller pengende tilbage. Jeg får ingen af delene, men de laver den bare igen, så nu her for 14 dage siden kommer fejlen så igen, thansen vil lave den igen, og får den også til at fungere til gengæld for jeg en regning på 675kr. Et ødelagt sideskjold og et sæde der ikke er spændt ortenligt fast. Mit råd hold jer langt væk fra thansen.........
Bestilte over nettet, til afhentning i butik. Da jeg kom for at hentevaren var den udsolgt. Min ordre var ikke blevet lagt til side.
En fornøjelse at handle med så velrenommerede et firma, servicen ved THansen i tilst er helt i top, vældige. Kompetente ansatte.
Der er tit rod i tingene, og de ansatte aner ikke et kvæk om 95% af deres produkter.
Det er et godt og billigt sted at handle. Men hvad hjælper det at købe et nyt tandhjul når man ikke kan få låseringen til at holde det med samme sted :( udvalget er lidt for ringe desværre.
Man bestiller reservedele sidst på eftermiddagen, og de er klar til afhentning næste formiddag, det er da noget man kan bruge.
Må sige, at jeg har været yderst tilfreds med, at handle med T Hansen via nettet, nem og hurtig levering, så kan vist ikke gøres meget bedre ;)
Overskuelig hjemmeside. Dejlig med sms-informations beskeder.
jeg bestilte en del til min puch maxi men måtte til og skære og banke før den passede det syntes jeg er for dårligt.
arne er god men jeg hedder noget andet, så det er rart med perfekt onlinelevering til
tiden,
og som det er bestilt det passer pier, og alt det p der passer
og nu hvor jeg har forkølet øre må jeg være glad for at undvære støjende ytransistor,
det er en god løsning.
Jeg skulle bruge en del til min bil og tjekke lagerstatus på nettede så jeg ikke skulle køre forgæves. Delen var ikke hjemme men ved forudbestilling kunne den hentes. Jeg bestiller dele og vælger at jeg vil betale i butikken. Jeg modtager en beskæftigelse på at varen kan hentes i den valgte butik næste dag efter kl 11. Næste dag, en lørdag, får jeg endnu en beskæftigelse på at jeg kan hente min vare samme dag efter kl 11. Efter kl 13. køre jeg de 25 km for at hente min vare bare for at blive mødt af 2 ekspedienter der er i tvivl om de får varer bestil over internettet om lørdagen, om jeg virkelig har modtaget en email med at den kunne afhentes. De kommer frem til at delen godt nok er bestilt men den bliver ikke sendt ud til butikken før den er betalt. Jeg kan få lov til at betale og så komme igen mandag, Jeg valgte at bede dem om at slette min ordrer for jeg vil ikke køre 2 x 50 km for en del til 99 kr når Thansen sender mig 2 beskæftigelser på at den kan afhentes lørdag efter kl 11 og betales i butikken.
Rart der er så mange afdelinger så tæt på hinanden så man altid kan hente hvis ene ikke har dele hjemme og det haster så køre man til næste butik i nærheden
Det var nemt at bestille og prisen var fornuftig, men ventetiden før produktet kom hjem var urimelig lang. Der stor ca. 14 dages ventetid da jeg bestilte produktet, men det endte med at tage næsten 2½ måned. Ikke tilfredsstillende.
Fra bestilling til bekræftelse på varen lå klar gik der under 10 minutter.
Bestilte et tændkabelsæt, som var forkert og fik så bestilt et nyt som passe, det forsikrede medarbejderen at det skulle. Pakken er så kommet og jeg vil hente det. får den sammen pakke som jeg indleverede og en anden medarbejder sagde at der ikke var andre slags til min bil..........
Produktet er fint. Men stemningen dårlig. Personalet virker nedladende og det er ærgerligt da man mister lysten til at gentage sit besøg. Dette er naturligvis en ikke underbygget kritik. Men prisen var god
Bestilte torsdag aften og havde varene lørdag formiddag.