We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (447)

Super

Har handlet der tidligere og det er stadig lige nemt og og god service.

Hurtig levering!

Jeg bestilte varer på hjemmesiden. Havde brug for hjælp til at blive oprettet som kunde. Et enkelt telefon opkald klarede "problemet", fin service. Havde min bestilling med posten næste dag! Super.

Mads Storgaard

Hurtig og troværdig

Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste ting at udsætte på Naturgalleriet. Super.

Kanon online butik

Har nu bestilt en del ting fra denne butik og hver gang har jeg fået mine ting inden for 2 dage alt er bare iorden. Helt klart heller ikke sidste gang jeg bruger den.

Naturgalleriet virker bare

Jeg bestilte torsdag, modtag varen lørdag. Fuld tilfredshed? Absolut!

Hurtig og god service

Har handlet hos dem 2 gange i rap. Begge gange blev varerne afsendt straks, og var yderst forsvarligt pakket ind.

Super sted som jeg meget gerne handler hos, igen og igen.

Torrassuaq

Superhurtig og meget tilfredsstillende service.

Naturgalleriet ApS

hurtig levering selv i sommerperioden

bestilte en skekniv om mandagen og modtog den onsdag formiddag. Hurtig ekspedition selv her i uge 29

Perfekt service

Jeg købte lidt forskellige ting fra deres hjemmeside blandt andet en IMCO-benzinlighter. Da jeg ville prøve den, virkede den ikke. Jeg derfor ind til butikken. Og mindre end 24 timer senere lå der en ny og funktionel lighter i min postkasse.

God og hurtig service!

Eneste kritikpunkt er den meget forrivende hjemmeside som virker meget uoverskuelig.

Naturgalleriet ApS

God service og hurtig hjælp.

Jeg henvendte mig torsdag aften for at få svar på et spørgsmål.
fredag formiddag var der svar på min mail - jeg afgav med det samme min ordre og nu mandag eftermiddag er varen kommet med posten.
Varen var pænt pakket ind og alt var som det skulle være.

Hjemmesiden er ikke så nem at finde rundt på, men søge funktionen fungerer ganske fint.

Perfekt

Hvis alle netbutikker og nethandler fungerede ligeså perfekt var der ikke brug for steder som TrustPilot :-D Derudover er det en fed butik, med mange og nyttige varer.

sindsygt good butik

det er verdensklasse alle skulle have lov til at købe vare hos jer se at få sendt reklamer ud alle der ryger ville blive elle ville stormlehgter fra da mand var barn nostelgi er lykkelig for retro vare i får 1000 ud af 10 smukt køber igen og igen og igen og igen altid det beste sted på hele nettet plus venlige folk nais som mand siger vh holtegaard kvalitet 100000000 prosent

Naturgalleriet ApS

Kringlet hjemmeside, men dejlig butik, og flinke mennesker

Hjemmesiden http://www.thegoodstuffshop.dk trænger til en gevaldig overhaling, det er næsten umuligt at finde noget som helst fordi intet er ordnet i kattegorier og der hersker et meget svagt hiraki mellem tingene på hjemmesiden. Listen under Varekatalog er urimeligt lang og man bliver kun forvirret hvis man prøver at finde specifikke vare, til fx skedemageri. selv hjemmesider med over 100.000 artikler er nemmere at navigere rundt på.

Når det er sagt, så er der jo også en mulighed for at hjemmesiden ikke er deres primære handelsportal, jeg opfordrer derimod folk til at tage ind i deres dejlige butik, hvor man selv som novise bliver mødt med en dejlig varme. har bla købt flere knive (gerbers osv.) men også fx Ildstål.

pga den fysiske butik og viljen til altid at hjælpe og hurtig forsendelse fra hjemmesiden gives 5 stjerner da jeg i dette tilfælde syntes at det opvejer makværket og rodet på websitet. skid hul i at man skal bruge 20 min på at fremsøge et stykke læder med en håbløs søge funktion, så falder man over noget andet spænende undervejs.

Perfekt

Bestilte pile til lufgeværet 3/6. På første åbningsdag efter weekenden var mine ting sendt og jeg modtog dem dagen efter.

Ovenikøbet med en personlig skrevet hilsen på fakturaen.
Så er det jo næsten som og være der selv :-)

Der handler jeg også en anden gang, helt sikkert.

Henrik

Super

Service var helt i top og varen var bare helt i top. Overraskende hurtig levering.Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra thegoodstuffshop.Thump´s up :-D

Pæn og overskuelig hjemmeside

Fandt hurtigt hvad jeg havde brug for og bestilte det, første hverdag efter bestilling afsendt fra butikken.

god deal

Bestilte - betalte fik varen tilsendt hurtigere end forventet

Naturgalleriet ApS

Spændende butik med styr på sagerne

Faldt over hjemmesiden ved et tilfælde og afgav en lille ordre, men det kørte som det skulle. Indpakningen ved modtagelse var helt sublim. Fem stjerner fra mig

Gode sager

En farlig butik.
Man kan hurtigt købe sig fattig i de mange gode ting

Et eksempel, de har håndlavede børster og koste, lavet af blinde, i Sverige.
Og masser af legetøj til store og mindre drenge.

P.S.
Ved seneste bestilling fik jeg oven i købet et par små gaver medsendt.
Hvor nice.

Perfektionisme og grundighed

Man mærker forretningens vilje til at yde den maksimale ydelse.

Naturgalleriet ApS

Dejlig nem side og god service

har kun positive ting at sige .... har fået mine ting til tiden .... og intet besvær overhovedet :)

Naturgalleriet ApS

Har gennem længere tid bygget knive.
The goodstuffshop har altid været det første sted man har kigget når man skulle bruge nye materialer.
Bredt udvalg og super service.

Super at de tager sig den tid det tager til at fotografere deres varer godt og ordentligt.

Ovenud tilfreds

hurtig ekspedition og levering

bestilte en filét-kniv fredag aften, den blev afsendt lørdag og leveret mandag, sådan!

Naturgalleriet ApS

Hurtig levering og god service.

Havde den bestilte vare dagen efter, at den var bestilt fra Naturgalleriet.
Så yderst tilfreds :-)

Upåklagelig service

Den er bare hjemme. Varen ankom 24 timer efter bestilling.

• Præstø, DK
  • 1 Review

God service og hurtig levering

Rigtig god service, holder hvad de lover og levere til tiden.

god service

Absolut god service og hurtig levering. Kan varm anbefales.

Naturgalleriet ApS

Yderst god service og hurtig levering

Bestilte 2 styks cigaret etui hos Naturgalleriet.
Fik dem hurtigt efterfølgende så leveringen passede 100% procent.

Indtastede i kommentar feltet omkring farve/Model på dette etui'er og det var dem jeg modtog, tak for det!

En sidste ting er, når virksomheden skriver at De takker og på gensyn på fakturaen gør bare at man har lyst til at handle der igen!

Mvh Dennis W. K.

Alsidigt varesortiment

Men det forpligter jo, så man bliver altid lidt skuffet hvis man ikke lige kan finde den helt rigtigte model. For eksempel er udvalget af gammeldags sikkerhedsskrabere forholdsvist godt, men det kunne sagtens være dobbelt så stort. Udvalget af køkkenknive tangerer dog Danmarks største.

Gode produkter

En rigtig god samling af produkter det ellers er svært at finde andre steder og en kanon service, jeg ender med at blive stamkunde.

Rigtigt god service!

Naturgalleriet formå at give rigtig god service, du får en besked når du har lagt ordre, når den er bekræftet og så vel når din ordre er blevet afsendt, dette kan jeg rigtigt godt lide da man har en idé om hvornår man kan forvente pakken, og at man også har en idé om den er forsinket!
levering er hurtig.
kort sagt, det er en Ehandel af topkarakter!

Opkræver porto på kr. 55,- selvom det kun har kostet kr. 35,-

Dette er utroligt at man kan opkræve 20,- kr. mere i porto end det faktisk koster. Det er ikke pga. de 20,- kr. men prensippet i det !

Perfekt net handel

Bestilling modtaget dagen efter bestilling, det må siges er perfekt nethandel som styrker troen på at det er okay at handle på nettet.

the good stuff shop

super sted med gode vare som man ellers skal i mange forskellige butikker for at få,

Helle Hansen

Jeg har fået en ud over det sædvanlige god behandling. Helt sikkert topkarakter.