We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (37)

Review by confirmed purchaser

God, nem og hurtig bestilling, professionelt personale

Super god betjæning af personalt, som svarede på alle spørgsmål.
Manglende information når man logger ind på hjemmesiden, kan forbedres.

Mere salg

Hay ven,

Jeg tager på ski ferie hvert år til Norge med jer, og sidste gang hvor jeg står på i Helsingør.
Pga manglende fremgangs metode af kontrol af ny anstigende rejsende, mistede jeg busen trods at jeg henvendte mig til samtlige turistbusser der her igennem kørte, og for dårlige skiltning i bussen til de respektive destinationer.

Jeg ringede til jer på akut nr og forklarede den uheldige situation, Anders som jeg talte med reagerede prompte og fik kontaktede chaufføren hvor de her ventede i 1,5 time i Helsingborg på at jeg kom over og tilsluttede jeg rejsen.

Jeg mener at i har et sundt foretningspolitik, og ansvars fuldhed der skal til for at drive en leve dygtig konkurende forretning.

I skal have stor ros for jeres indsat mhs til at i overholdte jeres løfte om at komme på ferie med en god oplevelse.

Jeg tager min familie med på skiferie næste år hos jer, fordi i er troværdige at rejse med.

Tak for jer, og at i må fortsætte med at inovere og opdatere sikkerhed og fremgangs procedure.

Mvh

Shaun Velaidum

Review by confirmed purchaser

Perfekt skianlæg. Rigtig god anbefaling :-)

Min søn og jeg var rigtig glad for behandlingen i Tignes Frankrig. Personalet var søde og rare. Vi anbefaler det gerne til vores familie og venner.

Review by confirmed purchaser

Gode guides og så god ferie at småfejl ikke er afgørende

Var 8 dage i Saalbach. De 2 guides var meget hjælpsomme og forstod at hjælpe unge som midaldrende. De var rigtig gode. Lidt ærgerligt at selskabet ikke havde styr på hvor langt tid det tager at køre derned og så skrev de hotellet var ud for en piste og lift, men man måtte gå 1,2 km hver vej - fremfor at være det nærmeste hotel på pisterne som vi havde valgt, viste det sig at være længst væk. Rigtig træls og for dårligt af selskabet, men alt andet var så godt, at det kan tilgives.

Review by confirmed purchaser

Gode løjper, godt hotel, god mad, god ferie

Lad Thinggaard bekymre sig om færgetider, fartkontroller og vinterkæder - og om bilen nu også kan starte efter en uge i 15 graders frost! Læn dig tilbage og dyk ned i den bog du ellers aldrig får tid til at læse.
Dagenes sværeste beslutninger er: Skal vi tage den blå eller den røde løjpe? Skovløjpe eller en løjpe? Vil jeg have en kop cacao og et karbad eller et karbad og en kop cacao? Skal kaffen efter middagen indtages i den ene hyggelige stue eller den anden hyggelige stue?
God ferie!

Saalbach fedt sted

Boede på Hotel Helvetia lige i smørhullet af Saalbach..

hurtig og effektiv

fin behandling ,kompetente medarbejdere , så kun en posetiv oplevelse.

Review by confirmed purchaser

Igen dejlige dage i et "alsidigt" terræn

Efter sidste års skuffende skiføre var jeg i stærk tvivl, om jeg skulde driste mig ud i et sidste skieventyr. Jeg vovede det, trods den lange rejse mod nord, der nødvendigvis førte mig over Aarhus, Fyn, Sjælland, Skaane, Halland og gennem 400 km af Norge, før bussen nåede Wadahl i Gålå allerede før kl. 08. Heldigvis var mit værelse ledigt, og jeg fik den første af otte fulde dage på ski.
Hotellet fungerer særdeles godt: venlige ansatte, fremragende mad, velpræparerede løyper til langrenn i mange forskellige former for terræn. Altså noget for så at sige enhver, der tør gå ud med ski på.
På hjemturen - igen lang rejse med bus - begyndte jeg at se frem til næste gang i Norge.

Rigtig god ferie

Vi bestilte ferien på nettet, og fik straks efter kvittering. Vi havde en del spørgsmål inden rejsen, da vi ikke vidste hvor mange vi ville afsted. Der var god hjælp fra Kundeservice, som hjalp os med at komme afsted samlet. På destinationen stod der en guide klar med alle dokumenter vi sku bruge (liftkort osv), så efter bare 4 timer i Østrig var vi på toppen af bjerget. Super god service og rigtig hjælpsomt guider. Eneste ærgerlige var tidspunkt for hjemrejse (aftenen) men det ødelagde nu ikke vores bedste skiferie til dato. Helt sikkert Tinggaard der kommer til at stå for vores ferie næste år igen.

Lækker uge!

Var afsted med Thinggaard i uge 14 i Tignes. Området taler for sig selv, super lækkert og vejret var fantastisk, så intet at klage over her.
Jeg har virkelig intet at sætte på servicen, guiden var der når man havde brug for hende. Nu er jeg ikke den type der skal bruge en guide hele tiden, men hun var der når man havde brug for hende.
Derudover gik alt som det skulle, så Thinggaard må gerne arrangere min skiferie næste år :):):):)

- Mikkel

Review by confirmed purchaser

Tag med Thinggaard på ski! Når du har vinterferie fri!

Wahdal var et glimrende højfjeldshotel med pragtfuld mad og dejlig swimmingpool. Men vigtigst var naturligvis skiterrænnet! Landskabet var smukt og storslået. Løjpenettet var veludbygget, varieret og velholdt - vejret koldt og solrigt - vi havde en perfekt ferie!

Busturen frem og tilbage er naturnødvendig lang og træls, men kunne gøres bedre, hvis man havde indflydelse på placeringen i bussen.

godt selskab dårlig service

Lejligheden:
- fyldt med fejl
- muggent badeværelse
- mangel på køkken faciliteter
- ekstrem lille plads til 4 mænd med kuffert ski og snowboard

Tignes by/bjerg
- rigtig godt terræn
- gode spise steder
- gode rabat aftaler

Guide service:
- mangelfuld guideservice
-mangelfuld ansvarsbevidsthed
- mangelfuld information mhp møde tider og hvor guider kunne træffes
- mangel på holdning til guiderollen.

Generelt:

Jeg ved at tinggaard godt kan lave rejser. Og derfor tager jeg chancen næste år. Men må indrømme at denne tur kun har peaket pga det fælleskab vi selv bragte.

Alt er i top på rejsen

Jeg har været på skitur med Thinggård . Rejsen var en pakke resje med halvpension og 6 dages lift kort . Inden turen fik jeg div oplysninger om afgangstider og andre praktiske oplysninger .
Turen startede i bus med et par opsamlings steder her i DK inden det gik sydpå . Passende pauser undervejs.
Ankomst til et lukket hotel kl 0615, der manglede lige lidt orientering om ankomsten på denne tid. Hotel mutter lukkede os ind og vi kunne være i hallen til der var morgenmad .
Maden på hotellet var rigtig god og god service.
Dessværre kom jeg til skade, men turguiden hjalp mig utroligt meget , tog med til læge og div undersøgelse, kom og tilså/forhørte om min tilstand dagligt og hjalp med at arr hjemtur . Helt fantastisk stor hjælp at en turguide som var med på hans første tur.
Westendorff er et rigtig godt sted at holde ferie i . Perfekt på alle måder

Fin tur!

God tur til Tignes med Thinggaard, selvom om transporten gik galt og tog lang tid, så hva det fine og gode lejligheder som dækkede det behov man har på en ski tur. Hvis transporten glider bedre næste gang, så er Thinggaard et godt valg:)

Enkelt og godt

Super god tur til Tignes, god lejlighed, dejligt skiområde og super gode Anne Sofie som guide.
Der var godt nok lidt transport problemer på udrejsen, fordi nogle havde for meget bagage med. Men det skal ikke trække ned i den samlede vurdering.

PLAT OG DISRESPEKTFULDT

Sørger ikke for tilstrækkelig transport af bagage. Oplyser ikke om, hvor lang tid rejsen forventes at tage, kun hvornår man tager af sted fra KBH og hvornår man er tilbage i KBH. Lader sine kunder vente 2-3 timer i Kolding som følge af manglende bagageplads. Samme og totalt forudsigelige problem gjorde sig gældende på hjemturen. Orienterede ikke på forhånd om, at der skulle skiftes bus undervejs. Ingen i vidste noget, og passagere måtte påtage sig flere opgaver (som pakning af bagagerum og opråbning af passagere), som det måtte forventes at en guide påtog sig.
Indkvarterer 4 mennekser i "lejligheder" som er mindre end et lille københavnsk kollegieværelse. Mugne bade med stoppede afløb. Guider tog ikke ansvar for noget, og fulgte ikke op på opfordringer og forespørgsler. En forsvandt desuden i Kolding.

Symbolsk for Thinggaards ydelser var afrejsen på hjemturen, hvor Thinggaards bus var kørt fast i sneen mens rejsende med selskabet i bussen ved siden af, fik serveret drikkelse og forfriskninger inden afgang.

Thinggaards princip er hæsligt, men simpelt: at optimere egen fortjeneste ved at lade sine kunder nøjes med billigste og utilstrækkelige transport og indkvartering.

Gør dig selv en tjeneste: FIND ET ANDET REJSESELSKAB (også selvom det måske er 500 kr dyrere)!!!

Søren Peter Andersen and Nick Barnes found this review useful

Thinggaard

God sne, gode venner, men elendigt arrangeret!

Vi var en stor gruppe venner afsted til Tignes. Vi havde det rigtig sjovt og hyggeligt sammen og nød sneen. Desværre var det på ingen måde Thinggaard der var årsag til dette. Det var som om alt, hvad der havde med Thinggaard at gøre, bare gik gruelig galt....

Vi startede med at skifte i Kolding (hvilket vi ikke var blevet oplyst om at vi skulle - men det er åbenbart helt almindelig praksis) her måtte vi vente i timevis på at få plads til bagagen i en alt alt ALT for lille bus. Det kan jo nok ikke komme som en overraskelse for nogen der normalt arrangerer skirejser, at en del af gæsterne sjovt nok vælger AT TAGE SKI MED! Dette havde Thinggaard ikke lige overvejet!
Resultatet blev flere timers forsinkelse - og vi mistede næsten hele den første skidag, uden at få kompensation - ØV!
Guiderne var desuden alt for unge (og måske heller ikke de hurtigste knallerter på havnen) til at være til nogensomhelst nytte. Det endte med at vi selv måtte træde til i mange situationer for at få tingene til at køre bare nogenlunde.
Da vi skulle hjem igen var busproblemet ikke blevet løst - selvom vi havde ringet gentagne gange og bedt dem rette op på det. Og for at det ikke skal være løgn var vi nødt til selv at skubbe bussen igang for at kunne komme afsted... (selvfølgelig forsinket)

Jeg har været på MANGE skiture igennem tiden, men dette var klart den dårligst arrangerede og jeg vil ikke anbefale det til nogen.

Rejs ALDRIG med thinggaard

Jeg er netop kommet hjem fra en skiferie, som var arrangeret af Thinggaard. Og når jeg skriver arrangeret er det næste en underdrivelse. For der var ikke styr på noget! - Transporten med bus var elendig - vi skulle både skifte bus undervejs, der var ikke plads til alt baggagen og vi blev 6 timer forsinket, hvilket betød at vi kun fik 1/3 del skidag, da vi endelig kom frem. Desuden var vore 4-personers lejlighed, som en sildedåse! bestående af de klassiske køjesenge, en sovesofa, 2 blus, en håndvask, ingen bordplade og service til kun 3 personer.. Og som et lille plus, trængte der fugt op af gulvet! - og jeg har ofte rejst med forskellige selskaber og oplevet adskillige minimale franske lejligheder - men intet overgår dette i usselhed! - SÅ undgå at rejs med Thinggaard for erhver pris!

Thing-gaar-galt

De dele af skiferien, der involverede Thinggaard, var katastrofalt ringe planlagt og udført.
Der var ikke plads til bagagen i bussen. Der var ingen koordinering eller information fra guidernes side. En passager måtte tage styringen og stå for opråbning og sædetildeling. Vi kørte fra KBH til Kolding (uden at være blevet informeret herom). Vi måtte vente mellem 2 og 3 timer i Kolding og fik undervejs ingen information.

Værelserne i Tignes var så små og ringe udstyret at det næsten ikke er til at forklare. 4 personer på 12 m^2 inkl. køkken!!
Jeg har flere gange tidligere været i Frankrig på billig-skiferie og kender til de almindeligvis små forhold. Disse værelser var tæt på uegnet til beboelse.

I al denne elendighed har Thinggaard ikke været til at komme i kontakt med. Guiderne er unge, uerfarne og ubehjælpsomme. Når de konfronteres med problemer, kan de ikke stille noget op og selvom vi prøvede at forberede dem på at der også skulle bagage med hjem fra ferien var forholdene omkring plads i bussen ikke bragt i orden på trods af en uges betænkningstid.

Jeg påtænker at klage over den behandling vi har været udsat for. (Vi ankom 8 timer for sent til destinationen pga. dårlig planlægning - ikke pga. eksterne forhold som f.eks. trafik) og modtog ingen kompensation for spildt udgift til liftkort etc.

Nadia Magali and Søren Peter Andersen found this review useful

Thinggaard

Elendig service fra start til slut

Hvor skal man begynde, da rækken af kritikpunkter er lang. Bestilte turen hos Thinggaard da jeg anså dem for at have et godt brand. Fik et fornuftigt tilbud på en grupperejse til Tignes, og de gjorde det klart at de ville gøre alt hvad de kunne for at opfylde vores ønske om at indlogere vores gruppe i så store lejligheder som muligt (ønsket var 6 personers lejligheder og gerne større, men til nøds kunne 4 personers lejligheder være en mulighed), samt at vi gerne ville bo sammen. Måtte selv kontakte selskabet op til flere gange da jeg ikke hørte noget angående lejligheder, og 1 uge før afgang fik vi så af vide at vi blev indlogeret i 4 personers lejligheder og en enkelt 6-personers lejlighed i den anden ende af byen.

2 dage før afgang, fik vi en mail omkring at al bagage over 25 kg ville koste 400 kr ekstra. Der blev henvist til at det var blevet informeret om ved rejsens bestilling. Ved at lade som om jeg ville bestille en ny rejse fandt jeg ud af at der ikke var blevet informeret omkring ekstrapris for bagage over 25 kg, og dermed direkte forsøg på at snyde kunderne for ekstra penge, samt misledning omkring samlet pris. Normalt er 25 kg nok til at dække bagage, men når der er tale om skirejser hvor folk medbringer egne ski og støvler er 25 kg ikke nok til at dække al bagage, og dermed SKAL de gøre opmærksom på dette ved rejsens bestilling.

På rejsen derned havde vi 2½ timers ventetid i Kolding, ulovlig bagage i midtergangen fra kolding til padborg, samt 1½ times ventetid i Padborg, før bagagen var placeret i en indkaldt trailer. Alt dette skyldes udelukkende dårlig organisering, samt de bestilte busser var for små til at indeholde bagagen. Det var umuligt at få information fra guide, bus-chauffør eller kontor undervejs og alt var kaos. Forsinkelsen betød at man mistede en halv dag på ski, som de fleste af os vel at mærke havde betalt liftkort for (pris ca 250 kr).

Ved ankomst gør vi guiden på stedet opmærksom på at vi ønsker at få refunderet liftkortet for den første dag, og hun siger hun vil undersøge det med kontoret. Derfra var det umuligt at få information fra guiden, der henviste til at kontoret ikke vil tage stilling til dette før vi var kommet hjem. Da jeg endelig fik fat på kontoret og en person med beslutningsansvar var vedkommende direkte ubehøvlet, og ville stadig ikke sige noget om kompensation.

De 4-pers. lejligheder vi blev indlogeret i, var så små at kun 2 personer kunne bevæge sig rundt ad gangen, for ellers gik man i vejen for hinanden, og når sovesofaen var slået ud, fyldte den hele stue-gulvet. Altså var lejlighederne, selv for franske standarder, så små at man ikke kunne kalde dem 4-personers lejligheder.

Slutteligt var der ikke foretaget nogen ændringer, trods utallige opfordringer, hvad bagage situation angik ved hjem-transporten. Meldingen fra guiden var at kontoret havde sagt de skulle afvise alt bagage over 25 kg, på trods af at det ikke stod specificeret nogen steder ved bestillingen. Det lykkedes dog (mod forventning) at få den overskydende bagage proppet i en anden bus (hvilket ikke kan tilskrives Thinggaard).

Kort og godt er det sidste gang jeg har bestilt en rejse hos Thinggaard, og med risiko for samme service som vi har oplevet, kan JEG PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE THINGGAARD som rejseselskab da de ikke lader til at tage deres kunder seriøst.

Klaus Bruun Pedersen and Nadia Magali found this review useful

Under lavmålet!

Vi havde en utrolig dårlig oplevelse med Thinggaard rejser og jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte sig af dette rejseselskab!

På vores tur oplevede vi gentagne forsinkelser, inkompetente guider samt brud på sikkerhedsreglementer. Hver gang vi forsøgte at tage kontakt til Thinggaards ledelse blev vores klager fejet at bordet og der blev ikke gjort noget ved problemerne.

Vi mistede en hel skidag pga. Thinggaards fjumleri og har endnu ikke fået kompensation herfor.

Det er bare ikke godt nok og til alle folk der overvejer at rejse med Thinggaard vil jeg sige: Vælg et andet rejseselskab, også selvom du skal lægge 500-1000 kr mere - det er det værd at slippe for så elendigt et rejsearrangement!

Klaus Bruun Pedersen, Nick Barnes and Søren Peter Andersen found this review useful

Skuffende

Det dårlige:
3-4 timers ventetid på Kolding station på både ud og hjemtur. Udelukkende pga. af elendig planlægning fra Thinggaards side.

Fuldstændigt usynlige guider, hvoraf den ene aldrig havde været på destistinationen før, prøvet at været være guide før, eller nået sin 18 års fødselsdags.

Lejlighederne var til grin. Under 12 kvM til 4 voksne personer inkl. bagage og ski gear er simpelthen for latterligt, uanset pris! Lejlighederne var desuden gamle og nedslidte, fyldt med svamp og lugtede af råddenskab (også før vi ankom)

Det gode:
Buschaufførerne gjorde hvad de kunne for at informere og lette situationen på rejsen, da guiden intet præsterede.

Vi var en privat gruppe af sted, så ud over irritation over forsinkelse på rejsen og boligen var det en fin tur. Men vil aldrig anvende Thinggaard som rejsearrangør igen!

Nick Barnes, Nadia Magali and Klaus Bruun Pedersen found this review useful

Thinggaard

Dårlig planlægning, Guider der ligger ansvaret fra sig..

Planlægningen er åbenbart en by et sted i Rusland for både Thinggaard's ledelse hva angår busser. Og guider har heller ikke lært at planlægge noget andet en pub crowl ( som var fantastisk der var gang i den og god stemning) ellers ligger de ansvaret fra sig og pejer finger af de andre guider der er på stedet.
Og ang busser og skifte i Kolding ( som vi skulle i mit tilfælde) så kan det squ ikke være så svært at få fingeren ud af røven og få folk byttet rundt i de forskellige busser og så komme afsted..! At holde i Kolding i 4 timer på grund af guider der ingen ansvar vil tage eller ikke kan så 2 passergere ( her i bland mig selv ) fra min bus må tage papire fra guiden og få folk ud af busserne og så fordele dem i de rigtige.. Det er simpelhen for ringe..
Og så også være 4 timer forsinket på hjem turen..... Kom igen Thinggaard'...!

En ting er sikkert. Jeg rejser aldrig med Thinggaard igen..
Held og lykke til jer andre.
Nick

Nadia Magali found this review useful

Thinggaard

Fremragende skiferie - to år i streg

Thinggaard og UCPA har to år i streg leveret en fantastisk ferie for både et hold venner og hele vores studie.
Vi fik meget mere end vi betalte for og havde skønne guider der hjalp os.

Det er ikke sidste gang vi benytter Thinggaard/UCPA kombinationen.

5 tommelfingre op herfra

Thinggaard

Intet mindre end fantastisk!

Havde det været muligt at give 10 stjerner så havde Thinggaard fået det!!
Jeg kontaktede Thinggaard for at få dem til at overraske min kæreste på valentinsdag på hendes skiferie i Østrig. De gjorde alt hvad der stod i deres magt for at opfylde mine ønsker - og de opfyldte det hele, og mere til..
Mange tak til Kim Suh Bjerregaard Jæger, som gav den fantastiske service!
Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger vedr. Thinggaard.

Mvh. Jonas Lie

Thinggaard

Fremragende ski med Thinggard :)

Var afsted med Thingaard til Tignes sidste år, og havde den bedste tur. Jeg var derfor slet ikke i tvivl om, at turen igen i år skulle bookes hos Thinggard... Super god service, til super priser - og et rejseudbud i super lækre skiområder. De varmeste anbefalinger herfra!

ingen klager:)

Fantastisk skiferie med Thinggaard sidste år i Val Thorens:)
Guiderne var rigtig søde.
Transporten derned udemærket med gode busser og en hyggelig chauffør.
En rigtig god lejlighed, tæt på pisten, og tæt på indkøb, endda selvom den var uspecificeret.
Jeg glæder mig til at rejse med dem til Tignes igen til Januar næste år.

Thinggaard

En helt fantastisk tur, med mit nye ynglings rejsebureau, Thinggaard rejser!!

Jeg var i Les Deux Alpes, og havde en helt igennem en fantastisk tur. Bussen kom til tiden og guiderne på turen var søde og serviceminded. Da vi kom der ned, var lejlighederne pæne og luksuriøse præcis, som det var beskrevet på Thinggaards hjemmeside.
Turen dernede og turen hjem foregik uden problemer. Så jeg kan ikke andet end at anbefale Thinggaard rejser til alle andre..

Kanon

Helt iorden... bedste skiferie i lang tid

Kan varmt anbefales

Har rejst med Thingaard to gange til Val Thorens i uge 7, og alt har været i den skønneste orden. Ingen problemer hver gang vi skulle have ændret noget, om det så var dagen før afrejse. Super flinke, og festlige guider, som altid var klar til at hjælpe :) Og så er det en formidabel pris! Begge gange var kaos med busserne hjem, men okay, alle skal hjem på det tidspunkt. En anden ting ville være, at få noget samarbejde med nogle af dem der arrangerer festerne dernede (Frostgun) :) Kan varmt anbefales!!

Thinggaard

Fed skiferie i Saalbach, til den rigtige pris...

Var afsted med Thinggaard til Saalbach sidste vinter... Boede midt i gågaden af centrum på deres eget hotel...

Glæder mig til at komme derned igen næste år!

Skiferie i verdensklasse

Maria Alm er indbegrebet af østrigsk charme. Jeg faldt pladask for denne dejlige by. Vores guider satte prikken over i'et. Vil til hver en tid anbefale denne perle i selskab med søde Thinggaard guider.

Thinggaard

Har benyttet dem flere gange og altid været meget meget tilfreds.

Thinggaard

Lidt rod i transporten, men ellers en god oplevelse

Vi rejste til Tignes med Thinggaard i uge 4.

Der var en del rod på rejsen derned og noget forvirring om, hvem der skulle køre i hvilken bus, men udover det havde vi en rigtig god skiferie, og guiderne var ellers flinke.

Thinggaard

jeg synes at det er Denmarks storste mobil telefons selskabe

jeg er utrolig glæde om Onfone fordi jeg har en mobil telefons selskabe, som kan de hjælpe mig alt for en mobil telefon. det hedder ONFONE.

meget fornemt

Helt fint, skulle til esjberg fra Viborg, det gik uden problemer :DD

Dejlig rejse til Saalbach

For et par uger siden var jeg i Saalbach og stå på snowboard. Vi boede på Hotel Helvetia, hvilket var super fedt. Beliggenheden var helt suveræn og både morgen- og aftensmad var over forventning. Da vi ankom var vi lidt skuffede over ikke at få værelser med balkon, som lovet, men det blev der dog rettet op på med det samme og turen var alt i alt superfed.