We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)

Dejlig overraskelse

Super hjemmeside, meget fine priser, og hurtig levering,, køber et stofhundebur i en rigtig fin kvalitet til en super pris, da jeg åbner ser jeg der følger lammeskindspude med buret, er virkelig positiv overrasket, troede ikke til den pris det var muligt :-) ,, handler her meget gerne igen ....

Tholo

Billige kvalitetsvarer og hurtig levering. Super virksomhed.

Tholo.dk er en serviceminded virksomhed. De har kvalitetsvarer til en god pris. Leveringen er også super hurtig. Jeg fik mit produkt leveret til døren allerede 2 dage efter bestillingen. Kan anbefale denne virksomhed til alle.

Tholo

Meget hurtig levering, fin kvalitet

Tholos hjemmeside er nem at overskue, og produkterne er lækre og leveringen super hurtig.
Jeg ville dog ønske at de, som mange andre sider man kan bestille foder fra, havde en form for bonuspoint-ordninger eller eks hver 8 pose gratis.

Super service og levering

Jeg ringede og spurgte til en mindre prøvepose, jeg fik sendt prøver på 2 forskellige varianter i forhold til min hunds behov.

Har efterfølgende bestilt 4 sække hjem. Servicen har været rigtig god og leveringen perfekt begge gange.

I forhold til andre shops ville jeg måske komme til at savne bonuspoints og "gratis" gaver. Til gengæld har Tholo gode mængderabatter på deres foder.

Billig, hurtig og søde!

Jeg bestilte noget legetøj til min hund i julegave i weekenden og allerede mandag eftermiddag var det afsendt. Nu er det så tirsdag eftermiddag og jeg har netop modtaget legetøjet, samt julegodter til både hund og ejer og en helårskalender for 2013! Jeg blev enormt overrasket og jeg synes det var en enormt sød gestus :). Stor anbefaling herfra!

Super service og foder!

Tholo er både værd at købe igennem for deres produkter skyld, deres brug af råvarer og deres uovertrufne service.

Foder bliver gerne afsendt så du har det inden for 2 dage og kvaliteten er helt i top.

Hvis man gerne vil prøve foderet inden køb af stor sæk, så gives der gerne smagsprøver og der er altid hjælp at hente til spørgsmål.

Stor tommel op herfra

Tholo

Absolut en ny favorit shop

Havde vundet et gavekort til butikken, og frygtede at det ville blive en større opgave at få det kørt igennem online. Især da det ikke var butikken selv der havde tildelt mig kortet, men en tredjepart. Men der var absolut ingen ballade, og det hele kørte hurtigt igennem. To dage efter ankom pakken, og der var endda lidt smagsprøver med til både to- og firbenede. Så jeg er meget meget glad og tilfreds. Vil klart vende tilbage. Rar og hurtig support, samt leveringstid. Det kunne bare ikke være bedre!!!

God og hurtig handel

Har købt godbidder og udstyr og er super tilfreds med servicen.

Bedste udstyr til hunde

Super service - super kvalitet, t´ja det dækker vist Tholo :)

Tholo

Super fint sted at handle

Køber primært foder hos Tholo og er helt tilfreds med dette.
Levering sker hurtigt og uden problemer.
Har dog oplevet de har været langsomme til at trække betalingen - Men det er vel næppe noget at brokke sig over

Godt sted at handle

Siden er nem at navigere, tingene er ikke for dyre og leveringen sker hurtigt.

Tholo

God kvalitet og hurtig levering

Har købt hvalpefoder plus div hundeartikler flere gange. Oplever at der er høj kvalitet på de varer som leveres. Lav eller ingen porto - og meget hurtig levering.
Priserne er meget rimelige.

Is Tholo your company?