[REPLY]
Vi nyder parkens tilbud året rundt for både børn og vokne.
Allan, René Koluda, Jon Funder de Linde, Kim, Mille Kehlet Merrild and Lena Jensen found this review useful
Jeg er fast inventar i tivoli to tre gange om året med mine to drenge. Tivoli leverer hver gang en topoplevelse hvor den gamle romantiske have danner ramme om mine børns og min gode oplevelser.
Tivoli er en tidslomme, et magisk sted hvor tiden bliver til nydelse og sjov. Et sted hvor romantikken kan blomstre og hvor børnelatter og de indforståede kærlige blikke blandt ældre går op i en højere enhed og skaber noget helt eventyrligt.
Jeg glæder mig meget til at besøge Tivoli til Halloween og til Jul.
D. R. and Thomas Thomsen found this review useful
Tivoli er ikke pengene værd, hvis man har småbørn.
Min datter fyldte 4år og vi tog hende med i tivoli, sammen med min 1 årige der var med i hans barnevogn.
2 voksen-entre og 1 turpas og ledsagerbånd til den 4årige.
Da vi kom indenfor var der proppet med mennesker. Vi kunne knap nok snegle os frem med barnevognen, og den 4årige kunne ikke engang gå hånd i hånd med os. Vi var som sild i tønde, og vi måtte holde hende i kragen, når hun gik foran os, så hun ikke blev væk, eller trampet ned i menneskemængden.
20min ventetid til en 1minuts-tur i de små flyvere i hjørnet.
Derefter syntes den 4-årige ikke det var spor sjovt mere. 15min i kø for en slikkepind som hun var blevet lovet. Maden fik vi ved hovedbanen inden vi tog hjem. Havde stået i kø i 10min, men valgte så at gå ud af køen, der havde rykket sig 5cm., og hive familien med ud istedet.
På 4 timer fik den 4-årige prøvet 1 forlystelse og Rasmus Klump legepladsen. Derudover betalte vi for andedammen og fiskefodder ved søen.
En yderst skuffet 4-årig og forældre der er knap 600kr fattigere for reelt set mindre sjov samvær med fødselsdagsbarnet, end hvis vi var gået hen til legepladsen ved siden af hjemmet for at lege ½ time.
Jeg kan KUN anbefale småbørnsforældre at FRAVÆLGE Tivoli.
Tag på Bakken, hvor der er gratis entré og mere plads (tør slet ikke tænke på hvad der ville ske, hvis der var brand i Tivoli med så mange mennesker i panik, især med små børn der er så lette at overse i kaoset).
Jeg er SÅ skuffet over Tivoli. Hvorfor stopper de ikke salg af turpas efter et maks antal, især til små børn?
Hvorfor advarer de ikke forældre med barnevogn om menneskemængden?
Mit indtryk af Tivoli er et plattenslagerforetagerende der intet har med familiehygge at gøre mere.
Helle Andersen, Hanne Hansen, Nicolai Matz, Kaya Andersson, Trine Shenanigan Saerling, Marianne, Johnny Højfeldt and Meier found this review useful
En park hvor man allerede ved indgangen bliver mødt af en høflig billet-kontrollør med sætningen "Godaften - og velkommen i Tivoli" kan kun gøre en hyggelig aften endnu bedre.
Generelt pænt, nydeligt og rent - en vigtig ting for mig.
Priserne er i den høje ende, men det er lettere at acceptere når der på trods af høj sommer og mange mennesker er smil hos medarbejderne og forholdsvis hurtig betjening.
Var i tivoli, jeg ved ikke om det bare er mig der er ved at blive gammel, men jeg synes klart ikke tivoli er som tivoli var. Der var så mange mennesker at du dårligt kunne komme frem eller tilbage. Det virkede som om der var så mange forlystelser at de godt kunne bruge dobbelt så meget plads for at der faktisk blev den plads der skulle være til dem. Det er lidt som om at de gerne vil en masse men pladsen bare ikke er stor nok til det de gerne vil, desværre. Det er dyrt og virker brugt. Tivoli er hyggelig når du er heldig at ramme de dage der næsten ikke er nogen mennesker.
Hanne Hansen found this review useful
det er godt og være der inde sidste år var vi der inde minimum 9 gange og de var lige sjovt hver gang
300 kr for turpas og entre for en voksen - og så har man ikke engang fået en is... En arbejderfamilie på 4 har knapt nok råd. Er det det I vil, Tivoli - kun for de rige???
Helle Andersen, Hanne Hansen and Majbritt Blom Jensen found this review useful
Tivoli er bare TIVOLI - SUPER FANTASTISK - ENEREN PÅ EN HELT SPECIEL OPLEVELSE, SOM KUN ER AT FINDE I DANMARK/KONGENS KØBENHAVN.
Alt for dyre priser.
Helle Andersen, Hanne Hansen, Trine Shenanigan Saerling, Kaya Andersson, Majbritt Blom Jensen and Johnny Højfeldt found this review useful
det et mega fedt sted og sådan noget men et sted hvor der er ro hvor man bare kan sidde og nyde man lever.. det mangler !
Susan H. found this review useful
Tivoli er et varemærke for Danmark og er super godt! MEN! Det er sku' for dyrt, og forlystelserne mangler lidt produktudvikling!!!
Helle Andersen found this review useful
Tivoli var der hvor vi gik hen før vi fik børn.
Det er alt for dyrt (selv efter de har sat priserne lidt ned).
Og næsten intet for de små, kun Rasmus Klump legepladsen var et godt indslag.
Nej, i år bliver det Legoland
Helle Andersen, Trine Shenanigan Saerling, Kaya Andersson and Johnny Højfeldt found this review useful
Sikke en smagsoplevelse. Bestilte skagen skinke til kr. 99,00 der var en lille skive skinke samt et lille meget tørt ristet brød samt champignonsovs til.
Hovedret. Wienerschnitsel var saltet med meget havsalt lidt brankede kartofler med vintergrøntsager sam var vendt i eddike. Alt maden smagte af eddike. selv her flere timer senere kan vi smage eddiken.
Adrig nogensinde Færgekroen igen.
chris andersen, Kaya Andersson, Susan H., Trine Shenanigan Saerling and Johnny Højfeldt found this review useful
Kan virkelig anbefale at tage en tur i smukke tivoli i juletiden, vi tog på week-end i KBH. og tilbragte fredag eftermiddag og aften derinde, sikke en oplevelse, der var så smukt, det bliver en fast tradition i vores familie, og hvis i tager derind, SKAL i prøve de fantastisk flæskestegs sandwich, uhm!
Eneste minus som er et KÆMPE minus, vi måtte ikke have vores 3 Cotonèr med, selvom de sad i deres hundevogn, det var rigtig trist de skulle ligge i bilen, og vi skulle ud og gå med dem flere gange. Bare de havde gjort opmærksom på ingen hunde på deres hjemmeside, den havde jeg nemlig tjekket, men kunne intet finde om det, ÆV!
alt andet end folie ballonerne I dont care about.
men normalt køber jeg mine balloner på ebay da butikerne ikke sælger dem.
Forstå mig ret, jeg elsker Tivoli. Men det er også det er gør det så meget mere ondt at se på. De sidste menge år har jeg og mine haft årskort til Tivoli og år for år kommer der mere frem at det er en forretning og der dermed også skal tjenes penge, det skal alle jo, men hvorfor alt det der "Disney land" over det hele ? Selv "smøgen" er ved at blive et Koncept af trolde kugler og lækre dyre købmands vare... det hele startede med dæmonen som bragte det kolde og penge fikseret Maskineri igang, kunne man ikke havde beholdt men hyggelige charme som netop i mine øjne stod for Tivoli kvaliteten uden at opkøbe alle boder og indsætte ens priser på alle de "billige" familie spise steder? Er det bare mig der er gammeldags og romantisere det hele igennem min barndoms minder?
For mig er der kun de sjove og gode årstider temaer, der er godt med halloween uhygge og hyggelige varm jule steming.
Se det kan jeg godt lide og tak for det ; )
God oplevelse, men desværre alt for dyrt. Med mindre børn får man mere for mindre ved at tage i sommerland
Kaya Andersson found this review useful
Sommer 2011, højsæson. To voksne, et barn. Hvis det er muligt skal tivoli undgåes i højsæsonen, for mange mennesker på for lidt plads, laaaange køer. Familier med børn i barnevogne/klapvogne har meget svært ved at komme rundt. Forlystelser ok, mad/drikke/slik osv. Meget dyrt. Et sted med så mange mennesker bliver der hurtigt meget bedskidt ved borde/stole og på toiletter.
Kaya Andersson and Johnny Højfeldt found this review useful
Tivoli er et hyggeligt sted at komme, hvor man kan bruge mange hyggelige timer med venner og familie.
Som andre også har været inde på, så er priserne dog skruet voldsomt i vejret, hvilket er noget af en skam og som kan tage noget af glæden.
verdens måske nok hyggeligste have, men hold da op for en pengemaskine, hvad sker der lige.
En familie med to børn kommer af med en formue og så er Tivoli altså heller ikke mere spændende.
hyggen består i belysning og stemningen i mørke,
for os er det totalt udelukket med børn, dertil er der for mange andre mere atraktive steder til bedre priser og udvalg.
Jeg var i Tivoli i sommeren 2010. Tivoli er rigtig hyggeligt sted at være. Der er mange forlystelser man kan prøve, og gode spise steder, så Tivoli er stedet, hvor man kan hygge sig et par timer. Men det er lidt dyrt derinde. Men ud over det så morede mig ganske godt der inde, de par timer jeg var der.