[REPLY]
Det var absolut let at bestille varerne og de blev leveret meget hurtigt. Det var absolut ingen problemer.
Fuldstændig uproblematisk handel. Hurtig levering. Super!
Eftersom ens vare er i restordre og damen og ringer og sige at man har den ugen efter. Bliver man glad. Men eftersom det er næsten 3 uger siden og man stadig venter.. På trods af sendt mail. Ved man stadig ikk hvornår ens vare kommer.. Og så falder glæden vist lidt..
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
Jeg købte i efteråret en babyalarm hos Tøjbamsen.dk. Nu efter 6 måneder er forældrenheden dog blevet defekt og slukker spontant når man går rundt med den. Jeg skriver derfor til tøjbamsen for at reklamere. Først efter min 3. mail svarer de at jeg kan sende den ind til dem som reklamation. Min babyalarm bliver derfor sendt retur til dem som aftalt og herefter sker der bare INTET! Som i INTET! De har nu haft min babyalarm i 14 dage og har ikke besvaret nogle mail overhovedet. Jeg har både ringet og skrevet et utal af gange og der kommer intet svar på hvad der sker med min alarm. Ikke engang en bekræftelse på de har modtaget min reklamationn får jeg (selvom postDKs track and trace siger den er leveret). Hvad sker der med min babyalarm? Kan I overhovedet reparere den? Hvad sker der med at refundere min returfragt som det fremgår af jeres hjemmeside at I gør?
Virkelig ringe kundeservice!!! Ingen anbefaling herfra.
Havde bestilt et Yepp Maxi cykelstol samt et ekstra beslag, så jeg kunne bruge stolen på to cykler. I den modtagne pakke var kun det ekstra monteringsbeslag og selve cykelstolen, men ikke monteringsbeslaget der skulle følge med stolen. Altså kun et monteringsbeslag fremfor to.
På tøjbamsen.dk står der i produktbeskrivelsen til Yepp Maxi sædet, at:
- "Barnestolen leveres inklusive monteringsbeslag, som er af en meget stærk konstruktion og har en stor bæreevne og passer til langt de fleste cykler på markedet."
- "Cyklens rør diameter må maximun være 46 mm. Der følger puder og alt nødvendig beslag med for at kunne montere og for at bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag."
Der varsåledes en mangel ved leveringen af min ordre, og jeg ville derfor kontakte tøjbamsen.dk.
Jeg prøver først at kontakte firmaet via email, hvor de forbeholder sig 48 timers svartid. Da jeg efter 6 dage endnu ikke har modtaget svar, forsøger jeg at ringe til kundeservice adskillige gange på en dag (sad i 15 min og ringede op igen og igen, da jeg efter 20 sek ved hvert opkald stilles videre til en telefonsvarer), men uden held. Forsøgte også at lægge en besked på deres telefonsvarer, med ønske om at de ringer tilbage, hvilket jeg stadig venter på.
At der er en mangel ved modtagelsen af varen er beklageligt, men at det samtidigt er fuldstændig umuligt at få fat i kundeservice, er under al kritik.
Jeg har tidligere handlet hos tøjbamsen.dk, hvor der ikke var problemer med leverancen, og valgte derfor at bruge dem igen denne gang. Som følge af mine oplevelser med denne ordre, kan jeg dog under ingen omstændigheder anbefale andre at handle hos firmaet. Der er noget der lugter råddent ved deres håndtering af deres kunder.
Konklusion: Undgå for en hver pris tøjbamsen.dk hvis du vil undgå bøvl og problemer med dine ordre. Jeg handler der ikke igen!
Alt tip-top, ingen klager overhoved.
Jeg handlede hos Tøjbamsen om tirsdagen, og fik samme dag en mail om at pakken var afsendt. Da den ikke var ankommet torsdag, kontaktede jeg GLS (fordi Tøjbamsen hverken svarede på telefon eller mail) som sagde, at de ikke havde fået den ind endnu. Pakken blev dog leveret til mig fredag, så det er hvad det er. Det var lidt irriterende men så heller ikke værre.
Jeg bestilte blandt andet 4 pyjamasser. 3 af dem blev leveret i en forkert størrelse. Jeg har forsøgt at ringe til Tøjbamsen 10 gange og sendt dem 2 mails uden svar her 4 dage efter første henvendelse. Jeg synes simpelthen det er dårlig service og vil bestemt ikke anbefale andre at handle der.
Gitte Jensen found this review useful
Det er dejlig nemt at betjene hjemmesiden, og fedt med så kort leveringstid. Men besværligt at det er GLS der levere pakken. Så SKAL man være hjemme mellem 8-16, og hvem er lige det? Så kan man nemlig ikke engang hente den på posthuset dagen efter, men man skal kører helt tl Høje Tåstrup og afhente den der.
Første og sidste gang jeg bestiller hos tøjbamsen. Varene lever ikke op til det jeg bestilte på nettet. Bestilte bla. Sengetøj fra Farytaile, hvor det ikke var det samme jeg havde bestilt, som jeg fik! Bestilte bla. Sutter i bestemt farve og en anden farve der kom. Bestilte bla. En bestemt Næsesuger og det var en anden varer/ næsesuger jeg modtager! Det er bare ikke godt nok. Så ingen stjerner og plusser fra mig.
Det gik super hurtigt. Havde pakken få dage efter. Og den var lige som den skulle være :)
Jeg bestilte en solskærm og myggenet til barnevognen. Jeg modtog pakken allerede efter 2 dage, og alt var som det skulle være. Nemt!
God service og hurtigt levering. Et sted jeg handler gerne igen :-)
Jeg købte den flottest barnevogn, på siden og fik den sendt med posten. Den er alle pengene værd, det tog kun 3dage fra at jeg bestilte til at vognen var hos mig. :)
Tøjbamsen har levet fuldt op til mine forventninger. Vil helt sikkert handle der igen.
Jeg synes at tøjbamsen.dk levede op til mine forventninger og så er de billigere end de andre på nettet. Leveringstiden var hurtig og mine varer var helt perfekt.
Ingen kritik herfra!
Fik i Tlf at vide, at fodpose som jeg ikke kunne se på nettet, passede til alle Baby Joggers vogne. Den passer dog ikke til min. Købte også en 'madras' som skulle passe til selen i baby joggers vogne, men desværre heller ikke til min model. Har dog selv løst problemet.
Super super net butik til de travle små børns forældre. Må add til min hjemmeskærm på iPad
Jeg har tit handlet hos Tøjbamsen, og de leverer altid en fin og hurtig service. De har et godt udvalg, og der er tit nogle rigtige gode tilbud.
Vi har flere gange handlet ved tøjbamsen. Dette er første gang, vi har oplevet nogen "problemer". Vi fik ikke alt vi havde bestilt - Selvom det stod på ordresedlen. Følte lidt at vi skulle være lidt strenge, før vi fik tilsendt det vi havde betalt - men nu skulle det være på vej til os :) Så i sidste ende, har vi fået alt vi har betalt for, dog noget forsinket ;)
Fin betjening ordren kom hurtig en god vare til prisen så bare super
Jeg søger på nettet søndag aften efter en juniorsommerdyne til Simon,og mandag er den på vej med GLS. Tirsdag får jeg en sms at varen kan hentes på det sted, jeg har bestemt..Hvad siger du så!
Herligt!
Det var sidste løsning for at finde dynen inden Simons 3 års fødselsdag.
Jeg har brugt mange dage på at lede efter dynen inde byen, uden held.
Tøjbamsen havde den frækhed at bede mig om at anmelde min oplevelse på Tøjbamsen - Så skidt da:
Jeg bestilte en Trille Cobra kombineret klapvogn og barnevogn som var på udsalg i en række webshops. Tøjbamsen havde den på tilbud til 2999,- og der stod den var på lager.
Jeg modtog efter bestillingen en ordrebekræftelse hvor der står (og jeg citerer) : "HVIS VI IKKE KAN IMØDEKOMME DIN ORDRE VIL DU HØRE FRA OS INDEN FOR 24 TIMER.".
Da der går 24 timer og jeg ikke hører fra Tøjbamsen har jeg således en bindende aftale med dem.
Der går 5 dage - så skriver Tøjbamsen at de desværre ikke kan levere en Trille Cobra men at jeg da kan købe nogle af de andre de har.
Jeg leder efter nogle af de andre tilbud på Trille Cobra på nettet men de er væk nu - formentlig fordi de fik udsolgt i mellemtiden.
Jeg skriver til Tøjbamsen igen og gør dem opmærksom at jeg har en bindende aftale med dem om at de skal sælge mig en Trille Cobra eller tilsvarende (efterfølgeren) til samme pris og at sagen er ekstra træls fordi Trille Cobra er blevet udsolgt de andre steder jeg havde set den.
Der er nu gået 18 dage - Tøjbamsen har totalt ignoreret min henvendelse - det eneste de har sendt mig er en opfordring til at vurdere min oplevelse med tøjbamsen.
Det er hermed gjort :-)
*****
Haha - der gik ikke 10 minutter fra jeg havde lavet ovenstående anmeldelse til jeg fik et svar herinde. Sjovt at I ikke kan svare kunderne på mail i løbet af 18 dage men så snart der ligger en sur kommentar herinde kommer I op af stolen.
Det taler for sig selv!!!
Lav nu om i jeres betingelser, så I ikke forpligter jer til noget I ikke kan leve op til.
Hvis I er i tvivl så er jeg ikke interesseret i at handle med jer igen.
Jeg havde varen dagen efter bestilling, alt var som det skulle være. At jeg så havde bestilt den forkerte vare er min egen fejl. Tøjbamsen tog varen retur og pengene er ført tilbage på min konto. Vil klart handle hos tøjbamsen igen.
Rimelige priser, hurtig levering, ingen problemer
En positiv oplevelse med varerne, glæder mig allerede til at bruge det forskellige jeg har købt.
Leveringen var lidt forvirrende, der stod at man kunne følge sin pakke med en kode, den kode var bare noget besværlig at finde i de to mails jeg havde fået, kunnet være rart at den stod mere tydeligt! Så vidste ikke hvilken dag det kom og ente med et brev fra gls, men derfra gik det smurt! En tilfreds kunde er jeg!
En vare, jeg havde bestilt var ikke på lager, og blev derfor ringet op og spurgt om den måtte erstattes med en tilsvarende, så pakken kunne blive sendt. Det måtte den, og leveringen var hurtig. God service!
De har tilsyneladende problemer med levering, og med at svare på henvendelser.
Pengene trukket for en uge siden, samtidig med at varene efter sigende skulle være indleveret til GLS. GLS har dog aldrig registreret forsendelsen, og TøjBamsen er ikke vendt tilbage efter flere henvendelser.
Vi får masser af forsendelser med GLS og har aldrig haft problemer med dem før, så mit bud er at pakken stadig ligger hos Tøjbamsen og ikke er indleveret. De har lovet at vende tilbage, både på mail og telefon, men det er ikke sket.
Opdatering: de får en ekstra stjerne - alene fordi det rent faktisk lykkedes at få pengene retur da varen alligevel ikke var på lager, men forløbet op til var ikke tilfredsstillende. De tilbød dog en anden vare som dog ikke kunne ses på hjemmesiden, men det var først 2 uger efter bestilling, så det får de ikke stjerner for.
Rigtig fin behandling fra tøjbamsen! Varerne kom to dage efter bestilling... Og de overholdt deres prisgaranti :)
Forvent dog ikke at få de gratis prøver på bleer som du bestiller, det virker til at man bare får en tilfældig håndfuld...
Har aldrig oplevet så dårlig service. Varen jeg købte stod på hjemmesiden som om den var på lager. Jeg fik ingen besked om at den ikke var, men fik blot de andre varer tilsendt, med et minus ved den manglende vare. Pengene var trukket og der var ingen forklaring på hvornår, eller om, den manglende vare ville komme. Da jeg ringede fik jeg at vide at den ville komme næste uge. Dette gentog sig flere uger, hvor jeg hele tiden selv måtte kontakte Tøjbamsen, og hvor det iøvrigt er svært at komme igennem på telefonen og mails bliver der ikke svaret på.
Rystende dårlig service.
Sandra found this review useful
Leveringstid alt for lang og har intet hørt selvom jeg har skrevet til Tøjbamsen. Øv!
Hurtig afsendelse - gratis med fragtmand p.gr. af beløbets størrelse - det burde konkurenterne tage ved lære af! De opkræver nemlig fragt alligevel.
Tøjbamsen havde ikke min bestilling på lager. Så de ringede og tilbød et dyrere produkt til samme pris i stedet for.
Det er god service!
Varen jeg havde bestilt var udsolgt. Fik en tilsvarende i andet mærke til samme pris