We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (19)

lortefirma!

Hvis man elsker at blive spammet med lortemails konstant og hele tiden, skal man bare oprette en bruger hos dem. Skodfuskerfirma! Slet mig fra jeres uduelige lortesystem!

Meld mig ud!

Man får ikke noget ud af det, udover at man ikke kan melde sig ud igen. Så jeg takker blot for en omgang lort i min mailboks' spamfilter.

glem det

husk hvis du vil prøve det at læse deres bruger betingelser meger grundigt. du giver dem lov til at misbruge alle dine oplysninger på tidubestemt.
kan se nogen her har haft glæde af deres misbrug med videregivelse af oplysninger

Rasmus Raabjerg found this review useful

Usandsynlig ringe

Forstår ikke helt, hvad det er de vil. Måske får de betaling fra firmaer og fra det offentlige for at lave brugerundersøgelser - men det er svindel det hele.

Hvis I ikke kan lade være med at prøve, så brug en engangsmail, altså en I kun bruger til sådan noget bavl

Tokens!!!!????????????

Du skal aldrig blive medlem af Toluna bliver lovet noget men der sker ikke noget så prøver man med en anden email og der sker stadig ikke noget!

Husk og del det med jeres venner.

Rasmus Raabjerg found this review useful

Ikke godt

Jeg har været medlem af Toluna i laaaang tid, men er aldrig nogensinde blevet tilbudt eller fået lov til at bedømme noget som helst. Jeg har to gange bestilt gavekort for mine point og det tager en evighed inden man får dem. Det sidste har jeg bestilt den 19-12 2012, og har nu lidt over en måned efter endnu intet modtaget. Andre steder tager det højst et par dage, det er sgu for dårligt.

Hold jer langt væk

Efter jeg blev tilmeldt Toluna bliver jeg ringet op af irriterende telefon sælgere og forbandede Gallup. Jeg bliver ringet op mindst en gang hver dag og det har stået på en hel måned.

Jeg er rasende over det. Jeg smækker røret på eller sviner dem til der ringer til mig. De kan for helvede vel få sig et rigtigt arbejde i stedet for at genere folk så groft. Men de bliver bare ved med at ringe

Og jeg modtager også spammails fra dem hver dag, men jeg har da heldigvis sat dem i spam filteret. Og jeg har heller ikke fået hverken point eller penge for de spørgeskemaer jeg har besvaret.

Toluna

AAARRRGGGHHHH SÅ FAT DET DOG!!!!!!

Nu har jeg mindst 10 (TI!) gange afmeldt min mail-adresse til toluna, fordi jeg fandt ud af, at det er det rene snot - MEN DE FATTER HAT! SÅ SLET MIG DOG. SLET MIG SLET MIG SLET MIG SLET MIG SLET MIG SLET MIG SLET MIG SLET MIG

Ingen reaktion

Jeg har ikke gjort det store i deres spørgeskemaer for meget arbejde for ingen ting, men det viser seriøsiteten når en virksomhed ikke har kommenteret en eneste af de mange negative tilkendegivelser der er på Trustpilot

Hold jer væk

Magen til useriøst bras. Bliver ved med at kontakte mig med henblik på at de er interesseret i mit barns mening. JEG HAR INGEN BØRN.
Har været medlem i meget lang tid og 0 point. De er bare væk. Og selvfølgelig hænger Toluna ikke på deres fejl.
Eller får spørgeskemaer der er udløbet eller jeg ikke passer i profilen, sommetider får jeg nøjagtigt det samme spørgeskema 6-7 gange.

kun langtrukken ventetid

jeg kan kun sige, at det eneste Toluna kan gøre bedre er at afkorte ventetiden på gavekortet og tilsende en mail når det er "behandlet". Man skal selv logge sig på og se om gavekortet er behandlet, ellers fint nok. Jeg fik gavekortet allerede dagen efter

Absolut elendigt

Man får ikke sine points og man kan slet ikke afmelde sig igen. Får dagligt mails fra dem og der er altid et link i mailen, hvor man kan trykke hvis man vil afmeldes og dette gør jeg dagligt. Men kan ikke kontakte deres kundeservice - jeg kan i hvert fald ikke, for uanset hvad siger den at navnet ikke er gyldigt, og det er om jeg bruger mit eller hvilket som helst andet. Der er intet telefonnummer eller en adresse. I det hele taget bare elendigt og rent snyd og bedrag

ret dårlig

det nemt at tjene 15 point men man skal have 40 tusind point for at få et gavekort til 100 kroner derinde , i teorien ser siden fin nok ud , jeg har forsøgt at skrive til supporten 13 dage uden nogen sinde at få et svar derinde , og stadig efter over en måned har jeg ikke modtaget point for undersøgelser som jeg ellers kan se er lukket, er bestemt ikke på noget som helst måder en glad kunde , og er ved at være godt træt af alle de firmaer der snyder på nettet

Fup og bedrag

Ofte får man ikke point for at besvare spørgeskemaerne, desuden får man intet for at indløse de point man får, meld dig ud og spar din tid!

Stine Charlotte Petersen, Carsten Kroghsbo and Andreas Døcker found this review useful

Toluna

Du får ikke noget på Toluna

Jeg har haft en bruger på Toluna rigtig længe, et år ca. og tit har jeg svaret på deres skemaer og tjent okay mange point, dog har jeg aldrig fået tilsendt noget.

Julie, Stine Charlotte Petersen and Carsten Kroghsbo found this review useful

Spild af min tid

Jeg lavede rigtig mange skemaer for toluna, men fik aldrig noget som helst ud af det, udover en masse mennesker der ringer og vil sælge mig ting - Toluna lover en masse, men man får aldrig det man bliver lovet - Toluna er spild af tid og tankevirksomhed, som virkelig er bedre inversteret andre steder.

Julie, Stine Charlotte Petersen and Carsten Kroghsbo found this review useful

Toluna

Toluna.dk kan ikke anbefales!

Jeg har aldrig set sådan en useriøs hjemmeside før. Man får nogle undersøgelser, og man kan aldrig helt være sikker på om man får point for dem. Desuden går der mega lang tid før de behandler ens bestilling af gavekort for sine point. Havde bestilt en for over en måned siden, og har stadig ikke modtaget noget.

Spild ikke jeres tid med denne useriøse hjemmeside!

Toluna

Det er meget uprofessionelt lavet

Jeg er i forvejen tilmeldt andre undersøgelser, hvor jeg ind imellem kan have en undren over et spørgsmål eller formulering, det kan undertiden forsvares med at det er en hurtigt lavt undersøgelse for lige at få et aktuelt billede. Men allerede ved indmeldelsen til Toluna mødes man af stavefejl, valgbokse med uklare valgmuligheder, og når man så fortsætter med nogle af de uddybende profilbeskrivelser går det da helt galt.
Jeg orker ikke at bruge tid på talentløse undersøgelsesforaer

ann and Carsten Kroghsbo found this review useful

Toluna

laver deres hjemmeside om - alle mine point er pist væk!

jeg har brugt laaang tid på at tjene point sammen på deres hjemmeside og så laver de den om - og pist væk er alle mine point!

det bliver jeg sgu sur over!

edit: jeg har bestilt et gavekort fra Toluna, men har jeg modtaget det???? Det tror jeg nok IKKE lige jeg har! møgfirma!

Julie, Stine Charlotte Petersen and Jens Pedersen found this review useful

Is Toluna your company?