We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (162)
TOPDATA v/Sune Sørensen

God service og hurtig levering!

Jeg købte tilbage i 2010 en xtreme-game ved Topdata - PC'en? Ja den kører endnu og trækker alle de nyeste spil. Hvis man ingen erfaring har med, at samle sin egen PC er det helt sikkert her jeg ville ligge mine penge.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Perfekt! Utroligt lækker computer!!!

Jeg har lige købt en XTREME-GAME hos Topdata, og jeg må sige, at alt bare var perfekt! Jeg bestilte computeren i tirsdags, og den var her allerede fredag! Det er super hurtigt fragt. Dog virker indpakningen og måden de skriver på lidt amatør- agtigt, men dette er fuldstændigt ligemeget for mig, for computeren funker bare! 6 Stjerner hvis jeg kunne give det! Anbefaler det til alle.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Intet mindre end Perfekt!

Bestilte min computer om mandagen, og den kom først næste tirsdag... Men det er helt okay, når computeren en så fed som den er. Har ikke haft nogle problemer med den endnu :-)

Tak Topdata.dk for at levere sådan en fed maskine :-)

Alt, okay!

Har nettop for 3 dage siden modtaget min XTREME-Gamer PC, har spillet på den i lidt tid og sådan, og den virker perfekt! men som sagt havde AMD en kampange kørende så man kunne få 5 gratisse spil med det. Det syntes jeg at det var rimelig fedt, så skrev jeg en mail til Sune om at han kunne sende de koder til de spil, der gik dog 2 dage til at jeg fik dem! De kunne godt svarer lidt hurtigere! Ellers er jeg godt tilfreds! Og håber at jeg kommer til at handle det ingen! Anbefaler topdata!

-Cabiz

TOPDATA v/Sune Sørensen

Service og levering i top!

Har kun ros tilovers for Topdata og Sune.

Havde lidt problemer med hvordan og hvorledes der "kom liv" i computeren, men ringe de til Sune der på 10 sekunder gav mig svar på hvad jeg havde brugt 3 timer på at hitte ud af.

Kan klar anbefales!

Det fungerer bare perfekt

Bestilte computeren på hjemmesiden, fik en bekræftelsesmail ganske kort tid efter. Blev holdt orienteret om hvornår computeren blev testet af, og fik en opringning om leveringstidspunktet - det hele foregik over ca. 5-6 hverdage. Computeren kører perfekt og jeg har fået præcis det jeg bad om.

Med computeren hørte 5 spil til. Sendte mailen til supporten og fik link tilbage til spillene i løbet af ganske få timer.

Topdejligt hos Topdata.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Kvalitet og service er i top!

Jeg bestilte en gamer-pc efter en god snak med Sune. Computeren fejlede intet og kører perfekt. Jeg fik dog et problem da jeg skulle udvide min lagerkapacitet med en ekstra harddisk. Ringede til dem og straks blev problemet løst, intet mindre end klasse firma!

PI$$EFED FORRETNING!!!

Halløjsa hvor Sune kan bringe forår til en forbruger som har spørgsmål om det ene og andet, han har været meget serviceminded mht. mit pc køb.

De få spørgsmål jeg har haft efterflg. har han HURTIGT OG EFFEKTIVT OG BEHJÆLPELIGT svaret på.

Hvis nu alle forretninger var som ham, wohoow....

Køb trygt der;o)

Fantastisk

Deres service er fænomenal! Jeg bestilte min pc i ferien og på dagen hvor virksomheden lukker op igen, ringer de og fortæller at min pc kommer den næste dag.
Deres personale er super venligt og der er INTET minus ved at købe ved dem!
Bedste priser - Bedste service

TOPDATA v/Sune Sørensen

Professionelt og god service!

Bestilte en 'Xtreme Game'-computer dog med et andet kabinet. Et par dage efter kunne jeg køre ind til butikken og hente computeren. (Der meget praktisk lå lige ved siden af fakta - så der var rigeligt med parkeringspladser). Jeg fik lov at hente computeren, selvom de i følge hjemmesiden havde påskeferie fra og med i dag - stor ros til topdata!

Kanon service

Jeg har efterhånden købt en 6-7 vare igennem TopData og jeg kan og har anbefalet dem til andre.
Næste gang jeg skal have ny PC kommer den helt sikkert også fra TopData

SUPER SUNE !

Jeg Bestilte en extreme gamer pc til 8.500kr søndag aften, pludselig her, Torsdag aften ringede det på min dør....det var Sune selv med min pc, klasse jo !!!

alt fungere perfekt på den , Godt gået Topdata

Kasper Glasdam Bergholdt found this review useful

Lækre priser, god indpakning

Fik min computer inden for lovet tid. Computeren var utrolig godt pakket ind og computeren kører super. Rigtig tilfreds med mit køb hos topdata.dk

Næsten perfekt

Jeg købte en computer fra topdata sidste år, efter at have undersøgt andre selskaber. Topdata var klart det billigste selskab. God service ingen problemer. Så sker der det uheldige at min computer brænder sammen. Jeg skriver til topdata søndag morgen og får svar senere samme dage. Jeg får efter lidt mail frem og tilbage, afleveret min computer til topdata. Jeg fik så af vide igår at jeg kunne afhente den. Hele processen fra første mail til nu tog ca 5 uger hvilket jeg synes er lidt i overkanten. Dog synes jeg stadig de fortjener 5 stjener. Vil anbefale topdata til alle mine venner. Topdata er det eneste selskab jeg kender som også svarer på en søndag.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Har kun fået perfekt behandling fra Topdata

Jeg har købt 3 computere hos Topdata de sidste par år. Alle gangene har jeg fået kompetent og udførlig rådgivning, og varene til billige priser. Det er svært at sætte fingeren på noget som helst.

Klart anbefalelsesværdigt.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Lækker - Hvis ikke bedste oplevelse!

Hej!

Jeg købte her for nogle uger siden en gaming computer fra Topdata. Inden jeg bestilte den havde jeg selvfølgelig kontakt med topdata om hvad der ville passe mig bedst. Da jeg så følte at det var det rette for mig lagde jeg min ordre. Det tog vel nogle dage og så var min pakke allerede på vej!
Pakken ankom og var som jeg havde regnet med utroligt forsvarligt pakket ind således at der intet ville ske den i forbindelse med fragten.
Jeg kommer hjem og starter vidunderet op, den kørte på dette tidspunkt som en drøm og gør det selvfølgelig stadig!

Jeg vil klart anbefale dette firma til alle jeg kender. Da jeg endnu ikke har mødt en så dejlig forretning at handle ved.

Perfekt produkt og service

Bestilte en gamer computer med nogle forskellige modifikationer og havde inden kontakt for at spørge ind til de forskellige dele hvor jeg fik fyldestgørende svar, computeren kører perfekt og alt var opdateret og klar da jeg startede den første gang, samtidig med at det var absolut bedste pris på markedet af en computer i den kategori! anbefaler alle at bruge TOPDATA.dk

TOPDATA v/Sune Sørensen

Perfekt fra start til slut!

Jeg vil varmt anbefale TopData til fremtidige computer købere.

Jeg har fået min nye computer (se signatur) samlet af TopData i tirsdags og har kun lovord at sige om dette firma. Ejeren Sune er tålmodigheden selv, behjælpelig og som svarer også om søndagen. Nul kabelrod, BIOS opdateret til seneste version, drivere opdateret også....
Computeren kører perfekt!

5 funklende stjerner herfra.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Fænomenal forrygende god service fås ikke bedre

TOPDATA er stedet for at købe stationære computere. Jeg købte min en onsdag sidst i en juleferie, hvor de godt nok stadig havde juleferie, men lige så snart de åbnede igen blev pakken sendt afsted fra København til Herning og i løbet af to dage fra åbningsdatoen ankom den forholdsvis store pakke på 9 kg. Prisen på fragt var ikke urimelig, men meget fair på 240 kr. eller deromkring.
Ydermere var jeg så heldig, at købe stationæren lige inden, at der var en som købte ti af dem, så den åbenbart blev tusind kroner nedsat som rabat for ham. Men pga. at jeg havde købt den INDEN (og jeg betoner lige, at jeg købte den FØR tilbudsperioden), så fik jeg dog stadigvæk samme rabat som den anden, så jeg fik refunderet tusind kroner (JA, jeg havde betalt 11.000 og fik tusind tilbage.) Godt nok skulle jeg ringe et par gange, for at få det afklaret, men hovedsagen er, at de fik det afklaret.
TOPDATA kan KRAFTIGT ANBEFALES som købsted for stationære computere :)

Rigtig god service

Jeg købte en computer og skærm fra Topdata under januarudsalget, i mailen stod der 2-5 dage, men på hjemmesiden stod der 5-8 dage. Jeg ringede en uge efter jeg havde bestilt og fik at vide at det var en fejl i mailen, men at jeg kunne hente den dagen efter (lørdag aften) da den var ved at blive testet. Det synes jeg er fantastisk service. Jeg har desuden fået en bedre strømforsyning i uden ekstra omkostninger, så 6 stjerner herfra.

Kanon levering

Købte et af deres tilbud på en pc, fik lavet nogle ændringer. Og den skulle komme i løbet af 2-5, havde den dagen efter. Det er så service ;)

Fin computer

Købte en færdig PC hos Topdata, ringede og fik lavet lidt ændringer/opgraderinger og bestilte så en hasteordre da jeg skulle bruge den hurtigt. Herefter kunne jeg hente den i Søborg et par dage efter. Der har ingen problemer været med den og prisen var også god sammenlignet med andre steder. Alt i alt god oplevelse.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Kan kun sige godt ting om Topdata.dk

Har så mange gode oplevelser med topdata.dk så mange at jeg ikke orker at skrive dem :P

Men nogen få kan jeg dog fortælle en god ting :P
Jeg fik sat et andet bundkort i som fartisk var dyre men fik et tilbud på det da det andet bundkort jeg skulle havde ikke var på lager :P så fik det til half pris:P

1 gang jeg bruger dem

Jeg er anbefalet dem af et familiemedlem og jeg manglede bare lige en strømledning, som jeg forhåbentlig kan hente i morgen.

Er tilfreds som det er nu, men igen har jeg ikke taget mit produkt i brug fra dem .

Uden problemer

Bestilte et grafikkort hos dem (de var de billigste) fik det dagen efter som forventet uden problemer. God indpakning etc.

TOPDATA v/Sune Sørensen

Gode priser, gode computere!

Jeg købte en computer hos dem for omkring 1½ år siden, og indtil videre har jeg ikke haft problemer overhovedet. Computeren var, og er stadig, en af de bedste på markedet.
Jeg kan varmt anbefale, at købe hos Topdata.dk!

Super computer til SUPER priser

Har brugt min nye computer i små 3 mrd, og den køre bare:).
Betalte næsten 8000 kr incl transport og windows. For at sammenligne var jeg inde hos: Komplett, shark gaming, Føniks computer, Computer city osv.
Det største PLUS er at man kan få 16 gb ram for + 379 kr og at de bruger stor stromforsygninger så man ikke skal betale ekstra for en større et, som man skal hos flere af de andre.
Er bare så glad for den computer, så jeg ikke kunne læde være med at skrive efter at ha set Kontank på DR.

Top Kvalitet - Top Pris - Top Betjening - TOPDATA

Er trofast kunde hos TOPDATA, efter mange års tro levering af kvalitets computere til gode priser, er TOPDATA stadig nummer et. Har købt mere end 10 maskiner til familie, venner og kollegaer, og alle har ydet præcis som forventet. Trods det store antal ordre har jeg aldrig haft behov for at klage, alt er samlet og perfekt. Jeg startede selv med at samle computere fra bunden, men med de priser som TOPDATA kan sælge til, så er det slet ikke besværet værd.
TOPDATA - ALT i TOP - undtagen prisen...

TOPDATA v/Sune Sørensen

Bedste Computer til en rigtig god pris

Købte en super god gamer-pc af dem for en meget god pris sammenlignet med andre firmaer, servicen var også i top og pc har virket perfekt lige siden jeg anskaffede den.

Kan klart anbefale dem til alle der er interesseret i at få en super god computer en en super god pris.

Bedste Support og Pris

Bestilte i lørdags den 15/9-2012 en Gamer pc hos Topdata.
Fandt så ud af Søndag at jeg ikke havde fået ændret Motherboardet, skrev en mail og fik svar at de ikke havde åbent. (Fair nok på en søndag) Dog gik der ikke længe før end Sune havde svaret personligt med link til opgraderingen, så det må siges at være Support, og har aldrig før fået en så god pris på PC som der.

Ikke sidste gang jeg bestiller hos dem

Jeg hænger på!

Jeg har handlet med Topdata i 9 år og trods virksomheden er flyttet fra min hjemby og til København, hænger jeg stadig på som kunde.
Her er der både gode råd, super service og rart personale.

Jeg kan kun anbefale Topdata til andre, som et sted der både har varer til priser, der er til at betale og som kan sit "kram".

Det er bare iorden.

Der ikke så meget at sige.. Hurtig og yderst venlig betjening, og en utroligt hjælpsomhed/hurtig respons både telefonisk, og via email..
Jeg vil klart anbefale topdata, og jeg handler også der næste gang der skal ske noget.. Det er bare kram for en god penge.

★★★★★★
herfra

TOPDATA v/Sune Sørensen

Fin pris, men teknisk snilde behøvet

Prisen er helt fin, men servicen mangler lige det sidste nøk før alle 5 stjerne kan indløses. Ingen tvivl om at hvis man er IT-haj vil de 5 stjerne komme i hus, men har man brug for lidt ekstra hjælp får man det da også, men måske ikke så let og lige til som det kunne være ønskeligt. Dog er jeg alt i alt ok tilfreds.

Usammenlignelig god service

Har nu haft fat i TopData et par gange efter købet af min computer, og begge gange har jeg fået en fantastisk service. Jeg har fået skiftet både grafikkort og blæser uden ekstra omkostninger for mig, og uden at bøvle med at sende computeren frem og tilbage mellem dem og mig - det bliver ordnet over telefonen!

TOPDATA v/Sune Sørensen

Fantastisk service, intet mindre!

Jeg købte i slutningen af 2011 en computer fra Topdata, og der gik ikke længe før at jeg fik den ind af døren, og jeg var mere end tilfreds! Dog her i 2012 bliver der problemer med mit grafikkort, som ikke virker, og når det endelig gjorde, vidste man aldrig hvornår pcen ville fryse til, så derfor kontaktede jeg Topdata, og oprettede en RMA sag, (RMA er retur varer som er defekte eller andet)

Pakken med mit grafikkort blev sendt afsted fredag den 27-07-2012, og jeg modtager idag den 31-07-2012 min pakke med et sprit nyt Nvidia Geforce GTX560, jeg har aldrig haft så god en oplevelse, og så god en succes med et firma som med Topdata, jeg siger virkelig mange gange tusinde tak for jeres venlighed, og jeres loyalitet imod os brugere, hvis jeg kunne give seks stjerner, så havde i fået det!

Alex van der Aa kühle.

TOP DATA

Kanon service, har bestil pc til min søn, kom i løbet af 4 dage, snakkede med dem en par gange da man jo altid er lidt i tvivl om nogle ting,Virkelig god service, kan varmt anbefales....

Rigtig god kundeservice.

Kan kun tilslutte mig de andre positive anmeldelser. Har netop købt ny computer til sønnen. God, venlig og hurtig kundebetjening. Og ikke mindst, Sune holder hvad han lover. Noget rigtig mange kunne tage ved lære af.

Helt tilfreds

Købte for 2 år siden et PC-sæt til sønnen. Forleden satte skærmen ud og det anmeldte jeg til Topdata, som oprettede en garantisag og skærmen blev sendt til et anvist værksted på Fyn. Der gik 8 dage fra sagen blev sat i sving til at jeg modtag den skærmen med bud. Andre steder skal man diskutere i 8 dage for at få lov til at anmelde en garantisag. På godt jysk: det kunne være værre!

Top service

Altid god service. Henviser ofte venner og bekendte som ønsker ny computer videre til topdata. Det betaler sig i den grad at behandle kunderne ordentligt :-)

Et eksempel på den gode service findes i følgende historie: Min PSU brændte af, en enkelt mail til Sune, og jeg kunne hente en ny samme dag, uden at have nedetid på computeren som dagligt bruges til arbejde.

Alle anbefalinger herfra.