[REPLY]
For at slippe for at blive vækket kl.alt-for-tidligt af husets børn, ville vi sætte mørklægnings gardiner op.
vi valgte topgardiner da vi selv kunne designe den efter mål mm, og så var 5 dages levering ret overkommeligt. men så nemt skulle det ikke være.
17/03 bestilt på nettet (ordrebekræftelse modtaget samme dag)
02/04 modtog vi fakturaen (dateret den 26/03 ????)
03/04 rykkede jeg pr telefon: Der var sket en fejl i forsendelsen og varen ville blive sendt samme dag. ( der var blevet skrevet nr. 3 i stedet for nr. 30 i adresen. Fair nok, det er menneskeligt at fejle).
04/04 modtog vi så en pakke. glæden var stor indtil vi så at det var en forkert pakke.
05/04 ringede jeg og fortalte at at det ikke var de gardiner vi bestilte. Topgardiner undersøgte sagen og vendte tilbage samme dag, og kunne fortælle at der var blevet byttet om på to forsendelser. Der ville komme en fragtmand og hente pakken den 08/04 eller 09/04, og ligeledes ville vi få de rigtige gardiner.
10/04 Da der endnu ikke var sket noget ringede jeg igen. nu var grunden at der var vrøvl med GLS.. fik endnu en gang lovning på at der ville ske noget. det gjorde der også. pakken blev afhentet et par dage efter.
16/04 (ca en måned efter vi bestilte) V FIK VORES GARDINER, OG TILMED DE RIGTIGE!!!!
for at dette ikke skal være ren brok, så må jeg sige at de gange jeg ringedeog de lovede at ringe tilbage, så gjorde de det faktisk også samme dag.
i bagklogskabens ulideligt klare lys kan jeg godt se vi skulle have kigget her inde før vi valgte Top gardiner. til dig der nu sider og læser de forskellige anmeldelser i gennem, så prøv at se hvor mange af dem der giver 5 stjerner der:
Bruger ordet "super",
-Hvor mange af dem der kun har lavet den ene anmeldelse,
-Hvor mange af dem hvis bruger navn lugter lidt af noget der kunne være fundet på til lejligheden.
Ikke at jeg påstår at der er nogle der prøver at opveje nogle af de mange dårlige enkelt stjerner, med det kunne godt se sådan ud ;-)
Hjemmesiden fik mig til at tro at der ikke var noget reelt firma bag, men trustpilot overbeviste mig om at det bare er fordi de på ingen måde kan finde ud af lave en hjemmeside. Vi endte med at bestille plissegardiner til hele huset af 2 omgange og er rigtig tilfreds med gardinerne. Prisen var god sammenlignet med andre og leveringstiden var begge gange ca. 3 dage, helt fantastisk.
Eneste minus var at der ikke var rawlplugs med i pakken.
Vi har købt 3 plisségardiner model 3 og 1 model 1. Farven var som ønsket og også målene.
Bad om monteringsvejledning på dansk, hvilket jeg fik på mailen dagen efter, men det er slet ikke de samme beslag etc. som er vist som det er i virkeligheden. Vi kan også se på tegningerne at der skulle være nogle håndtag til at hæve og sænke gardinerne med, disse er heller ikke medsendt. Håber at Topgardiner.dk finder en løsning da man må forvente at vejledningen skal være på dansk som lovgivningen jo siger.
Så med mindre man er super duper handyman og selv kan fifle noget så lad være med at give jer i kast med topgardiner.
Jeg bestilte et Plissegardin på 170 cm. hos Topgardiner i juni mdr. 2012.
Topgardiner trak kr. 1.148,- fra min konto og sendte mig 2 Plissegardiner et på 110 cm. Og et på 60 cm.
Jeg ringet til Topgardiner og fortalte at jeg havde bestilt et gardin på 170 cm.
Deres kommentar var at de ikke lever i den længde. Jeg gjorde Topgardiner opmærksom på at jeg ville returnerer dem. Jeg sendte Plissegardinerne retur d. 9 juli 2012, men topgardiner har ikke tilbage betalt mine penge.
Efterfølgende har jeg kontaktet Topgardiner flere gange på telefon og får den besked at de vil undersøge sagen, men jeg høre ikke fra dem. Jeg har skrevet til dem flere gange men får ikke noget svar tilbage.
Lad være med at handle hos Topgardiner
Hilsen OK Ejendoms Service
Har købt rullegardiner hos topgardiner til vores udlejningshuse af flere omgange, - god kvalitet - og priser ingen andre kan matche.
Derudover kan man få dem lavet lige som de skal være - og i de farver/mønstre man ønsker - super godt!
Her handler vi fremover :)
Jeg har bestilt lamelgardiner til fra topgardiner og det glæder mig at skrive herinde og fortælle at jeg virkelig er glad for at have handlet hos dem! De har flere forskellige farver og modeller som man kan vælge, så det bedst passer til værelserne. Servicen de yder er virkelig godt. For sådan en som mig som ikke selv har styr på det med at sætte ting op selv, synes jeg virkelig de hjælper én på en måde hvor det er forståelig med montering osv. Og synes helt klart at produkterne er i top, alle som forventet! I øvrigt var levering også på tide.
Topgardiner kan helt klart anbefales til alle som ønsker god service, gardiner i god kvalitet til en god pris og masser af farver og modeller man kan vælge fra!
bestilte til en start eet flyvende gardin. gardinet ikke iht beskrivelser på hjemmesiden. snore i bund fejlmoterede. skrevet 3 mails. ingen reaktion. anfører på faktura at evt. sager skal afgøres i retten i Herning! specielt. kan ikke anbefales.
D. 17/9: tilføjet: Man anfører at man har svaret på min henvendelse nedenfor. Det er ikke korrekt.
Klagen til topgardiner gik på at de greb som skal sidde på skinnen jvf. billeder på hjemmesiden mangler hhv "snore i bund var fejlmonteret"......
Mvh
Ole Iversen
Har den 30-4-2012 Bestilt 3 stk. plisse gardiner.
Jeg havde et ønske om at disse skulle være med trådløs styring, men da jeg var meget usikker på hvilke af de styringer som de fremviste på hjemmeside, valgte jeg at ringe til dem og få noget teknisk vejledning.
Jeg forklarer at jeg vil have dem trådløse altså uden nogle former for snor hængende, og vi finder frem til hvilket produkt jeg skulle have.
Nogle dag efter modtager jeg mine gardiner, og får lidt af en overraskelse da disse gardiner er med snor i begge sider.
jeg er meget hurtig til at ringe og hører hvad det er for noget, for det var bestemt ikke det jeg ville have.
Her får jeg afvide at det sagten kan blive ligesom et trådløst gardin, men der vil dog sidde snor i begge sider som man kan se, når gardinet kører op og ned.
Jeg forklarer at det ikke var det vi havde snakket om, og jeg var meget utilfreds med dem allerede inden opsætning.
Han forklarer mig at jeg skal prøve at sætte dem op og se hvordan det ser ud.
Efter mange forsøg på at sætte gardinerne op, må jeg opgive at få dem sat op, men prøver dog at se på vinduet med gardinet, hvordan det vil komme til at se ud,
og det var bestemt ikke det jeg havde kigget efter og heller ikke det der var beskrevet til teknisk vejledning i telefonen.
Dertil kommer der også at der ikke er nogle vejledning sendt med pakken, denne finder jeg på hjemmesiden, denne er på tysk og rigtig dårlig.
og plejer nu nok at kunne finde ud af disse ting.
Den 3-5-2012.
Tager jeg kontakt via mail til dem omkring mit problem endnu engang (dagen efter jeg har modtaget dem) her skriver jeg at jeg ikke er tilfreds, og jeg ønsker mine penge retur, da det ikke er min fejl at
disse gardiner er forkerte.
jeg har først idag den 9-5-2012 modtaget et opklad fra dem, efter jeg har sendt 2 mails til dem
ved første opkald, var jeg på kursus, men vi aftalte at jeg ringede til dem, når jeg kom hjem.
Dette gjorde jeg som aftalt, her får jeg fat på en dame, som vil finde ud af hvem det er jeg har snakket med tidliger på dagen.
Da han ikke kan snakke på det tidspunkt får de mit telefon nr. og lover at ringe tilbage samme dag.
Dette skete ikke denne dag...
Da jeg ikke fik noget svar, ringet jeg selv op til dem for at hører på min ordre igen.
her havde vi en længere diskusion omkring mit problem.
fandt aldrig nogen løsning, men han ville ringe tilbage til mig fredag den 11-05-2012.
Grundet sygdom ringet de ikke.
15-05-2012
Her får jeg en mail fra dem, omkring hvad "afgørelsen" er blevet på min sag.
Her får jeg afvide at de har holdt et møde, og der ikke er nogen som har givet mig den teknisk support som jeg beskriver..
De fralægger sig altså det fulde ansvar.
Her efter skriver jeg en mail, omkring at det er påstand mod påstand og giver dem muligheden for at begge partner mødes på halv vejen, og halvdelen af penegene bliver tilbage ført.
Her har jeg ikke fået noget svar på min mail.
Jeg er meget skuffet over hvordan den her virksomhed er over for sine kunder, de har en dårlig teknisk vejledning når man skal købe et gardin hos dem, og der er på ingen måde nogen god kundeservice.
De har kun en tysk teknisk vejledning og medarbejderne har selv svært ved at forklarer over telefon, hvordan gardinerne skal hænges op.
Dette er på ingen måde i orden.
Efterfølge har jeg snakket med et andet firma om at få nogle nye gardiner med trådløs styring.
her kunne de meget hurtigt hører at jeg havde haft problemer med nogle andre gardiner, og spurgte så hvor jeg havde handlet.. Her kender de godt Topgardiner og har tidliger haft kunder som kommer fra Topgardiner..
Hvis jeg skal give et godt råd, må det være at man optager opkaldet, hvis man skal have hjælp fra Topgardiner, så de ikke kan løbe fra, hvad de har sagt..
Eller få det hele på skrift før man køber noget.
Jeg regner ikke med at hører noget fra dem mere, som endnu engang viser en dårlig service.
Jeg vil ikke råde andre til at handle her efter min meget dårlige oplevelse.
Jeg købte plisségardiner, som nu er sat op - og de ser fine ud. Kvaliteten virker god.
Bestilte fem gratis farveprøver inden, som blev leveret i fin stil med farvenummer på de enkelte prøver, så de var lette at genfinde under bestilling efterfølgende.
Lidt for lang leveringstid efter min smag (5-6 dage på farveprøverne og det samme på gardinerne, dvs. i alt 10+ dage). Hvis man vil være sikker på farven, tager det med andre ord en 14 dages tid fra man bestiller farveprøverne, til man står med gardinerne i hånden. Det bør kunne gøres på det halve.
Hjemmesiden er efter min mening forfærdelig og trænger voldsomt til en opdatering. Der er ingen caching på sitet, så det er nærmest umuligt at gå frem og tilbage i steps under køb. Det er særligt irriterende, når man indtaster specialmål.
Jeg købte gardiner til hele hytten og ikke nok med jeg fik en pris som var 15-20 % billigere end de andre steder jeg havde fået tilbud fra , så var produktet også meget fint som jeg modtog 5 dage efter bestillingen. Alt i alt er jeg kun tilfreds med den handel jeg lavede og kan kun anbefale det til andre der søger gardiner til en god pris.
Jeg bestilte et rullegardin efter specialmål hos topgardiner, og dagen efter fik jeg det leveret. De var helt perfekte i mål, farver og kvalitet. Jeg synes topgardiner har et stort udvalg af gardiner, og jeg vil uden tvivl bruge dem næste gang jeg igen skal have gardiner. Kan bestemt anbefale Topgardiner til andre.
Rigtig god kundeservice, nemme at montere, dejlig pris, flotte farver og perfekt at man kan få dem så hurtigt efter bestillingen. Kan kun anbefale TOPGARDINER..:O)
God kvalitet og effektive løsninger. Super Service og hurtig levering, kan helt klart anbefale Topgardiner!
Flot sortiment og pæne farver.
Vi bestilte to plissegardiner model 3, og 3 dage efter bestilling blev de leveret. Super flotte. Det skal siges, at vi bare har fået den bedste service og rådgivning fra Topgardiner.dk. Vi vil helt sikkert anbefale Topgardiner til andre. Oveni fik vi plissegardinerne til under halv pris af, hvad vi skulle have givet hvis vi havde købt dem lokalt!
Bestilte i første omgang 2 plissegardiner til vores nye soveværelse. De kom så lovet indefor 3 dage. Efter at ha´ hængt dem op, og vi var blevet glade for dem, bestilte vi 4 mere til hvert børneværelse mm.
Leveringen var der heller ikke noget at sige til, her handler jeg helt klart igen, hvis de har noget, jeg lige står og mangler
Super kvalitet, hurtigt levering Vi kan varmt anbefale dette firma til andre.
Jeg købte 3 stk plisse gardiner af dem. De er både rimelig billige og flotte, men da jeg så skulle til at montere dem kom problemerne.
For det første er der ikke leveret en monteringsvejledning med gardinerne, så den måtte jeg finde på deres hjemme side. så godt så langt troede jeg, men nej. Den var så på Tysk og ufattelig ringe. Jeg er selv håndværker og plejer ikke at have problemer med at følge en beskrivelse, men med denne måtte jeg give op. Ingen problem tænkte jeg for de har jo en kunde rådgivning. Han snakkede så dårligt dansk og kendte ikke ret meget til hvordan gardinerne skulle monteres. Så det hele er endt med at jeg måtte skille dem total ad og samle dem igen for at få gardinerne justeret ind. Tog kun 2 hele aftner og mange grå hår.
Så hold jer fra TOP GARDINER. Det virker fint og billigt men bare ikke i den sidste ende.
Jeg bestilte vareprøver 9/12-11 og modtog bekræftelsesmail. Herefter har jeg ingenting hørt. Rykkede 16/12-11 for disse prøver. Har i dag 26/1-12 stadig intet hørt - hverken fået svar på mail eller modtaget vareprøverne, så har for længst bestilt et andet sted. Der findes andre butikker, hvor de både er hurtigere og billigere, så hvorfor spilde tid med Topgardiner...
Bestilte farveprøver for 10 dage siden. Ringede for 5 dage siden for at høre om leveringstiden, hvorefter de sagde de ville blive sendt dagen efter. Nå er der gået 10 dage og har ikke engang set farveprøverne. Jeg finder et andet sted at købe mine persienner.
Meget flotte Rullegardiner lige hvad vi havde bestilt og set frem til.
Meget flot service, overholdt de af dem reklamerede leverings dage.
Vi kan varmt anbefale dette firma til andre.
Tak for god service.
Jeg har købt to persienner til en ganske høj pris, og fik leveret en elendigt produkt.
Persiennerne er fremstillet i papirtyndt blik som var trykket allerede ved modatgelsen. Bundskinnen er åben i toppen og trappesnorene stikker ud alle vejne.. Monteringsbeslag er store og grimme, to af dem viser tegn på begyndende rust. Virkelig ringe...
Jeg har nu skrevet til firmaet 2 gange, men modtager ingen respons fra dem. De GIDER simpelthen ikke at svare.
Et er at man leverer et kritisabelt produkt som er prissat i den absolut høje ende, hvilket selvfølgelig er en skuffelse. Noget andet er at ignorere sine kunders henvendelser. Det siger meget om menneskerne bag firmaet.. Altså et firma man IKKE kan have tillid til. Netop tillid er vigtigt når man køber et produkt ubeset via nettet.
Derfor er mig råd dette: Stol ikke på dem, køb dine varer et andet sted.
Flemming Jacobsen
Kan varmt anbefale topgardiner. De svarer og hjælper gerne på telefon og deres hjemmeside er lige til at gå til.
Levering indenfor 48 timer holdt stik. Det havde jeg ikke regnet med.
Alt i alt super oplevelse og vi vender helt sikkert tilbage.
Hilsen
Nicholas
Til Dem der vil bestille gardiner hos Topgardiner.
Jeg vil varmt anbefale til alle jer, der har brug for gardiner. De er bare super gode til at yde service og til at overholde deres aftaler/løfter.
Jeg har købt lamelgardiner og plissegardiner som hænger i alle mine vinduer, tror mig, jeg havde ikke forventet en så høj kvalitet når jeg tænkte på prisen.
Hilsen
jette
Ualmindelig højt servicenivau - prisen er rimelig, lynhurtig levering. Dette firma kan VARMT anbefales.
Fantastisk rådgivning, og sammenarbejde, har et dejligt pris niveau.
kan stærkt anbefales.
Jane
Gode løsninger og pænt sortiment. De er hjælpsomme og har et godt pris niveau. Man kan ikke handle direkte fra nettet, men derimod sende sin bestilling via mail. I helhed kan det anbefales, at bruge Topgardiner, dels pga deres opfølgning for, at dække ens behov.
Godt og flot sortiment, pæne farver at vælge imellem, effektive løsninger.
Løsningen de dandt til mig var absolut fremragende og det hele var super.