[REPLY]
Dresses Only heeft mijn bestelling nog op zondag verstuurd. Als het niet aan de TNT had gelegen, was de bestelling er al eerder geweest. Was weer mooi verpakt. Jammer genoeg is het jurkje niet helemaal naar mijn zin, maar dat heeft niet aan DO gelegen.
het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste, zeker niet de laatste keer :-) geweldige keus, kwalitatief goede kleding,prijs /kwaliteit verhouding meer dan goed en heel snel binnen.
aangenaam verrast!
Na het ontvangen van een eerste setje oorbellen dat niet in orde was, heb ik gratis een tweede ontvangen dat volledig in orde was!
Bedankt! :)
Dit is echt goede service, na deze goede oplossing zal ik zeker nog bestellen op jullie site! :)
Beste Liesbeth,
Wat ontzettend vervelend dat de oorbellen niet in goede staat bij je gearriveerd zijn. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd, zodat we samen een geschikte oplossing kunnen vinden. Voel je in het vervolg vrij om direct contact met onze klantenservice op te nemen als je niet tevreden bent, dan kunnen we je klacht onmiddellijk oppakken.
Blouse vrijdag besteld en zaterdag in huis.
Was goed verpakt. Echt super tevreden.
Duidelijke site, snelle verzending, makkelijk retouneren dmv Kiala. Aanbod mag wat groter maar de collectie is super!
De bestelling is snel afgeleverd en heel goed verpakt. Het product was niet beschadigd oid. Super!
Ik ben heel blij met de site van Tops Only. Altijd mooie kleding, snelle levering en vriendelijke medewerkers.
Top! ;) leuke producten en goede snelle levering!
Ik kan dit bedrijf aanbevelen! Zondag mijn grijze poncho besteld en dindsdagmiddag in huis! Ook tussentijds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het magazine Mama als cadeautje gekregen. Al met al zeer tevreden en niet geheel onbelangrijk, hij staat super!
Goede service, snelle reactie op vragen en super snelle bezorging. En niet te vergeten mooie shirts:-)!
Nog nooit zo snel iets geleverd gehad!
Kleding snel binnen. Vraag gesteld via de email. En binnen een dag een helder antwoord.
Super mijn bestelling was er de volgende dag al!
Vrijdagmiddag een geweldig shirt besteld en deze werd zaterdagochtend al geleverd. Daarvoor hoef je toch niet meer naar de winkel? :-)
Ik ben erg blij met Dresses/ Tops Only omdat jullie altijd bij zijn met de laatste mode. Leuke prijzen hebben. Er goede en duidelijke foto's op de site staan. En er een goede uitleg gegeven wordt over de kleding. En niet te vergeten voor 16:00uur besteld, devolgende dag in huis!! Echt super!
Geweldig jurkje en prima pasvorm. Komt geheel overeen met de beschrijving en de foto. DressesOnly is altijd snel met verzenden.
Snelle levering en een pluspunt is de online chat-functie m.b.t. klantenservice. Naar aanleiding van een vraag via dit kanaal, een snelle reactie terug. Dit betreft een 'persoonlijke' reactie en niet een standaard email.
Heel mooi t-shirt. Levensechte afbeelding. Zeer snelle service.
Enig verbeterpunt: retourneren op een antwoordnummer ipv Kiala-punt. Deze is nl. niet in mijn directe woonomgeving waardoor ik kosten maak via retournering via TNT.
leuk jasje!! Prima, snelle levering!
Uitstekende service. Altijd snel en op tijd de bestelling in huis. Beschrijvingen en foto's op de websites geven in mijn ervaring altijd goed weer hoe het product in de werkelijkheid is. Bij vragen ook altijd snel, persoonlijk en klantvriendelijke reacties.
fijne site ,snelle levering,ook persoonlijk goed advies.
Maar nogmaals zet de maten van lengte EN breedte er goed bij in centimeters,scheelt veel in bestellen en ruilen.
Verder helemaal goed!!!
Mvg Birgit Heilman
Heb het zelf opgehaald bij Tops only, super vriendelijk en het shirt heeft een voelbaar goede kwaliteit.