We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,483)

Review by confirmed purchaser

Toysrus Indfrier alle forventninger mht. pris og levering

Jeg har 2 gange handlet hos Toysrus - begge gange til en konkurrencedygtig pris - og med hurtig levering. det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Toysrus.

Review by confirmed purchaser

utrolig let og helt tip top !

Fin hjemmeside - hurtig levering - helt tip top !

Nem og hurtig levering!

De havde lige det jeg skulle have og til den bedste pris. Bestilte og havde det dagen efter. Kan kun anbefales!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering af alle bestilte varer

Bestiller varerne. Et lille klik og jeg har det bestilte i løbet af 2 dage. Det er bare i orden.

Fint og til tiden

Fint og til tiden, dog kunne det ønskes med levering til gls pakkeshop

Super hutig levering

Fik varen leveret 3 dage efter bestilling - som endda blev lavet i påsken - så der var også helligdage imellem - så flot flot-
iog varen var super ogsom beskrevet på hjemmeside -
så stor tilfredshed herfra

Fantastisk :-)

Nemt, hurtigt & billigt...

Review by confirmed purchaser

ikke helt styr på lageret

Nemt og hurtigt at finde de varer jeg gerne ville købe, men da jeg skulle betale var der lige pludselig en vare der ikke var på lager, lidt irriterende når den på første side var på lager. Men ellers ok

Hej Mette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi beklager at du oplevede fejl i vores lager synkronisering, dette er noget vi arbejder på at forbedre da vi gerne vil have at siden vises korrekt.

Det glæder os at du nemt og hurtigt kunne finde det du ønskede købe på siden.

Hurtig og fint

Jeg bestilte online, 3 dage efter ankom det, ordenligt pakket og alle i fin stand. Kan kun anbefale dem.. Vil helt sikkert køber alle børnebørnenes julgaver på denne lette måde. Ingen stress

Hurtig og fin service

Hurtig levering efter bestilling - absolut perfekt!

Review by confirmed purchaser

Resultat...meget glad lille pige hjemme.

Nemt og hurtig levering! Jeg kan kun anbefale det til andre.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og præcis levering!

Nem hjemmeside, hurtig betjening og alt korrekt leveret!

Review by confirmed purchaser

Meget glad og tilfreds modtager :-)

Hurtig og effektivt. Blev modtaget med stor jubel af min 5-årige søn :-)

Review by confirmed purchaser

Har handlet nogle gange over nettet hos TOYS"R"US og hver gang har pakken kommet kun en til to dage efter bestilling. Alt var som det skulle. Handler gerne på nettet hos TOYS"R"US igen.

Hurtigt og nemt

Intet at klage over, varen kom hurtigt og levede fuldt op til forventningerne ;)

Der manglede en vare

Min søn på 8 og jeg bestilte 2 Bayblades sammen og den ene manglede da pakken kom... Der var han godt nok skuffet. Jeg ringede ind og fik at vide jeg skulle bestille den igen! Selvfølgelig fik jeg en kode til gratis fragt men i vores egen webshop havde vi nu skyndt os at sende den manglende vare uden ekstra bøvl.

Hej Anette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi beklager der var mangler i din ordre og at vi ikke kunne få den sendt ud igen. Vi arbejder altid på at forbedre vores systemer og er kede af at vi ikke kunne eftersende varen i din ordre.

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille, og hurtig levering - og rart at man kan følge med via Track&Trace

perfekt

det virker, som det skal, hvad kan man forlange mere?

Godt og hurtigt

Jeg vil gerne anbefale Toys ´r´ us. God hjemmeside gode priser og hurtig ekspedition.

Review by confirmed purchaser

Siden gik ned nogle gange, da jeg sad og ville finde lege tøj. Ellers god og hurtig betaling og varerne kom hurtigt

God service.
Siden gik ned flere gange når jeg ville finde mere legetøj, på den side jeg var på. Det var irriterende. Men jeg ville helst bestille der da det var lidt billigere end på ex BR hjemmesiden. Der var nogle ting jeg gerne ville have haft men det var udsolgt, det var prinsesse modelervoks, og puslespil. Men så fandt jeg noget andet. Fri fragt var et + så køber man lidt mere.
God påske

Hej Michael

Tak fordi du tog dig tid til at skrive

Vi beklager at der var problem med siden da du bestilte, vi arbejder hele tide på at gøre den bedre. Vi prøver at sørge for vores lager er fyldt op, men nogen gange har vi udsolgte varer.

Det glæder os dog at du fandt noget andet og at din ordre kom frem hurtigt.

Helt i orden

Hurtig levering og ok pris

SKUL RABATTEN-----------FÅ MERE OMSÆTNING

JEG KØBTE ET POWERWING LØBEHJUL OVER NETTET OM MANDAGEN, MEN OM FREDAGEN DA DEN NYE AVIS KOM, VAR DET SAT 200 KR NED. HVAD ER FIDUSEN MED AT KØBE OVER NET NÅR MAN ALLIGEVEL SKAL UD OG BYTTE DET FOR AT FÅ RABATTEN? JEG FØLTE MIG SNYDT. JEG RINGEDE TIL "TOYS A US" OG MEDARBEJDEREN FORKLAREDE MIG DET MED AT BYTTE. HVAD ER FIDUSEN??????? MERE HANDEL VED OMBYTNING?????????

Hej Margot

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Der kommer løbende nye tilbud på vores side og i vores butikker, det er meget svært at ramme alle. Hos os er det altid muligt at returnere varer hvis man har fortrudt sit køb.

Super hurtig levering

God kvalitet til rimelig pris.
leveret til døren på 2 dage.

Fantastisk

Meget hurtig bekræftelse og varen fremsendt til min arb.plads, så det var nemt. Pengene blev først trukket et par dage EFTER levering. Det har jeg har jeg aldrig prøvet før....Ret flot. Derudover er der jo returseddel med, og info om at varen også kan byttet eller leveres tilbage i en af butikkerne. Ikke sidste gang jeg handler her.

God service.

Skriv som du taler med en ven.

Hurtig levering.

Jeg har prøvet at købe hos TOYS"R"US før og det har altid været den rigtige vare og hurtig levering.

perfekt og hurtigt

jeg fik mine var super hurtigt og uden fejl op problemer

Super god forsendelse

Jeg havde bestilt pakken, som jeg regnede med nok kom efter nogle dage, men den kom allerede dagen efter, det var jeg meget glad for. Den var pakket godt ind så den ikke havde taget skade.

Review by confirmed purchaser

Service god og hurtig levering

Kan anbefales. Ikke noget negativt overhovedet

Perfekt , god info og hurtig levering kan kun anbefales mvh Tommy og Charlotte

Review by confirmed purchaser

Hurtig effektiv levering af korrekt produkt

Jeg bestilte en vare den 28. februar og denne blev allerede afsendt den 1. marts, hvorefter jeg kunne hente varen på posthuset den 4. marts.

Handl trygt.

Handler der gerne igen. Ingen problemer.

perfekt

Nem,gode priser og hurtig levering

Nemt og velfungerende

Har netop købt en fødselsdagsgave på nettet, alt fungerede perfekt. Pakken kom i løbet af få dage, som lovet.

Køb legetøj hjemmefra

TOYS"R"US havde lige det spil på tilbud som jeg var interesseret i. Hurtig og nemt på nettet, - og hvad jeg er meget tilfreds med: Ingen porto og ekstra omkostninger. Hurtig levering som lovet.
Mvh
S. Balling

Anbefales

Har ingen forbehold i min anmeldelse af Toys'R'Us. Har bestilt gennem dem flere gange og alle gange uden problemer.

Review by confirmed purchaser

Bestilt vare ankom på et døgn, fri fragt på grund af tilbud

Bestilt pakke med spil søndag aften, ankom tirsdag med pakkeposten.

altid ok

hurtig lev. altid en fornæjelse at handle med jer