[REPLY]
Jeg har 2 gange handlet hos Toysrus - begge gange til en konkurrencedygtig pris - og med hurtig levering. det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Toysrus.
Fin hjemmeside - hurtig levering - helt tip top !
De havde lige det jeg skulle have og til den bedste pris. Bestilte og havde det dagen efter. Kan kun anbefales!
Bestiller varerne. Et lille klik og jeg har det bestilte i løbet af 2 dage. Det er bare i orden.
Fint og til tiden, dog kunne det ønskes med levering til gls pakkeshop
Fik varen leveret 3 dage efter bestilling - som endda blev lavet i påsken - så der var også helligdage imellem - så flot flot-
iog varen var super ogsom beskrevet på hjemmeside -
så stor tilfredshed herfra
Nemt og hurtigt at finde de varer jeg gerne ville købe, men da jeg skulle betale var der lige pludselig en vare der ikke var på lager, lidt irriterende når den på første side var på lager. Men ellers ok
Jeg bestilte online, 3 dage efter ankom det, ordenligt pakket og alle i fin stand. Kan kun anbefale dem.. Vil helt sikkert køber alle børnebørnenes julgaver på denne lette måde. Ingen stress
Hurtig levering efter bestilling - absolut perfekt!
Nemt og hurtig levering! Jeg kan kun anbefale det til andre.
Nem hjemmeside, hurtig betjening og alt korrekt leveret!
Hurtig og effektivt. Blev modtaget med stor jubel af min 5-årige søn :-)
Har handlet nogle gange over nettet hos TOYS"R"US og hver gang har pakken kommet kun en til to dage efter bestilling. Alt var som det skulle. Handler gerne på nettet hos TOYS"R"US igen.
Min søn på 8 og jeg bestilte 2 Bayblades sammen og den ene manglede da pakken kom... Der var han godt nok skuffet. Jeg ringede ind og fik at vide jeg skulle bestille den igen! Selvfølgelig fik jeg en kode til gratis fragt men i vores egen webshop havde vi nu skyndt os at sende den manglende vare uden ekstra bøvl.
Nemt at bestille, og hurtig levering - og rart at man kan følge med via Track&Trace
Jeg vil gerne anbefale Toys ´r´ us. God hjemmeside gode priser og hurtig ekspedition.
God service.
Siden gik ned flere gange når jeg ville finde mere legetøj, på den side jeg var på. Det var irriterende. Men jeg ville helst bestille der da det var lidt billigere end på ex BR hjemmesiden. Der var nogle ting jeg gerne ville have haft men det var udsolgt, det var prinsesse modelervoks, og puslespil. Men så fandt jeg noget andet. Fri fragt var et + så køber man lidt mere.
God påske
JEG KØBTE ET POWERWING LØBEHJUL OVER NETTET OM MANDAGEN, MEN OM FREDAGEN DA DEN NYE AVIS KOM, VAR DET SAT 200 KR NED. HVAD ER FIDUSEN MED AT KØBE OVER NET NÅR MAN ALLIGEVEL SKAL UD OG BYTTE DET FOR AT FÅ RABATTEN? JEG FØLTE MIG SNYDT. JEG RINGEDE TIL "TOYS A US" OG MEDARBEJDEREN FORKLAREDE MIG DET MED AT BYTTE. HVAD ER FIDUSEN??????? MERE HANDEL VED OMBYTNING?????????
God kvalitet til rimelig pris.
leveret til døren på 2 dage.
Meget hurtig bekræftelse og varen fremsendt til min arb.plads, så det var nemt. Pengene blev først trukket et par dage EFTER levering. Det har jeg har jeg aldrig prøvet før....Ret flot. Derudover er der jo returseddel med, og info om at varen også kan byttet eller leveres tilbage i en af butikkerne. Ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg har prøvet at købe hos TOYS"R"US før og det har altid været den rigtige vare og hurtig levering.
jeg fik mine var super hurtigt og uden fejl op problemer
Jeg havde bestilt pakken, som jeg regnede med nok kom efter nogle dage, men den kom allerede dagen efter, det var jeg meget glad for. Den var pakket godt ind så den ikke havde taget skade.
Kan anbefales. Ikke noget negativt overhovedet
Perfekt , god info og hurtig levering kan kun anbefales mvh Tommy og Charlotte
Jeg bestilte en vare den 28. februar og denne blev allerede afsendt den 1. marts, hvorefter jeg kunne hente varen på posthuset den 4. marts.
Har netop købt en fødselsdagsgave på nettet, alt fungerede perfekt. Pakken kom i løbet af få dage, som lovet.
TOYS"R"US havde lige det spil på tilbud som jeg var interesseret i. Hurtig og nemt på nettet, - og hvad jeg er meget tilfreds med: Ingen porto og ekstra omkostninger. Hurtig levering som lovet.
Mvh
S. Balling
Har ingen forbehold i min anmeldelse af Toys'R'Us. Har bestilt gennem dem flere gange og alle gange uden problemer.
Bestilt pakke med spil søndag aften, ankom tirsdag med pakkeposten.