[REPLY]
Tidligere anmeldelser må ikke påduttes Tradedoubler, da de åbenlyst er fra dårlige affiliate marketers, hvor størstedelen af den kommision De gerne ville have haft, med stor garanti sikkert var igennem egne køb.
Jeg har ingen problemer med Tradedoubler, og jeg har netop fået en udbetaling, ja uden at jeg selv spurgte om det, d 15 maj 2013.
Tradedoubler er sammen med AdService nogle af Danmarks mest troværdige og stærke udbydere af reklamer til affiliate marketers.
De udbetaler aldrig til tiden. Der skal ALTID rykkes. Igen i denne måned er den galt.
Mon de er uden penge ?
Har kun brugt tradedoubler som en side indtjening, men salget er faldet 100% (0 kr) de sidste 2 måneder til trods for alt andet på mine sider er gået frem ca. 300% i den samme tid.
Vælg andet netværk er mit råd. Du får ikke dine leads / eller kommision ved tradedoubler. Har lavet flere testkøb og det virker aldrig mere.
Tror de er på røven...
Kliks bliver registreret, men 9/10 køb bliver ikke registreret. I starten virkede det fint, men efter nogle måneder stoppede det med at virke. Jeg har selv foretaget op til 10 køb igennem TradeDoubler links, og ingen køb blev registreret - selvom jeg aldrig har trykket på andre TradeDoubler links fra andre sider, og selvom jeg slettede al cache og cookies på forhånd. Også andre bekendte har gennemført køb som jeg personligt var vidne til, og de blev heller ikke registreret. Alle kliks blev dog registreret, hvilket betyder, at fejlen ikke er i de indsatte koder.
TradeDoubler har under et forløb på mange måneder på intet tidspunkt vist særlig interesse i at undersøge og udbedre problemet. Tværtimod blev vi mødt af udsædvanlig dårlig support med svartider på over en måned i gennemsnit. Hver gang jeg har kunnet fremvise ordrebekræftelser på mine køb, har jeg efter en måneds kamp fået tildelt manuel kompensation, hvorefter interessen for at løse problemet fra TradeDoublers side helt forsvandt. Det nytter jo ikke noget, at vi ikke kan have tillid til systemet, og at vi selv skal rapportere alle køb. Det kræver jo at vi personligt kender alle dem der klikker på vores annoncer.
Efter mange måneders tålmodighed, blev vi fortsat ignoreret af TradeDoubler. Herefter meddelte vi, at hvis ikke de tog sig sammen, så følte vi os nødsaget til at skrive denne anmeldelse. Næste morgen kl. 8 lå der et svar i vores indbakke. Det viser meget godt, hvordan vi blev ignoreret i længere tid. De har i lang tid prøvet at trække den så lang tid de kunne.
Vi har været i kontakt med 3-4 medarbejdere, uden resultater. Vi har kunnet bevise, at vi på ingen måde kan være ansvarlige for fejlene, men det har ikke overbevist TradeDoubler om at gøre noget ved sagen.
Dette snyd og bedrageri har desværre kostet og indtægter i 6 måneder, og som resultat en virksomhed. Efter længere overvejelser konkluderede vi, at vi ikke ville gå igennem besværet for at få erstatning, men vi er uden tvivl blevet snydt for mange tusinde kroner af TradeDoubler.
Jeg kan på ingen måde anbefale TradeDoubler til andre. Desværre er der tale om en yderst useriøs virksomhed der er ligeglade med deres kunder og som ikke har noget problem med at snyde deres kunder.
kent o, Amanda Chimbonda, Thomas Jakobsen, Christopher Vincent Hammer and Janni Kristensen found this review useful
Rettelse - efter, at TradeDoubler har valgt at reducere min indtjente kommission med tilbagevirkende kraft, så er alt samarbejde ophørt. Hvis forretningsmetoden er, at lader udgiveren optjene kommission og dermed stille sin reklameplads til rådighed for TradeDoubler for efter følgende at se ens indtjente kommission blive nedsat fordi det ikke passer annoncøren, så bør man ikke bruge sin tid på TradeDoubler.
Fra TradeDoublers side gider man næsten ikke besvare henvendelser og tager ingenting seriøst. Jeg vil anbefale andre at holde sig fra TradeDoubler - din indtjening er ikke sikker, derfor er det spild af tid - især når man ikke bliver taget seriøst.
Janni Kristensen found this review useful
HOLD JER VÆK!
Trods jeg umiddelbart efter køb af en telefon via et link på min egen hjemmeside, påtalte at jeg nu havde købt og at linket var gået til en forkert side hos forhandleren, modtog jeg aldrig kommissionen.
Jeg har haft mistanke om svindel et stykke tid - derfor sikrede jeg mig at forklare om købet.
Svindlen er hermed bekræftet.
Jeg har fået den værste kundeservice mulig. Laaang! besvaringstider, tre forskellige medarbejdere der hver gang skulle have forklaringen forfra - samme dokumentation sendt flere gange, nye spørgsmål som gav sig selv osv.
Oven i dette har jeg fået at vide at jeg skulle forstå de kun var tretten medarbejdere og derfor ikke havde tid til at ordne sagen. Dette efter flere ugers ventetid.
Når jeg påtalte urimeligheden i deres sagsbehandlingstid og metode fik jeg besked om at "vi" skulle tage det roligt.
Alt i alt noget af det værste jeg nogensinde har oplevet.
Jeg leder efter, om det er ombudsmanden eller måske politiet der skal have besked om dette.
Bo Andersen, Thomas Jakobsen, Christopher Vincent Hammer and Janni Kristensen found this review useful
Nu har jeg i et årstid eller halvanden arbejdet med annoncer fra Tradedoubler, dansk support og seriøse svar! Kvalitets reklamer og en webside der er til at finde ud af! Hvis du vil have bannere på din hjemmeside kan jeg varmt anbefale tradedoubler som samarbejdspartner.