[REPLY]
Købte 2 redekasser, med indbygget kamera.
De ankom med aftenomdeling, præcis, som lovet.
Leveringstid på 12 dage fra en dansk leverandør, er alt for lang tid, hvis man står og skal bruge varen.
Stiksaven virkede, men man kan se at den har fået en del ridser og skrammer pga. en dårlig indpakning. Med en vægt på næsten 3 kg. er et tyndt stykke bølgepap = ingenting. Men postlabelen sidder dog ikke direkte på værktøjet.
Modsat dem der skriver - bestilt - betalt - leveret - ingen problem, fik jeg brug for hjælp !
Jeg startede med at dumme mig med forsendelsen, ingen problem !
Så valgte jeg forkert farve, ingen problem !
Så blev pakken væk hos PostDanmark, lidt af et problem !
Men den blev fundet igen og afleveret hos mig !
Det er service med stort S !
Tak for god behandling, og det var kun en vandkande !
Min ordre kom frem noget beskadiget da ordren ikke var pakket sikkert ind, men support skyndte sig at afsende en ny.
Tak for hurtigt rådgivning ved min forglemmelse i forbindelse med levering.
Blev ringet op 1 time efter jeg hade bestilt, og fik af vide den var klar til afhentning.
Jeg havde et spørgsmål og de ringede til mig 5 minutter efter jeg havde sendt mailen. Dét er god service! Eneste grund til de ikke får 5 stjerner er pga manglende track & trace nummer i forsendelsen.
Købte isolering her da både pris og fragt var billigere end andre steder.
Jeg har købt træbriketter og postkasse og oplevede en fin kundebetjening, da jeg havde spørgsmål til valg af tilbehør, hvilket er sjældent at opleve i internetbutikker
Super service. Bestilte til afhentning, varen var klar og pakket og fik hjælp til at læsse.
Da jeg havde bestilt mine varer havde jeg efterfølgende en ændring til ordren hvilket ikke var noget problem.
Jeg fik en god og kyndig telefonisk betjening, da jeg havde nogle spørgsmål til produktet. Varen blev hurtig leveret, og virker helt som forventet. Godt sted at handle.
Funktionel hjemmeside, gode produktkategorier så jeg nemt kunne finde det jeg skulle bruge og super gode priser.
Havde desuden brug for råd og ringede til firmaet, hvor jeg fik en super god rådgivning der var til og forstår.. Det ikke sidste gang jeg bestiller herfra :)
Ja, besluttede mig for hvad jeg ville have, bestilte og betalte. Da levering var sket blev beløbet trukket. Det hele over nettet, nemt, bekvemt og tillidsfuldt.
Super kvalitetsvare!
Super funktionel hjemmeside!