[REPLY]
Duidelijke website, informatief en hele snelle levering & goede communicatie over de levering
wij wisten niet precies wat voor een rand wij nodig hadden voor de trampoline, maar dat werd perfect uitgelegd op de site waardoor je niet mis kon gaan met de bestelling.
ook de kwaliteit wordt erbij beschreven. Wij zijn erg tevreden met de bestelling en goed service.
Vorig jaar hebben we een super trampoline gekregen van vrienden. De rand echter was gaar. Nadat er een zoon en één vriendje met hun voet dwars door de oude rand heengingen via internet op zoek gegaan naar een nieuwe tramporand. 3,65mtr hadden de jongens zelf gemeten. via de site was snel een keuze gemaakt uit het ruime aanbod. Ook het bestellenen ebetalen was zo gepiept met de geruststellende bevestiging in de mailbox was het wachten begonnen. In de mail stond nog vermeld, doordat het voorjaar is kan het door drukte iets langer duren dan de 3 beloofde werkdagen. Dan is het al meteen niet meer erg om te wachten. Op het moment dat ik dacht nu zou hij wel eens binnen kunnen komen kwam er een mail waarin stond dat hij naar alle waarschijnlijkheid zaterdag geleverd zou worden. En ja hoor zaterdag kwam de perfect passende rand voor de trampoline binnen. De jongens weer blij en wij ook.
Jammer dat de gegevens op uw website niet overeenkwamen
met het geleverde product.
(Dank voor het afdekzeil, dat u ter compensatie toegezonden heeft)
G. Vermeulen
uitstekende overzichtelijke website en super snelle levering!
snelle levering en een mooie stevige rand voor de trampoline.
Past perfect en makkelijk te monteren.
Het zijn stevige voetbalgoaltjes die tegen een stootje kunnen. De goaltjes werden netjes verpakt afgeleverd en zijn eenvoudig in elkaar te zetten.
Duidelijke site waarop alles makkelijk te vinden is.
De levering kwam keurig op tijd en zet netjes verpakt.
De service bij trampolineland is echt super. Ik had een bestelling geplaatst die blijkbaar niet klopte (wist ik niet). In plaats van zo maar alles te versturen hebben ze eerst contact gezocht met mij en advies gegeven.
Wanneer je gaat voor betrouwbaarheid, omdat het tenslotte je kinderen zijn die de trampoline gebruiken, is trampolineland.nl een goede keus.
Advies en meedenken is in orde, levering is snel.
met bestelling doorgeven was er alle tijd voor al mijn vragen
en er is tenslotte een geweldige trampoline aanbevolen,
waar de kinderen niet af te krijgen zijn.
de levering ging oop prima, de chauffeur deed ook goed z'n best dat de kinderen het plaatje wat er opstond niet zichtbaar was, zo kon het voor de kinderen toch nog een verrassing blijven, vriendelijke man ook.
Ik zal jullie dan ook bij iedereen die een trampoline wil aanschaafen zeker jullie naam en service noemen.
wij hadden sjoelschijven besteld op 5mei om mee te nemen naar familie in Canada , op de site stond dat ze op voorraad waren en de levertijd twee dagen was , maar we ontvingen op 10 mei een mail dat de bestelling was blijven liggen , uiteindelijk zijn ze op 15 mei aangekomen , gelukkig nog op tijd om ze mee te nemen naar Canada.
In verband met hemelvaart duurde het wat langer dan vier werkdagen voordat de bestelling werd geleverd. Maar daar werd ik netje over gebeld.
2 degelijke bergproducten aangeschaft, keurige levering, helaas door wat officiele vrije dagen , maandag besteld , vrijdag geleverd, enige minpuntje.
Online besteld. Met een paar dagen in huis. Keurig. Zoals het hoort...
Onlangs een trampoline hoes besteld en deze werd snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendtraject.
Bestelling ging zoals je het verwacht in een webshop; voldoende feedback over status bestelling en verzending.
Trampoline is snel en volgens afspraak geleverd. Alleen staat er op jullie website dat je met pin bij aflevering kunt betalen. Dit is alleen niet zo. Dat was wel jammer, moesten we snel nog naar een pinautomaat rijden om de chauffeur te kunnen betalen. Anders 5 sterren....
Ik had eerst mijn twijfels of de hogere aankoop prijs acceptabel was ten aanzien van de kwaliteit.
Na montage is mij gebleken dat dit volkomen acceptabel is, een degelijke
stalen constructie, maar liefst 48 veren waardoor het springen op de mat
beter is als de voorgaande trampoline die van mindere kwaliteit was en
vervangen moest worden.
Het veiligheidsnet is van een degelijke constructie.
De verpakking was degelijk en de verzending was goed geregeld.
Ook het telefonische support was goed.
Ik kan deze trampoline een ieder aanraden die wat meer wil betalen voor
degelijkheid en veiligheid.
artikel besteld en alternatief geleverd gekregen, zonder enig overleg vooraf.
over gebeld en antwoordapparaat ingesproken, wat zegt dat je zal worden terug gebeld.
dit belletje moet nu nog komen en inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld om alsnog het juiste artikel geleverd te krijgen.
Miste gebruiksaanwijzing maar vond deze op internet met een utube filmpje
wij zijn heel blij met het veiligheidsnet voor onze trampoline
De trampoline zelf (pro line 10) is geweldig, degelijk, sterk, gemakkelijk in elkaar te zetten en een enorm succes.
Helaas hebben we ons laten verleiden er een inbouwset bij te kopen die bespottelijk duur is voor wat je krijgt. Het setje golfplaatjes houdt de druk van de aarde niet of nauwelijks tegen, waardoor we nog veel werk hadden aan het verstevigen van de constructie. Met een setje planken bij de bouwmarkt zouden we een veel goedkoper, sneller en robuster resultaat gehad hebben.
De beschermrand past nu maar net om de trampoline, geen idee of dat ooit nog te vervangen is als die versleten is. Met dank aan de inbouwset.
De afdekhoes die we cadeau kregen past niet op de trampoline, omdat de inbouwset er omheen zit...
Levertijd is buitengewoon snel, communicatie van trampolineland is prima.
Kortom: die inbouwset is niet handig en veel te duur, de trampoline is een groot succes.
Trampolineland: een bedrijf waar gemaakte afspraken en beloftes werkelijkheid worden.
1 telefoontje was genoeg, om e.e.a. aan uitleg te verkrijgen.
De bestelling was vervolgens zonder te veel romp slomp makkelijk geplaatst en de verzending was zelfs te traceren.
Perfect gewoon.
Vandaar het motto: Trampolineland SPRINGT er met kop en schouders boven uit !
Goede productinformatie, snelle levering en helemaal tevreden over de trampolinerand. Aanrader!
de pasmaat klopt netjes
zou zo weer bestellen
makkellijke site , vlotte bestelling , goed geinformeerd , zelfs tot in Belgie.
Snelle en overzichtelijke weergave waarbij mijn vraag naar een trampoline vanzelf wordt beantwoord in een juiste keuze.
Ik wil even bedanken voor de goeie service omdat er met je mee wordt gedacht.De bestelling die ik had gedaan was namelijk niet de juiste en daarom werd ik nog even gebeld.Dat is service.Super
Wij hebben een mooie trampoline voor onze oudste dochter van 5 gekocht en ze vind m prachtig. De levering was erg snel. De trampoline is erg makkelijk in elkaar te zetten.
Snelle levering en uitstekende service
Het is de tweede keer dat ik er iets besteld heb en heb beide keren zoals het hoort binnen een paar dagen de bestelde artikelen ontvangen
Heldere site, duidelijk wat te bestellen, snel geleverd
we hebben een nieuwe rand gekocht voor de trampoline. voor de veiligheid wel zo belangrijk. bij tramplineland hadden wij al eerder de ervaring van een vlotte levering van een voetbalspel. helemaal volgens afspraak. ook nu was de levering dik in orde.
Product is vlgs afspraken geleverd en voldoet aan de verwachting
Erg tevreden donderdag middag besteld en zaterdag ochtend al in huis. Van te voren telefonisch contact gehad, erg vriendelijk. Kortom goed geholpen, snelle bezorging.
De trampoline werd nog sneller bezorgd dan we dachten. Hij was ook supersnel in elkaar gezet. Er was was wat onduidlijkheid over de manier waarop het net gemonteerd moest worden, maar via de telefoon zijn we goed geholpen! De kinderen zijn volop bezig met het oefenen van salto's...