[REPLY]
Var så heldige ar opleve Manchester United sidste hjemmekamp på Old Trafford,i den sidste hjemmekamp mod Swansea,samt farvel til Sir Alex Ferguson, over overrækkelse af Pokalen.Det er den største sportslige begivenhed vi har oplevet til dags dato,og alt var perfekt, fantastisk Hotel,og billetterne perfekt valg.
Det er nu fjerde gang vi rejser med Travel2football,og bestemt ikke sidste.
Respekt for det Firma.
Familien Petersen
Thurø
Kontaktede Travel2Football ang. billetter til Arsenal kamp på Emirates Stadium. Meget hurtigt svar på mail, og billetter m.m. blev fremsendt med det samme. Vi havde en super oplevelse, og de købte billetter på Club Level incl. rundvisning og museum var til en fornuftig pris. Gode pladser på stadion og fine forhold på Club Level.
Absolut god anbefaling af firmaet.
Det var nemt at booke på hjemmeside, når man så kom til hotellet fik vi billetterne, som var glimrende pladser. Meget nemt.
Er netop hjemvendt fra Madrid, hvor min far og jeg har set Real M-Man. U. Turen var købt via travel2football. Da vi i sin tid bestilte turen gik det utrolig let og hjemmesiden var simpel. Selve turen har været forrygende. Vi blev indlogeret på en virkelig lækkert hotel, Hotel Tryp Ambassador, som nærmest ikke kunne ligge mere centralt end det gjorde. Der var virkelig god service og vi fik med det samme udleveret kampbilletterne, samt et kort over hvordan vi kunne komme til stadion på kampdagen. Værelset var stort og lækkert og morgenbuffetten ligeså. Vi havde ikke rigtig nogen forventninger til hvor vi var blevet placeret på stadion, men vi kunne nærmest ikke sidde bedre. Blandet med de lokale, sad vi ca. 10 meter fra banen og kunne opleve en storkamp på nærmeste hold. Alt i alt en fuldstændigt forrygende tur og oplevelse, som overgik vores forventninger (der i forvejen var store) og det er absolut ikke sidste gang vi køber via travel2football, når vi skal ud i Europa og se bold!
Mvh. Ditte
Hvis du skal ud og se fodbold i europa så er det her stedet.
Jeg har altid været Arsenal fan og samtidig så jeg at de skulle møde
min barndomsferie by Montpellier så den skulle jeg da se. Jeg søgte så på google og kiggede rundt, og alle rejsepakkerne i de store selskaber de var jo urimelige. Så fandt Jeg Travel2football og jeg tænkte bare wauw det her er jo fantastisk. prisen var noget af det billigste jeg fik en clublevel billet samt stadiontur og tur i museet for en fabeltagtig pris. Det var virkelig en drøm der gik i opfyldelse og jeg vil virkelig takke Travel2football for denne oplevelse. Hvor jeg fik set Arsenal - Montpellier 21-11-2012
Hvis man skal ind og se fodbold i udlandet, så skal man helt sikkert vælge Travel2Football.
Kæresten og jeg skulle på ferie i England, og havde lagt to stadiontour's ind i programmet, en på Old Trafford og en på Anfield Road.
LFC ringede ugen før vi skulle afsted, og måtte desværre beklage, at vi ikke kunne komme ind, og se stadion, da Liverpool skulle spille kamp den dag, vi havde bestilt rundvisning til, så vi flyttede den til om fredagen, dagen efter selve kampen.
Vi undersøgte hos Liverpool FC, om det var muligt at få billet, det var ikke så lige til, så vi søgte og søgte, og rendte til sidst ind i Travel2Football, tog kontakt om man kunne købe 2 billetter uden hotel, hvilket godt kunne lade sig gøre, og det var endda billigt.
Så vi fik købt to billetter, som gjaldt op til 2 lounger, som lå ved siden af hinanden, har aldrig nogensinde fået så god service. Og det var virkelig en oplevelse, som aldrig vil blive glemt.
Man kan trygt bruge Travel2Football, hvis man vil ud og se fodbold i verden.
Hej!
Vi var i Manchester i weekenden og se United – Bolton.
Vi vil gerne rose jeres arrangement. Det var en super oplevelse og ikke mindst en god pakke med et godt hotel og rigtig gode pladser på stadion.
Det er ikke sidste gang, vi rejser med jer.
Tak :-)
Jeppe
Kære Travel2football
Manchester United - Liverpool den 11.02.2012
Mange tak for denne rejse - endnu en oplevelse for livet.
Mvh Jens Enevoldsen
bestilte en tur til manchester united mod blackpool på old trafford.
en drøm skulle føres ud i livet.
alt lige fra hotel til kampen til billetten til pladsen på old trafford info fra travel2football.
var super i orden.kan kun anbefale dem.
ikke sidste gang jeg bruger dem.